کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطوری قطع رابطه کنم؟؟
۲۲:۰۱, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یاران صمیمی
بنده یه مشکلی دارم که ازتون میخوام کمکم کنین.....
من یه دوست دارم که دوساله باهاش آشنا شدم ، جدیدا از رفتارش و حرکاتش فهمیدم این نمیتونه دوست خوب و واقعی برام باشه....و خیر خواه من نیست و بدی منو میخواد...همیشه به داشته هام حسادت میکنه و این حسادتشو هم بهم نشون میده...وقتی من این حرکاتو میبینم واقعا اذیت میشم و حرص میخورم....میخوام ارتباطمو باهاش یواش یواش کم و بعدش قطع کنم....با این حال که سال دیگه هم بازم باهام توی یک مدرسه هستش[تصویر: mat.png]ولی من دوست ندارم باهام باشه و کلا میخوام باهاش دوستیمو به هم بزنم و ازتون میخوام که یاری ام بکنین و بگین که چطوری رابطه مو باهاش کم و سپس قطع کنم که اسلامی هم باشه که گناهی هم نداشته باشه؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، Reza2035 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، Bahar ، السا ، وحید110 ، SAViOR ، Hadith ، aboutorab ، Farzaneh ، مجید املشی ، علمدار133 ، دل خسته ، حسن.س. ، پرنیان ، رضوانه ، ELENOR ، حسن عزتي ، محب الزهرا ، ضحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۰, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۸)شیدا نوشته است:  سلام خواهر خوبم

خب اولش منم با مجنون العباس گرامی موافقم.
چون شما معیار های مناسب دوستی رو در اون ندیدی، پس نباید بهش اعتماد کنی و حرف دلت رو بهش بزنی
ولی میتونی کمکش کنی که حتما هم نیاز نیست گفتاری باشه، میتونه رفتاری باشه
مثلا اگه از یه کارش ناراحت شدی، کمی جدی تر بشی و مثل قبل باهاش خوش برخورد نداشته نباشی شاید کمی به خودش بیاد
البته از اونجایی که همنشین از همنشین خو میگیره باید حواست باشه تاثیرگذار باشی نه تاثیر پذیر

اگه دیگه راهی نموند برات و به مرحله ی آخر یعنی قطع رابطه رسیدی( حد اقل سلام و علیک داشته باشین با قهر و بدون هیچ حرفی موافق نیستم)
خب سعی کن هر وقت در کاری همراهی خواست ازت خودتو مشغول کار دیگه ای بکنی و باهاش نباشی
برخوردتم میتونه کاملا دوستانه باشه فقط در جواب درخواستش نه بگو و به کار دیگه ای مشغول شو
البته بعضی وقتا که با اون نیستی با دوستای دیگه ت هم نباشی، بد نیست که موجب حسادت و ناراحتی بیشتر اون نشه
کم کم خودش متوجه میشه که مایل به همراهی باهاش نیستی
جواب مجنون العباسو دادم....آخه اونی که از 7 سالگی نفهمیده تا 70 سالگی هم نمیفهمه مگر به سختی و تلاش فراوان...تغییر اخلاقش اجتناب نا پذیر نیستا ولی خب فقط توی مدرسه با منه خیلی امکانش نیست باید خانوادش بهش بگن کارت و رفتارت اشتباهه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، aboutorab ، Bahar ، شیدا ، السا
۲۲:۵۳, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۱)دختر خورشید نوشته است:  سلام یاران صمیمی
بنده یه مشکلی دارم که ازتون میخوام کمکم کنین.....
من یه دوست دارم که دوساله باهاش آشنا شدم ، جدیدا از رفتارش و حرکاتش فهمیدم این نمیتونه دوست خوب و واقعی برام باشه....و خیر خواه من نیست و بدی منو میخواد...همیشه به داشته هام حسادت میکنه و این حسادتشو هم بهم نشون میده...وقتی من این حرکاتو میبینم واقعا اذیت میشم و حرص میخورم....میخوام ارتباطمو باهاش یواش یواش کم و بعدش قطع کنم....با این حال که سال دیگه هم بازم باهام توی یک مدرسه هستش[تصویر: mat.png]ولی من دوست ندارم باهام باشه و کلا میخوام باهاش دوستیمو به هم بزنم و ازتون میخوام که یاری ام بکنین و بگین که چطوری رابطه مو باهاش کم و سپس قطع کنم که اسلامی هم باشه که گناهی هم نداشته باشه؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین...

عليك السلام

ببينيد دوست بزرگوار
قطع ارتباط بين دو دوست كار خوبي نيست و زياد هم سخت نيست .
ولي كمك كردن به دوست و اصلاح و برطرف نمودن اشتباهات دوست هنره .
شما بايد نهايت سعي و تلاشتون رو براي اصلاحش انجام بدين و در نهايت اگر ديديد كه نمي توانيد اصلاحش كنيد بازم حيفه كه دوستي از دوستش جدا بشه ولي اگر واقعاً اگر قابل اصلاح نبود ديگه كاريش نميشه كرد
ان شاءالله كه دوستان نظرات خوبي را ارائه خواهند داد و راهكارهايي براي رفع معايب و اشتباهات دوست تان .

براي اشتباهاتش دليل و برهان بياريد و مدام تذكر دهيد دنبال حل مشكلات درونيش باشيد ببينيد علت اين حسادت ها چيه ؟ شايد هنوز آنقدر باهاش دوست نشديد تا همه چيز را برايتان بگويد بيشتر بهش توجه كنيد تا بتوانيد با رفتار و كردارتان روي دوست تان تاثير بگذاريد .

چون فرمودي اسلامي باشد عرض مي كنم "

دوست پيدا كردند كار ساده اي هست ولي نگهداري دوست هنر ميخواد عزيز - ظرفيت مي خواد - تحمل مي خواد كه اگه چنين شود بعد از مدتي كه از دوستي تان گذشت ميشود خواهر و شريك غم و غصه هات

و براي مردان هم اون دوست مرد ميشه برادر و پشت و پناهش .

اين نظر حقير بود
موفق باشي
يا علي عليه السلام

(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۰)دختر خورشید نوشته است:  مگر به سختی و تلاش فراوان...تغییر اخلاقش اجتناب نا پذیر نیستا ولی خب فقط توی مدرسه با منه خیلی امکانش نیست باید خانوادش بهش بگن کارت و رفتارت اشتباهه....
آفرين -
پس روزنه اميدي براي اصلاحش هست
امتحان كن - ان شاءالله خواهي توانست .
حالا خانواده اش كم گذاشتند شما خواهري كن براش

خدارو چه ديدي شايد اينو خواست به دست شما اصلاحش كنه

توكل به خدا و توسل به ائمه عليهم السلام موفق خواهي شد .

اگر هم نشد تو سعي تو كردي فردا ناراحت نيستي كه چه بر سرش مياد

امر به معروف و نهي از منكر از واجباته اونم براي دوستان خود

موفق باشي
يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، لبخند خدا ، السا ، شیدا ، Bahar ، علمدار133
۲۲:۵۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:
بدی منو میخواد...همیشه به داشته هام حسادت میکنه و این حسادتشو هم بهم نشون میده...وقتی من این حرکاتو میبینم واقعا اذیت میشم و حرص میخورم....میخوام ارتباطمو باهاش یواش یواش کم و بعدش قطع کنم....با این حال که سال دیگه هم بازم باهام توی یک مدرسه هستش
[تصویر: mat.png]
ولی من دوست ندارم باهام باشه و کلا میخوام باهاش دوستیمو به هم بزنم

من هم دقیقا توی همچین شرایطی بودم، و واقعا ضربه بدی خوردم ... کاش فقط در حد مدرسه بود ...!
از یاد آوری اون دوران هنوزم حس بدی بهم دست میده Undecided

خیلی زود رابطه ت رو باهاش قطع کن و ترحم دلسوزی رو کنار بذار ...
وقتی حرف زدنت خیلی خیلی عادی بشه باهاش، مثلا فقط در حد آره و نه جوابش رو بدی، کم کم خودش هم ازت زده میشه و راحتت می کنه ...
سعی کن با یکی دیگه از دوستات ک سر زبون خوبی داره و واقعا «دوست» هستش و خبر چینی و ... تو کارش نیست هماهنگ کنی، بیشتر وقتتون رو با هم باشید، و هر وقت این دوست حسودت(!) خواست بیاد پیشت، ب ی بهونه ای بپیچونش، حتی اگه نمی تونی، از این دوستت ک هماهنگ کردی، بخواه ک از این شرایط دورت کنه ....

البته ی راه غیر انسانی هم داره... آدم حسود رو خوب میشه اذیت کرد .... CoolWink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۲۳:۰۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
به نظرم همین روندی که در پیش دارید خوبه..کم کنید رابطه تون رو و در نهایت قطع..Wink
البته بعد از اینکه بعد از مهک زدن ها و آرمونها به این نتیجه رسیدید که قطع رابطه باهاشون بهترین گزینه است.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، help me ، السا ، لبخند خدا ، وحید110 ، Bahar ، علمدار133 ، حسن عزتي
۲۳:۱۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
ببینید من نمیتونم رفتارشو تغییر بدم و واقعا هم سختمهSad اون از اخلاق من تاثیر نگرفته هنوز.....!!آدم بی منطق و پر توقعی هستش...حالا حسادتش داره خیلی اذیتم میکنه و نمیتونه ببینه که من از اون بالا ترم چه از درسی وخانوادگی و فرهنگی و...!!ولی بخدا من به رخش نمیکشمSad و به این نتیجه رسیدم باید باهاش قطع رابطه کنم ولی چجوری؟؟ما کلا اکیپمون توی مدرسه 4 نفره من که به اون بی توجهی میکردم میگفتن تو امروز چته؟؟؟با فلانی قهری.....شدیدا توی آمپاسمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، علمدار133 ، حسن عزتي
۲۳:۲۰, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۳ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام

ابتدا عرض كنم احاديث و روايات زيادي هم داريم براي دوستان و همنشين بد

اين براي دوستان خوب ان شاءالله

امام علی(علیه السلام) فرمودند:
خَیرُ إخوانِکَ مَن سارَعَ إلَى الخَیرِ وَ جَذَبَکَ إلَیهِ وَ أمَرَکَ بِالبِّرِ وَ أعانَکَ عَلَیهِ ؛
بهترین برادر تو کسى است که به سوى کارهاى نیک بشتابد و تو را نیز به سوى آن بکشاند و به نیکوکارى فرمانت دهد و در انجام دادن آن، یارى‏ات کند .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۵۰۲۱

حُسنُ اللِّقاءِ یَزیِدُ فِی تَأَکُّدِ الإخاءِ ؛
برخورد خوب بر استحکام برادرى مى‏افزاید .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۴۸۲۷

ثَلاثٌ یُوجِبنَ المَحَبَّةَ: حُسنُ الخُلقِ وَ حُسنُ الرِّفقِ وَ التَّواضُعُ ؛
سه خصلت موجب دوستى است : خوش‏خویى ، مهربانى و فروتنى .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۴۶۸۴

ثَمَرَةُ التَّواضُعِ المَحَبَّةُ ؛
دوستى میوه فروتنى است .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث ۴۶۱۳

تَمَسَّک بِکُلِّ صَدِیقٍ أفادَتکَهُ الشِّدَّةُ ؛
به دوستى چنگ در زن که سختى روزگار، او را به تو ارزانى داشته است .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۴۵۰۸

بِحُسنِ العِشرَةِ تَدوُمُ المَوَدَّةُ ؛
با نیکویىِ معاشرت، دوستى پایدار مى‏شود .
اَلصَّدیقُ الصَّدوُقُ مَن نَصَحَکَ فِی عَیبِکَ وَ حَفِظَکَ فِی غَیبِک وَ آثَرَکَ عَلى نَفسِهِ ؛
دوست راستین، کسى است که تو را در [برطرف کردن] عیب‏هایت پند دهد ، هنگام غیبتت هواى تو را داشته باشد و تو را بر خود ترجیح دهد .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۱۹۰۴
إخوانُ الصِّدقِ زِینَةٌ فِى السَّرّاءِ وَ عُدَّةٌ فِى الضَّرّاءِ ؛
برادران راستین در شادى ، زینت و در سختى ، ساز و سامان هم‏اند .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۱۸۰۵
اَلإخوانُ فِى اللّه‏ِ تَعالى تَدُومُ مَوَدَّتُهُم لِدَوامِ سَبَبِها ؛
کسانى که براى خدا برادرى مى‏ورزند ، دوستى‏شان مى‏پاید؛ زیرا عامل آن دوستىْ پایدار است .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۱۷۹۵
اَلمُعینُ عَلَى الطّاعَةِ خَیرُ الأصحابِ ؛
بهترینِ یاران، کسى است که در راه طاعت خدا یارى کند .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۱۱۴۲
اَلحَلیمُ مَنِ احتَمَلَ إخوانَهُ ؛
بردبار، کسى است که [لغزش‏هاى] برادرانش را بر تابد .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۱۱۱۱
أخُوکَ مُواسِیکَ فِى الشِّدَّةِ ؛
برادر تو کسى است که هنگام سختى با جان و مال به تو یارى رساند .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۴۲۰
اَلهَدِیَّةُ تَجلِبُ المَحَبَّةَ ؛
هدیه دادن ، دوستى مى‏آورد .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۳۱۶
اَلسَّخاءُ یَزرَعُ المَحَبَّةَ ؛
بخشش ، بذر دوستى مى‏افشاند .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۳۰۶

اَلإنسانُ عَبدُ الإحسانِ ؛
انسان، بنده احسان است .
غرر الحکم و درر الکلم، حدیث۲۶۳
امام محمد باقر (علیه السلام)فرمودند:
رفاقت‌ بیست‌ سال‌ ، خویشاوندى‌ است‌ .
تحف‌العقول‌ ، ص‌ ۳۰۲
پیامبراکرم(صلّی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند:
إنّ اللَّه تعالى یحبّ المداومه على الإخاء القدیم فداوموا؛
خداوند ادامه دوستى دیرینه را دوست دارد، بنا بر این دوستى دیرینه را ادامه دهید.
نهج الفصاحه

پیامبراکرم(صلّی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند:
إنّ أحدکم مرآه أخیه فإذا رأى به أذى فلیمطّه عنه؛
هر یک از شما آئینه برادر خویش است وقتى عیبى بر او دید، باید بزداید.
نهج الفصاحه
http://tebyan-mobaleghin.ir/?p=2310

ان شاءالله كه مفيد باشد
يا حق

پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله : مَن دَعا اِلى هُدىً كانَ لَهُ مِنَ الجرِ مِثلُ اُجورِ مَن تَبِعَهُ لا يَنقُصُ ذلِكَ مِن اُجورِهِم شَيئا و مَن دَعا اِلى ضَلالَةٍ كان عَلَيهِ مِنَ الاِثمِ مِثلُ آثامِ مَن تَبِعَهُ لا يَنقُصُ مِن آثامِهِم شَيئا؛ هر كسى، به هدايتى راهنمايى كند، پاداشى را كه براى پيروان هدايت وجود دارد، براى او نيز خواهد بود؛ بى آن‏كه از پاداش پيروان كاسته شود، و هر كس به گمراهى‏اى راهنمايى كند گناهى كه براى پيروان آن وجود دارد، براى او نيز خواهد بود؛ بى‏آن‏كه از گناه آنها كاسته شود. (منية المريد، ص 102)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، شیدا ، حسن عزتي
۲۳:۳۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۶)دختر خورشید نوشته است:  آدم بی منطق و پر توقعی هستش...حالا حسادتش داره خیلی اذیتم میکنه و نمیتونه ببینه که من از اون بالا ترم چه از درسی وخانوادگی و فرهنگی و...!!ولی بخدا من به رخش نمیکشم
چقدردرمورد این حرف تون مطمئنین؟؟؟
نکنه دچارسوتفاهم شده باشین؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، لبخند خدا ، مجنون العباس ، السا ، aboutorab
۲۳:۳۷, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #18
آواتار
و اينم آخرين پستم تو اين تايپك ان شاءالله كه با توكل به خدا و توسل به ائمه معصومين عليهم السلام همه دوستي ها ختم به خير بشه يه تذكر هم بدم " دوستي هاي شيعيان و محبان اهلبيت عليهم السلام منظورم هست ها يه بار بد برداشت نشه
دشمنان و منكران ولايت مولاي مظلومم صد سال سياه نمي خوام كه با هم دوست بشن گ و ر ب ا ب ا ي ه م ه ش و ن

حدیثی جالب از امام صادق (علیه السلام) درباره دوست یابی

تاریخ انتشار : جمعه ۱ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۹

از دید اسلام یک دوست خوب باید دارای خصوصیاتی باشد که از مهمترین آنها دیندار بودن است؛ به این معنی که دوست خوب آن است که آدمی را به یاد خداوند بیندازد.

دین مقدس اسلام سفارش های بسیاری برای برقراری ارتباط با دیگران برای ما انسان ها داشته است و برای ویژگی های یک دوست خوب نکاتی را تصریح نموده که به شرح مختصری از آن می پردازیم.

دینداری

اسلام توصیه می کند که با انسان های دیندار دوستی کنیم؛ یعنی با افرادی که تعهد دینی اخلاقی و الهی دارند، زیرا دوست متدین و دیندار موجب شرافت به سعادت و عزت دو دنیاست.

آیا شخصی که با خدا تعهدی ندارد با دوست خود خواهد داشت و آیا فردی که پایبند به اجرای فرامین و دستورات خداوند نباشد پایبند به تعهدات نسبت به دوست خود خواهد بود؟

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: همنشین با متدینین و دینداران شرف دنیا و آخرت است ما انسان ها همواره باید با افراد دیندار و آگاه نشست و برخاست کنیم و اگر این گونه افراد را برای دوستی و معاشرت پیدا نکردیم تنها بودن بهتر و مطمئن تر خواهد بود.

دیدن او ما را به یاد خدا بیندازد

گروهی از دوستان به علت ارتباط خالصانه که با محبوب واقعی خود یعنی خداوند متعال و ائمه پیدا کرده اند و آنان که به شدت شیفته لقای پروردگار بوده و این اشتیاق در تمامی رفتار و کردار اجتماعی آنان به وضوح دیده می شود و ناخودآگاه انسان را به یاد امور معنوی و عبادت با خداوند می اندازد. دوست حقیقی این چنین باید باشند یعنی دیدار و گفتگو با آنان آدمی را به یاد معبود حقیقی و الهی بیندازد. این گونه دوستان ما را به یاد خدا متذکر می شوند و فضایل و کمالات معنوی را به ما یاد می دهند.

افراد باتقوا

لغت تقوا از کلمات شایع و رایج دین است؛ در قرآن کریم به همان اندازه که از ایمان و عمل و یا نماز و زکات نام برده شده از این واژه نیز استفاده گردیده است. تقواها به معنای حفظ و صیانت و نگهداری است و حقیقت تقوا از نظر اسلام یعنی: انسان خود را از آنچه که از نظر دین خطا و گناه و پلیدی و زشتی شناخته شده، حفظ و صیانت کند و مرتکب آنها نشود.

خداوند متعال در سوره بقره آیه 193 می فرماید: از خدا بترسید و بدانید که خداوند با پرهیزکاران است.

دوست خوب و کامل در کلام امام صادق(علیه السلام)

دوستی می تواند لایق دوستی باشد؛ 1- از آنچه در دست دارد، از تو مضایقه نکند، 2- هنگام ناراحتی و سختی‌ها، تو را تنها نگذارد، 3- دست یافتن او به جاه و مقام در چگونگی رابطه اش با تو تغییری ایجاد نکند، 4- ظاهر و باطنش با تو یکسان باشد، 5- زینت تو را زینت خود و زشتی و پلیدی تو را زشتی خود بداند.

این پنج شرط فوق که مورد تاکید امام صادق(علیه السلام)، قرار گرفته از مهم ترین شرایط دوستان حقیقی است. برخی از افراد در ظاهر ادعای دوستی می کنند، اما در باطن دچار نفاق هستند و چون نفع خود را در نزد شخصی ببینند اظهار دوستی می نمایند و همین که نیازشان برطرف گردید همه چیز را زیر پا می نهند و در یک کلام انسان‌های دوچهره ای هستند.

عقل و خردمندی

ویژگی یک دوست خوب عاقل بودن است ویژگی عاقل بودن دوست در مکتب تربیتی اسلام به قدری ارزشمند است که داشتن چنین دوستی با عقل تیزبین و روشنفکر؛ مایه خوشبختی و کامیابی انسان می شود و می توان گفت کسی که دوست عاقل و لبیب دارد از نعمت بسیار بزرگی در زندگی برخوردار است باید قدر آن نعمت ارزشمند را بداند و از وجود چنین دوست لایق به نحو نیکو استفاده کند.

دوست عاقل موجب نشاط روحی، ایمنی و آرامش و خلاصه همنشینی با عاقل بهره مندی از عقل اوست. دوست عاقل داروی دردهای زندگی و حلال مشکلات اجتماعی است، او می تواند در مواقع حساس و خطرناک زندگی بزرگترین خدمت را نسبت به دوست خود بنماید و با عقل خویش او را از سقوط و بدبختی نجات دهد. امام علی(علیه السلام) فرموده است: دشمن عاقل و خردمند بهتر از دوست احمق است.

وفاداری و وفای به عهد

گاهی کسی به دوستش وعده می دهد ولی به آن وفا نمی کند این کار گناهی است که هیچ کفاره ندارد، زیرا خلف وعده اعتماد میان دوستان را از میان می برد. همچون شیشه است که اگر شکسته شود دیگر نمی توان آن را به شکل اول درآورد.

رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: کسی که به خدا و روز واپسین ایمان دارد باید به وعده اش وفا کند.

وفاداری از دیگر شرایط و صفات دوست خوب است دوست باید متعهد و پایبند به قول و سخنش باشد، به وعده و وعیدها و به تعهد و قراردادهایش عمل کند.

حضرت علی(علیه السلام) می فرماید: اعتماد مکن بر دوستی کسی که به عهدش وفادار نیست.http://alef.ir/vdcfemdy0w6deca.igiw.html?17wml

موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام
۲۳:۴۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۱)علمدار133 نوشته است:  چقدردرمورد این حرف تون مطمئنین؟؟؟
نکنه دچارسوتفاهم شده باشین؟؟؟
خیلی...قبول دارین آدمایی که منطقی نیستن برای دفاع از خودشون فحش و بد و بیراه میگن؟؟؟
باور کنید به رخش نمیکشمSadتوی این مورد واقعا مطمینم چون حرکت زشتیه....
نه دچار سوتفاهم نشدم و حسی که بهم داره رو واضح نشون میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، علمدار133
۲۳:۴۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
من یه دوست اینجوری داشتم سر یه موضوعی با هاش یه دعوای حسابی کردم و بعدش ولش کردم
همین جوری راحت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا