کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه مطالب مربوط به دجال آخرالزمان را به دیگران بگوییم ؟؟؟ ( از ابتدا تا انتها )
۱:۱۱, ۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱:۳۸ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
خوش حال هستم از آشنایی ....Blush

راستش توفیقی شده که توی کلاس اندیشه اسلامی 1 در دانشگاه یه جلسه به من اختصاص داده شده تا درباره بنیان دجال حرف بزنم و اگه خدا بخواد حداقل 1 نفر رو مطلع کنم !

بنده از نظر منبع مشکلی ندارم و تمام منابع Arrival و Phase 3 رو در اختیار دارم
+ Iranium و غیره

مشکلی که دارم این هست که بنده موندم که از کجا شروع کنم !

یعنی اول چی رو توضیح بدم که واسه یک دانشجو در همون ابتدا مغز کلام باز بشه و من دیگه درگیر توضیحات اضافی نباشم !!

این ترد رو هم به همین منظور زدم که شما دوستان با تجربه کسب تکلیف کنم !

با تشکر از شما
یا حق

مهدیSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
۷:۴۱, ۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۰ ۷:۴۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام دوست عزیز.
من قبلا این پیشنهاد رو دادم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2258.html

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، mesmaeil ، Mirza
۹:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
درباره دجال برای کسانی که می خوای تازه با اونا دراینباره کار کنی میتونی از این مقاله استفاده کنی:

دانلود مقاله : دجال شناسی سازمان مخفی فراماسونری

اما اگه می خوای خودت ریشه ای به این موضوعات و دشمن شناسی بپردازی حتما باید در مکاتب فکری کار کرده باشی
ترجیحا اومانیسم و تئیسم رو بشناسی و ریشه دو گروه فکری انسان محور (نفس پرستی) و خدا محور و عملکردشون در سیر تاریخ رو بررسی کنی
این تقابل از ابتدا بوده و هوز هم ادامه داره
بر این اساس برخی انسان ها در گروه بندگان خدا قرار می گیرن و اکثر اونا بندگان نفسشون هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mirza
۱۲:۰۳, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

بنده چون توی دانشگاه خدارو شکر به زودی همایش دارم شاید بتونم کمکتون کنم. فکر میکنم که کاری که شما باید انجام بدین اینه که اول توضیح کوتاهی از آغاز خلقت انسان بدین و فتنه هایی که شیطان برای وی به وجود آورد برای بهتر متوجه شدن این مطلب، منبع خوبیه :

http://vavp.blogfa.com/post-202.aspx

بعد از اون به توضیح درمورد آغاز تمدن شیطانی در جهان بپردازید که هدفشون ترویج حذب شیطان بوده مثل بابل و مصر . البته چون وقت کمه فقط تیتر وار توضیح بدین . در ضمن اول صحبت هاتون مقدمه چند دقیقه ای بگید مثلا درمورد حوادث و اتفاقات اخیر و دهه های گذشته بگید و بیان کنید که در این بحث میخواید به چرایی و وقوع این حوادث بپردازید تا ذهن خواننده جذب شما بشه .

کم کم بحث رو وارد دنیانی قرون وسطی کنید و آغاز علنی فراماسونری رو که از اروپا شکل گرفته توضیح بدین (توی همون مطلب بالا توضیح کوتاهی در همین مورد هست) . در همین حال نگاه کوتاهی هم به شوالیه های تمپلر (معبدی) داشته باشید .
بعد از اون به سراغ نماد شناسی برید . البته در این قسمت متذکر بشید که دیگران دنبال نماد شناسی نرن و به اصطلاح درش ذوب نشن تنها از این نماد ها اطلاع داشت باشن .
هنگامی که نماد ها رو توضیح دادین؛ به مصادیق اون ها هم بپردازید مثلا وقوع حداثه 11 سمتامبر که دو عدد 9 و 11 توش به کار رفته یا مدادیق عدد 33 و مواردی از این دست . اینجا ذهن خواننده بیشتر به شما جلب میشه چون مباحث جالبی رو مطرح کردین پس از این جذب ذهن استفاده کنید و سطح بحث رو بالاتر بکشید .
کم کم وارد دهه الان بشید . از جنگ رمگدون توضیح بدین و هدف اصلی این جنگ رو بیان کنید و کار هایی که اون ها در زمینه جنگ انجام دادن رو مطرح کنید .
مثلا بفرمایید که یکی از راه هایی که در جنگ آرمگدون برای تضعیف دشمن به کار گرفته شده، تخریب اجتماعی دشمن مقابله . (چون بحث فراماسونری رو آغاز کردین با ید به این نکته هم بپردازید ) به عنوان مثال اون ها میخوان به هر ترتیبی هست نظام ایران فراماسونری جلوه بدن تا مردمی که موافق نظام اند از حمایت نظام دست بکشند و کشند و با این کار کشور به زودی فتح خواهد شد .
بعد از اون هم ماجرا رو به ظهور امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بکشونید و بفرمایید که اون ها با سیاست هاشون مدت ها ظهور رو عقب انداختن و در حقیقت ما رو درگیر دنیا دنیا پرستی کردن و به همین دلیل ظهور عقب افتاده .
از حوادث و اتفاقات اخیر بگید و امید بدین که به زودی آنچه که همه صد ها سال است که در حال تحقق است به زودی محقق خواهد شد . یکی از زمینه های نزدیک کردن ظهور شناخت کلی جهان امروز است .

بعد از این هم کم کم بحث رو پایان بدین .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mirza ، nooromahdi ، ANTI satan
۱۴:۲۸, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5

ممنون از شما که نام ترد رو هم عوض کردید !

من فوقش 2 جلسه بتونم وقت بگیرم ! ولی روی یک جلسه میخوام تمام کنم !

نقل قول:ترجیحا اومانیسم و تئیسم رو بشناسی و ریشه دو گروه فکری انسان محور (نفس پرستی) و خدا محور و عملکردشون در سیر تاریخ رو بررسی کنی
روی بحث مکتب ها استاد قبلا کار کرده و اتفاقا آخریش اومانسیم و کناز گذاری خدا بوده !
به نظر خودمم هم بهترین موقع هست

مدیر محترم هم تردی رو پیشنهاد دادند که 3 مشکل داره
1- بعضی از مستندات و منابع رو ندارم !
2- DVD رو از کجا گیر بیارم !
3- کمی ثقیل هست و فکر نکنم تو 1 جلسه بشه مطرح کرد Wink

نقل قول:بعد از اون به سراغ نماد شناسی برید . البته در این قسمت متذکر بشید که دیگران دنبال نماد شناسی نرن و به اصطلاح درش ذوب نشن تنها از این نماد ها اطلاع داشت باشن .
اصلا استاد به من گفته بیشتر میخواد در مورد شیطان پرستی و نماد هاشون کمی صحبت کنم !
بهشون گفم که چون فراماسونری و شیطان پرستی از یک جا تقریبا سرچشمه دارند بزارند کلا من مبحث فراماسونری رو بگم و از اونجا برسم به مبحث نمادشناسی

ولی مشکل من این شد که جچوری شروع کنم ! سخته واقعا !

=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

دوستان هر پیشنهادی دارید لطفا در 1.5 ساعت تموم بشه Smile
میترسم ناقص بمونه و نتیجه عکس داشته باشه خدایی نکرده

از همه ممنون Blush

یا حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: