کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکلات نوجوانان
۱۶:۵۷, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام دوستان

این موضوع(مشکلات نوجوانان)خیلی اخیرا" ذهنم رو درگیر کرده.
منظورم از مشکلات هم مشکلات طبیعی سن نوجوان هست و هم عواملی که امروز تشدید کننده ی او مشکلات هست.

خواستم ببینم نظر شما در مورد این مطلب چی هست یا آیا به این موضوع فکر می کنید؟

حقیقتا" چیزی که برای خودم سخت هست که میبینم بعضی از والدین فقط دلشون خوشه که بگن ما هم فرزند داریم دیگه تربیت و آموزش اخلاقی تقریبا تعطیل...

اگه شما دقت کرده باشید کم کم سلیقه ی کودکان ما(نوجوانان فردا) داره جلوتر از سن خودشون حرکت میکنه
فرم لباس هاشون که بزرگ سالونه س
فرم رفتارشون بزرگ سالونه س
ای بابا..!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، soheyl68 ، reyhaneh.sh ، Mohammad Trust ، sarallah ، mahyamatin ، zahra11 ، Reza2035 ، انتصـار ، لبخند خدا ، help me ، fafa* ، قلب ، مجید املشی ، السا
۱۹:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بیشتر مشکلات نوجوونا به نظر من توی این ده، کمبود محبت خواهد بود
پدر و مادر شاغل و وقت کم برای فرزند گذاشتن این مشکل رو بوجود میاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، sarallah ، mahyamatin ، یاســین ، zahra11 ، Reza2035 ، انتصـار ، لبخند خدا ، سدرة المنتهی ، قلب ، fafa* ، السا
۲۲:۵۷, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
به به ! میبینم که باز چشم منو دور دیدید و میخواید تمام تقصیر ها رو بندازید گردن پدر .و مادر های بیچاره!

عرض شود خدمتتون بنده به عنوان مادری که خودم دوتا نوجوون دارم !!خدمت همگی عرض کنم بچه های این دوره که بعضی از شما دوستان هم شاملشون میشید بسیار خوش و خرم و با امکانات هستند ! ما که تا پامون گذاشتیم مدرسه جنگ و صدام و بمب و موشک بود خدا وکلیلی یک هزارم بجه های این دوره خوشی نداشتیم ولی شاکر بودیم !!

جالب این جاست که بچه های این دوره همه طلب کارن و ما با همون شرایط ممنون والدینمون بودیم !!

بچه های این دوره مشکل هویت دارن ! و اون را با خود نمایی و سیگار (دور از جون بچه های من و بچه های تالار )ارضا میکنند !

بچه های این دوره تو فضای فانتزی و مجازی سیر میکنند !! ما تو فضای واقعی!

بچه های این دوره دایم خودشون رو با دیگران مقایسه میکنن!!و یه احساس خلا مسخره و غیر واقعی دارند !

بجه های این دوره بزرگترین دقدقشون درس و نمره است !!(بخصوص دختر ها ) دغدغه ما همه چیز بود !!

بچه های این دوره حتی خوباشون به خاطر کار های خوبشون دائم از ما باج سیبیل می خوان به ما یه کتاب قصه میدادن کلی ذوق میکردیم !!

و.....

شما هم بگید دوستان !! من الان یه مادرم که همون فکر محمد جان رو کردم و کارم رو به خاطر بچه هام علی رغم علاقم ترک کردم !!

ولی باور کنید بچه ها کمبود محبت ندارند ! بلکه فقط توهم کمبود محبت دارند !! (البته تعداد اندکیشون اینطور نیستند )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، soheyl68 ، یاســین ، مجید املشی ، Reza2035 ، لبخند خدا ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، قلب ، fafa* ، السا
۲۳:۱۰, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۷)zahra11 نوشته است:  به به ! میبینم که باز چشم منو دور دیدید و میخواید تمام تقصیر ها رو بندازید گردن پدر .و مادر های بیچاره!

عرض شود خدمتتون بنده به عنوان مادری که خودم دوتا نوجوون دارم !!خدمت همگی عرض کنم بچه های این دوره که بعضی از شما دوستان هم شاملشون میشید بسیار خوش و خرم و با امکانات هستند ! ما که تا پامون گذاشتیم مدرسه جنگ و صدام و بمب و موشک بود خدا وکلیلی یک هزارم بجه های این دوره خوشی نداشتیم ولی شاکر بودیم !!

جالب این جاست که بچه های این دوره همه طلب کارن و ما با همون شرایط ممنون والدینمون بودیم !!

بچه های این دوره مشکل هویت دارن ! و اون را با خود نمایی و سیگار (دور از جون بچه های من و بچه های تالار )ارضا میکنند !

بچه های این دوره دایم خودشون رو با دیگران مقایسه میکنن!!و یه احساس خلا مسخره و غیر واقعی دارند !

بجه های این دوره بزرگترین دقدقشون درس و نمره است !!(بخصوص دختر ها ) دغدغه ما همه چیز بود !!

بچه های این دوره حتی خوباشون به خاطر کار های خوبشون دائم از ما باج سیبیل می خوان به ما یه کتاب قصه میدادن کلی ذوق میکردیم !!

و.....

شما هم بگید دوستان !! من الان یه مادرم که همون فکر محمد جان رو کردم و کارم رو به خاطر بچه هام علی رغم علاقم ترک کردم !!

ولی باور کنید بچه ها کمبود محبت ندارند ! بلکه فقط توهم کمبود محبت دارند !! (البته تعداد اندکیشون اینطور نیستند )
حق با شماست...اما همه ی مشکلات که این ها نیست.
من حرف دل خودم رو میزارم
دوره ی شما به یک دختر بدحجاب چه جور نگاه میشد،الان چه جور نگاه میشه؟!
اگه دوره ی شما چادر نداشتن عجیب بود،الان کم کم چادر داشتن داره عجیب میشه.
Sad
دوره ی شما که از هر ده تا خونه شیش تاشون ماهواره نداشتن... .قبول کنید که دوره ی شما نگه داشتن دین مثل نگه داشتن آهن گداخته تو مشت نبود!
حداقل حداقل حداقل ، رعایت احکام ظاهری دینی توی جامعه عجیب نبود.

نوجوونهای دوره ی شما حداقل به خاطر این که دلشون نمیخواست به صدای آواز زنها گوش بدن مسخره نمیشدن...

پ.ن : خوبه که این تایپیک ایجاد شد،چون من واقعا دلم پره از مشکلاتی که مخصوص نوجوانان «این دوره» ست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، zahra11 ، Reza2035 ، لبخند خدا ، یاســین ، قلب ، mahyamatin ، fafa* ، مجید املشی ، السا
۲۳:۱۸, ۱۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5

مشکل بچه ها به نظر من شکم سیری بچه هاست !
توی دوران خدمت یکی از دغدغه هام این بود که چرا اینقدر پدر و مادر من به من رسیدن ؟ واقعا ناراحت بودم ... وقتی معنی اصلی زندگی رو توی خدمت فهمیدم !دیگه نه از کسی توقعی دارم و نه توی دنیای مجازی زندگی میکنم , قبل از خدمت عکس این قضیه بود . میگن حکمت را بیاموزید حتی اگر در نزد منافق باشد ...هیتلر میگه :

اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم , همان عرقی است که به خاطر پیروزی نریختیم .

نسل من و بعد از من از شکم سیری دارن ناله میکنن , زندگی با نشاط نیاز به تلاش داره که توی تربیت پر از امکانات امروزی میسر نمیشه ... من از اینکه خیلی از امکانات رو پدر و مادرم در اختیارم قرار دادن تا از بقیه عقب نمونم پشیمونم چون منو از زندگی واقعی ایم دور میکرد ...اینو تازه فهمیدم .
من اگه بچه ای زیر دستم بیاد با شرایط نظامی بزرگش میکنم , یه کاری میکنم به جای غر زدن عمل کنه ! بچه ای که کتک نخوره و فلفل تو دهنش نریزیم به درد زندگی نمیخوره Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، zahra11 ، انتصـار ، لبخند خدا ، یاســین ، Havbb 110 ، قلب ، fafa* ، السا
۲۳:۱۸, ۱۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۱ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بله پسرم این حرفایی که می زنی قبوله صد درصدم قبوله! ولی فکر میکنی چند تا بچه مثل شما هستند که از ماهواره شاکین !
از بی حیایی شاکین !از صدای آهنگ اجق وجق شاکین!! والا الان پدر و مادرا از دست اهنگ گوش کردنای بچه هاشون می خوان سر به بیابون بذارن!!!

ما از دست وی چت و تانگو و انستاگرام و ...به بچه هامون موبایل ندادیم !!عوض که بچه هامون شاکی باشن فامیل شاکین !!! والا عجیبه به خدا!!!

اوخ اوخ نزن این حرفو رضا جان بچت فوری زنگ میزنه 123 بیان دستگیرت کنن ببرنت !! اون مال قدیما بود مگه نمی دونی کودک آزاری جرمه فقط پدر و مادر آزاری آزاده1
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Reza2035 ، لبخند خدا ، یاســین ، Havbb 110 ، Ali#59 ، قلب ، fafa* ، مجید املشی ، السا
۲۳:۳۲, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7

نقل قول:اوخ اوخ نزن این حرفو رضا جان بچت فوری زنگ میزنه 123 بیان دستگیرت کنن ببرنت !! اون مال قدیما بود مگه نمی دونی کودک آزاری جرمه فقط پدر و مادر آزاری آزاده1

همین کارها رو میکنن بچه ها پررو میشن دیگه Sad
واقعا متاسفم ...جدی میگم ! بچه باید کتک بخوره البته فقط از دست پدر و مادرش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، یاســین ، Havbb 110 ، قلب
۲۳:۳۵, ۱۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط REZA245932.)
شماره ارسال: #8

(۱۰/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۷)zahra11 نوشته است:  به به ! میبینم که باز چشم منو دور دیدید و میخواید تمام تقصیر ها رو بندازید گردن پدر .و مادر های بیچاره!

و.....

ببینید خانم این حرف ها تا جایی قبوله که پدر و مادر چطور بچه رو پرورش میدن زمانی که از همون اول همه چیز(امکانات) میریزن تو دست و پای بچه،چطور انتظاردارن این بچه چند سال دیگه توی مشکلات و کمبودها سر پای خودش بایسته و حالا مشکلات دنیای مجازی امروز که من توی مسجد خودمون از یه بچه ی تقریباً 8ساله پرسیدم وقتی بیکاری چیکار میکنی؟گفت:میشینم پای اینترنت!!!!! خوب!!!
مشکل اساسی ما دوری از فرمایشات خداوند متعال و معصومینه.

اگر موافقید هر چند روز یه بار یه موضوعی رو مطرح کنیم و درباره ی اون موضوع(درباره مشکلات نوجوان) بحث کنیم
اگر موافقید اعلام کنید
موضوع پیشنهادیتون رو هم ذکر کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، help me ، یاســین ، قلب ، mahyamatin ، fafa* ، السا
۲۳:۴۶, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بابا جان من میگم ما همش داریم محرومشون میکنیم ! جامعه داره مارو مجاب میکنه که نه نباید محروم کنید !

الان خدایی مدرسه داره پدر مارو درمیاره !! بابا ما جرائت نداریم یه مسئولیت کوچیک به بچمون بدیم ! معلم فیزیک 200 تا تست !
معلم شیمی امتحان از سه فصل از 6صب تا 4 بعد از ظهرم مدرسه ان بد بختا بعضی وقتا خب واقعا دلمون میسوزه !
تازه کلی برنامه ریزی کردن که ایام عید 5 روز اردوی اجباری مطالعاتی دارن !! اینم عیدمون !!

تا برف میاد مدرسه اس ام اس میده مراجعه کنید به سایت مدرسه و پلی کپی فلان تا فلان حل شود !

همه چیز بچه های شده مدرسه مدرسه مدرسه ! جای زندگی خالی !

بعدم همین رضا که میگه کتک اگه زورش به پسرمن رسید بهش جایزه میدمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، help me ، Havbb 110 ، قلب ، REZA245932 ، fafa* ، السا
۲۳:۵۱, ۱۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۷ توسط REZA245932.)
شماره ارسال: #10

(۱۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۶)zahra11 نوشته است:  بابا جان من میگم ما همش داریم محرومشون میکنیم ! جامعه داره مارو مجاب میکنه که نه نباید محروم کنید !

الان خدایی مدرسه داره پدر مارو درمیاره !! بابا ما جرائت نداریم یه مسئولیت کوچیک به بچمون بدیم ! معلم فیزیک 200 تا تست !
معلم شیمی امتحان از سه فصل از 6صب تا 4 بعد از ظهرم مدرسه ان بد بختا بعضی وقتا خب واقعا دلمون میسوزه !
تازه کلی برنامه ریزی کردن که ایام عید 5 روز اردوی اجباری مطالعاتی دارن !! اینم عیدمون !!

تا برف میاد مدرسه اس ام اس میده مراجعه کنید به سایت مدرسه و پلی کپی فلان تا فلان حل شود !

همه چیز بچه های شده مدرسه مدرسه مدرسه ! جای زندگی خالی !

بعدم همین رضا که میگه کتک اگه زورش به پسرمن رسید بهش جایزه میدمBig Grin

من مشکلات رو قبول دارم
اما نمیگم محروم کنیم چون حضرت امیر(علیه السلام) فرمودندSad(فرزندان شما برای زمانی به غیر از زمان شما آفریده شده اند)) پس طبق این حدیث ما نباید بچه های خودمون رو با زمان بچگی خودمون و امکانات خودمون مقایسه کنیم.اما!!! ارزش ها که هیچوقت عوض نمیشن!!حرف اینجاس!!!!

انصافاً مسئله ی مدرسه هم قبول دارم

یادم هست تو کتاب دین و زندگی دوم یا سوم متوسطه یه بخش بود مربوط به ازدواج،که آخر اون بخش نوشته بودSad(دانش آموزان شما باید از الان به فکر آینده و مسائل ازدواج و زندگی مشترک باشید.

خوب ببینید الان چقدر از جوونای ما مطالعه کرده و سنجیده پا جلو میزارن(البته نه همشون) بعد هم ازدواج و بچه و این مشکلات...

لذت میبرم از این که میبینم مقام معظم رهبری از بین این همه موضوع دست گذاشتن روی مسئله ی ((سبک زندگی))
ایشون میدونن کار از کجا می لنگه!!! اما چقدر توجه می کنیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، یاســین ، help me ، Havbb 110 ، قلب ، mahyamatin ، fafa* ، مجید املشی ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا