کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آرایش...
۲:۲۲, ۲۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این کلیپ رو توی آپارات دیدم...
جالب بود گفتم شما هم ببینید...
http://www.aparat.com/v/Au4CZ
واقعا...

آیا قبول دارید که خودمون باعث این همه رنگ شدیم...
کلیپ رو ببینید تا منظورمو بیشتر متوجه بشید....

چشمامون عادت کرده به رنگ...
دست خودمون نیست...

هرچند زیباست....
ولی انگار دیگه نمیتونیم هرچیزی رو همونطور که هست بپذیریم...
باید حتما همون رنگ و فرمی بشه که ما میخوایم....
زیبا!
تعریف ما از زیبایی چیه؟
یه فرم یکسان برای همه؟
یه رنگ یکسان برای همه؟
.
.
.
.
.
.

زیبایی در نگاه توست نه آنچه بدان مینگری...
وقتی حقیقت روح انسانه....دیگه ظاهر چه اهمیتی داره؟

وقتی میخواستیم بیایم تو این دنیا...
بهمون گفتن...
وایسا بچه!
این لباسم بگیر بپوش!سرما نخوری!
.
.
.

همین!

آیا جسم الان من و شما ارزشی بیشتر از همون لباس داره؟
مگه ایمان نداریم حقیقت روح انسان هاست....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Aryha ، Banoo ، azade ، السا ، Tolou ، neyestan23 ، Mitsonary ، وافی ، مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا ، صبا ، help me ، شهیدطیبه واعظی ، فیروزه ، الهی313
۲:۳۵, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:
چشمامون عادت کرده به رنگ...

دست خودمون نیست...
چشمامون عادت نکرده به رنگ ؛ اصلا رنگ آفریده شده تا تو لذت ببری و الا چشم مگس بهت میداد تا از همین رنگ ها دیوانه بشی!!Cool
رنگ هم نعمتی از نعمت های خداست این ما هستیم که عادت کردیم به سوء استفاده....
طبق معمول نظر من با خانوم رضوانه متضاده Smile ..............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، azade ، رضوانه ، السا ، Tolou ، neyestan23 ، Mitsonary ، مجید املشی ، nasimesaba ، pure ، صبا ، help me
۱۵:۲۱, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
کلیپ رو دیدم .
برای مبارزه با ترویج آرایش خیابانی فقط خانم ها هستند که میتونن کاری بکنن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، یاســین ، nasimesaba ، صبا ، help me
۱۶:۵۸, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
اصل ارایش کردن بد نیست ، انسان از زیبایی بدش نمیاد اما اینکه جلو نامحرمان و چشمان هوس آلود باشه بده
اول از همه هم این دختر هست که ضرر میکنه، چون مسلما در کوچه و خیابون این آدمهای خوب و باشخصیت نیستند که به او زل میزنند بلکه افرادی هوس باز هستند . ممکنه افراد خوب هم به این فرد هفت قلم آرایش نگاه کنند اما او رو سرزنش میکنند و فرد خوبی به حساب نمیارند .
و افراد هوس باز هم برای لذت بردن مجانی از این نوع پوشش و آرایش استقبال میکنند

خیلی دلم برای این دخترها و زنان میسوزه که از جلب این نگاه ها افتخار میکنند این نشانه از بین رفتن عزت نفس هست این نشون میده که اون فرد ، یک فرد موفق نبوده که از جسمش برای جلب تحسین استفاده کرده ، اون هم تحسین آدم های هوس باز و حقیرتر از خودشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رضوانه ، السا ، Tolou ، aaaaa ، Mitsonary ، مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba ، سدرة المنتهی ، صبا
۱۷:۰۶, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
الان من باز یه چیزی میگم ، حمله میکنید بهم ، ولی خدا شاهده من وقتی توی دانشگاه دخترای چادری رو میبینم که چقدر زیبا پوشش چادر رو انتخاب کردن ، کیف میکنم. بدون الایش و ارایش و ساده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، رضوانه ، السا ، Tolou ، آیلار ، neyestan23 ، Mitsonary ، مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba ، pure ، فدايي ولايت ، صبا ، help me ، صهبا ، mahpare
۱۷:۲۶, ۲۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۷ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #6
آواتار
اول باید زیبایی و زشتی را تعریف کنیم.بعد ببینیم آیا آرایش کردن مطابق با آن زیبایی هست یا نه.
مشکل از جایی شروع میشود که ما معنی زشتی و زیبایی را فرآموش میکنیم.مثلا یک سال یک عده غربی مینشینند و می گویند امسال سبز رنگ سال است و مطابق با همین حرف کلی لباس .کیف.کفش و... به رنگ سبز به بازار می آید.و سال دیگه میگویند بادمجونی مده سال است.و یک دفعه همه به رنگ بادمجونی در میایند! و اگر کسی سبز بپوشد به او میگویند لباست زشت است و مدش رفته.همان لباسی که پارسال همه با افتخار می پوشیدند و کلی هم کلاس میزاشتن.حال چه شده که الان زشت است؟؟؟ اگر زیبایی واقعی باشد که نباید گاه زشت و گاه زیبا شود. خداوند پوشش را زیبا تعریف کرده و بی حجابی و بی حیایی هم برای مرد و هم برای زن زشت خطاب کرده.می گوید بی حجابی و آرایش در ملا عام گناه است و نامش را رجس میگذارد.یعنی پلیدی و زشتی و نجاست.گناه انسان را نجس و سنگین می کند.
پس چه شده که دختران چادری و مردان ساده پوش و باحیای ما را در خیابان و خانه به تمسخر می گیرند و می گویند امل؟
و زن و مرد بی حیا با لباسه و آرایش ناجور وارده خیابان میشوند و سرشان را هم بالا میگیرند و به پوشش خود افتخار میکنند؟
ظرفهایشان وارونه شده است.زیبایی و زشتی هایمان اسلامی و قرآنی نیست.
http://313bashir.blogfa.com

دست نوشته تکان دهنده شهید مزدستان فرمانده گردان صاحب الزمان عج
[تصویر: 2mxlnv5.jpg]

http://313bashir.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، azade ، رضوانه ، السا ، Tolou ، neyestan23 ، مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba ، فدايي ولايت ، صبا ، صهبا
۱۸:۰۸, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام به همه دوستان
متشکرم از پاسخ ها
ببینید دوستان منظور من در کل این تاپیک این بود که...خواه ناخواه داره وارد ذهن ما میشه که بدون رنگ و لعاب! یعنی زشت و همراه با رنگ و لعاب! یعنی زیبا
[تصویر: 543_7567.jpg]

خب مثلا تو آرایشگاه های زنونه وقتی یه خانم میخواد یک مدل آرایش رو برای خودش انتخاب کنه...
مثلا برای یه جشن...
بهش یک کتابچه! میدن که توی اون تصویر کلی خانم هست...
قبل از آرایش و بعد از آرایش

که فوق العاده هم سعی کردن اینها رو بدون آرایش زشت نشون بدن!
در صورتی که واقعا اونقدر زشت نیستن...
و کلا یا معمولی هستن و یا حتی از معمولی هم بالاتر
ولی دارن اینو به خورد همه میدن...که بدون آرایش یعنی>>>>>>>زشت
حالا شما میگید اینطور نیست
و من توهم زدم...
مشکلی نیست..
من توهم زدم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Tolou ، الهی313 ، azade ، آیلار ، مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba ، صبا ، mahpare
۲:۰۷, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۲ ۱۷:۰۶)Mohammad Trust نوشته است:  الان من باز یه چیزی میگم ، حمله میکنید بهم ، ولی خدا شاهده من وقتی توی دانشگاه دخترای چادری رو میبینم که چقدر زیبا پوشش چادر رو انتخاب کردن ، کیف میکنم. بدون الایش و ارایش و ساده.

ما جلو شما جرات حمله نداریم ، فقط دفاع میکنیمBig Grin
استثناً حرفت درستهWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، فدايي ولايت ، صبا
۲:۵۴, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:
حالا شما میگید اینطور نیست
و من توهم زدم...
مشکلی نیست..
من توهم زدم!
من اومدم تا با نظر خانم رضوانهRoseموافقت کنمCool
نه رضوانه خانم اصلا هم توهم نیست ... (<~~ بازم نه گفتم به حرفتون آبجیBig Grin )

دلیل روانشناسی/جانور شناسی آرایش های غلیظ رو نمیشه آورد(متاسفانه یک مقدار زشت هست Confusedاینو تو کتاب "باغ وحش انسانی" میتونید خودتون ببینید) ...
حتما این رو در صحبت های خانم ها شنیدین که میگن بدون آرایش احساس میکنم خودم نیستم یا اینکه احساس میکنم زشتم یعنی تا جایی که لاک هم نمیزنن خیال میکنن زشتن این حس وقتی حاد بشه عاقبتش سندروم خود زشت پنداری لینک
جالبه همین امروز بعد از خوندن یک مجله زرد بسیار سانتیمانتال !!! به همین موضوع فکر میکردمDodgy
مثلا گفته بود اگر احساس میکنید دست هاتون زشته برید ژل تزریق کنید! راهکار های الکی معلوم نیست از کجاشون میارن به خانم ها هم توصیه میکنن بعضی خانم ها بلا نسبت حضار ؛ بـِکُش ولی خوشگلم کن هستن! (البته منظورم افراط زیاد هست ها ممکنه شخصی واقعا نیاز به جراحی زیبایی داشته باشه/البته تفریط هم بـَدهBlush )
-----
مثلا عروس های ایرانی وقتی عکس ها رو نگاه میکنی بیشتر میترسی Confused تا ..... حالا اسم همه مدل های متنوع ! نمیارم ولی خود خانم ها در جریانن .. مال منظقه خودمون هم نیست ....عربی!!!....
البته امیدوارم آخرش بحث به اینجا نرسه چرا خانم های اروپایی روز عروسی خودشون آرایش میکنن و عمدتا هم ساده هستند!.... راهکار بدین ...
من وقتی میبنیم یکی خودشو ترسناک کرده بی رودرواسی میگم زشت ... طرف دلش میخواد لهت کنه اما تاثیر خودشو میذاره البته اگه کار بهSoldier ..... البته حفظ احترام واجب هستتتتتSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba ، رضوانه ، صبا ، السا ، الهی313
۳:۱۱, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۸)رضوانه نوشته است:  
!

خوب زیبایی با آرایش بیشتره ولی برای کی هم باشه مهمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، صبا ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا