کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتابی عجیب در نمایشگاه کتاب
۲۰:۳۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم .
امروز توفیق داشتیم که به همراه دوستان به نمایشگاه کتاب بریم و از غرفه ها بازدید کنیم که متاسفانه من از غرفه ها راضی نبودم و اکثر غرفه ها کتاب های همدیگه رو توی جلدهای مختلف میفروختند به غیر از چند غرفه که واقعا زحمت میکشیدن در این حین ما به غرفه نشر اثار امام خمینی(رحمة الله علیه) رسیدیم و رفتیم که از غرفه بازدید کنیم .

[تصویر: 92811998615145109510.jpg]

همین طرو که توی غرفه با دوستان مشغول بازدید بودیم به یکی از قفسه ها رسیدیم که کم مونده بود از سرمون شاخ در بیاد .

[تصویر: 36692993077726802962.jpg]

کتابی با عنوان : امام خمینی از دیدگاه نخبگان جهان !!!
همین طور که به قفسه و کتاب مورد نظر نگاه میکردیم منتظر بودیم که شاخ از سرمون در بیاد ...یعنی نشر اثار امام خمینی (رحمة الله علیه) نمیدونه چه کتابی رو داره میفروشه (منظورم جلد کتابه ) . توجه شما را جلب میکنم به جلد روی کتاب !!!

[تصویر: 00122576224478679965.jpg]

همین طور که ملاحضه میفرمائید توی روز روشن چشم جهان بین داره توی نمایشگاه کتاب خودنمایی میکنه ... من و دوستان احساس مسئولیت کردیم نسبت به بنیان گذار انقلاب اسلامی و با مسئول غرفه صحبت کردیم که ایا میدونن این نمادی که روی جلد هست معنیش چیه و هر چی سعی کردیم بگیم که این نماد مربوط به گروههای شیطانیه اما خب انگار مسئول غرفه که ادم خوش اخلاقی هم بود زیادی خوش بین بود و حرفهای ما زیاد روش تاثیر نداشت ... اما سوال اصلی اینه که چرا واضح ترین نماد فراماسونری باید روی این کتاب باشه و هیچ مسئولی بهش توجه نکنه ؟؟؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، وحید110 ، علائم ظهور ، Hadith ، aliakbar ، boghz ، zarati313 ، Ramin_Ghn ، parisan ، فرهاد ، mohamad ، montazer ، MAHDI59 ، Gryffen ، یاران مهدی ، user313 ، roohi_issa ، chista3 ، خادم الامام ، MohammadMeraj ، pop313 ، westsun ، am_po ، EMPERATOR ، maryam25 ، shia12 ، elhamA ، انتخاب ، bagheri4 ، محمود ، mahdyshr ، Abasaleh ، حسن.س. ، al-shia ، mahdy30na ، m.hossein
۲۰:۴۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
عجیب تر از این،چاپ و نشر کتاب 1984 جرج اورول بود !!!
کتابی که تا چندین سال چاپش ممنوع بود !!!

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، فرهاد ، محمود
۲۰:۴۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۴۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #3

البته در واقع عنوان کتاب رو باید اینطوری بخونید: معمار کبیر انقلاب از دیدگاه طبقه ممتاز جهان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، roohi_issa ، am_po
۲۰:۵۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #4

نقل قول:البته در واقع عنوان کتاب رو باید اینطوری بخونید: معمار کبیر انقلاب از دیدگاه طبقه ممتاز جهان

راستش من و دوستانم هم زیاد اولش حساس نشدیم و فکر کردیم که شاید کتابیه که مربوط به حرکت های امام بر علیه نظام فراماسونریه ولی هر چی سرتیتر های کتاب رو میخوندیم بیشتر تعجب میکردیم Huhچون اصلا ربطی به چشم جهان بین نداشت ...وقتی به مسئول غرفه گفتم که این نماد چیه روی کتاب ؟ یکی از همراهانشون فرمودند خب اینکه کره ی زمین هست اینم که یک چشمه که بیانگر یک نگاه نسبت به امام هست .HuhHuhHuh
از دوستان تقاضا دارم که این متن رو همراه با عکس به خبرگذاری ها ارسال کنند چون من هر چی سعی کردم این مطلب رو بفرستم به این سایت ها نشد ...ماشالله سایت های خبری ایران منبع ارور هستند ...تنها جایی که تونستم بفرستم وعده ی صادق بود :s
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، علی 110 ، فرهاد ، محمود ، mahdy30na
۰:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5

سلام دوست عزیز
هر چشمی که چشم جهان بین نیست!
چشم جهان بیم چشم چپه اونم بالای هرم
۷:۴۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله

کتاب «ایران در حکومت روحانیون» با عنوان اصلی (Iran under the ayatollahs) که در متن و محتوا، حاوی توهین مستقیم به امام راحل و زیر سئوال بردن انقلاب و نظام اسلامی است به راحتی در نمایشگاه کتاب تهران، عرضه می‌شود.
[تصویر: IMAGE634408075415156250.jpg]
گروه فرهنگی مشرق ، نویسنده‌ی این کتاب «دیلیپ هیرو» روزنامه‌نگار هندی مقیم لندن، مورخ و کارشناس مسایل سیاسی است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چند بار به ایران سفر کرده و آثار زیادی را درباره‌ی ایران به رشته‌ی تحریر درآورده ‌است. کتاب‌های «ایران در حکومت روحانیون» (1984.م)، «ایران: انقلاب از درون» (1998.م)، «طولانی‌ترین جنگ» (1989.م)، «همسایه آری، دوست نه: ایران و عراق پس از جنگ [خلیج‌فارس]» (2001.م) و «ایران امروز» (2006.م) آثار وی می‌باشند که راجع به ایران منتشر شده‌اند...
کتاب «ایران در حکومت روحانیون» که به قلم «محمدجواد یعقوبی دارابی» ترجمه و توسط نشر «‌باز» در ایران منتشر شده پیش از این توسط «شرکت رولج و کیگان پائل» در لندن به چاپ رسیده ‌بود. وی در این کتاب دیدگاهی کاملاً منفی نسبت به حضرت امام(رحمة الله علیه) دارد و ایشان را تندرو و فرصت‌طلب معرفی می‌کند. از نظر این روزنامه‌نگار، روحانیون بعد از پیروزی انقلاب، حکومت را غصب کردند و حق گروه‌های دیگر نظیر مارکسیست‌ها، ملی‌ ـ‌ مذهبی‌ها، نهضت آزادی، مجاهدین و مانند این‌ها را پایمال کرده و به سرکوب این گروه‌ها پرداخته‌اند. وی در کتاب خود به دفاع از منافقین و بنی‌صدر می‌‌پردازد و حزب جمهوری را حزبی سرکوب‌گر معرفی می‌کند.
نویسنده در مقالات متعددی ایران را به تعلیق غنی‌سازی تشویق می‌کند! و اسلام را تنها ظاهری برای مردم ایران معرفی می‌کند.

جالب این‌که چنین کتاب توهین‌آمیزی علیه ایران، با رپرتاژ روزنامه‌ی «کارگزاران» (درتاریخ 3/4/87) به صورت کامل معرفی می‌شود و حتی گفت‌وگویی اختصاصی نیز با نویسنده‌ی آن صورت می‌پذیرد و تنها در یک سطر به نادرستی دیدگاه نویسنده‌ی کتاب راجع به ایران اشاره می‌شود. با این‌که مطالعه‌ی کتاب سفارشی بودن آن را به مخاطب القا می‌کند، ولی نویسنده در مصاحبه با روزنامه‌ی کارگزاران آن را تکذیب می‌کند و خود را به عنوان پژوهشگری مستقل معرفی می‌نماید!!!!!

نکته‌ی مهم این است که نشر «باز» به عنوان منتشر کننده‌ی این اثر، زیر مجموعه‌ی مرکز بازشناسی اسلام و ایران است که «مصطفی میرسلیم» (وزیر اسبق ارشاد) از سال 1368 به عنوان رییس هیأت‌ مدیره‌ی آن، فعالیت می‌کند.

[تصویر: 12345.jpg]

بقیه اش رو هم خودتون بخونید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، MAHDI59 ، parisan ، محمود ، mahdyshr
۹:۲۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
راستش منم روی یه کتاب نماد تک چشم رو دیدم ولی این یکی خیلی عجیبه!
هرمی که توش تک چشم نور بده اونم کتابی که درباره امام خمینی هست.
فک کنم منظورش ار نخبگان جهان همونا باشهSmile
۱۵:۵۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8

(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۰:۵۷)Haman نوشته است:  سلام دوست عزیز
هر چشمی که چشم جهان بین نیست!
چشم جهان بیم چشم چپه اونم بالای هرم
من هم خودم با کسانی که هر هرمی را هرم فراماسونری می دانند کاملا مخالفم

اما هرم+چشم نورانی+کره زمین=هرم و چشم جهان بین
که به لطف عزیزان این تصویر روی جلد کاملا درست طراحی شده

حتی در اون عکس معروف پشت دلار هم باز چشم نورانی در وسط یک هرم است.که آن هرم خود تکه ای از هرم بزرگتر است
[تصویر: AllSeeingEye.jpg]

[تصویر: eye-pyramid-300x300.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۵:۲۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۲۳ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام دوستان

من این مطلب رو برای یکی از دوستای خبرنگارم فرستادم
ایشون از مطلب استقبال کرده و در روز شنبه در خبرگزاری نسیم منتشر شد
اینهم لینک خبر:

http://www.nasimonline.ir/NSite/FullStor...?Id=223613

که خوشبختانه بازتاب رسانه ای خوبی داشت

البته اینجا باز در تالار مطرح شده که تکراری هست:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3201.html

ممنون از آقا رضا به خاطر اطلاع رسانی شون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، hussain ، وحید110 ، Reza2035 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، انتخاب ، rastin ، Havbb 110 ، محمود ، mahdyshr ، قلب ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]