کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شغل متفاوت يك روحاني!
۱۴:۲۱, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: 254603_474.jpg]

[تصویر: 254604_997.jpg]

[تصویر: 254605_826.jpg]

[تصویر: 254609_895.jpg]

[تصویر: 254606_111.jpg]

[تصویر: 254607_816.jpg]

[تصویر: 254608_328.jpg]

[تصویر: 254610_715.jpg]

[تصویر: 254611_992.jpg]

[تصویر: 254612_241.jpg]

[تصویر: 254613_653.jpg]

[تصویر: 254614_705.jpg]

[تصویر: 254615_798.jpg]

[تصویر: 254616_979.jpg]

[تصویر: 254617_361.jpg]

[تصویر: 254618_573.jpg]

[تصویر: 254619_852.jpg]

[تصویر: 254622_824.jpg]

[تصویر: 254620_690.jpg]

[تصویر: 254621_479.jpg]
[font=Tahoma][/font]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، رضوانه ، سید ابراهیم ، هانا ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، revenger ، Ali#59 ، Aryha ، rezamohammadi ، وحید110 ، مرهم ، sagheb ، ali0077 ، SAViOR ، شیدا ، السا ، حسن.س. ، help me ، soshiant ، SHA.453 ، أین المنتظر ، m.hossein ، Bamdaad ، شهیدطیبه واعظی ، هایرو ، محب الزهرا ، azade

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۵, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله

من طرز فکر خودم را میگم مطمئنا

نقل قول:ولی اینکه ذوق کنیم که آی بیایید فلان آقا به فلان شخص مشغولند درست نیست
نقل قول: خود دین رو هنوز نتونستن عرضه کنن حالا میخواین برن سراغ کار غیر حوزوی؟

با این دو مبحث شما موافق نیستم(البته اولی کمی صحیحه ولی ...) چون مثال نقض وجود دارد

من دوستانی دارم و با اینکه مذهبی نیستند ولی مثلا یکروز دیدند معلم دینی رفت نمازخانه زیاد جذب نشدند ولی وقتی دیدند معلم زیست یا ریاضیات بلند شد رفت سر نماز آرام آرام تحت تاثیر قرار گرفتند. ما طرز فکر برخی افراد جامعه را هم باید در نظر بگیریم همین یک عامل تبلیغ کننده است.

یا قضیه ای که تعریف کرده بودند برای ما که شهید بزرگوار ما شهید بهشتی که دکترا گرفتند و تدریس کردند و ... اینها همه عامل تبلیغ هستند.

نکته: اینطور که بنده در نظر دارم امام(رحمة الله علیه) بیشتر در برخی کارهای کلان اجرایی آنهم در یک برهه ای خاص اجازه ی ورود روحانیون به صحنه را ندادند نه کارهایی مثل طبابت و امثال این ها .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۸:۴۵, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
مطمئنید می تونه به جفتش برسه؟!؟‏!‏‏!‏
هستند روحانیونی که گاهی اوقات و به صورت پاره وقت کارهای جانبی هم انجام می دن؛ ولی آیا به نظرتون طبابت و پزشکی شغل جانبی و پاره وقته؟؟‏!‏‏!‏Huh
ببخشید شهید بهشتی دکترای چی گرفتند و بعد تدریس کردند؟ علوم انسانی یا تجربی؟ و اگه تجربی آیا در ادامه هم به همون مشغول بودند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۱۹:۰۷, ۳۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۶ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول: مطمئنید می تونه به جفتش برسه؟!؟‏!‏‏!‏

من در زندگی این شخصیت نیستم اما من هم روحانی می شناسم که برعکس سخنان جناب عبدالرحمن بوده همچنین شما هم در زندگی ایشون نیستید پس نتیجه می گیریم که نباید با اطمینان بگوییم که این شخص حتما به تبلیغش نمی رسد مگر نه؟
دومین مسئله اینکه شما فقط عکس طبابت ایشون رو دیدید.

نقل قول:ببخشید شهید بهشتی دکترای چی گرفتند و بعد تدریس کردند؟ علوم انسانی یا تجربی؟ و اگه تجربی آیا در ادامه هم به همون مشغول بودند؟

اولا بعد از اینکه ایشان به سمت های بالاتر رسیدن کاری ندارم ، چون مشخصه که ایشون پس از رسیدن به منصب بالاتر و وقت گیرتر و کارهای حساس تر نمی توانستند به کارهای قبلی خود بپردازند واقعا مشخص نیست؟
جواب سوالتون از متن سوال مشخص است همچنین با رجوع به گذشته.من هم نگفتم شهید بهشی دکترای تجربی گرفتند فقط گفتم دکتری گرفتند و در رشته ی زبان انگلیسی هم تدریس نمودند که داستان های زیادی در این زمینه از ایشون نقل است که این تدریس ایشون که یک روحانی بودند به عنوان دبیر زبان انگلیسی خود نوعی تبلیغ به شمار می رود.
بنظر شما نوعی تبلیغ نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، سیمرغ ، حضرت عشق ، رضوانه
۳:۴۶, ۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۳:۴۷ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #14
آواتار
مؤمن کسیست که یک شأنش مانع از شأن دیگرش نمی شود. مي تواند مصداق (يا من لا يشغله شأن عن شأن) باشد. خیلی از ما وقتی به تعبیر خودمان مذهبی و با خدا میشویم، نظام زندگی مان از هم می گسلد. اینکه کار زندگی و امور خانوادگی ما لنگ است نشان از یک بعدی بودنمان است. البته لزوم ندارد که همه کارها را خودمان مستقیماً انجام دهیم؛ با مدیریت و با واسطه هم میشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه
۷:۵۳, ۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۷:۵۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #15
آواتار
ببینید وقتی که قرار باشه روح انسان متعالی تر بشه٬نیاز به مجاهده بیشتر و تلاش بیشتر داره
مثلا در داستان آقای سید هاشم حداد خوندم که برای اینکه میخواستن بیشتر با خداوند انس پیدا کنن و موارد دیگه ای که با توجه به حالات ایشون برای من حداقل قابل بیان نیست....سعی میکنن کارشون رو در برهه ای از زندگی سبک تر بکنن...
اما اینکه بخوایم بر اساس یک حکم قطعی بگیم نباید روحانی در فلان ها کارها باشه...نه ...من به شخصه نمیپذیرم...
مصداق حرفم هم پیامبران هستن و ائمه
هرکس متناسب با ظرفیت های درونی خودش و در مسیر کمال خودش پیش میره...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۷:۵۹, ۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۹:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱/اسفند/۹۲ ۳:۴۶)حضرت عشق نوشته است:  مؤمن کسیست که یک شأنش مانع از شأن دیگرش نمی شود. مي تواند مصداق (يا من لا يشغله شأن عن شأن) باشد. خیلی از ما وقتی به تعبیر خودمان مذهبی و با خدا میشویم، نظام زندگی مان از هم می گسلد. اینکه کار زندگی و امور خانوادگی ما لنگ است نشان از یک بعدی بودنمان است. البته لزوم ندارد که همه کارها را خودمان مستقیماً انجام دهیم؛ با مدیریت و با واسطه هم میشود.

پرداختن به یک حرفه با پرداختن به وظایف روزمره هیچ ربطی به هم ندارند

همه کاره و هیچ کاره

شما میدونید وظیفه یک روحانی دقیقا چیه؟ و چند درصد از روحانیون اصلا وظایف خودشون رو میدونن؟ و چند درصد بهش میپردازن؟

من نمیدونم اطلاع دارید یک پزشک برای اینکه پزشک بشود چقدر وقت لازم دارد؟

من این نوع برخورد رو ناشی از عدم اطلاع از وظیفه مهم روحانیت می دونم

===============

نقل قول:[align=-WEBKIT-RIGHT]البته لزوم ندارد که همه کارها را خودمان مستقیماً انجام دهیم؛ با مدیریت و با واسطه هم میشود.

منظورتون مثلا پزشکی بود؟

چرا با یک دست بخوایم چندتا هندونه برداریم؟

یدونه رو برمیداریم

محکم هم برمیداریم

هندوانه ای که یک روحانی باید بردارد اصلا مجال برای بقیه موارد نمیگذارد

[تصویر: R-22-02-87-hn-herkoul.jpg]
نقل قول:
ببینید وقتی که قرار باشه روح انسان متعالی تر بشه٬نیاز به مجاهده بیشتر و تلاش بیشتر داره
مثلا در داستان آقای سید هاشم حداد خوندم که برای اینکه میخواستن بیشتر با خداوند انس پیدا کنن و موارد دیگه ای که با توجه به حالات ایشون برای من حداقل قابل بیان نیست....سعی میکنن کارشون رو در برهه ای از زندگی سبک تر بکنن...

اما اینکه بخوایم بر اساس یک حکم قطعی بگیم نباید روحانی در فلان ها کارها باشه...نه ...من به شخصه نمیپذیرم...

مصداق حرفم هم پیامبران هستن و ائمه

هرکس متناسب با ظرفیت های درونی خودش و در مسیر کمال خودش پیش میره...

یا حق

روحانیت یک شغله نه یک لباس

این رو متوجه بشید

در ضمن ائمه و پیامبران نابغه بودند ولی همین نابغه بودن در رفتارشون بوده نه اینکه برن همه چی رو امتحان کنن

(۳۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۷)m.hossein نوشته است:  من در زندگی این شخصیت نیستم اما من هم روحانی می شناسم که برعکس سخنان جناب عبدالرحمن بوده همچنین شما هم در زندگی ایشون نیستید پس نتیجه می گیریم که نباید با اطمینان بگوییم که این شخص حتما به تبلیغش نمی رسد مگر نه؟
دومین مسئله اینکه شما فقط عکس طبابت ایشون رو دیدید.
====

اولا بعد از اینکه ایشان به سمت های بالاتر رسیدن کاری ندارم ، چون مشخصه که ایشون پس از رسیدن به منصب بالاتر و وقت گیرتر و کارهای حساس تر نمی توانستند به کارهای قبلی خود بپردازند واقعا مشخص نیست؟
جواب سوالتون از متن سوال مشخص است همچنین با رجوع به گذشته.من هم نگفتم شهید بهشی دکترای تجربی گرفتند فقط گفتم دکتری گرفتند و در رشته ی زبان انگلیسی هم تدریس نمودند که داستان های زیادی در این زمینه از ایشون نقل است که این تدریس ایشون که یک روحانی بودند به عنوان دبیر زبان انگلیسی خود نوعی تبلیغ به شمار می رود.
بنظر شما نوعی تبلیغ نیست؟

در زندگی این شخص نیستیم

ولی توجه کنید

همون تاپیک غرب گرائی رو که دیدید

غرب گرائی اینه که حتما یه روحانی باید زبان انگلیسیش توپ باشه یا پزشک باشه تا قبولش داشته باشیم

اما در مورد اینکه میگید خبر ندارم

خبر دارم

ایشون که داره حداقل 8 ساعت تمرکزش و انرژیشو میزاره رو طبابت 8 ساعت از وظیفه اصلیش میزنه

مثل اینکه ناظر اصول عقاید ما بیاد تو سینما تخصصی مطلب بزاره

همونقدر که به این وقت میده از اون میزنه

امیدوارم مطلب رو رسونده باشم

با انصاف به صحبتام نگاه کنید کاملا مشخصه

فرض کنید یه کاربر دیگه این حرفا رو میزنه

===========

در مورد شهید بهشتی چیزی که در موردشون مهمه اینه که چند زبانه بودند

خب این خیلی مهمه و میتونم بگم لازمه

یک روحانی باید حداقل یک زبان غیر از عربی رو بدونه برای تبلیغ+علوم لازم در فناوری اطلاعات

تا وقتی در مملکت ما آدم داریم که نمیدونه ازدواج با کی حرامه (استان سیستان) ایشون اگر وقت برای کار دیگه بزاره جفا کرده به لباسش

پاشن برن تو روستاها تبلیغ کنن

من روحانی هم سن خودم میشناسم که روزی 3 ساعت میخوابه

هر روز با پای پیاده با هلی کوپتر جاهایی میره که آدم عادیش نمیره

تا بند اعدامیا!

اهل این سوسول بازیا هم نیست برای اینکه بهش بگن آفرین چه روحانی با کلاسی!

اگر آقایون روحانیون کارشون رو میکردن این همه جهل تو مملکت نبود

از کم کاری آقایون بود که برخی آقایون با کلام جذاب معروف شدند و حرفای بیخود زدند در زمینه غیر تخصصیشون در قبل انقلاب (اسم نمیبرم)

من اگر جای برخی آقایون بودم لباس روحانیت رو بیخیال میشدم

فقط شده جای نون دونی و کاسبی برای برخی افراد

بازده کاریشون برای امام زمان هیچه

برخی هم بدتر تیشه به اعتقادات مردم میزنن

در ضمن شهید بهشتی دکترای فلسفه داشتن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، help me
۲:۱۶, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲:۲۱ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #17
آواتار
جناب عبد الرحمن!فرمايش كردي كه:
پرداختن به یک حرفه با پرداختن به وظایف روزمره هیچ ربطی به هم ندارند

همه کاره و هیچ کاره

شما میدونید وظیفه یک روحانی دقیقا چیه؟ و چند درصد از روحانیون اصلا وظایف خودشون رو میدونن؟ و چند درصد بهش میپردازن؟

من نمیدونم اطلاع دارید یک پزشک برای اینکه پزشک بشود چقدر وقت لازم دارد؟

من این نوع برخورد رو ناشی از عدم اطلاع از وظیفه مهم روحانیت می دونم
درسته كه حرفه و كارهاي روزمره دو مقوله جدا هستند و لي اين نيست كه به هم ربطي نداشته باشند!تو عالم همه چي با يكديگر در ارتباط هستند!فكر كنم تو يكي از پست ها در مورد شيخ الرئيس فرمايش كردي كه شيخ امروزي نبود و لباس غالب اون زمان به اون شكل بود!اره ايشون شيخ امروزي نبود شيخ اون روزي بود(مزاح)جناب بوعلي سينا يهك عالم دين بودند كه طبابت هم داشتند!فرمايش كردي كه همه نمي تونن مثل خواجه نصير و ... بشن!چرا نمي تونن؟اتفاقا اين كه يه موارد خاصي تو عالم اتفاق ميفته دليل بر اين نيست كه چون خاصه ديگه نشه نه!خيلي سخته ولي با تلاش و مجاهده بالا مثل علماي مذكور مي تونه به اون درجه هم برسه!ميگم كه باز يه وقت شبهه پيش نياد،اولويت با وظيفه اصلي كه همون روحانيت باشه هست!ولي در كنارش ميشه!جناب خواجه هم يك عالم دين بودند و نه صرف دانشمند نجوم و رياضيات و ...!ايشون تو اون زمان نياز ميبينن كه جداي كار اصليشون كه در مسائل ديني هست نياز ديگري هم احساس ميشه و پرداختند به علم نجوم!ايشون تأليفات بسياري در علوم ديني دارند!تأكيد مجدد كنم تا جايي كه به اولويت اون شخص ضربه نخوره!براي مثال حضرت علامه حسن زاده زماني زيج (تقويم) استخراج مي كردند!چند سال اين كار رو انجام دادند و از تأليفات در زمينه هاي ديگر عقب مانده بودند!يكي از اساتيد ايشان كه فكر كنم آقاي رفيعي قزويني بودند به ايشون تذكر مي دهند كه اقا اين مسأله استخراج زيج شما باعث مي شود كه شما را به عنوان منجم بشناسند!(ر ك به كتاب يگانه دوران).از پزشكي زياد اطلاعي ندارم!ولي نسبت به وظيفه به فرمايش شما خطير روحانيت جهل ندارم! و مطلع هستم!هركسي به مقتضي زمان و مكان خودش فعاليت مي كنه!اتفاقا از دوستان طلبه ماهم خيلي ها هستند كه در زمينه اردوهاي جهادي در استان سيستان مشغولند!هر روحاني بايد مقتضي زمان و مكان خودش رو بشناسه و عمل بكنه!و علماي ما هم به همين مقتضيات عمل كردند تا شدند آنچه كه بايد!
يا حق!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا