کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه چاره چیست؟
۶:۴۶, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب خدمت همه ی دوستان

مطلبی که مدت ها ذهن بنده رو مشغول کرده بود و سخنرانی های اخیر استاد رائفی پور باعث شد دوباره ذهن بنده ی حقیر رو مشغول کنه،در مورد مساله ی سرچ اسم شیعه به هر دو زبان انگلیسی و فارسی ( وعربی هم همینطور) در موتورهای جست و جو از جمله گوگل هستش که حتی استاد رائفی پور گفتن که یه اسپانیایی به خاطر همین مساله شیعه نشد!

اما بحثی که می خواستم این جا مطرح کنم اینه که همه دست به دست هم بدیم تا این مشکل رو حل کنیم که حلش هم غیر ممکن نیست.

همونطور که می دونیم بعد از جست و جوی عنوانی در گوگل یا دیگر موتورهای جست و جو،مطالب با رتبه ی بالا در اول نمایش داده میشن.حالا باید ببینیم که با چه روشی و چگونه،عکس های مورد نظر از شیعه که حقیقت رو نشون میدن،به رتبه ی اول گوگل در سرچ عکس ها برسونیم؟

س به طور خلاصه میخوام همه با هم اول هم فکری کنیم تا راه های رسوندن یک عکس به رتبه ی اول در گوگل رو این جا لیست کنیم و سپس مرحله ی بعدی رو انجام بدیم.

منتظر نظر دوستان هستم.

*دقت داشته باشیم که اگر این کار رو انجام بدیم،میتونه برای ما باقیات الصالحات باشه هاااااا ....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، قلب ، soheyl68 ، aboutorab
۱۰:۵۸, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
الان ما توی تالار تایپیک دارم در مورد تصاویر (تصاویری که باید دید)
به دلیل این که ده تا تایپیکه،حتی اگه عنوانش رو جستجو کنیم توی گوگل سوم میاد!
به نظرم میشه رتبه ی مطالب همین تالار رو بالا آورد،کافیه که Shia بشه کلید واژه تصاویر...Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، soheyl68 ، al-shia
۱۱:۵۴, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
یکی همین انجمن ها و سایت های فارسی زبان هستن
دوم وبلاگ هایی که باید ایجاد کنیم و محتوایی با چند زبان مختلف قرار بدیم به طوری که کاربر جذب کنن و دنبال کننده ی تصاویر و مطالب باشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا