کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا واقعاً در برابر اعمالمان مسئولیم ؟
۲:۱۱, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم رب شهدا و صدیقین
سلام یک شب روز رستا خیز را به خواب دیدم ، نوبت به من رسیده بود که در محضر خدا فرشته ای مرا محاکمه میکرد ،که چرا مرتکب فلان گناه شدی ، در پاسخ عرض کردم از خدای خود بخواه که تو را در موقعیت آن لحظه ای که من مرتکب آن گناه شده ام قرار دهد تا بدانی که چرا من مرتکب چنان گناهی شدم ، فرشته از خدای خود خواست که او را در موقعیت من قرار دهد ، به امر خدا فرشته در موقعیت من قرار گرفت ، عینا مرتکب گناهی شد که من در زمان حیات خود مرتکب آن گناه شده بودم ، از او پرسیدم که تو چرا مرتکب این گناه شدی ؟ در پاسخ گفت آن چه را که من مرتکب شدم رسالتی بود که خدا بر عهده من گذارده بود و من ناگزیر به اجراء فرمان او بودم و هیچ اختیاری از خود نداشتم ، لذا دوست عزیز هر ذره ای از مخلوقات خدای سبحان درست همانند قطعات همین کامپیوتری است که برنامه آن به دست خدا نوشته شده و هر موجودی نا گزیر به اجراء فرمان اوست و هیچ اختیاری از خود ندارد ، آنچه که مهم است هدفی است که خداوند از خلقت دارد و آن هدف را نه تو دانی و نه من ، افکار انسانها برنامه یا نرم افزاریست که خالق آنها آنرا نوشته آنچه را که تو میکنی رسالتیست که بر عهده تو نهاده شده و آنچه را که من میکنم رسالتی است که از جانب خدا بر عهده من نهاده شده تا او به هدف خود برسد ، در این کامپیوتر عظیم و پیچیده ای که خدا خالق اوست هر کدام از ما حکم یک قطعه ای را داریم که ناگزیر به انجام و اجراء رسالتیست که به عهده ما گزارده شده ومن اینگونه با او ارتباط دارم که ای خدای من آنچه را که من میکنم به طور اتوماتیک اجراء فرمان توست تا تو به هدف برسی ولا غیر . برای اثبات این واقعیت شما در جامعه برای مثال به آدمی بر خورد میکنید که اگر تمامی دنیا را به او بدهید حاضر نمیشود که حتی سر یک مرغ را ببرد و در کنار آن به جانور دو پایی بر خورد میکنید که برای سرقت یک الگو از بریدن سر ننه خود دریغ نمیکند ، او که از بریدن سر مرغ مشمعز میشود مخلوق همان خداییست که جانوری را خلق کرده از بریدن سر ننه خود کیفور میشود . البته هر گز این تصور را نکنید که اگر فرقی بین بد و خوب نباشد همه مردم مرتکب بدی و گناه میشوند ، هرگز چنین نیست زیرا که هیچ بدی نمیتواند خوب بشود و هیچ خوبی نمیتواند بد شود و این محال است زیرا که خدای سبحان نمیخواهد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68
۴:۴۲, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۴:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #2
آواتار
جالب بود !!
اگر به حرف شما باشد و کسی مسئول عمل خودش نباشد
1-فلسفه وجود بهشت و جهنم رو هم برای ما می فرمایید ؟
2- بنده قتل نفس انجام دادم . پس نباید محاکمه بشوم ؟ چون دست خودم نبوده ! مسئول انجامش بودم !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، آیلار ، لبخند خدا ، Ali#59 ، أین المنتظر
۱۰:۳۲, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
این نظریات که هزار سال پیش توسط ائمه رد شدن رفت پی کارشBig Grin

به نظریاتی بچسبین که هر روز دین و ایمون مردم رو نشونه گرفته و امامی نیست که پاسخگوش باشه Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، أین المنتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا