|
فقر یعنی ...
|
|
۱۴:۳۸, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فقر یعنی ... آیا میدانید اولین جمله ای که ما در اول دبستان یاد می گیریم چیست؟ . . . بابا آب داد بابا نان داد ... آیا میدانید اولین جمله ای که انگیلیسی ها در اول دبستان یاد می گیرند چیست؟ . . . من می توانم بخوانم و بنویسم ... آیامیدانید اولین جمله ای که ژاپنی ها ها در اول دبستان یاد می گیرند چیست؟ . . . من می توانم بدوم این است که ما همیشه چشممان دنبال دست پدر است کار از ریشه خراب است . . . ................................... فقر یعنی اینکه ... !!! ... فقر اینه که دو تا النگو تو دستت باشه و دو تا دندون خراب تو دهنت . . . فقر اینه که روژ لبت زودتر از نخ دندونت تموم بشه . . . فقر اینه که ماجرای عروسی فخری خانوم و زن صیغه ای پسر وسطیش رو از حفظ باشی اما تاریخ کشور خودت رو ندونی . . . فقر اینه که وقتی کسی ازت میپرسه در 3 ماه اخیر چند تا کتاب خوندی؟ برای پاسخ دادن نیازی به شمارش نداشته باشی . . . فقر اینه که توی خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونای اروپا تعریف کنی . . . فقر اینه که ماشین چهار صد میلیونی سوار بشی و قوانین رانندگی را رعایت نکنی . . . فقر اینه که دم از دموکراسی بزنی ولی تو خونه بچه ات جرات نکنه از ترست بهت بگه بر حسب اتفاق قاب عکس مورد علاقه ات رو شکسته . . . فقر اینه که ورزش نکنی و به جاش برای تناسب اندام از غذا نخوردن و جراحی زیبایی کمک بگیری . . . فقر اینه که در اوقات فراغتت به جای سوزاندن چربی های بدنت ، بنزین بسوزانی . . . فقر اینه که کتابخونه ی خونت کوچکتر از یخچالت باشه . . . فقر اینه که به جای کمک به آدمی که نیازمند کمکه موبایلتو در بیاری و ازش فیلم و عکس بگیری . . . فقر اینه که تمامی ابزار مدرن آشپزی تو آشپزخونت باشه ولی فقط تخم مرغ درست کردن بلد باشی . . . فقر اینه که . . . "خودت کاملش کن" |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۸, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:یسری در مستی دنیا هستند اینها فقر معنوی ندارند که خیلی بده , تنها جایی که انسان فقر براش خیی مناسبه فقر در برابر خداست پس با این بحثمون جمع نمیشه این فقر در برابر خداوند .
|
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
منظور ارسالای این تاپیک هم افرادی هستن که دنیا زده شدند
مست دنیا در مستی خود غوطه ورند سکرتهم |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:منظور ارسالای این تاپیک هم افرادی هستن که دنیا زده شدند پس موضوع تاپیک به حرفهای من نمیخوره ! من برم دنبا کار و زندگیم فقر در برابر خدا خوبه ! بهتره اسم تاپیک هم بشه شکم سیری در برابر خدا ...چرا ذهن منو منحرف میکنید ؟
|
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،
روز را بی اندیشه سر کردن است فقر اینه که با کامپیوتر کاری جز ایمیل چک کردن و چت کردن و موزیک گوش دادن نداشته باشی؛ |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فقر اینه که اینقدر این تالار بی مطلب مونده که شده میراث خور کپی پیست سایت ها و وبلاگ های دیگه... فقر اینه
|
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط help me.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
فقر اینه که بهترین الگو ها رو داشته باشی برای زندگی (اهل بیت
) ولی دنبال الگوهای غربی یا فاسد بگردی...فقر اینه که دست خالی بریم اون طرف .... فقر اینه که هنوز خالقت رو درست نشناسی و نتونی خوب باهاش ارتباط بگیری... فقر اینه که نتونی قران بخونی و با هاش انس بگیری.... |
|||
|
|
۱:۲۴, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:آهان!!! چرا حرف تو دهن من میذاری ؟ ![]() من این حرفهای عرفانی رو از پست تو فهمیدم , من نگاهم کاملا مادیه ولی تو گفتی اینجا نگاهها عرفانیه ! --------------------------------------- دوستان یه چند شبانه روز خودتون رو گرسنه و تشنه نگه دارید بعد بیاین این پست ها رو توی تاپیک بزنین ببینیم تعریف تون از فقر چقدر تغییر میکنه
|
|||
|
|
۹:۲۹, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
تاپیک داره شبیه تاپیک غرب زدگی میشه
فقط به جای غرب زدگی یعنی مینویسن فقر یعنی! این متن قشنگه فقر ،گرسنگی نیست ،عریانی هم نیست .فقر، چیزی را " نداشتن" است. ولی، آن چیز پول نیست ،طلا و غذا (هم) نیست... فقر ،همان گرد و خاكی است كه بر كتاب های فروش نرفته ی یك كتاب فروشی می نشیند. فقر ،تیغه های برنده ی ماشین بازیافت است كه روزنامه های برگشتی را خرد می كند. فقر ،كتیبه ی سه هزار ساله ای است كه روی آن یادگاری نوشته اند. فقر ، پوست موزی است كه از پنجره ی یك اتومبیل به خیابان انداخته می شود. فقر ، همه جا سر می كشد . فقر ، شب را " بی غذا " سر كردن نیست فقر ، روز را " بی اندیشه" سر كردن است |
|||
|
|
۱:۲۲, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببنید دوستان فقر در اصل یعنی نداشتن یا کم داشتن هر چیزی است که الان حتی نداشتن مال و منال یه قسمت ان میشود و اینو بد میدونن و سرمایه داری را خوب جلوه میدهند در صورتیکه احادیث فراوانیست که فقر مادی برای مومن نعمت است و ان فقری بد است که در بالا اشاره کردم و بهترین فقر همونی که اقا رضا اشاره کردند فقر در مقابل پروردگار عالم است که جملات حضرت در دعای کمیل انا عبدک الضعیف الذلیل ،الحقیر المسکین ،المستکین یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

پس با این بحثمون جمع نمیشه این فقر در برابر خداوند .

) ولی دنبال الگوهای غربی یا فاسد بگردی...