کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به تله کینزی اعتقاد دارید؟ (بعد از خوندن تاپیک نظر بدید)
بله ، انجام میدم
بله ، انجام نمیدم
نه
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تله کینزی
۱۷:۱۳, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه دوستان
اخیرا یه موضوعی توجه منو به خودش جلب کرده، و اونهم تله کینزیه
تا همین یکی دوهفته پیش اصلا این اسم به گوشم نخورده بود ، اما حدودا یک هفته ی پیش ، توی مارکت "بازار" اندروید چشمم به یه نرم افزار افتاد به اسم تله کینزی و بخاطر لوگوش،کنجکاو شدم که بدونم این چه نرم افزاریه،البته دانلودش نکردم چون پولیه!
توضیحات این برنامه :

نقل قول:
تله کینزی چیست؟
تله کینزی نه شعبده است و نه چشم بندي ، بلكه توانایی حرکت دادن اجسام توسط انرژی ذهني و روانی می باشد.تئوری که در ارتباط با تله کینزی وجود دارد که آن به وسیله میدانهای انرژی یا امواج انرژی روانی به میزان کافی متراکم شده اند باعث حرکت اجسام می شود.

شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که هنگام تمرکز بر مکان، وسیله یا کاری احساس کنید شی ای در محدوده دید شما حرکت می کند و به محض نگاه کردن به شی، آن را ساکن می بینید. در حقیقت شما با نیروی تمرکز درونی خود به صورت ناخوداگاه شی را حرکت داده و و نگاه شما این تمرکز را به هم زده و باعث توقف شی شده است. این قدرت درونی را تله کینزی یا دور جنبانی می گویند.

در این برنامه سعی داریم که شما را با یکی از توانایی های درونی خود آشنا کرده و شیوه کنترل و استفاده از ان را به شما آموزش دهیم. این برنامه در واقع تله کینزی را به شما آموزش خواهد داد و شما بسته به قدرت درونی بدن خود و انجام تمرین های مستمر به نتیجه مطلوب خود که همان حرکت اشیا توسط نیروی ذهن می باشد خواهید رسید. پس با ما همراه شوید.

توضیحات یکی از سایتها درباره تله کینزی:
نقل قول:
تله کینزی توانایی حرکت دادن اجسام توسط انرژی روانی می باشد.تئوری که در ارتباط با تله کینزی وجود دارد که آن به وسیله میدانهای انرژی یا امواج انرژی روانی به میزان کافی متراکم شده اند باعث حرکت اجسام می شود.هر کسی به سعی و تلاش مناسب می تواند نیروی خود را تحت کنترل در آورده و مورد استفاده قرار دهد.همه افراد بطور ذاتی دارای نیروهای روانی و قدرت تله کینزی می باشد
ما از همه قسمتهای مغز خود استفاده نمی کنیم. انسان به طور متوسط فقط از 8% نیروی ذهن و مغزش استفاده می کنه. یعنی 92% بدون استفاده مانده است. انسان میتونه خیلی از کارایی که حتی به فکر من و شما نمیرسه رو هم انجام بده. خودتونو دست کم نگیرید . هر یک از ما از قسمت خاصی از مغز خود بیشتر استفاده می کند.برخی دیگر از ریاضیات منطق ورزش نویسندگی هر یک از این فعالیتها از قسمت خاصی از مغز استفاده می کنند.این مسئله در مورد نیروهای روانی نیز صادق است . همه ما هر کدام تا حدی از پتانسیل های روانی خود استفاده می کنیم .برخی از افراد فقط می دانند که چه وقت چیزی در حال وقوع است یا می توانند نتیجه یک حادثه را بهتر از دیگران پیشگویی کنند یا می توانند حس کنند که فردی را که ملاقات می کنند کاراکتر خوب یا بدی دارد. همه اینها نشان دهنده استفاده از نیروهای روانی می باشد هر کسی می توانند با تمرین مناسب تله کینزی را یاد بگیرد . تنها چیزی که مانع پیشرفت شما می شود باور نکردن خودتان است درست مانند بچه ای که می گوید “من نمی توانم ریاضیات را یاد بگیرم اینکار غیر ممکن است”.

درمورد این که این قضیه ی تله کینزی یا همون تغییر محل اجسام با ذهن ، حقیقت داره ، تقریبا مطمئنم.یعنی مثلا توی آپارات هم یه سری اینکارو انجام دادن که فیلماش هست.
اما سوالی که برای من پیش اومده اینه که منشا حقیقی این پدیده چیه؟ مثلا توی بخش نظرات اون نرم افزاری که گفتم ، یکی گفته بود که اینا همش به واسطه اجنه و این چیزاست و نباید انجامش داد.یه عده هم میگفتن که مثل هیپنوتیزمه یعنی اصلا نباید بدون اطلاعات کافی وارد این کار شد و عوارض داره

خواهش میکنم اگه کسی اطلاعات داره، درمورد این قضیه توضیح بده و شفاف سازی کنه...واقعا ذهنمو مشغول کرده!
یا علی

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، ضحی ، محب الزهرا ، السا ، help me ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، ali0077 ، حضرت عشق
۱۸:۵۲, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
یه زمانی من دنبال این چیزا بودم چند سالی هست که دیگه طرف این چیزا نرفتم.Smile

برای فهمیدن چیزی باید کارکرد آن را دانست

تمریناتی که برای این کار توصیه میشه از نوع ریاضتهای تمرکزی هست مثلا شما باید یه برگه سفید برداری و یه نقطه سیاه بزاری و به اون خیره بشی و تا میتونی پلک نزنی از 2 دقیقه شروع کنی تا 2 ساعت در روز البته تمرینات دیگری هم داره که بیشترش تمرکزی هست.

در ضمن شما باید رژیم گیاه خواری بگیری و گوشت نخوری که این عمل خیلی مهمه یادمه از یکی از اساتیدش پرسیدم گفت 70 درصد کار به رژیم گیاهیه

البته آب مغناتیسی هم باید بخوریBig Grin

این عمل شما ربطی به -ازمابهترون- نداره با این کارها اراده رو قوی می کنن یا به قول خودشون چاکراهای انرژی بدن باز میشه و انرژی به جریان میفته

البته معتقدم اینکارها یه نوع ریاضت برای تقویت اراده هست و ربطی به مغز نداره

در شرق حرف از نیروهای درونی هست که با ریاضت اونها رو تقویت می کنن از مرتاضای هندی گرفته تا رزمی کارای چینی

چند تا سریال از چین پخش کردن مثل : افسانه شجاعان که بسیار سریال خوبی بود ولی چند سال از وقتمو گرفت تا برم دنبال این چیزا و سریال افسانه عقابها یا یه سریالی بود از شبکه استانی پخش می کرد به نامه -راز گنج پنهان-

خلاصه هدف از این ریاضتها رسیدن به قدرتهای مافوق انسانی هست چیزی که در همش مشترکه رژیم گیاه خواری و تمرینات تمرکزی هست.

ورزش -تای چی -هم بر روی تمرکز استواره و بهترین وقت تمرینش هم نصفه شب نزدیک اذانه (جالبه نه:DodgySmile

ورزش -چی گنگ- هم برای تمرکز و تقویت اراده کار می کنه.

خلاصش اینکه برای رسیدن به قدرتهای مافوق انسانی باید قید گوشت رو بزنید و دائم ریاضتهای تمرکزی بکشید.
هرچی ریاضت سختتر قدرت هم بیشتر اما نسل کنونی از این حالها ندارنBig Grin

سئوالی بود در خدمتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، help me ، ضحی ، السا ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، محب الزهرا ، soheyl68
۱۸:۵۶, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
خب اینکه بیشترش توضیحات و تفاسیر بود
سوال من اینبود که اینکارا مشکلی نداره؟ (تو اواخر پست اول کاملتر گفتم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۹:۰۲, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
آواتار
گفتم که ربطی به جن یا چیزه دیگه ای نداره
اطلاعات خاصی هم نمی خواد
یه نوع ریاضته دیگه (شما اگر پا روی نفست بزاری و به خودت سختی بدی بدنت ضعیف ولی روحت قوی میشه و این یه قانونه که خداوند گذاشته)

مثلا در تاپیک شیخ رجبعلی خیاط این داستان اومده
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11400.html

يكی از شاگردان شيخ كه نزديك به سی سال با ايشان بوده نقل می‌كرد كه شيخ به من می‌فرمود: روح شخصی از علمای اهل معنا - ‌كه ساكن يكی از شهرهای بزرگ ايران بود - را در برزح ديدم كه تأسف می‌خورد و مرتب بر زانوی خود می‌زد و می‌گفت: وای بر من، آمدم، و عملی خالص برای خدا ندارم!

از او پرسيدم كه چرا چنين مي كند؟

پاسخ داد: در ايام حيات، روزی با يكی از اهل معنا كه كاسب بود برخورد كردم، او مرا به برخی از خصوصيات باطنی خود متذكر ساخت، پس از جدا شدن از او تصميم به رياضت گرفتم، تا مانند آن شخص ديده برزخی پيدا كنم و به مكاشفات و مشاهدات غيبی دست يابم.
مدت سی سال رياضت كشيدم تا موفق شدم، در اين هنگام مرگم فرا رسيد، اكنون به من می‌گويند: تا آن هنگام كه آن شخص اهل معنا تو را متذكر ساخت گرفتار هوای نفس بودی، و پس از آن تقريباً سی سال از عمر خود را صرف رسيدن به مكاشفات و رؤيت حالات برزخی كردی، اينك بگو: عملی كه خالص برای ما انجام داده‌ای كدام است؟!

-------
طبق داستان بالا هر کسی به هر نیتی که ریاضت بکشه و مخالفت با نفسش کنه روحش قویتر میشه و به قدرتهایی میرسه.
فرق اولیای خدا اینه که برای رضای حضرت حق ریاضت می کشن و اگر قدرتی هم پیدا کنن مثل نمک در آش میمونه فقط همینقدر به این قدرتها بها میدن

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Mohammad Trust ، arnh ، فدايي ولايت ، ضحی ، help me ، PWLG ، menrabb
۲۰:۳۱, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
تله کینزی اساس مبنای نداره.
یک دروغ برای پنهان کردن واقعیت است.
و آن واقعیت هم انتزاع ذهنی است.
در اصل به آن میا گفته می شود.

یعنی براساس هر پنج روش علوم سری این کار امکان پذیر است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، ضحی ، قلب ، PWLG
۰:۵۷, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
برادران لطفا از این فکرا نکنید
من هم دقیقا همون نرم افزار رو تو "بازار" دیدم اما نخریدم!
تله کنیزی یک قدرت ذهنی هست یا نیست رو کسی نمی دونه. یعنی آنرا که خبر شد خبری باز نیامد!
در کل بگم که تمرینات تمرکزی اش خیلی خوبه. آدم رو سبک و روحیه رو فوق العاده می کنه حتی اگه جواب نگیری.
این مسیله به سفیروت ها و جهان خدای جهود مربوطه
توی اسلام به این چیز ها اشاره شده اما توصیه شده تا یه حدی دنبالش بریم و بیشتر از اون هم به درد انسان نمی خوره. همون حدش رو هم تمام و کمال گفته.
اما جهود رفته ته دیگش رو کنده برده بالا کشیده. داداش می تونی از تمرناتش استفاده ببری اینو من از صدیقی شنیدم که بهت می گم. روحیه تو رو بهتر می کنه اما خود تله کنیزی ظاهرا از حد قرمز فراتره
اسنادش هم توی آیه معروف قرآن
آیه 102 سوره بقره(تفسیر المیزان رو بخون توی علوم کله سر یا خفیه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، فدايي ولايت
۱۱:۴۸, ۱۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

bidel
جان
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم لطفا بیشتر توضیح بدیدHuh

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  برادران لطفا از این فکرا نکنید
چه فکری؟

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  تله کنیزی یک قدرت ذهنی هست یا نیست رو کسی نمی دونه. یعنی آنرا که خبر شد خبری باز نیامد!
تا اونجایی که ما فهمیدیم جابه جایی اجسام را تله کینزی می گویند که برای انجام آن 2 راه وجود دارد

1-استفاده از موجودات دیگر
2-استفاده از قدرت روحی خودمان

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  در کل بگم که تمرینات تمرکزی اش خیلی خوبه. آدم رو سبک و روحیه رو فوق العاده می کنه حتی اگه جواب نگیری.
کلا تمرین تمرکزی یه نوع ریاضت محسوب میشه که فوایدی داره ولی در اسلام تاکید بر حضور قلب یا همون تمرکز در عبادات و خداوند هست.
میشه بعضی از تمریناتش را بگید؟

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  این مسیله به سفیروت ها و جهان خدای جهود مربوطه
اینایی که گفتید یعنی چه میشه بیشتر توضیح بدیدHuh

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  توی اسلام به این چیز ها اشاره شده اما توصیه شده تا یه حدی دنبالش بریم و بیشتر از اون هم به درد انسان نمی خوره. همون حدش رو هم تمام و کمال گفته.
میشه بیشتر توضیح بدیدHuh

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  اما جهود رفته ته دیگش رو کنده برده بالا کشیده. داداش می تونی از تمرناتش استفاده ببری اینو من از صدیقی شنیدم که بهت می گم. روحیه تو رو بهتر می کنه اما خود تله کنیزی ظاهرا از حد قرمز فراتره

حجت الاسلام صدیقی دقیقا چی گفتن از کجا شنیدید ؟
حد قرمز یعنی چی؟

(۱۶/فروردین/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است:  اسنادش هم توی آیه معروف قرآن
آیه 102 سوره بقره(تفسیر المیزان رو بخون توی علوم کله سر یا خفیه)
در تاپیک زیر درباره علوم خفیه یا کله سر توضیحاتی داده شده است.
forum.bidari-andishe.ir/thread-3307.html

----------
ببخشید سئوالاتم زیاد شد لطفا پاسخ بدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۹:۲۹, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
ممنون از انتقاد به یه تازه کار
منظور از این که گفتن از این فکرا نکنید همون باور نداشتن این مسائل هستش.
سفیروت هم دید کابالیست ها به خداست. شما می تونید نقطه نظرشون رو همینجا ببینید.
نزدیک شدن به هر سفیروت می تونه به شما قدرتی بده. من خودم سفیروت ها رو باور ندارم
کلمه الله هم چیز دیگه ای هست. دونستن هر حرفش به شما قدرتی میده. این رو هم کابالیست ها و هم امامان باور دارن. امامان هفتاد و دو حرفش رو می دونن و آسف بن برخیا هم یک حرفش رو می دونه. این یکی رو باور دارم. اما خودم دوست ندارم ازش استفاده کنم. چون توی تفکرات من یکجور کفر محسوب می شه. خواندن کلمه الله از طرف بنده خدا رو مجبور می کنه که اون کار رو براش انجام بده. می دونم که خدا این اجبار رو با قضا و قدر به اختیار تبدیل می کنه اما در دیزی که بازه...
آقای صدیقی هم حجت الاسلام نیستن. یه کابالیست هستن. یا بهتره بگم یه جادوگر هستن. به ما میگن ادب از که آموختی؟ از ... خوب پس حرفش رو باید توجه کرد. در ضمن از چند نفر شنیدم که دنبال تمرینات تمرکز تله کینزی رفتن اما نتیجه نگرفتن. ولی این تمرینات به اونا آرامش داد و حالت روزمره شون بهتر شد.
حد قرمزی که اسلام تایین کرده مشخصه. مثالش چیز هایی هست که بهش می گیم دعا. حاشیه های مفاتیح رو حتما دیدین. علم اینا رو ثابت می کنه؟ پس جادو هستن. جادو رو اسلام قبول داره. اما عین یحود، فقط جادو رو قبول نداره. حتی استفاده از اون رو فقط تا یک حد خاص قبول داره. مثلا شما یه دعا بخونی و از آسمون واست طلا بیاد. من اگه کابالیست بودم اینو باور داشتم. الانم باور دارم اما اسلام میگه با این کار جهنم رو برا خودت خریدی. توجه کنید به آیه 102 سوره بقره.
در کل بگم که جادو رو اسلام باور داره اما استفاده از اون رو باور نداره و میگه حرامه. اخه. جیزززه! نظر من هم همینه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، قلب
۸:۲۷, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
امکانش هست حدشو دقیق بگید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۳:۳۴, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
Blush
حدش یعنی احکام اسلام. من که نمی تونم جز به جز بگم.
مثلا مراجعه به رمال. رمال ها دو حالت دارن. اگه شیادن که دیگه کارشون با قانون و جرم و کلاه برداریه. اما اگه واقعا غیب گو هستن پس اسلام واسش حکم داره. معلم معارف دبیرستان ما به چیزی در مورد اینا گفت کا من دنبالشو نگرفتم. گفت که اینا واجب القتل هستن. دیگه نرفتم سراغش ببینم راسته یا دروغ.
چند تا خاطره از بزرگان دین در معاصر هم داریم.که توشون از جادو استفاده کردن.
من خودم دچار یه دوگانگی هستم. توی قرآن نوشته که بعد نوح، جادو باب شد. در زمان سلیمان به اوج خودش رسید و رواج یافت. خدا دو فرشته هاروت ک ماروت رو فرستاد تا به مردم راه های مقابله با جادو رو یاد بده. این دو فرشته مثل یک طبیب اول نحوه انجام جادو رو می گفتن و بعد نحوه جلوگیری از اون رو اما مردم مرحله اول رو گرفتن و مرحله دوم رو ول کردن. من خاطراتی غیر موصق توی همین انجمن خوندم از خمینی کبیر که یه بار با یه وردی جلوی چشم بندی یه معرکه گیر رو تو خیابون گرفته. خوب لابد این ورد ها توی اسلام حلاله و برای جلوگیری از جادو لازمه.
یا مثلا اینکه با وضو بخوابیم یا اینکه قبل خواب آیه الکرسی بخونی. چند وقت پیش یه تاپیک زدن برای تلقیناتی که تو خواب رخ میده و نحوه جلو گیری از اونا. خوب من می گم این کاری که قبل خواب می کنی جادو نام دارد. اما این جادو در اسلام حلال است. مثال این زیاده. چه تو احکام اجتماعی و چه تو احکام فردی ما جادو ی حلال داریم. بگردید به راحتی پیدا می کنید. من الآن حضور ذهن ندارم.
مشکل اینجاست که تحت تاثیر رسانه و عرفمون فکر می کنیم یه جادوگر حتما چوب دستی و جارو داره. لباس خوبی تن نمی کنه. از انسانیت به دوره کلا به قول خودمون یه صوفی یا یه حلاجه. در حالی این طور نیست. باید اینچنین تصور کنی که شما اگه حتی طرز نفس کشیدنتو عوض کنی ممکنه شخصی یاچیزی رو سحر و جادو کنی. اما نمی دونی که دقیقا باید چه جوری نفس بکشی تا سحری انحام بشه. پس میریم سمت اسلام. بالاخره آخرین دینیه که از ماورا هم اومده. توی این دین هم چیزی ازش نیومده. پس اگه کسی، چیزی، درباره جادو از طریق نفس کشیدن به شما گفت بگید حرام! حرام اندر حرام! متوجه شدید. چشمتونو درد آوردم که بگم اگه شما مسئله جادویی ای دیدی که تو اسلام نیومده پس بگو حرامه. نه اینکه دروغه، بلکه جایز نیست ازش استفاده شه.
ملاک خود من برای این مسئله اینه که ضرری، جانی و مالی به بندگان خدا نداشته باشه. مثلا استراق سمع از طریق اجنه که تو قرآن اومده. حرامه برادر من! نکن که حرامه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، محب الزهرا ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا