|
مستند نمودن مقاله فراماسونري،دجال آخر الزمان
|
|
۷:۲۹, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزيز آيا موافق هستيد كه مقالات استاد خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مقالات استاد رائفي پور و ساير كليپ هاي ديگر را به صورت يك فيلم بسيار قوي همچون The arrivals در بياوريم؟
پيشنهادات و نظرات خودتان را فقط در اين تاپيك بنويسيد و بگوييد كه به نظر شما چه مقدار نرم افزار براي اين كار احتياج هست؟ و اينكه آيا اين كار واقعا مي تواند به مرحله عمل در بياد يا خير؟ يا اگرم قراره دربياد از كجا بايد شروع كرد؟ آيا اين مستند مي تونه حرفهاي جديدي داشته باشه؟ بهتره در اين مستند چه نوع صحبتهايي آغازگر و پايان دهنده مستند باشه؟ من منتظر نظر شما دوستان عزيز مي مانم.. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۹, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۸۹ ۲۲:۴۶)zarati313 نوشته است: سلام به این آیدی سر بزنید میتونه کمکتون کنه تو کار میکس http://forum.bidari-andishe.ir/user-20.html |
|||
|
۲۰:۴۶, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده موزيك متن نوزاندگاني چون موتزارت و ونجليس كه بي كلام هستند مي تواند بسيار تاثير گذار باشد..
موسيقي متن سريال The arrivals داراي باري تاسف بار و هشدار دهنده بود كه بسيار عالي بود.. چند تا نرم افزار هم معرفي مي كنم كه براي ساخت فيلمي اينترنتي به نظرم عالي هست: بهترين نرم افزار دانلود: HiDownload نرم افزار افزايش كيفيت فايل هاي تصويري: Video Enhancer (كه تاثير كاهش كيفيت فيلم دريافتي از اينترنت را رفع مي كند) بهترين نرم افزار تغيير فرمت هاي ويديويي: Total Video Converter فيلمبرداري از محيط دسكتاپ: Snagit ( به جهت ضبط عضويت منافقين در سايت لژهاي فراماسوني) فيلمهايي كه به شدت براي مستند نمودن اين مقاله به آنها احتياج داريم: سريال حضرت يوسف (علیه السلام) سريال 10 فرمان حضرت موسي (علیه السلام) سريال فقرو فحشا ده نمكي ----------------------------------------------------------------------------- سخنراني ها: استاد سروستاني استاد رائفي پور استاد پناهيان (منتظر نظر بقيه دوستان هست) ---------------------------------------------------------------------------- كليپ ها: كليپ هاي شيطان پرستي (منتظر نظر بقيه دوستان هست) دوستان حتما نظرات سازنده خودشان را براي يك ساخت يك اساسنامه تكميلي ساخت اين مستند اعلام بفرمايند. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۱۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۸۹ ۱۵:۲۶ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
خوشبختانه بعضی از بزرگان این راه،چندیست که به این فکر افتادن... از جمله استاد رائفی پور که قراره چند همایش ضد فراماسونری رو با ترجمه عربی و انگلیسی،با کمک بچه های (جنبش مصاف) برای حقیقت جویان خارج از کشور آماده کنن. از طرفی یکی از عزیزان مبشر (شرمنده نمیتونم اسم ببرم،ولی همتون میشناسینش!) در حال تهیه فیلم مستند قوی هستش که انشاالله تا آخر محرم آماده میشه... تو چند روز گذشته که نمایشگاه بصیرت (غرفه شیطان شناسی) بودم،خیلی ها در حال آماده کردن پروژه های اینچنینی هستن : فیلم مسنتد،بازی ضد فراماسونری،نقد فیلم های ماسونی و.... این رو گفتم که بدونین،تو این راه تنها نیستید... انشاالله تا آخر سال،شاهد کلی پروژهای قوی،در این زمینه خواهیم بود... |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۸۹ ۱۶:۵۹ توسط Amir.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از همه دوستان سپاسگذاریم...
خواستم بگم کار زیاد میشه اما کار نو زیاد نمیشه چون همه مقالات تکراری و فیلم های و کلیپ های تکراری میسازند ... rahbin اگر مایلی تو خود مسئول این کار باش و ایدهات رو بده تا هماهنگ کنیم...درباره موزیک خیالتان راحت خودم هرطور شده چند موزیک خوب و متناسب با این کار جور میکنم.... درابتدا rahbin باید بگی که میخوایم کار فیلم باشه یا مقاله یا کلیپ یا عکس یا در کل چه نوع فایلی باشه منظورم یک توضیح کلی... بعد یک سری وظائف رو معلوم کن مثلا تهیه مطالب جدید یا موزیک های فیلم یا کسانی که کار میکس انجام میدن یا یه طراح برای ساخت عکس آرم یا چیزی در صورت نیاز و یک راوی (حدالامکان بدون لهجه و تبهر در این کار ) سعی میکنم بچه های بیشتری رو به اینجا بکشونم...rahbin ما منتظر تو هستیم تو جدی استارت بزن ما پشتت هستیم بقیه بچه ها هم میگم بیان... کار نو باشه نه باز نماد هرم و چشم به زودی تو سایت ظهور12 مطالب جدیدی رو عنوان میکنیم که 159% تو این کارمون استفاده میکنیم... فقط دوستان مترجم میشناسید به بنده معرفی کنند که خیلی نیاز داریم
|
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۴/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۸۹ ۱۷:۳۱ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
قصد بنده ساختي فيلمي عالي و پرمحتوا مي باشد و به شدت به منابعي كه از آنها در پست قبلي گفتم نياز داريم. و به منابع بالا هم گزينه فيلم حضرت سليمان (علیه السلام) را اضافه مي كنم.(كه متاسفانه فقط نسخه انگليسي آن موجود مي باشد) در مورد سطح ارتباطات هم فقط همين تاپيك را من محيطي عالي براي تبادل فكر و نظر مي بينم. از دوستان خواهش دارم كه حتما نرم افزارهاي بالا را دانلود كرده و بر روي سيستم خود نصب بكنند. از دوستاني كه در تهران هستن خواهش دارم يه كليپي با كيفيت از حرم حضرت امام (رحمة الله علیه) و نماد ماسوني آنجا تهيه كنند و در صورت امكان از كساني كه به آنجا سري مي زنند هم مصاحبه اي كوتاه (نه شك برانگيز انجام بدهند) دوستان عزيز تا مي توانيم بايد سعي كنيم در فيلم به مخاطب سرشاخه موضوعي بدهيم يعني به اين صورت كه بيننده فيلم را وادار به تحقيق كنيم. فيلمي كه ساخته مي شود بايد به قدري مهم و جذاب باشد كه از شدت اطلاعات دريافتي از آن فرصت خوردن تخمه را به مخاطب ندهد! مهم ترين اصلي كه نبايد در فيلم فراموش بشود يادآوري اطلاعات گفته شده در آخر فيلم است.. - در مورد فضاي آپلود فيلم هاي كدام سايت را مناسب تر مي بينيد؟ - به نظر شما بهترين نرم افزار ويرايش فيلم با حجم مناسب چيست؟ - به نظر شما اين فيلم بايد از بين موضوعات (اعتياد،پارتي ها،بي بند و باري،فقر و گرسنگي و...) كدام يك را آغاز كند؟ - آيا موضوعات فوق بايد در حاشيه باشند يا بايد در محور اصلي فيلم قرار بگيرند؟ - به نظر شما تعداد حداكثر كل قسمت هاي فيلم چند تا باشد؟ بنده در همين جا اعلام مي كنم كه من مسئوليت تهيه كليپ و عكس و موزيك متن را به عهده مي گيرم دوستان ديگر هم در صورت تمايل به همكاري مسئوليت هاي مطلوب خودشان را اعلام كنند. اين را هم بگم كه كسي كه عهده دار يك مسئوليت مي شه به معني اين نيست كه فقط بايد در اون مسئوليت سرسختانه فعاليت بكنه و چه بسا مثلا كسي كه قراره مقاله تهيه كنه عكس هايي را پيدا بكنه كه عكس هاي تهيه شده من در مقابل عكس هايي كه اون به نظرش جالب رسيده باشه عالي تر باشه! پس تعيين مسئوليت به معني محدوديت نيست و نبايد به عنوان محدوديت تعبير و عمل بشود. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی
در مورد فضای آپلود در حال حاضر بهترین سایت سایت مدیافیر http://www.mediafire.com می باشد هم سرعت دانلود خوبی داره هم اینکه همزمان میشه از چندین لینک دانلود کرد در مورد نرم افزار ویرایش خب ادوب پری میر Adobe Premier و کورل Corel از معروفترین ها و بهترینهان با قابلیت های بی نظیر در افکت گذاری و ویرایش فیلم. بعد از اونا AVS video editor چیز خوبیه حجمش هم زیاد نیست. |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یک چیز رو باید بدونید دوستان !
در فیلم دزدان دریای کارائیب وقتی کشتی کاپیتان جک اسپارو از اونور دنیا برمی گیرده تو اقیانوس گیر می کنه و هیچ راهی نداره و اونوقته که ماسونی بودن فیلم معلوم میشه و کلمه معروف این تکه از فیلم رو میشه Up is Down میان کشتی رو برعکس می کنند تا مشکلشون برطرف بشه شما هم همینکار رو انجام بدین دوستان به هیچ عنوان نام فراماسونی یا هر نامی که متعلق به این انجمن ها است رو بر روی سریال نگذارید از آخر به اول کار کنید ! از همون اول نگین که کل مشکلات مربوط به اینهاست -- کسی باور نمی کنه اول بیایید کارهاای رو که انجام دادن لیست کنید یکی یکی کارهای رو بررسی کنید دلایل منطقی برای ربط دادن این مسائل به فراماسون ها پیدا کنید در آخر سر جمع بندی کنید و خیلی خیلی نظرات دیگه که اگه خدا بخواد با هم پیش میریم |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
از نظراتتون بسیار ممنونیم...
تهت هیچ عنوان روی مدیافایر و اینگونه سایت های خارجی دانلود نکنید چون اکانت رایگان بعد از یه مدت از بین میرود و یا فی*ل*تر میشود ... بهترین راه همان لینک مستقیم است که اگر نیاز شد به خود بنده بسپارید تا بر روی هاست خودمان آپلود کنیم تا هم از سرعت واقعی و دائمی برخوردار باشید... rahbin ممنونکه عهده دار این کار شدی... درباره آپلود و و نرم افزار ساخت که دوستان نظراتی دادند و حل شد... محور کار باید تمرکز بر روی اهداف فراماسونری باشد نه نمادهای فراماسونری(البته کمی معرفی میکنیم) بقیه مواردی که گفتی نظیر بی بندوباری و غیره را باید نتیجه کارهای فراماسونری قرار دهیم... rahbin کمی سعی کن و از میان بچه هایی که میشناسی و در همین تالار حضور دارند دعوت به همکاری کن چون زمانی که بقیه وارد این کار شوند خود مسئولیتی قبول میکنند... نگران مطالب نباش جدید و دسته اول نباش چون سایت ما و دیگر سایت ها زود به زود مقالات مختلفی ارائه میکنیم خود سایت ظهور12 به زودی مطالب جدید و متفاوتی ارائه میکند... به نظر بهتر است پارت ، پارت (قسمت به قسمت) باشد تا هم از حجم کمتری و کیفیت بهتری برخوردار باشد... اسم های مورد نظر را برای این کار دوستان ارائه دهند برای مثال : فراماسونری بازیچه یهود | ظهور ثانی و انواع اسم های دیگر البته اینها فقط برای نمونه بود ... |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مستند ظهور به خاطر این در ایران موفق شد که تحلیل گر داخل مستند هیچ کدوم ایرانی نبودن مه شدیدا مردم رو این مسئله حساس هستن
حتی من دیدم که مردم حتی نسبت به پخش مستندات مرتبط به شخصیت خارجی که در خود تلوزیون بخش میشه بهونه میگرن در کل هر چیزی که ایران پشت باشه مشکل دارن که مستند ظور این خصوصیات نداشت
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
کسی که حرف حق رو قبول می کنه مهم نیست براش که از چه دهنی بیرون میاد و کسی هم که نمی خواد قبول کنه هم همینطور
در یک قسمت از مستند ظهور هم گفته شده بود که ایشون رو تهدید کردند یا تهمت زدند که ایشون برای شیعه ها کار می کنه و ... به هر حال کیفیت کار خیلی خیلی مهمتر از کننده کار می باشد ! موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و تبهر در این کار ) سعی میکنم بچه های بیشتری رو به اینجا بکشونم...
حتی من دیدم که مردم حتی نسبت به پخش مستندات مرتبط به شخصیت خارجی که در خود تلوزیون بخش میشه بهونه میگرن در کل هر چیزی که ایران پشت باشه مشکل دارن که مستند ظور این خصوصیات نداشت