کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۴۲, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۹:۰۱ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #71
آواتار
به نام خدا

در جواب آقای عباس زاده.
اول اینکه خوب خانومه شاید میخواسته همسر خوبی گیرش بیاد و احتمالا اعتقاداتی داشته ولی عملی نبوده و میخواسته در زندگی با این آقا عملی کنه... مثل اینایی که میگیم خدا اگه این کارم جور بشه این کارو میکنم و اون....

به نظر من : (یعنی اگه الان در این شرایط بودم)
اول اینکه باید محیط زندگیشون عوض بشه و کمی از خانواده شوهر دور بشن.چرا؟ چون که این خانم ایمان قوی ندارن و مشخصه دارن از دیگران تاثیر میگیرن. و ممکنه هر سری که آقا تذکر میدن خانم به خودش بگه : یکی نیست بهش بگه اول برو مادر خواهره خودتو نصیحت کن بعد بمن گیر بده.
و دوم اینکه سعی کنن با دوستان خوبشون که همسرانی خوب و با حجاب دارن رفت و آمد هفتگی داشته باشن تا خانمشون از اونها تاثیر مثبت بگیره..انسان های بد هم وقتی در چنین جمعی قرار بگیرن تاثیر میگیرن ..و ایشون هم ان شاالله.

این جوری اول ظاهر درست میشه و بعد اعتقادشون هم قوی میشه.
نباید انتظار داشت که آدما همه چیزو اول به اعتقاد برسن بعد انجام بدن...مطمئن باشن اگه این دو کارو انجام بدن بالای 60% زندگیشون بهبود پیدا میکنه.
یا حق.

(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۴) نوشته است:  همه خانم ها یهوویی داغ میکنن یهوویی اروم میشن یا این مورد ما اینطوریه ؟بهترین کار زمانی که یهویی داغ میکنن و عصبانی میشن چیه ؟

من خودم آدم صبوری هستم ولی اگه عصبانی بشم بد داغ میکنه مغزم و ...
ولی در کل در مقابل انسانهای عصبانی و جوش آورده باید سکوت کرد و سعی کرد طرفو آروم کرد...چون آدم عصبانی اختیار زبونشو از دست میده و می شود آنچه نباید بشود.
اگه خانمی عصبانی شد..چند مورد داره که به نظرم میاد: (شایدم درست نباشه)

1. زیاد عصبانی میشه و وقتی کاری یا حرفی به میلش نباشه اینجوری میخواد حرفش به کرسی بنشینه ... در کل باید باهاشوم مقابله بشه ولی بعد از جدال.
2.ولی اینکه سر یه حرفی یهو جوش بیاره خوب شما سعی کنین با لحن آرومتر صحبت کنین و در اون لحظه نگین: مگه من چی گفتم مگه چکار کردم... و حرفای دیگه ...باید گفت باشه شما آروم باش بعدا دربارش صحبت میکنیم.

و اینکه میگین سریع آروم میشه --> یا شما آرومش کردین با حرفاتون...یا به نتیجه نرسیده و بی خیال شده ولی در اکثر موارد در یادش میمونه و یه جا کار خراب میشه.
پس حتما سعی کنین حتی اگه مساله حل شد بعدا علت رو جویا بشین.
یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، nasimesaba ، Reza2035 ، هانا ، neyestan23 ، مجید املشی ، مهدی عباس زاده ، السا ، رضوانه
۱۷:۱۶, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #72
آواتار
سلام علیکم

1. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟

2. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟

3. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟

فعلا تا بعد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، السا ، رضوانه
۱۸:۳۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #73
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۶)مهدی عباس زاده نوشته است:  سلام علیکم

1. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
سلام.
من درین زمینه زیاد تجربه ندارم ولی کلا از خرد کردن آدما خوشم نمیاد و سعی میکنم این کارو نکنم.چون خودم دوست ندارم همچین رفتاری باهام بشه.

(۵/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۶)مهدی عباس زاده نوشته است:  2. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
اول اینکه اگه مبالغه و چاپلوسی باشه که مشخص میشه و حس بدی به آدم میده.
ولی اگه خوب صفتی باشه که یه حداقلی ازش باشه..مثلا فرد یه قیافه ی معمولی داره و همسرش بهش بگه تو خیلی زیبایی .خوب خوشحال میشیم که به دید آقا اینجوری میایم و خوب محبت زیاد میشه.
بله خیلی چیزها.. بطور مثال من آدم بدقولی هستم... و از نظر خودم زیاد خوب نمیتونم صحبت کنم و موارد زیاد دیگه.

(۵/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۶)مهدی عباس زاده نوشته است:  3. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
به من که حس خاصی دست نمیده...هر کسی هم این حرف و بهم بزنه قبول نمیکنم.
مثلا دوستان و فامیل به من میگه خوش به حال ریاضیت خوبه..من میگم نه اصلا اینجوری نیست منم باید بخونم تا متوجه بشم..
اگه راهنمایی خواستی بگو بیام با هم بخونیم فهمیدم به توام میگم.

باز اگه مثال بزنید بهتره.
یا حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، مهدی عباس زاده ، neyestan23 ، السا ، رضوانه
۱۹:۲۲, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #74
آواتار
سلام...
من برگشتم.
تقاضا زیاد بود، وجدانی هم واسه این چیزا عشوه شتری جایز نبود دیگه...
نقل قول:همه خانم ها یهوویی داغ میکنن یهوویی اروم میشن یا این مورد ما اینطوریه ؟بهترین کار زمانی که یهویی داغ میکنن و عصبانی میشن چیه ؟
آیا میدانستید چرا اسم طوفان های مخرب رو میذارن مثلاً طوفان کاترینا؟
بعله. درست حدس زدین...
از روی همین اخلاق خانمهاست.
لطفاً قبل از این که من رو بابت دروغگویی و مسخره کردن و ... متهم کنین، برین کارشناس CNN و بعدشم کارشناس تلویزیون خودمون رو دعوا کنین.
خانم ها کلاً مثل آقایون فیوز عصبانیتشون دم دستشون نیست که هی بپره بالا...
6 ماه یه بار میپره، اونم بد میپره دیگه...
اتفاقاً خیلی زود هم آمپرمون میاد پایین.
یه تفاوت خیلی فاحش خانما با آقایون اینه که وقتی عصبانین و ناراحتن، دوست دارن که همسرشون خیلی دم پرشون بگرده.
بر خلاف آقایون که دوست دارن در این ازمنه تنها باشن، خانم ها دوست دارن در این موارد بی تفاوتی همسرشون رو نبینن.
یعنی وقتی داره غر غر میکنه، ای مرد خونه! با کنترل صدای تلویزیون رو بیشتر نکن، یا بی محلی نکن و پیش خودت نگو الآن آروم میشه، میرم باهاش حرف میزنم...
همون موقع تلویزیون رو خاموش کنین و بلافاصله به حرفاش گوش کنین...
این که مثل نگاه کردن توی چشم شق القمر نیست که کار همه نباشه و چشم برزخی بخواد...
بعدشم با کمی شوخی و چَشم و حق با شماست، حتی اگر حق با ما نیست، ما کیفور میشیم و عصبانیتمون میخوابه.
بعد که عصبانیت و احساسات فروکش کرد، عقلمون به کار میفته و میشه بحث کرد که خانم جان بهتره این کارو نکنیم و بجاش اون کارو بکنیم و ...
اون لحظه ما هیـــــــــــــــچ احتیاجی به راهنمایی و موعظه نداریم. فقط دلداری و لبخند و چَشم...
مزه نریختما!!!
جدی گفتم...
نقل قول:1. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
خیر. از من به همه شما آقایون نصیحت...
همسری انتحخاب نکنین که قدش، تحصیلاتش و سنش و مالش از شما بالاتر باشه. چون این چیزها در خانمها حس برتری ایجاد میکنه و موجب خرد کردن طرف مقابل میشه...
باور ندارین؟
اون کتاب امام محمد غزالی رو بخونین تا باور کنین.
اگه خیلی سخته از تجربه دیگران استفاده کنین، صبر کنین تا روزگار خودش یادتون بده.
نقل قول:2. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
بسیار بسیار بسیار لذت میبریم.
فکر کنین من شبیه زن ملوان زبلم. وقتی شوهرم بهم میگه تو زیبایی، احساس میکنم همسرم به همه دنیا گفته:
اگر بر دیده مجنون نشینی
به جز زیبایی لیلی نبینی.
یا مطمئن میشم که همسرم به من میگه:
تو مو میبینی و من پیچش مو
تو ابرو من اشارت های ابرو
خلاصه این که توی داستان لیلی و مجنون وحشی بافقی لیلی، خیلی هم زشت بوده ولی باز هم مجنون عاشقش بوده و ازش تعریف میکرده.
این داستان برای من خانم بسیار شیرین تر و عاشقانه تره از داستان لیلی و مجنون نظامی که لیلی بسیار هم زیبا بوده.
عاشق یه آدم زیبا شدن که هنر نیست...
هنر اینه که عشقت زشت باشه، اما هر روز بیشتر و بیشتر عاشقش بشی...
نقل قول:3. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
تقریباً از غرور مردها این جمله بعیده.
اما اگر مردی اینقدر واقع بین و منطقی بود که به این واقعیت اعتراف کنه، بسیار لذت میبریم و سعی میکنیم از این به بعد یه کاری کنیم که در همه زمینه ها این اتفاق بیفته و همسرمون بهمون بگه تو توی فلان کار هم از من بهتری...
این میشه که مرد ها معمولاً احساس میکنن کنترل اوضاع داره از دستشون خارج میشه و بلافاصله استفاده از این جمله رو در زندگی مشترک قطع میکنن.

نقل قول:این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟
در مورد آرایش زیاد...
من شرمنده ام که این رو میگم، اما واقعیتیه که شاید همه ندونن.
کسانی که آرایش غلیظ میکنن، یا دارن میرن عروسی و یا خیلی مودبانه اش این میشه که با هر آقایی یه تُک پا تا دم محضر میان.
توی خارج از ایران هم یا پیرزن ها آرایش غلیظ میکنن و یا خانمهای بد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، fafa* ، Night_World ، مهدی عباس زاده ، صبح صادق ، السا ، Aryha ، رضوانه
۲۱:۰۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #75
آواتار
بسم رب الحیدر

من یه سؤال داشتم که خیلی هم برام مهمه،اگه خواهرا لطف کنن و واقعاٌ همونطوری که فکر می کنن برا خودشون(به عنوان یه زن) موثر هستش رو بنویسن و راه حل علمی و آکادمیکش رو ارائه نکن میتونه برام کاربردی باشه ...

فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟

اگه یه مقدار سخت شد ببخشید.دوباره تاکید می کنم،خواهشاٌ راهکارهای عملی بگید.ممنون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، help me ، یاســین ، مهدی عباس زاده ، مجید املشی ، fafa* ، السا ، رضوانه
۲۱:۱۵, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۷ توسط مهدی عباس زاده.)
شماره ارسال: #76
آواتار
سلام علیکم

بعد از جواب دوستمون به این هم پاسخ بدید:

گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟

ببخشید از اون بدتر عمل نکردن به آیه

وَلا تَبَرَّ‌جنَ تَبَرُّ‌جَ الجاهِلِيَّةِ الأولىٰ که مقدم است بر روایت میباشد!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، help me ، آیات ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، السا ، رضوانه
۲۱:۱۷, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #77
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۷)علویون نوشته است:  بسم رب الحیدر

من یه سؤال داشتم که خیلی هم برام مهمه،اگه خواهرا لطف کنن و واقعاٌ همونطوری که فکر می کنن برا خودشون(به عنوان یه زن) موثر هستش رو بنویسن و راه حل علمی و آکادمیکش رو ارائه نکن میتونه برام کاربردی باشه ...

فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟

اگه یه مقدار سخت شد ببخشید.دوباره تاکید می کنم،خواهشاٌ راهکارهای عملی بگید.ممنون.
به نام حق
سلام....بله...هرچند که ولاتزر وازرة وزر اخری........ شوهر سعی کند آن موضوع را با خوبی و از خود گذشتگی جبران کند

برای خودش هم خوب است هم عزت خانواده اش را حفظ می کند وهم از ثواب عملش بهره مند می شود ان شاءالله

البته باید ببینیم آن مشکل دائمی است یا موقتی؟

اگر موقتی است که آسان است

اگر دائمی است شوهر باید تدابیری اتخاذ کند

بستگی به مورد آن دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، Reza2035 ، السا ، رضوانه
۲۱:۲۵, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۹ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #78
آواتار
بسم رب الحیدر

نقل قول:هرچند که ولاتزر وازرة وزر اخری
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:شوهر سعی کند آن موضوع را با خوبی و از خود گذشتگی جبران کند
اگر دائمی است شوهر باید تدابیری اتخاذ کند
با تشکر از توجه تون.عرض کردم راه حل عملی بفرمایید.
خوب تدابیری اتخاذ کند یعنی چه؟
چه تدابیری؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، السا ، رضوانه
۲۱:۲۹, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #79
آواتار
سلام مجدد

چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟

و چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)

اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، السا
۲۱:۲۹, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #80
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۷)علویون نوشته است:  بسم رب الحیدر

سلام
من نظر شخصیم رو میگم
من اگه مادر و پدر و همسرم کاری انجام بدن زود از دلم در میاد چون واقعا دوستشون دارم
اما در مورد بقیه اینطوری نیستم یعنی اگه فامیلای همسرم چیزی بگن متاسفانه بدترین تفسیر ممکن میاد توی ذهنم و به قول شما هر چقدر همسرم تلاش کرده ثابت کنه اونا منظوری نداشتن هیچ وقت ته قلبم باور نکردم
البته من خیلی حساسم و زود ناراحت میشم چون جز این 3 نفر تو زندگیم باور ندارم که بقیه منو از ته قلبشون دوست دارن
اگه شخص مورد نظر مثل من باشه بعید میدونم همسرش بتونه
تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که این حالت فرهنگ سازی شه که از هیچ کس توقع نداشته باشیم
اونم با تمرین و مراقبه میشه
البته من هنوز این کارو نکردم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، mahyamatin ، fafa* ، مهدی عباس زاده ، السا ، meshkat ، رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا