|
تو بين منتظران هم ، عزيز من چه غريبي
|
|
۱۰:۳۹, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۰:۴۱ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() کلیک کنید بی تو ای صاحب زمان بیقرارم هر زمان(مقدم)ا از غم هجر تو من دلخسته ام همچو مرغی بال و پر بشکسته ام درد دل (خیلی قشنگ)ا درد دل حاج اقا پناهیان این یکی رو حتما گوش کنید منم سرگشته حیرانت ای دوست(حسین کشتکار)ا کنم یکباره جان قربانت ای دوست تنی ناساز از شوق وصل کویت دهم سر بر سر پیمانت ای دوست مناجات با امام عصر (میثم مطیعی)ا عاشقی دردسری بود نمی دانستیم حاصلش خون جگری بود نمی دانستیم آهنگ آقا سلام( امیر محمد)ا اقا سلام سلام اقا سلام اقای خوبی خورشید من کی میرسی جمعه شبی غروبی چشم امید با صدای علی فانی حس غریب علی لهراسبی
تو همون حس غریبی که همیشه با منی تو بهونه هر عاشق واسه زنده موندنی .. مناجات حاج حسن خلج ز هـر کسی که گرفتـم سراغ خانــه تو ؟ ز مــن گرفت نشـــان از تو و نشــانه تو ! نــــوکر رخ ارباب نبیند سخـــــت است ! شب گر رخ مهــتاب نبیند سخت است ! لــــب تشنه اگر آب نبیند سخت است ! امام زمان(علی رها)ا توی زندگیمون یه چیزی کمه میدونم جوابش ظهور شماست بوی بهشت(حسام الدین سراج)ا تو را نادیدن ما غم نباشد که در خیلت به از ما کم نباشد دانلود مناجات با امام عصر عج(حاج منصور)ا ترسم که بیایی ومن آن روز نباشم ای کاش که من خاک سر کوی تو باشم هر کس به کسی نازد وماهم به تو نازیم ای کاش که جان بر سر کوی تو ببازیم مناجات مشترک میرداماد و خلج با امام زمان همراه با روضه مناجات و روضه(خلج و میرداماد)ا دانلود چند کلیپ ترکیبی خیلی عالی(توصیه شده)ا کلیپ اول و کلیپ دوم کلیپ سوم دانلود دعای عهد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%B9%D8%B5%D8%B1_%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8107113026/%D8%B9%D8%B5%D8%B1_%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87.jpg)