|
خسته شدم از نشستن و کاری نکردن
|
|
۱۸:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک ساله که مستند ظهورو دیدم بعد تصمیم گرفتم بیشتر راجب شیطان پرستی تحقیق کنم...بعد از اون سخنان آقای رائفی پور را دیدم...و فیلم های مختلف ....همیشه از این که این اطلاعات رو بدست آوردم ولی نمیتونستم از اون استفاده کنم اعصابم خورد میشد....چند وقته دنباله یه گروه تحقیقاتی و اطلاعاتی میگردم تا بتونم یکم احساس ارزش کنم...من نتونستم یه گروه پیدا کنم....اگه گروهی میشناسیذ به من معرفی کنید اگر که نه میخوام یه گروه بسازم و همچنین یه وبلاگ...لطفا اگه علاقه دارید یا شما ام از دست روی دست گذاشتن خسته شدید کمکم کنید.ممنون میشم اگه کمکم کنید. [b]به امید حقوق بشر نه حقوق بی بشر |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
همینجا خوبه دیگه
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کره زمین به این بزرگی و عظمت رو جو گرفته چرا شما رو نگیره
![]() ![]() ![]() شوخی کردم همین جا این علمت در اختیار همه قرار بده
|
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۵ توسط bidaram.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۰)masoudmoosavy نوشته است: سلاممیخوام یه گروه داشتع باشم.کنفرانس تصوری میشه ![]() (۲۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۸)captaincharisma نوشته است: کره زمین به این بزرگی و عظمت رو جو گرفته چرا شما رو نگیرهبله بله منو جو گرفته.ولی تا باشه از این جوا... ![]() ![]() اینجا نمیشه به صورت کامل و تصویری توضیح داد |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
عزیزان یه گلایه و یه پیشنهاد
اینکه موضوعات مربوطه رو با توجه به اینکه گروه های مختلفی توی تالار تشریف دارند در سطح متوسط بیان کنین تا همه بتونن استفاده کنن . جدی میگم بعضی بحثا رو اونقدر پیجیده اش میکنین که سر و ته ش رو نمیشه جمع کرد ! و این مشکل باعث گاهی حتی زدگی از موضوع میشه و با شعار سایت که بیداری اندیشه هاست فاصله داره . و تا حد امکان از توضیحات تصویری دریغ نفرمایید . ممنون یا علی [font=B Nazanin][/font] |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۵)ali 64 نوشته است: عزیزان یه گلایه و یه پیشنهادعلی جان تو مبحث ها از دوستان بخوا که توضیح بدن ... به نظر من که بالا تر از متوسط صحبت نمیکنند...مگر بحث شیطان پرستی ...که اگه دوست داری بیشتر آگاه شی مستند ظهورو ببین.... یا علی |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۴)bidaram نوشته است: سلامسلام تیم خوب جمع کن. وقتی می خوای دانشی _مخصوصا به این مهم و حساسی_ رو به دیگران انتقال بدی باید این کاره باشید. خبرم کن که یک سایت برات درست کنم و کارتونو به بهترین نحو شروع کنید و ادامه بدید. انشاالله |
|||
|
|
۰:۰۸, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۶)soheyl68 نوشته است: سلامممنون من یک سری افراد جمع کردم...ولی هنوز اندازه کافی نشده.اطلاع میدم |
|||
|
|
۱:۲۸, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۹ توسط IR66.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و خداقوت چرا وقتتون رو صرف بیشتر آموزی! نمیکنید؟ آیا مباحثی که باید برای دوران آخرالزمان بدونید تکمیل شده؟ پیشنهاد میکنم زمان زیادی صرف شیطان شناسی نکنید! این موجود و طرفدارانش ارزش این رو ندارند که روزها و انگیزه های مقدس در راه شناختشون وقف بشه! ضمن اینکه ایده آل ترین راه و البته ازموده شده ترین! برای آگاهی به مخاطب در این مسیر ؛ پخش سخنرانی های استاد هست...... موفق باشید ان شاء الله یا الله |
|||
|
|
|
|
|