|
مدیریت فضا
|
|
۱۶:۱۷, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان دیدم مدیریت زمان داریم،مدیریت فضا هم داشته باشیم بد نیست :دی من یه مشکلی دارم گفتم مطرح کنم،اگه کسی راهکاری به ذهنش میرسه بگه یا اگه تجربه ای داره من دوست زیاد دارم و هرزگاهی دور هم جمع میشیم دوستای دانشگام،خودشون چند دسته اند دوستای دبیرستانم اقوام و همسن هام همسایگان ... هر وقت جمع میشیم معمولا وقت به خنده و وقت تلف کنی ،اظهار نظر در مورد لباس و ارایش و .... چیزای به صرف مخصوص بانوان میشه با اینکه دوست دارم ببینمشون اما همیشه عذاب وجدان دارم اونجا یه دفعه سی دی های اقای رائفی رو رایت کردم و به همه دادم با مستند ظهور،که حداقل دفعه بعد هم رو دیدیم راجع بش حرف بزنیم اما هیچی به هیچی فقط یکی شون دیده بود و زنگ زد گفت چه ترسناک بود همین! گروه های مختلفی وجود دارند،هم مذهبی،هم معمولی،هم غیر مذهبی به نظرتون چکارایی میشه با هر کدوم از این گروه ها انجام داد،چه عملی ،چه بحث و گفتگو که این فضاها مدیریت شه
|
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۵ توسط آیات.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام هر کاری که می خواهید انجام بدید باید مرحله به مرحله وتدریجی صورت بگیرد چرا که در غیر این صورت ممکن است نتیجه عکس بدهد شما می توانید تدریجا تاثیرات مثبتی در دیگران بگذارید اگر از ریشه مشکل نداشته باشند... باید ابتدا دوستانتان را بشناسید ومتناسب با همین شناخت برنامه های مفید تنظیم کنید که اولین آن برنامه های قرآنی است متناسب با شناخت وشخصیت های متفاوت کیفیت برنامه ریزی متفاوت خواهد بود برنامه های ورزشی وبحث های مفید روایت خوانی و.... اگر تلاش کنید آن قدر کار وبرنامه جذاب نتظیم می کنید که نمی دانید کدامشان را زود تر اجرا کنید ![]() ان شاء الله موفق باشید ![]() |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من معمولا در این موارد خودم شروع میکنم در مورد کتابایی که به تازگی خوندم میگم یه خلاصه چند دقیقه ای ..... منم که کلا هیجانی تعریف میکنم ![]() همه دوستام جذب میشن بعدش هم اونا اگر کتابی تازگیا خوندن توضیح میدن ما کلا توی خانواده خودمون هم این اخلاق رو داریم خواهرم انقدر اهل کتاب خوندنه که وقتی میره کتابخونه ، کتابدار اونجا از خواهرم میپرسه چه کتابی بخونه در کل پنج شنبه جمعه ها که دور هم هستیم خلاصه کتاب ها یا فیلم های زیبایی که تازگی ها خوندیم یا دیدیم رو برای هم تعریف میکنیم یا اینکه بحث های سیاسی و روشن سازی (بحث سیاسی نباشه که نمیشه! ) بعضی موقع هم با خودم داخل فلش مموری چند تا کلیپ جالب یا چیزایی که برای خودم خیلی جالب بوده میریزم و اونجا داخل لب تاپ نگاه میکنیم... در کل سعی میکنیم وقتمون تلف نشه.... همین کافیه دیگه؟! یا بازم بگم؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

همه دوستام جذب میشن