|
روزت مبارک مهندس . .
|
|
۱۱:۳۸, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
روز مهندس برهمه مهندسین ایرانی چه با کار چه بیکار مبارک!!!
برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت٬ یا راهی خواهند ساخت…»
۵ اسفندماه٬ « روز مهندس» بر شما مهندس عزیز مبارک باد!
به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند، به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران، به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند، به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند... دوستان و هم تالاری های عزیز خواهران و برادران گرامی روز همتون مبارک موفقیتتون روز افزون |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۵, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۶ توسط help me.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
منم به نوبه خودم روز مهندس رو اول به خودم
![]() و بعدا به ما بقی مهندسین گرامی تالار تبریک میگم
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
منم به مهندسین حال و آینده تالار تبریک میگم ...
![]() ![]() ![]() برای سلامتیشون صلوات الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب وقت همگی بزرگواران به خیر منم به همه ی مهندسای خوب کشورمون تبریک میگم ![]() ان شاءالله که تو هر گرایشی که فعالیت دارن بهترین کارها رو ارائه بدن با آرزوی توفیقات روز افزون یا علی/ التماس دعا
|
|||
|
|
۹:۱۲, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام و تبریک به همه مهندسین عزیز و مهندس بعد از اینها روزتون و روزمون مبارک به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند، به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران، به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند، به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند... |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به سلامتی تمام کسانیکه خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند... روز مهندس بر شما بهترینها مبارکباد موفق باشید و خدایی ان شاء الله |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اشتباهات مهندسی در ایران ناشی از استعداد پایین مهندسین ایرانی نیست بلکه ناشی از فراموشی "اخلاق مهندسی" است.
روز مهندس بهترین فرصت برای احیای اخلاق مهندسی مبارک. یکی از دوستان در جواب این متن برام نوشت، "اشتباهات در ایران ناشی از فشار مدیران نالایق و بی سواد روی مهندسان و شو نمودن و اغراق دستاوردهای به جای نتیجه محوری است." نظر ایشون رو با گوشت و پوست احساس کردم و بهشون حق میدم. اما نباید مسئله اخلاق رو هم نادیده گرفت. در نتیجه به نظر من اشتباهات نتیجه هر دو عامل هست. پ.ن. دانشگاه ما که واحدی به اسم اخلاق مهندسی نداشت. به نظرم رسیده جالب باشه مطالبی به عنوان اخلاق مهندسی گردآوری بشه و با عنوان اخلاق مهندسی تو دانشگاه ها ارائه بشه. نمی دونم نتیجه چی میشه ولی به نظرم کار جالبی باشه. اگر کسی در این زمینه نظری داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنه. |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
صفایی ندارد ارسطو* شدن
خوشا پر کشیدن پرستو شدن کنایه از مهندس بود ![]() خوش بحال مهندسان ذهن مردم البته متعهدهاشون از اینا کم داریم |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() من هم به نوبه ی خودم روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی “خواجه نصرالدین طوسی ” رو خدمت تمام هم میهنانم و همچنین “روز مهندس” رو به تمام مهندسین خصوصا مهندسان تالار بیداری اندیشه تبریک میگم
|
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
زندگیتان سرشارازتوان اکتیو!
عاری از هرگونه توان راکتیو و هارمونیک سوم! افت ولتاژدلتان صفر ... وکسینوس فی قلبتان یک! روزتان مبارک
|
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است. پنجم اسفند روز مهندس رو اول به خودم و بعدش ! به همه ی اعضای مهندس تالار تبریک عرض میکنم ![]() ![]() ![]() . . ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حلول ماه مبارک رمضان مبارک... | نسیم | 3 | 2,525 |
۱۸/تیر/۹۲ ۱۶:۲۱ آخرین ارسال: SAViOR |
|

![[تصویر: rozemohandes_photokade_9.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8173110134/rozemohandes_photokade_9.jpg)

![[تصویر: 25765875911498311006.gif]](http://www.shiaupload.ir/images/25765875911498311006.gif)