|
شهیدان زمان / انتحاریون زمان!
|
|
۱:۱۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در تاپیک مدیریت زمان منتظر در مورد مفهوم اشتراک زمان با امام زمان صحبت کردم در این تاپیک به قسمت منفی قضیه اشاره میکنم اول یک سوال فرق یک شهید ایثارگر با یک ملعون انتحاری چیه؟ یکمی فکر کنید هر دو نفر تمام هستی خودشون یعنی عمر خودشون رو در یک لحظه فدا می کنند اولی فدای رب خودش و دومی فدای حماقت خودش حالا میخوام یه گروه دیگه بهتون معرفی کنم که اصلا به چشم نمیان ولی شدیدا بهتون آسیب میزنن همان افرادی که وقتشون و عمرشون رو وقف امام زمانشون میکنن رو در نظر بگیرید حالا یکی دیگه رو در نظر بگیرید انتحاریا تمامشون یک ویژگی مشترک دارند احمق های به تمام معنا اصلا نمیفهمن چکار میکنن حالا شما بازیگران هالیوود رو به عنوان مثال در نظر بگیرید طرف از بچگی معمولا میاد تو این کار و میاد فلان درصد از عمرش رو صرف بازیگری میکنه مثلا 30 سال بازی میکنه این بازی طرف 30 سال وقت 3 میلیارد نفر رو میگیره به همین آسانی!!! 900 میلیارد سال!!! رو به همین آسونی میدزده از عمر با ارزش تر وجود داره؟ اصلا نیازی نداره اون مدیر یهودی فلان شرکت فیلمسازی هالیوودی که بیاد شما رو منحرف کنه کافیه وقتتو بگیره 2 ساعت فیلم رو میبینی و 20 ساعت بعدش وقتت صرف فکر کردن بهش و صحبت دربارش میشه دیدی چقدر راحت!! حالا غیر از این این کلیپ هایی رو حتما دیدید که مثلا طرف میخوره زمین و صحنه های عجیب فکر کردید الکیه که میان مجانی فیلم ها رو پخش میکنن یا بازی های گوشی همراه اون فردی که وقتش رو برای ساختن این دزدهای زمان میزاره عمرش هم تلف میشه ولی در ازای عمر یک نفر عمر شاید تمام مردم کره زمین رو بگیره مواظب این انتحاریا باشید و باشم خوراکشون اینه که وقتتو بدزدن |
|||
|
|
۲:۱۳, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی موضوع کاربردی و خوبیست البته این مثال که زدی روشن ترین بود بعضی مواقع در همین نزدیکیها همچین اتفاقی میافتدحدیث امام علی ع هست که میفرمایند: فرصتها مانند ابر میگذرند ان شاءالله بتونیم از وقتتمان بهترین استفاده را ببریم یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زیاد شدن نشر اکاذیب و شایعه در زمان حال | قلب | 2 | 1,270 |