|
بازی های کم حجم (مشارکت کنید)
|
|
۲۰:۴۶, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم!
![]() دوستان نظرتون درباره ی ساخت یک سری بازی های کم حجم چیه؟ بازی های کم حجم چند تا مزیت دارن:
اما برای ساختن این بازی ها به دو دسته نیازمند هستیم:
و گروه دوم هم که ایده هاشون رو از همین الان روی این تایپیک میزارن انشاءالله بهترین ایده برای اولین کار انتخاب میشه و ساخته میشه. البته میدونم خیلی ساده و خجسته( )گفتم،اما باور کنید همین قدر هم ساده ست!امیدوارم که استقبال بشه... . نکته مهم : نیت ===== قربه الی الله و الحجته ![]() هر کس که خیال وصل در سر دارد شمشیر نه! قلب خویش را بردارد در سنت شیعه نیست،حتی به نماز کس دست،به روی دست خود بگذارد
|
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب فکر خوبیه...
شما خودتون ایده ابتدایی برای این کار دارید... یادمه تو یه پستی گفتید کار فیلم سازی انجام دادید... شایدم دارم اشتباه میکنما! یه دفعه به ذهنم اومد که شما بودید... بیشتر منظورم اینه که تجربه ای دارید خودتون در این زمینه؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مهمترین بخش پروگرامر یا همون کسی هست که بدنه بازی رو میسازه.
شما خودتون بلدید این کارو؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوبه ولی نگفتید بازی 2 بعدی یا 3بعدی ؟
در اینصورت یسری افراد نیازه برای کار گرافیکی در حد فتوشاپ یا poser یا ..... یا3 بعدی که 3max یا maya باید بلد باشیم!! یا نیازه به استفاده از موتورهای بازی مثل udk که باید بلدش باشیم!! |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوستان بابت مشارکت در موضوع!
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۷)رضوانه نوشته است: خب فکر خوبیه...بنده هم به اندازه خودم در موضوع سناریو و کمی هم کارهای گرافیکی و ساخت بازی کمک میکنم،فعلا دوست دارم بدونم که چند نفر حاظرند در این کار کمک کنن؟حتی در حد یک ایده! ![]() (۲۵/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۱)sarallah نوشته است: مهمترین بخش پروگرامر یا همون کسی هست که بدنه بازی رو میسازه.من کار با Game maker رو بلدم،که مخصوص بازی های دوبعدیه و البته برنامه نویسی به زبان مخصوص خودش رو هم داره. اگه ایده و داستان اولیه تشکیل بشه،بعدا درباره ی نرم افزار و ساخت بازی صحبت میکنیم...باید ببینیم داستان چه امکاناتی لازم داره تا طبق اون نرم افزارش رو انتخاب کنیم. (۲۵/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۶)help me نوشته است: خوبه ولی نگفتید بازی 2 بعدی یا 3بعدی ؟فکر میکنم دو بعدی بهتر باشه،البته این نظر منه و در ضمن داستان هنوز مشخص نشده...ولی به نظرم برای شروع، یک بازی دوبعدی کفایت میکنه(با توجه به سناریویی که قراره آماده بشه...) برای ساخت دو بعدی که همون Game maker فکر میکنم بهترین گزینه باشه،اگه هم سه بعدی باشه من تا حدی میتونم ساختن کاراکتر های بازی با نرم افزار مایا رو به عهده بگیرم،ولی اصل کار توی بازی سازی سه بعدی همون موتور ها هستند که کار باهاشون سخته و من هم بلد نیستم!
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
کار با game maker تقریبا اسونه و میشه بازی رو بدون نیاز به برنامه نویسی به یه جاهایی رسوند.
البته بدون برنامه نویسی بازی های ساده ای میشه تولید کرد. ولی در کل اگه چنین کاری انجام بشه خیلی خوبه و جای پیشرفت زیادی داره. |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
لطفا ایده های داستانیتون رو بگید،با این فکر که ممکنه خنده دار باشن بایکوتشون نکنید!
![]() اگه قرار باشه با game maker یک بازی دو بعدی بسازیم به این موارد احتیاج داریم:
[url=http://ir-dl.com/game-section/persian-words-game/#][/url] لطفا نظرات و ایده ها و پیشنهاداتتون رو درباره ی این دو بخش(به خصوص بخش اول) بنویسید.اگه هم توی بخش دوم سر رشته ای دارید حتما در ادامه بگید...الان کسی هست که با زبان برنامه نویسی گیم میکر (Gm) آشنا باشه؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوبه ولی اگه برنامشو انگلیسی بنویسید بهتره مترجم خواستین هستم.
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان،ایده ای ندارید؟؟!
من هنوز منتظر ایده های ناب شما هستم ![]() اگه چند تا ایده مطرح بشه،بعد نظرسنجی بشه و بعد بهترینش انتخاب بشه...اون وقت من به همراه تنی چند از دوستان کار روی سناریو رو شروع میکنیم... . خجالت نکشید،بگید ایده هاتون رو! ![]() دوستانی هم که توی کارهای گرافیکی میتونن کمک کنن بگن که من اصلا تو این موضوع سررشته ندارم
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش برادر خودم کارشون بازی سازیه یعنی در واقع ایشون کارهای گرافیکی رو انجام میدن نه برنامه نویسی الان من خودم هنوز نتونستم برنامه نویسی اندروید رو کامل یاد بگیرم ولی چیزی که توی این چند وقت ان شاءالله بتونیم انجام بدیم،،،اینه که بازی اندروید بسازیم، برنامه نویسیش بامن! گرافیکش با داداشم!،،،ایشون که میگن خیلی راحته!!!حالا فعلا هنوز درگیر نشدم تا کامل بدونم ... اما مطمئنا یه سناریو خوب هم نیاز داریم دیگه... اونطوری که ما به توافق رسیدیم اینه که یک بازی دو بعدی بسازیم ...ببینید به نظر من ما میتونیم بازی ها دوبعدی خیلی قشنگی برای گوشی بسازیم... دیدید بعضی ها پا میشن میرن بازی سه بعدی میسازن که در حد متوسط هم نیست! اما بعضی ها بازی ها دوبعدی قشنگی رو با بودجه کمی هم ساختن و کلی هم توی اینترنت و سایت های مختلف دانلود شده و همه خوششو اومده... مثلا همین بازی های هواپیما رو دیدید؟برای اندروید باور کنید شاید 2 یا سه ماه هم زمان نبرده اما قشنگ کار شده ********** راستش موضوعی که بالا گفتید همون سیمرغ یا 30 مرغ! به نظرم جالبه ایدم اینه که دو بعدی باشه البته باید داستانش یه خرده چکش کاری بشه تا اونی بشه که باید بشه... حالا یه خرده صبر کنید....من بازم فکر کنم و ایده هامو توی این تاپیک بگم موفق باشید یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با این بازی آنلاین به پنتاگون کمک میکنید! +عکس | علی املشی | 0 | 1,301 |