کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به جرم مسلمان بودن (+تصاویر دلخراش)
۱۹:۲۳, ۱۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش پايگاه خبري آفتاب ري چندی است که مسلمانان افریقای مرکزی مورد حمله وحشیانه از سوی مسیحیان افراطی قرار گرفته اند.
عکس های زیر گوشه ای از این جنایات است که به خاطر آگاهی بخشی منتشر می شوند.

[تصویر: c01_15063250-1024x702.jpg]

[تصویر: 9471267.jpg] [تصویر: article-2542662-1.jpg] [تصویر: article-2552297-1B365BBA00000578-385_634x423.jpg] [تصویر: Killings-in-Central-African-Republic-304...24x681.jpg] [تصویر: lynching-2_2813259b.jpg] [تصویر: man-1024x695.jpg] [تصویر: tumblr_n12a27Rv4f1r97jbdo1_1280.jpg]

[تصویر: centralafrican-france.jpg] [تصویر: jpeg] [تصویر: jpeg]
[تصویر: IMG12271509.jpg]

[تصویر: 4994751.jpg]
[تصویر: 4994752.jpg]
[تصویر: 4994753.jpg]
[تصویر: 4994754.jpg]
[تصویر: 20140226092946gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8603.jpg]

[تصویر: 20140226092946gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8604.jpg]

[تصویر: 20140226092946gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8605.jpg]

[تصویر: 20140226092947gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8606.jpg]
[تصویر: 20140226092945gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8601.jpg]
[تصویر: 20140226092948gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8610.jpg]

[تصویر: 20140226092949gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8611.jpg]

[تصویر: 20140226092949gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8613.jpg]

[تصویر: 20140226092950gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8615.jpg]

[تصویر: 20140226092951gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8616.jpg]

[تصویر: 20140226092951gb-%d9%86%d8%b3%d9%84%20%d...9%8617.jpg]
زنده زنده آتش زدن مسلمانان در آفریقای مرکزی
[تصویر: n00018165-r-b-001.jpg]

[تصویر: n00018165-r-b-009.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، وافی ، شهیدطیبه واعظی ، یاســین ، help me ، انتصـار ، چکاوک92 ، Bamdaad ، fiftynine ، السا ، hamediran ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، مجتبی110 ، جویای حقیقت ، azade ، مجید املشی ، عدالت ، سیمرغ ، mahramaneh

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۸, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #31

(۱۷/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۳)درست پسند نوشته است:  نشد!
اگر حرفهاتون از روی هوا نیست، پس باید بتونید براشون دلیل بیارید.
مطلب از این ساده‌تر؟!
وقتی نادرستی حرفتون نشون داده شد، به یک «قانع نشدم» بسنده می‌کنید و تمام دلایلی که بر رد حرفهاتون آورده شد رو بدون دلیل یکسره رد می‌کنید و بعد میگید قصد بحث ندارم!
معیار سنجش حق‌طلبی شما رفتار شماست، نه ادعای شما.
مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید.
یا قبول کنید که در مورد اون آیات اشتباه می‌کردید، یا برای ادعاهاتون دلیل بیارید.
همچنین توضیح بدید که چرا قسمتهایی از آیات 191 و 193 که باطل‌کننده‌ی نظر شما بود از اونها بریده شده بود؟
این سنجشی برای صداقت شماست، زیرا اگر دنبال شبهه‌افکنی و دین‌ستیزی نیستید، لازمه‌اش رفتار حق‌طلبانه است.

دموکراسی به معنای حاکمیت حکم مردم هست و هیچ ربطی نداره به غلبه‌ی سخنها در بحث، یا حتی اجازه‌ی مطرح کردن افکار و بحث.

آیا در اون تصاویر، مردمی منطقی می‌دیدید که بخاطر ترس از آسیب دشمنانی زورمند با اونها می‌جنگیدند، یا کینه‌توزانی که دنبال شکنجه و کشتن با زجر بودند و بر جنازه‌ی دشمنانشون شادمانی می‌کردند و حتی به مردان و زنان بی‌سلاح هم رحم نمی‌کردند؟
میگید «اتفاق بدی افتاده» در حالی که توجیهش می‌کنید و میگید «طبیعی هست»؟
اگر واقعاً از نظرتون این کار محکوم هست، پس چطور میتونید توجیه کنید؟

چشم دوست عزیز
من صادقانه در میان سایت های غیر فی*ل*تر جستجو کردم و به فرومی برخوردم و این ایات رو براتون اوردم ببینید

http://www.askquran.ir/thread30884.html

به هر حال همین سایت نشانی هست که ترجمه آیات فوق و برداشت های گوناگون در اسلام وجود دارد . همان طور که میبینید در این سایت معانی آیات رو چه طور بیان کرده و در ضمن من هیچ قسمتی از آیات رو حذف نکردم . همونا رو کپی پیست کردم .
متاسفانه من در مورد زبان عربی تخصصی ندارم و نمیتوانم در باره این آیات حرفی بزنم و گفته شما دوستان رو قبول دارم ( در باره این ایات )

نقل قول:دموکراسی به معنای حاکمیت حکم مردم هست و هیچ ربطی نداره به غلبه‌ی سخنها در بحث، یا حتی اجازه‌ی مطرح کردن افکار و بحث.
منظورتان را متوجه نشدم واضح تر بگید . بنده مدعی هستم که هر شخصی اختیار دارد که مسلمان باشد یا بی دین یا ... و احترام به عقاید یکدیگر واجب هست .

نقل قول:آیا در اون تصاویر، مردمی منطقی می‌دیدید که بخاطر ترس از آسیب دشمنانی زورمند با اونها می‌جنگیدند، یا کینه‌توزانی که دنبال شکنجه و کشتن با زجر بودند و بر جنازه‌ی دشمنانشون شادمانی می‌کردند و حتی به مردان و زنان بی‌سلاح هم رحم نمی‌کردند؟
میگید «اتفاق بدی افتاده» در حالی که توجیهش می‌کنید و میگید «طبیعی هست»؟
اگر واقعاً از نظرتون این کار محکوم هست، پس چطور میتونید توجیه کنید؟
توجیه پذیر بودن یک عمل نشانه خوب یا بد بودن آن نیست . بنده گفتم که این عمل را محکوم میکنم . اما دلیل این رفتار مسیحیان هم میتواند دلایل خود را داشته باشد .
در ضمن شما اگر این 4 تا عکس را میبینید بنده تاریخ اسلام رو میبینم .
بنده حمله مسلمین به ایران را میبینم
۱۳:۴۶, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
َسلام
شما كه طرفدار دموكراسي هستيد و اين جنايات را طبيعي ميناميد لطفا به سوال من جواب بدين
دموكراسي از نظر شما همه جا خوبه ديگه؟
1- اگه شما تو يه جزيره آدمخواران باشيد و تو 100 نفر جمعيت اونجا 95 نفر راي به خوردن شما بدن موافقين و اين راي رو انساني و خدايي و خوب ميدونيد ديگه؟
2-فرض كنيم در جايي هنوز مانند زمان قبل از بعثت رسول گرامي اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دختران را زنده به گور ميكنند. شما به تازگي پدر شدين و نوزاد شما دختر است. راي گيري ميشه و 80% راي به زنده به گور كردن نوزاد دختر ميدهند. موافقين ؟؟؟
3- در مدرسه اي عضو شدين و به طور تصادفي مدرسه ديگري وجود ندارد. همه مدرسه تمايل به همجنس گرايي دارند. رايي گيري راي به عضويت اجباري شما ميدهد. اينجا دموكراسي خوبه؟
دموكراسي وقتي زيباست كه در چارچوب اصول تعريف شده اي قرار داشته باشد. اين اصول تعريف شده همان بايدها و نبايدهاي ديني ماست ... اسم بهتر ان هم ميشود مردمسالاري ديني.....
۱۴:۰۲, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #33

(۱۴/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۸)کابالا لاور نوشته است:  بنده کشته شدن هر فرد و بشری را محکوم میدانم و به هیچ وجه از کشته شدن ایشان خرسند نیستم ولی

اساسا اسلام با جنگ و خونریزی میانه خوبی داره
شما به تاریخ اسلام هم که نگاه کنید میبینید که مسلمین با هم خیلی درگیر بودند .

با هر که از اهل کتاب ایمان بخدا و روز قیامت نیاورده و انچه را خدا و رسولش حرام کرده حرام نمی دانند به دین حق نمی گروند قتال و کارزار کنیدتا آنگاه با ذلت و تواضع باسلام جزیه دهند. (سوره توبه.آیه29)
بکشیدآنهائی را که به دین خدا روی نمی آورندتا فتنه وفسا د از روی زمین برطرف شود. (سوره بقره.آیه193)
پس از آنکه ماههای حرام بسررسید آنگاه مشرکین را هر کجا یافتید بقتل برسانیدوآنها را دستگیرو محاصره کنید واز هر سو در کمین آنها باشید چنانچه از شرک توبه کردند ونماز اسلام بپا داشتندوذکات دادند پس از آنها دست بدارید که خدا آمرزنده و مهربان است. (سوره توبه.آیه5)
آنانرا بقتل برسانید هر کجا مشرکین را یافتید واز شهرهایشان آواره شان کنید چنانکه آنان شما را از وطن آ واره کردند.کارهای فتنه انگیز آ نان بدتراز کشتار است. (سوره بقره.آیه191)
نتیجه:همانطور که ملا حظه می کنید مشخص نیست مسلما نا ن در مقابل کسانی که بدین اسلام ایمان نیاوردند(مشرک.کافر.اهل ذمه.زندیق.مجوس.ملحد) باید چه عکس العملی نشان دهند.باید با آنان جنگ و قتال کنند

[b]این آیات نشون میده مسلمانان هم در مقابل مردم دیگر ادیان دست به شمشیر و زور میبرند .

این شالوده ی اسلامه خون و خونریزی ! بی احترامی به دیگر ادیان !!
لابد این مسلمین آفریقا هم کاری کرده اند که حالا کشته شده اند
تقصیر خود مسلمین هست
دستور خداست
نمیبینید
گفته باید مردم رو بکشید
اگر مسلمين واقعا به دستورات خداوند بزرگ و متعال عمل مي كردند امروز كفار نمي توانستند اينقدر به آنها زور بگويند و فتنه و خون ريزي به پا كنند. خداوند هم مي دونسته اينها چه جونورهاي سفاك و خون ريزي هستند
۴:۲۱, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #34

وقتی ارسالهای بعدی اضافه شد به این تاپیک اومدم، ولی اون زمان متوجه ارسال شما نشدم. الآن بطور اتفاقی دیدم.
به هر حال ببخشید که دیر جواب میدم.

(۱۷/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۸)کابالا لاور نوشته است:  چشم دوست عزیز
من صادقانه در میان سایت های غیر فی*ل*تر جستجو کردم و به فرومی برخوردم و این ایات رو براتون اوردم ببینید

http://www.askquran.ir/thread30884.html

به هر حال همین سایت نشانی هست که ترجمه آیات فوق و برداشت های گوناگون در اسلام وجود دارد . همان طور که میبینید در این سایت معانی آیات رو چه طور بیان کرده و در ضمن من هیچ قسمتی از آیات رو حذف نکردم . همونا رو کپی پیست کردم .
متاسفانه من در مورد زبان عربی تخصصی ندارم و نمیتوانم در باره این آیات حرفی بزنم و گفته شما دوستان رو قبول دارم ( در باره این ایات )
Smile
تشکر از روشنگری شما،
و لذت بردم از حق‌طلبی شما در مورد آیات.

(۱۷/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۸)کابالا لاور نوشته است:  منظورتان را متوجه نشدم واضح تر بگید . بنده مدعی هستم که هر شخصی اختیار دارد که مسلمان باشد یا بی دین یا ... و احترام به عقاید یکدیگر واجب هست .
از اونجا که در ادامه‌ی «دلایل» آورده بودید، در مورد منظورتون از واژه‌ی دموکراسی اشتباه کرده بودم.

(۱۷/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۸)کابالا لاور نوشته است:  توجیه پذیر بودن یک عمل نشانه خوب یا بد بودن آن نیست . بنده گفتم که این عمل را محکوم میکنم . اما دلیل این رفتار مسیحیان هم میتواند دلایل خود را داشته باشد .
حتی اگر بگیم اونها بدترین اطلاعات ممکن رو درباره‌ی مسلمونها دارن و مسلمونها رو مثل تکفیری‌ها می‌پندارن و فکر میکنن که مسلمونهای کشور خودشون هم که ظاهرشون آرومه در صورت قدرت گرفتن مثل اونها میشن، فقط میتونه این رو توجیه کنه که با مردمی که سلاح دارن به قصد کشت بجنگن و مردم بی‌سلاح رو هم زندانی کنن یا از سرزمینشون تبعید کنن، نه اینکه به مردم بی‌سلاح حمله کنن و حتی به کشتن هم رضایت ندن، و با زجر بکشن و زنده‌زنده بسوزونن.
قاعدتاً مردمی که عاقل و طبیعی باشن چنین بی‌رحمی‌هایی ازشون برنمیاد.

(۱۷/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۸)کابالا لاور نوشته است:  در ضمن شما اگر این 4 تا عکس را میبینید بنده تاریخ اسلام رو میبینم .
بنده حمله مسلمین به ایران را میبینم
شما میگید زمانی کسانی ادعای اسلام داشتن و تعدی کردن.
اما آیا باید به صرف ادعای اونها اسمشون رو مسلمان گذاشت؟
مثلاً آیا الآن باید جنایات طالبان و القاعده و دیگر تکفیری‌ها رو به پای اسلام بنویسیم؟
کسی که تعدی کنه طبق قرآن از مسلمانی خارج هست.
ماهیت دین براساس کتاب آسمانی تعیین میشه، نه براساس اونچه که مردم ادعا کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۱۰:۱۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #35

کابالا لاور از اسمت معلومه منحرفی و قصدت هم منحرف کردنه.
حرف زدن با تو هم فایده ای نداره.تو رو نمیشه از خواب بیدار کرد چون خودتو زدی به خواب.
یک کلام
والسلام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]