|
فاطميه خط قرمز شيعه است
|
|
۱۰:۵۲, ۲۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۱۱:۰۰ توسط laanbar1-2-3.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ماجراي علامه اميني و درماندگي علماء اهل تسنن در یک جمع کثیری از حفاظ حديث و بزرگان علمای اهل سنت علامه امینی رحمة الله علیه دعوت می شود ، ایشان به شرط مطرح نشدن بحث های مرتبط با اختلافات بین شیعه و اهل سنت می پذیرد و می فرماید ما قبلاً صحبتهايمان را كرده ايم . دعوت کننده قبول می کند تا اینکه علامه در مجلس حضور پیدا می کنند . آنجا مطرح می شود که هر کس یک حدیث ( شاید حدیث صحیح ) بخواند . پس از اینکه احادیث توسط علمای اهل سنت بیان می شود رو به علامه می کنند و می گویند شیخنا تفضل شما هم یه حدیثی هم شما بيان نماييد، علامه که می بیند بر خلاف شرطشان در خلال احادیث طعنه هایشان را زدنند ، می فرماید من میگم به شرطی که از اون نفر اول تا آخر ، حدیثی که نقل می کنم را تایید کنند که صحیح هست یا نه . قبول می کنند. علامه می فرماید: روی بطرقنا و طرقکم عن النبی صلی الله علیه و اله من مات ولم یعرف امام زمانه میتة جاهلیه (معنی : به طریق ما (شیعیان) و به طریق شما (اهل سنت) از پیغمبر صلی الله علیه و اله نقل شده است که هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است) ، پس از بيان حديث ، مرحوم علامه از تمام علماء حاضر در جلسه اقرار مي گيرند، كه حديث صحيح و هيچگونه اشكالي در سنديت آن نيست . سپس علامه می پرسند آيا حضرت زهرا سلام الله عليها امام زمانشان را شناختند و از دنیا رفتند یا خیر ؟ من هو امام فاطمه؟ امام فاطمه زهرا سلام الله عليها كه بود؟ تمام علما و اكابر اهل تسنن از خجالت سرها را به زير انداختند چون جوابي براي گفتن نداشتند، ديدند اگر بگويند حضرت زهرا سلام الله عليها بدون معرفت امام زمانش از دنيا رفته كه نعوذبالله سيده النساء العالمين كه نمي شود به مرگ جاهليت و كفر مرده باشد، يا چگونه بگويند امام زمان حضرت زهرا سلام الله عليها، ابوبكر بوده در حالي كه چون مسلم و بخاری و ... در كتب صحاح خود و دیگر کتب احادیثی با این مضمون آورده اند : صحیح بخاری : ... فَغَضِبَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رسول اللَّهِ صلى الله عليه و سلم فَهَجَرَتْ أَبَا بَكْرٍ فلم تَزَلْ مُهَاجِرَتَهُ حتى تُوُفِّيَتْ ... (معنی : ... پس فاطمه (سلام الله علیها) دختر رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) غضبناک شد و باابوبکر قهر کرد و این قهر تا زمان وفاتش ادامه داشت ... آيا مي شود انسان به امام زمان خود غضبناك باشد!!؟؟؟؟... [font=B Nazanin] خود علامه می فرماید : ديدم تمام علماء سرها را به زير افكندند و از خجالت پاشدند و بدون هيچ صحبتي يكي يكي مجلس را ترك كردند !!!! |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوشمان آمد
![]() خدا رحمتش کنه. |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقا "دمت گرم" و "ايول" به عربي چي ميشه ؟
|
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي رحمه الله عليه علامه اميني روحت شاد يادت گرامي ، اي بزرگ احياء گر غدير ! بر سفره مولاي غريب متنعم و دعاگوي شيعيان و محبان باشي يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
«علامه می فرماید: روی بطرقنا و طرقکم عن النبی صلی الله علیه و اله من مات ولم یعرف امام زمانه میتة جاهلیه (معنی : به طریق ما (شیعیان) و به طریق شما (اهل سنت) از پیغمبر صلی الله علیه و اله نقل شده است که هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است) ، پس از بيان حديث ، مرحوم علامه از تمام علماء حاضر در جلسه اقرار مي گيرند، كه حديث صحيح و هيچگونه اشكالي در سنديت آن نيست . سپس علامه می پرسند آيا حضرت زهرا سلام الله عليها امام زمانشان را شناختند و از دنیا رفتند یا خیر ؟ من هو امام فاطمه؟ » ای جانم علی " لعنت به دشمن علی " رحمت به دوستان علی " |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |