|
جواب سه سوال مهم اعتقادی با یک کشیده !
|
|
۲۰:۰۲, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پسر کوچکی از خانواده ی خود خواست که یک معلم دینی برای او حاضر کنند تا به سه سوالی که داشت جواب بدهد ، بالاخره یک عالم دین برای ایشان پیدا کردند و بین دو نفر صحبتهای زیر رد وبدل شد ؛
پسربچه : شما کی هستی؟ وآیا می توانی به سه سوال بنده پاسخ دهی؟ معلم: من عبدالله، بنده ای از بندگان خدا و به سوالات شما جواب خواهم داد به امیدخدا. پسربچه: آیا شمامطمئنی جواب خواهی داد ؟ چون اکثر آدما نتوانستند به سه سوال من پاسخ بدهند!! معلم :تمام تلاشم را میکنم و با کمک خدا جواب میدهم. پسر بچه: سه سوال دارم؛ سوال اول : آیا درحال حاضر خداوندی وجود دارد ؟ اگر وجود دارد شکل و قیافه ی آن را به من نشان بده؟؟ سوال دوم : قضا و قدر چیست؟؟ سوال سوم : اگرشیطان از آتش خلقت شده است، پس برای چی او در آخرت در آتش انداخته خواهد شد چون بر او تأثیری نخواهد گذاشت؟! معلم کشیده ی محکمی را به صورت پسربچه زد ، پسربچه گفت برای چی به من زدی وچه چیزی باعث شد که ازمن ناراحت وعصبانی شوی؟ معلم جواب داد که من ازدست شما عصبانی نشدم و این ضربه ای که به شما زدم جواب هر سه سوال شماست! پسربچه: ولی من هیچی را نفهمیدم، معلم:بعد از اینکه شما را زدم چه چیزی حس کردی؟؟ پسربچه: حس درد بر صورتم ! معلم: پس آیا اعتقاد داری که درد و ألم موجود است؟ پسربچه :بله،معلم: پس آن را به من نشان بده. پسر پچه: نمیتوانم. معلم:این جواب اول من بود.همگی به وجود خداوند اعتقاد داریم ولی نمیتوانیم او را ببینیم . سپس اضافه کرد که ایا دیشب خواب دیدی که من تو را خواهم زد؟ پسربچه: نه، معلم:آیا گاهی به ذهنت اومد که من تو را روزی خواهم زد؟ پسربچه :نه.معلم :این قضا وقدربود. سپس اضافه کرد : دستی که با آن تو را زدم از چه چیزی خلقت شده است؟ پسربچه: از گل. معلم :و صورت تو ازچی ؟ پسربچه: باز از گل. معلم :چه چیزی حس کردی بعد از این که بهت خورد، پسربچه :حس درد و ألم داشتم. معلم :آفرین، پس دیدی چطور گل بر گل درد وارد می کند و این با اراده خدا انجام می شود، پس با اینکه شیطان از آتش خلق شده ، اما اگرخدا بخواهد ، این آتش مکان دردناکی برای شیطان خواهد بود !! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهار سوال عقیدتی که هر مسلمانی باید جواب آن را بداند | Ali#59 | 17 | 6,594 |