|
نرم افزار انار جایگزین واتساپ،تلگرام،وایبرو...
|
|
۱۸:۰۷, ۱۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستان نرم افزار انار رو به من معرفی کردن و نصب کردم روی گوشی اما هنوز فعالیتی به اونصورت نداشتم توش میخواستم بدونم نرم افزار خوبیه؟واقعآ ایرانیه؟اگه ایرانی باشه و به لحاظ امنیتی هم بدون مشکل، فکر میکنم بتونه جایگزین مناسبی برای واتساپ و... باشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ |
|||
|
|
۳:۴۱, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوست عزیز اصولا هر نرم افزاری یه هزینه هایی برای سازندگان داره. اینو که همه میدونیم درسته نرم افزار انار انبه یا طالبی یا هرچیزی هم برای سازندگانش هزینه هایی داشته و خواهد داشت اصول کار هر اپلیکیشن چتی که برای استفاده عموم قرار میگیره فروش اطلاعات آماری هستش تا هزینه ها جبران و سود آوری داشته باشه. حالا این اپلیکیشن ایرانی هم باشه دیتا ها و اطلاعات آماریمون رو میفروشه به هموطنای خودمون تا اینجا مشکلی نداره هموطنیم مثلا عیبی نداره ولی کسان دیگه هم میتونن عین آب خوردن به اطلاعات ترانسفر شده دسترسی داشته باشن و دست درازی کنن. متوجهی که.. فرقی نمیکنه از کدوم اپلیکیشن استفاده کنی باید نحوه درست استفاده کردن فرهنگ سازی بشه |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۴ ۳:۴۱)CiViLBAX نوشته است: با سلاماینجا چندتا سوال پیش میاد چرا باید اطلاعات آماری براشون مهم باشه؟به چه دردشون میخوره؟ سوال بعد اینکه چنین چیزی اصلا امکان داره که دولت براحتی اجازه بده اطلاعات آماری مردم لو بره؟مگه زمین و خونست که معامله بشه؟! اگه قراره از اطلاعات من نوعی سوءاستفاده بشه علیه خودم دیگه ایرانی بودن این برنامه که به ضرره! اون خارجیاش دوتا ضرر دارن (هم علیه منافع ملی خودمون میتونن استفاده کنن هم کشورای مسلمان چون مال دشمنان ماست و ...) اینم یه ضرر |
|||
|
۱۱:۳۵, ۱۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۱۱:۴۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام یکی از کاربردهای این اطلاعات رو می تونید در سایت زیر ببینید: http://www.bank-mobile.ir/mobile-bank-engineers.aspx نقل قول: نقل قول:این سایتها بانک اطلاعاتی از شماره تلفن مردم رو به همراه اسم و مشخصات و ... می فروشن. حتی بعضی بانکهای اطلاعاتی شامل عکس و کد پستی و شماره ملی و ... هم هستند. |
|||
|
|
۶:۰۰, ۱۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
طاعات قبول نرم افزار بیسفون هم کاملا ایرانی ومطمینه هایک هندی هم نرم افزار خوبیه ایرانی نیست اما اونجاحداقل هنوز پای اسراییل درمیون نیست |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۴ ۸:۲۶ توسط mina019.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نرم افزار بیسفون عالیه
- توردهلی - تورآرژانتین - تور موریس - تور سرعین - قیمت تور |
|||
|
|
|