|
انسان چند هزار ساله
|
|
۱۱:۵۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط Muhammad-Ali.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در صحبتهای آقای حسین خیراندیش اشاره شده به ملاقات با انسان 2500 ساله در سال 1372 در قم که همشهری حضرت ابراهیم بوده در بابل. و میگفت همین الان در جاهایی مثل هند و بنگلادش انسان هایی 7 یا 8 هزار ساله وجود دارند. کسی اطلاعاتی و یا مستنداتی درباره ی این ادعاها می داند؟ قطعه ی مورد نظر رو جدا کردم تا حجمش زیاد نشه: عمر طولانی - حسین خیراندیش |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
اساسا کسی در این دوران بیشتر از150 وجود نداره، مسئله ما حرف این آقا و ادعایی که کرده هست،ما عمر انبیا رو به دلیل قدرت خدا قبول داریم ولی بقیه و این حرف برای آدم معمولی هنوز ثابت نشده. دارم میگم اگر از نزدیک هم ببینیم بازم باورش سخته |
|||
|
۱۱:۵۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
کسی راجع به اون مرتاض چیزی شنیده که در زمان امام رضا بودن و در اون مناظره شرکت کرده بودن؟
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
نه نشنیدم اگر کمکی میکنه بگو |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
والا دقیق یادم نیست
اصلا یادم نیست کجا شنیدم فقط یه هاله ای تو ذهنمه که یه استادی میگفت اون زمان که از همه جا میان با حضرت مناظره میکنن،یه مرتاضی هم میاد بعد چون حقیقت طلب بوده و مهر حضرت میره تو دلش بخاطر این ادب گویا خدا بهشون عمر طولانی میده ولی 100 و 200 نبود،یه عددی بود که من تعجب کردم حالا سعی میکنم هم بگردم هم به ذهنم فشار بیارم اصلش رو پیدا کنم |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یکی ازعلمای مشهور ازقول ایت الله وحید خراسانی نقل میفرمودند: مرحوم ایت الله میرفندرسکی فقیه بودندودرعین حال سفرهای زیادی داشت. ازجمله درسفربه هند بایکی ازمرتاضان دیداری داشته که ان مرتاض شش ماه میخوابیده وششماه بیدار میشده .مرتاض به نوکرش گفته بوده که هر کس امدبه دیدن من مرابیدارنکن مگرانسان کامل.میرفندرسکی میگوید:من همانم پس بیدارش کن.مرتاض بعدازسلام وعلیک میگوید:توانسان کامل نیستی .من انسان کامل را دیده ام.درهمان سالی که امام رضا .(علیه السلام).درطوس بودند. مامون عباسی همه علمارادعوت کرد. مراهم دعوت کرد. واز ماقول گرفت. که امام رضا.ع.رامحکوم کنیم .همه درمنزل بسیاراشکوه نشسته بودیم .قرارشد،هنگام آمدن اقا هیچ کس پانشده واحترام نکند. البته درحیاط قفسهای زیادوبزرگی بودکه ازهمه انواع پرنده هاراداشت ،وانقدر آواز میخواندندکه مابه سختی صدای هم را میشنیدیم .ولی وقتی امام رضا(.ع.)امدند،بی اختیار همه ازجای خودبلند شدند، واحترام کردند، واقا درصدرمجلس جلوس فرمودند.وصدای پرنده ها قطع شدوآقا نظری به ما کردند، وچنان شدکه علم همه حضارگرفته شدوآقافرمودند: دگرباره علم شمارابه شمابخشیدیم وهمه به حالت اول برگشتیم و اقا به همه سوالات جواب دادند . وحقانیت امامت شیعه را به عیان دیدیم وهمه محکوم عظمت باطنی وعلمی امام رضا.(علیه السلام).شدند.
مرتاض وقتی نوبتش میشه فقط عرض احترام میکنه امام بعد از مجلس بهش میگه بخاطر ادبی که نسبت به ما داشتی عمرت رو به اذن خدا انقدر طولانی میکنیم که خودت اراده کنی. اینو گوش کنید کاملترهمرتاض هندی و امام رضا علیه السلاماینجا میگه مرتاضه 800-900 سالش بودهدیگه راست و دروغش با خودشون |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
از بس که به هر چیزی ایمان داریم که میبینیم و لمس میکنیم، باور این چیزا برامون محاله...
اما من معتقدم از خدایی که به زلیخا که پیغمبر نبود، عمر دوباره بخشید، از خدایی که اصحاب کهفو که پیامبر نبودن 300 سال برد جلو، از خدایی که یه سگ رو هم وارد ماشین زمانش کرد، از خدایی که هر روز خورشید اینا رو روی مداراشون میچرخونه و از خدایی که هر ثانیه داره یه معجزه میکنه و چون دائم داریم میبینیم اهمیتش رو از دست داده، هیچ چیز بعید نیست... چطور باورمون میشه کریس انجل بتونه رو آب راه بره، اما اینو باور نمیکنیم... میگن اگه 70 تا حمد رو اگه به جنازه خوندی، پاشد و راه رفت تعجب نکنین... حالا نمیشه آدم 70 تا حمد رو به خودش بخونه تا عمر دراز داشته باشه؟؟؟ یعنی یکی مثل آقای قاضی طباطبایی که مرگ و میر عده ای در دستش بوده، اختیار عمر خودش رو نداشته؟ من که باور نمیکنم... به نظرم خدا به هرکی بخواد این عنایت رو میکنه... چه 1400 سال پیش و چه همین امروز... یعنی آقای نخودکی اصفهانی که مرده زنده میکرده، نمیتونسته عمر خودش را دراز کنه؟ موضوع اینه که خدا به بعضی ها بعضی توانایی ها رو میده... اما جنبه استفاده اش رو هم میده و البته یه دهن قرص هم میده که تو بوق و کرنا نکنن... اگه به من از این قدرتا میداد...
|
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۸)یاســین نوشته است: یکی ازعلمای مشهور ازقول ایت الله وحید خراسانی نقل میفرمودند: مرحوم ایت الله میرفندرسکی فقیه بودندودرعین حال سفرهای زیادی داشت. ازجمله درسفربه هند بایکی ازمرتاضان دیداری داشته که ان مرتاض شش ماه میخوابیده وششماه بیدار میشده .مرتاض به نوکرش گفته بوده که هر کس امدبه دیدن من مرابیدارنکن مگرانسان کامل.میرفندرسکی میگوید:من همانم پس بیدارش کن.مرتاض بعدازسلام وعلیک میگوید:توانسان کامل نیستی .من انسان کامل را دیده ام.درهمان سالی که امام رضا .(علیه السلام).درطوس بودند. مامون عباسی همه علمارادعوت کرد. مراهم دعوت کرد. واز ماقول گرفت. که امام رضا.ع.رامحکوم کنیم .همه درمنزل بسیاراشکوه نشسته بودیم .قرارشد،هنگام آمدن اقا هیچ کس پانشده واحترام نکند. البته درحیاط قفسهای زیادوبزرگی بودکه ازهمه انواع پرنده هاراداشت ،وانقدر آواز میخواندندکه مابه سختی صدای هم را میشنیدیم .ولی وقتی امام رضا(.ع.)امدند،بی اختیار همه ازجای خودبلند شدند، واحترام کردند، واقا درصدرمجلس جلوس فرمودند.وصدای پرنده ها قطع شدوآقا نظری به ما کردند، وچنان شدکه علم همه حضارگرفته شدوآقافرمودند: دگرباره علم شمارابه شمابخشیدیم وهمه به حالت اول برگشتیم و اقا به همه سوالات جواب دادند . وحقانیت امامت شیعه را به عیان دیدیم وهمه محکوم عظمت باطنی وعلمی امام رضا.(علیه السلام).شدند.اگه این مرتاض هنوز زنده باشه،واقعا دیدن داره... جدا از اون،من فکر میکنم عمر طولانی هم به خودی خودفضیلت محسوب نمیشه،باید دید چطور ازش استفاده میشه،گاهی اوقات ده سال عمر مفید از دو هزار سال عمر بهتره |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۲)Tishtar نوشته است: اگه این مرتاض هنوز زنده باشه،واقعا دیدن داره... نمیدونم زنده است یا نه اما موضوع اینه که اگه کسی گفت فلانی 1000 سال عمر کرده بخاطر اینکه ادعاش رو ثابت کنه مدرک بخوایم بخاطر اینکه طرف هزار سال عمر کرده تعجب نکنیم این برامون عجیب نباشه که کسی زیاد عمر میکنه شاید،شاید خدا به بعضیا طول عمر بده که بگه امام زمان میتونه اینقدر عمر کنه،واسه مون گرون نیاد |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
بسیار خوب حالا قابل باور شد. میگم اینا با این عمر طولانی حوصلشون سر نمیره اونم بدون تلویزیون ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|