|
چندتا سوال
|
|
۱۳:۳۱, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۹ توسط عبدالمجید.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ممنون میشم اگه به این سوالات جواب بدین خیلی برام مهمه اگرم پستو بد جای زدم ببخشین
1- زیر دریائی که خداوند ازش نام برده 2- حشره ای که حکومتی را دگرگون نمود 3- انسان در چند مرحله خلقت شده است 4- کدام پیامبر امام نیز بوده است 5- در کدام جنگ یک ششم جمعیت کره زمین نابود شد 6- چیزی که چیز نیست به گفته قران 7- اولین آموزگار انسان 8- آن کدام نقطه از زمین است که فقط یک مرتبه به آن آفتاب تابیده 9- آن چیست که از آن خدا نیست 10- آن چیست که خدا آن را نداند و اخری فرض کن من فردی هستم با خصوصیات زیر: هر صبح از خواب بیدار میشم در حالی که از حق کراهت دارم نماز میخونم بدون وضو گرفتن فتنه رو علاقه دارم شهادت میدم به چیزی که ندیدمش حیوانی رو ذبح میکنم و بدون اینکه خونش رو خارج کنم ازش طعام درست میکنم و مصرف میکنم ایا میتونم ادعا کنم مسلمانم و شیعه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۶, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۰ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:حیوانی رو ذبح میکنم و بدون اینکه خونش رو خارج کنم ازش طعام درست میکنم و مصرف میکنم نقل قول:ملخیعنی ماهی جزء اش نیست ؟ملخ خون داره؟مگه ملخ هنوز استفاده میشه؟ ![]() ![]() (ویرایش شد برداشت منفی نشه خواهشا)
|
|||
|
|
۲:۱۹, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: فتنه رو علاقه دارم این رو خیلی فکر کردم تا ببینم چیه جوابش احتمالا فتنه بین کفار باید باشه ! |
|||
|
|
۲:۳۹, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
"إنما اموالکم و اولادکم فتنة"
|
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از همه دوستان ب خاطر اینکه وخت گذاشتن ممنونم ولی جوا سوال 2و3و5ب ترتیب زیر هست
2-همون موریانه ای که عصای حضرت داود روخورد وحکومت رو دگرگون کرد(یعنی از داود به سلیمان حکومت انتقال داده شد) ![]() به کلمه دگر گون دقت نکردین ![]() 3-قرآن مجید در آیه 67 سوره «مؤمن»، به بخشى از مراحل تطور خلقت انسان را از خاک، و دوران جنینى، و دوران حیات در دنیا تا هنگام مرگ، در هفت مرحله بیان مى کند، مى فرماید: «او کسى است که شما را از خاک آفرید، سپس از نطفه، بعد از علقه (چیزى شبیه به خون منعقد)، بعد شما را به صورت طفلى از شکم مادر بیرون مى فرستد، سپس به مرحله کمال و قوت و توانائى مى رسید، بعد از آن به مرحله پیرى، هر چند گروهى از شما پیش از رسیدن به این مرحله ، مى میرند و هدف آن است که به سرآمد عمر خود برسید، شاید تعقل کنید» هفت مر حله 5 مرحله اول انسان به وجود میاد و رشد وتکامل می کنه 2 مرحله بعد هم پیر می شه و زمان مرگش فرا میرسه 5-به گفته قران وختی که قابیل برادرش هابیل روکشت(سوره مبارکه ماعده ایه30) بازم ممنون از همتون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چندتا فی لتر شکن خیلی قوی!!! | أین المنتظر | 12 | 14,701 |
۲۵/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: revenger |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)