|
آیا صدا و سیما به دنبال تضعیف موضع ایران در توافق ژنو است ؟
|
|
۱:۲۹, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
11:66-7 0.0 متاسفانه یکی از چیز هایی که این رورها خیلی من رو آزار میده انتقاد بعضی ها نسبت به رفتار صدا وسیما است. 0.0 در حالی که عده ای از سکوت این رسانه برای نقد و بررسی سند توافق ژنو انتقاد دارند در مقابل گروهی دیگر صدا و سیما را به سنگ اندازی در مسیر پیشبرد این توافق متهم می کنند . 0.0 با این که فشار ها از هر دو طرف شدید است اما بنظر صدا و سیما جانب هیچ یک از این دو گروه را نمی گیرد. 0.0 آقای ضرغامی هم طی آخرین نامه ی خود و در پاسخ به نامه نمایندگان اظهار داشتند : 0.0 "... طی نامهای به این نمایندگان اعلام کرد مشی صداوسیما در موضوع مذاکرات هستهای، حمایت از دولت است و در شرایط فعلی به چالش کشیدن این موضوع به صلاح نیست" 0.0 به نظر شما مردم مثلا ما حق داریم سند توافق را برای خودمان حلاجی کنیم, آیا اصلا قادر به چنین کاری هستیم ؟ ( مثلا آیا موافقید آن را بررسی کنیم یا به نظرتان اینکار باعث به چالش کشیدن دیپلماسی ایران میشود یا اصلا سواد نداریم )0.0 من هم یک دانش آموز هستم , لطفا این سوالات را سیاسی تفسیر نکنید . |
|||
|
|
۱:۴۷, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش به این سوال شما فکر میکردم اتفاقا فکر کنم سخنگو دولت در سوال که راجع به اینکه پارلمان امریکا این حرفها را میزند واکنش شما چیست؟ در جواب گفت انها وظیفه خود که فشار بر مذاکرات هست تا به سود خود کنند گروهاشون دارن انجام میدن و من به این نکته ای که اشاره کردید فکر میکردم اما یسری المان برای اینکه متوجه بشیم روند چگونه است از صحبتها و حرفها مشخص است که توجه کنیم میفهمیم مانند استاد گرامی که پیش بینی کرد بخاطر این اتفاقات برای فلان بازیگر که رفته اونور این اتفاقات می افتد یسری ها گفتند باز هم این تندروها و متوهم ها!!!!! و بعد این اتفاق افتاد ببنید کار سایت اقا را یا سخنرانی با مردم اذربایجان را بسیار نکات روشن میشود یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یا اصلا سواد نداریم
)