|
پیشنهاد دهید! برای معنویت بیشتر فضای تالار،چه باید کرد؟
|
|
۱۳:۵۸, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا» سلام و عرض ادب و احترام. همه ی ما در این تالار که به نام حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آگاهی و خودسازی در جهت یاری حضرت است،عضو شدیم تا به واسطه ی زمانی که در این تالار سپری می کنیم،هم به دانش و آگاهیمان اضافه شود و هم حظّی معنوی ببریم و به خدا نزدیکتر شویم. یکی از انتقادهائی که این چند وقت گاهاً به صورت عمومی و خصوصی به تالار مطرح می شود،اینست که فضای تالار مثل قبل معنویت خاص و به شدت تاثیرگذار را ندارد و عزیزانی که این انتقاد و یا شاید گلایه داشتند،از این بابت نگران بودند و اظهار نارضایتی می کردند. برای رفع این مشکل و حل این مسئله،دست یاری به سمت ِ خود شما بزرگواران دراز کرده ایم تا با پیشنهادهایتان و همفکری،کمک کنید تا دوباره فضای معنوی تالار به اذن خدا و عنایت حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) معنوی شود و بتوانیم به سهم خودمان، با انجام اقداماتی در این امر سهیم باشیم. و امّا پیشنهادهایتان! پذیرای پیشنهادهای مدیریتی،فنّی،محتوائی و ... شما هستیم. و تنها نکته ی بسیار مهمی که خواهشمندم به آن توجه ویژه ای داشته باشیم،اینست که "دنبال مقصّر،انتقاد و تنش نیستیم...دنبال راهکار هستیم".. و در پایان،برای قدردانی از تمام کاربران عزیزی که در این بحث به بیان پیشنهادهایشان می پردازند،هدیه ای معنوی (14 صلوات به نیت سلامتی شان) در نظر گرفته شده است. پیشاپیش از مشارکت و حضور شما در این موضوع سپاسگزارم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۱, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان با توجه به اینکه در مرحله بعد برای پیاده سازی و اولویت بندی به کار گیری این نکاتی که فرمودید و خواهید فرمود،می خواهیم گزینه های نظرسنجی قرار بدیم،حتی المقدور پیشنهاداتتون رو با شماره بندی مثل ارسالهای قبل ارائه بفرمائید.
ممنونم. |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۴۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
مشکل وقت هست سید جان . همین الانم هر پستی که در مناظره ارسال میکنم حدود ۲ ۳ ساعت وقت میگیره . وگر نه خیلی مطلب هست برای نوشتن .
راه کار اصلی و اینه که به جای اینکه منتظر باشیم از اسمون یه چیزی بیاد و خودمون رو یه تکونی بدیم الان چیزی که ما داریم بهش میگیم موضوعات غیر معنوی یه زمانی دغدغه خودمون بوده . الان ازش رد شدیم فکر میکنیم افراد جدید که باز همین مطلب به عنوان دغدغشونه دارن بحث بیخود میکنند . التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم بگم نگم
ربط داره نداره ![]() اما میگم ![]() 10-به نظرم فقط نباید رو محتوای مباحث تالار کار کنیم که معنوی شه باید رو خودمون هم کار کنیم منم موافقم گردانها خیلی خوب بود 11-اما پیشنهادم اینه که تو همون گردانها با تعداد کمتر گروه تشکیل بدیم،مثلا 2-3 نفر و از کارهای خوب اسون شروع کنیم وقتی گروهی شه اراده بر انجامش بیشتره مثلا 40 روز شب با وضو بخوابیم یا هفته یبار به نیت صله رحم از حال اقوام (مثلا تلفنی) جویا شیم و ... خیلی کارای اسونه دیگه بعد هرزگاهی یه گناهی رو مثل غیبت و ... یه هفته مراقبه کنیم اگه ارسالم ربطی نداشت به روم نیارید
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم اگر پیشنهادایی که میدیم نقش خودمونم توش مشخص کنیم خیلی بهتر باشه .
یعنی نشه حکایت همون من انم ..... |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من با سرچ کردن عبارت " تالار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)" در گوگل با بیداری اندیشه آشنا شدم.
یعنی از همون اول دنبال یه تالاری بودم که مباحث مهدویت توش باشه و اون اوایل هم خوب بود انصافا. اما الان تنها چیزی که پیدا نمیشه همون مباحث مهدویت هست! البته به قول آقا وحید خود من هم مقصرم که در این زمینه کاری نکردم ولی بحث استقبال شدن از اون فعالیت هم خیلی مهمه ، وقتی استقبالی نشه خوب طبیعتا آدم از ادامه کار توی اون مکان دلسرد میشه. مثلا من قبلا تاپیک مربوط به مهدویت زیاد داشتم ولی الان 90 درصدش شده تاپیکای خبری. 12. انجام فعالیت های دسته جمعی خارج ار فضای تالار مثل دعا ی دسته جمعی و ... چیزی شبیه به همون گردانها یا قرائت دسته جمعی قرآن. به عنوان نمونه همین حسن آقای عزتی خودمون یه مدته یه طرح خیلی خوبیو دارن اجرا میکنن .انصافا وقت و هزینه هم روش گذاشتن (اگه خواستید از خودشون سوال کنید) و نتیجه خیلی خوبی هم داره. البته چنین طرح هایی هم به مرور زمان ریزش اعضا داره ولی باید مرتبا تقویت بشه و عضو جدید گرفته بشه تا اصل کار متوقف نشه. |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
غایب ها هم اجازه دارن نظر بدن؟
![]() سلام به همتون ببینید باید به این فکر کنیم که یک تالار چه فرقی با سایت های دیگه داره؟ بیایم از مذیت هاش بهره بگیریم. من با حقیقی کردن کردن فضا خیلی موافقم با اینکه از شهر ما فعلا جز خودم و فاطمه خانم کسی دیگه ای کشف نشده اما اگر تعداد همین هم هست غنیمته.چون حقیقی کردن به ماجرا روح میده.و هم حضور و انگیزه دوستان رو بالا میبره هم گام موثریه برا عضو گیری.به شخصه من دل و چشمم از حلقه پره ما شا الله از بس تو همین زمان کنونی مجبورم تو چندین حلقه متفاوت فعالیت کنم.ولی الان دارم فکر میکنم کسایی که همچین موقعیت هایی ندارن حلقه هایی که بناش از تالار باشه خیلی باید براشون جالب باشه.همین که مثلا یه حلقه ای فلان شهر داشته باشیم و هر از چند گاهی یه گزارش دو خطی از فعالیت های خودش هم بدن کلی باعث پویایی این تالار میشه و رغبت رو تو سایر استان ها میربره بالا تا جایی که تالار بیداری اندیشه میتونه تبدیل بشه به یک زنجیره قوی از افراد هم پیمان تو کل کشور .میتونیم روزی برسیم به اجتماعات سالانه و .... (میشه با این گام کوچک به جایی رسید که با یه پست بشه تو کل کشور کودتا راه انداخت:cool ![]() ببینید من خودم دو تا شخصیت رو به وضوح میشناسم که تو گذاشتن مطالب ناب دینی درجه یک بودن یکی اقای علی 110 یکی هم برادر محب الزهرا.درسته این دو برادر الان فعالیتشون کم شده اما این به معنی نبود مطالب نیست. الان تالار ما پر از مطالب نابه که داره خاک میخوره. که فک نکنم جز عده معدودی مابقی چند درصد کمی از این مطالب رو هم خونده باشن. برادر علی 110 هر از چند گاهی یه طرح های جالبی میدن از بازخوانی مجدد تاپیک ها و مطالعه محوری و ... اما من چندی پیش که پستهاشون رو میخوندم دیدم اکثر کارهاشون نصفه رها شده.یعنی بچه دیگه نصفه های کار گزاشتن رفتن. بیاید یه طرح بهتر بریزیم . برنامه ریزی برا یه پالایش دقیق از یک سری تاپیکهای پر بار.به این شکل که به کار برها مسئولیت بدیم. که وقتی مسئولیت رو گرفتیم بر ما واجب بشه که حتما حتما رو اون تاپیک کار کنیم. یه طرحی مثل ختم قران.نام تاپیک ها رو بنویسید .با این تفاوت که هر تاپیکی رو چند نفر هم بتونه برداره.اون وقت شخص مجبور باشه کل پست رو بخونه یه نسخه برداری اساسی از مطالب مفیدش داشته باشه . مثلا یه پست قوی اولیه بوده .من میام زیرش 19 خط مطلب مینویسم.تو این 19 خطم یه نکته خوب و مرتبط و محکم هست. بقیش هم حرفهای خودمونیه. خب اینجا کسی که داره نسخه برداری میکنه فقط همون نکته به درد بخور رو برداره و به مطلب اضافه کنه. حالا مثلا 5 نفر رو یه تاپیک به مدت دو هفته کار کردن.یه سرگروه انتخاب میکنن که بین این خلاصه برداری ها یک نطری بده و بهترین رو انتخاب کنه به عنوان پیوست بزاره بخش اصلی مثلا جوری که مشخص باشه این 5 صفحه خلاصه فلان تاپیک 25 صفحه ایه. یه نکته دیگه ای هم که هست من دیدم تو بعضی تاپیک ها مطالب نابی بوده که شخص وقت نکرده تایپش کنه اسکن کتاب رو گذاشته که واقعا خوندنش زجری بیش نیست.خب بچه ها با هم جمع بشن همت کنن کار رو تایپی کنن. با همین اقدامات تالار ما دوباره زنده میشه و پر از مطالب ناب و البته خلاصه شده و با ارزش. هم شخص خلاصه بردار نفع زیادی میبره هم مطلب چون خلاصه شده خواننده های بعد واقعا لذت میبرن. و حتی میشه طرح داد که تو هر بخشی جایی رو برای خلاصه مطالب در نظر بگیریم که این کار بچه ها اونجا قرار بگیره. به این ایده ها میگن فعالیت های جمعی که نه تنها برا خود اشخاص فایده داره برا بالا بردن کیفیت تالار هم عالیه. طرح های گروهی رو زیاد کنین .نزارین بخوابه. مثلا همین گروه اینفوگرافی.این گروه اگه مدیریت درستی بشه خیلی میتونه کار مفیدی باشه. اینکه حرف از مدیریت میزنم به این دلیل هست که صرفا زحمت بچه ها اینجوری کم تر هدر میره. مثلا یه تاپیک جداگانه داشته باشه بچه های گروه با هم تبادل نطر داشته باشن.یکی مثلا یه طرح لایه باز خاص میخواد گیر نمیاره میاد مطرح میکنه دیگران بهش کمک میکنن.یا مثلا در زمینه ایده هایی که قراره طرح بریزن اشخاص بیان با هم مشورت کنن .یقینا چند ذهن بیشتر از یک دهن کار پویایی داره.مثلا اینفوگرافی هست شدیدا آبکیه اما یکی دیگه هست ادم با دیدن همچین قالبش حض میکنه. من شدیدا با انجام کارای ابکی مخالفم.کار درست درمون انجام دادن هم باید هزینه کرد. طرح بعدیم باز در همین راستست که گروه های تشکیل بدیم مثلا تولیدات دیگه ای داشته باشن از جمله تولید کتاب های صوتی مثلا یا چیزای دیگه... یا همین تاپیک منتطر کوچولو شیرجه در دنیای چی چی هست خب همین که یاد میدید بچه ها یاد میگیرن یه تولیدی اخرش داشته باشین.اون طور که من دیدم بچه های رشته نرم افزار اینجا گویا زیادن. خب جمع بشین 4 تا برنامه درست و درمون بنویسین ارائه بدین.نمیدونم مثلا برنامه حساب و کتاب خمس و زکات و... ذاتا بنده با کار گروهی موافقم و برای کارهای گروهی هم وقت زیادی میزارم هم با لذت بیشتری انجام میدم
|
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۰:۳۳ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم 1- واقعا در بین دوستان کسی هست که احوالاتش دگرگون شده باشد ؟ واقعا از چند گردانی که هر کدام 40 نفر سرباز داشت چند نفر پای کار ماندند؟ آیا بعد این مدت هنوز اسامی دوستان همگردانی بخاطرمان مانده تا برایشان دعا کنیم؟ برای برنامه های آتی گردانها الزاماً و باید حرکتی عملی دیده شود تا دوباره راه اندازی گردد ، بنده اگر مطمئن باشم که یک گردان 40 نفره پای کار وجود دارد اولین کسی هستم که برای راه اندازی آن اقدام خواهم نمود . 2- الان هم موضوعات خوبی وجود دارد،مثل التماس دعا ها را دریابید، فاتحه ، صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه ،قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما) و... فکر کنم همین ها اگر جلوی چشم باشند کافی است و بسیار مثمر ثمر خواهند بود . 3- این دقیقا بازگشت به سیاست راه اندازی تالار دارد . اینکه ببینیم هدف از ایجاد تالار چه بوده و هدف از گفتمانهای ایجاد شده چیست . کاربران وقتی هدف تالار برایشان روشن باشد در همان مسیر حرکت میکنند. 4- مدتی است که این اتفاق نیافتاده ولی برخی اوقات اجتناب ناپذیر است . این تالار نسبت به دیگر تالار های گفتمانی و پرسمانی ،بخش و زیر بخش بسیار کمتری دارد. البته مزیت بخش و زیر بخش اینست که سرعت ارجاع کاربران به بخش و موضوع مورد نیاز بیشتر میشود . 5- این پیشنهاد بسیار خوبی است ،خلاصه نویسی مباحث بسیار به فراگیری مطالب کمک مینماید . حتی خلاصه نویسی چند موضوع هم بسیار خوب است،مانند موضوعاتی که در بخش اخلاق انجام گرفت. 6- اینهم پیشنهاد خوبی است،ولی برخی اوقات جمع بندی مطالب خود یک ارسال طولانی میشود که باز مشکل مطالعه آن بوجود می آید. 7- منظور وحید عزیز را نفهمیدم . خب اگر کسی تو مسیر کیف معنوی بردن افتاده باشه که یا دنبال کیف خودش خواهد بود (در صورتیکه دیگران بدنبال این کیف نباشند) و یا به نوعی خود عَلَم معنویت را بدست میگیرد و سطح معنوی را بالا میبرد. 8- این موضوع مهمی است که متاسفانه همه گیر است. نه در تالار بلکه در جامعه و در محیطهای مختلف اینگونه است. حتما فلانی باید مطلب بزند،حتما زید و عمر باید بیایند و جواب دهند،حتما یکنفر باید همه چیز بداند و پاسخگو باشد . این تفکر نادرستی است.درست است که برخی کاربران به لحاظ مطالعه بیشتر و زبان گویاتر نسبت به دیگران بیشتر دیده میشوند ولی این دلیل درستی نیست که ما بنشینیم و نظاره گر باشیم و تنها به تشکرو یا مطالعه مطلب ایشان بسنده نماییم. خود نیز باید حرکت کنیم و سطح دانش و علم خود را نه به ایشان ،بلکه فراتر از ایشان برسانیم. 9- این که از واضحات است که تا ندانیم که چیستیم و برای چه هستیم و به خود شناختی نرسیم ،نخواهیم توانست نه تنها تالار و محتویات ان ،بلکه جامعه و کشور و دنیا را تغییر دهیم . 9- این یعنی یک کار عملی، یعنی بازده تالار ، یعنی احیاء کارگاه معنویت ، یعنی احیاء گردانها ، یعنی حرکت رو به رشد و از مباحث تئوری به عملیاتی نمودن آنها رسیدن . 10 و 11- مطلب پیرامون گردانها بسیار زیاد است . این حرکت یک حرکت صرفا تئوری نبود . تنها به یاد بودن و دعا کردن برای یکدیگر نبود . در همان زمان موضوعاتی مانند کارگاه معنویت در راستای حرکت گردانها نوشته شد . یا موضوعی که راه حل عملی برای اعمال نوشته شده در کارگاه ها نگاشته شد . ولی کار بجایی رسید که کارگاه دربش قفل شد ،چرا که کسی موضوع را نمیدید. تشکیل گروه های کوچک بسیار مفید است ولی باید خودجوش باشد . هرچند نفر این کار را در شهر و محله خود انجام دهند برای تقویت کردن گردانها و در کنار حرکت گردانها .اما اینکه بیاییم و دسته های 2 و 3 نفره راه اندازیم جمع و جور کردن انها دشوار میشود . هرچند نفر در گردانها میتوانند در زیر یک خیمه جمع شوند و پیشرفت معنوی خود و به تبع ان گردان را برای هم بازگو نمایند . 12- این کار همان نتیجه کارگاه معنویت بود که گویا فقط حسن اقای عزیز انجام دادند . البته برخی دوستان دیگر هم کم و بیش انجام داده اند ،نه صرفا با بچه های تالار . در همین سال موضوعات خوبی در بخش اصول عقاید ،خصوصا اخلاق نوشته شده است که متاسفانه دیده نمیشوند . اگر تک تک ما بدنبال رشد و بالندگی خود باشیم قطعا تالار هم رشد پیدا میکند . حال چه علی 110،محب الزهرا و دیگر عزیزان باشند و چه نباشند . به نظر بنده علی 110 به اندازه کافی موضوع زده ، حال بیایید همان موضوعات را بروز نماییم. تمام موضوعات زده شده توسط ایشان قابلیت بحث و بررسی بیشتر دارند .مباحثی خبری نیستند که بعد چند روز کهنه شوند . مباحث را با یک آیه ، روایت ، گفتار ، ایده و نظر بروز نمایید و مباحثه کنید . سوال نمایید و پاسخ دهید . مطالعه کنید و اطلاعات جمع نمایید . بهرحال بنده فکر میکنم معنویت تالار کم نشده مگر بواسطه کم شدن معنویت خود ما . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سید گرامی و یا حسن عزتی عزیز، ای کاش یک گزارش از کارگاه معنویت ارائه می دادند. حسن عزتی مثلا بگوید دقیقا چه کارهایی انجام داده و دارد می دهد.
من احساس میکنم با ورود اعضاء جدید تالار میتوانیم کارگاه معنویت را از نو احیا کنیم، تجربه قبلی آن را هم خب داریم. در ضمن پیشنهادات خانم غریب هم جای تفکر دارد. |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
همونطور که همه دوستان به این مورد اساسی و مهم اشاره داشتند،مباحث تالار و موضوعات مطرح شده در حد نوشتن و کپی پیست کردن به حالت اشباع رسیده و نمیشه بیشتر از این چیزی ک می بینیم از تالار انتظار داشت. این فضای مجازی میتونه تا حدی ب ما کمک کنه و تلنگری باشه برای ما دوستان و مدیرانی که چندی پیش دور هم نشسته بودیم باید بهتر یادشون باشه مطالبی مطرح شد بین مدیران جهت پویایی هر چه بیشتر تالار جناب دکتر فرمایش بسیار جالبی داشتند مبنی بر اینکه مباحث تالار رو باید کشوند ب بیرون از تالار و در فضای حقیقی اون رو عملی کرد در این صورته ک تالار تونسته هم رسالت تئوری و هم رسالت عملی خودش رو در زندگی کاربر ها ب نحو احسن انجام بده! یعنی چی؟ یعنی دینداری و خدایی بودن رو ازین فضای مجازی باید کشوند ب زندگی های حقیقی مون باید مباحث رو عملی کرد باید کاربردیش کرد و تالار و مباحث موجود در اون بسیار پتانسیل بالایی جهت عملی شدن داره بنده نیز برخی ازین مباحث رو با کمک دوستان خوبم تونستم به صورت عملی به اجرا در بیارم - مثل کارگاه معنویت - طرح مناجات شعبانیه - طرح ماه مبارک رمضان برخی از مباحث موجود در تالار با عناوین: - پرهیز از دروغ گویی - احترام ب والدین - مبحث مرتبط با ربا - آیات تاثیر گذار قرآن و - طرح دعای مکارم اخلاق صحیفه سجادیه ک در حال حاضر انجام میشه و رو ب اتمامه. |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من طرحم اینه این حاشیه سایت 2 طرف یا یک طرف دعای های صحیفه سجادیه قرار داده بشه انصافا معنویت سایت خیلی زیاد مشیه کسی هم که خود آگاه می خونه یا چشش می افته بیشتر جذب میشه تا بره سراغه مطالب بحثی یا جک این حرفا..... یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد شما برای نامگذاری فرزند پسر | REZA1364 | 33 | 7,059 |