کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تخریب نمادهای ایام فاطمیه توسط آل خلیفه+عکس
۳:۲۶, ۲۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۲ ۳:۴۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه در ایام شهادت دختر گرامی پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به نمادهای مذهبی پیروان اهل بیت (علیه السلام) که برای مراسم سوگواری آن حضرت برپا شده است بی حرمتی کردند.
به گزارش العالم سایت وفاق بحرین با انتشار تصاویری از اقدامات دیروز نیروهای آل خلیفه در منطقه عالی در مرکز کشور بحرین تأکید کرد که این نیروها پرچم های سیاه و سایر نمادهای عزاداری ایام فاطمیه را مورد بی احترامی قرار داده و تخریب کردند.
بر اساس این گزارش، این نخستین بار نیست که نیروهای آل خلیفه در جریان مناسبت های مذهبی، به نمادها و مراسم مردم حمله می کنند.
پیش از این نیز در ایام سوگواری سالار شهیدان در ماه محرم مسئولان امنیتی با برخوردی انتقام جویانه، از برگزاری مراسم عاشورای حسینی جلوگیری کردند.
نیروهای امنیتی همچنین با بازداشت دهها تن از جمله روحانیون و مداحان اهل بیت (علیه السلام) و حمله به عزاداران حسینی حرمت ماه محرم را شکستند.
[تصویر: alalam_635304726983140222_25f_4x3.jpg]
[تصویر: alalam_635304727158417748_25f_4x3.jpg]

منبع : العالم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ali-0110 ، ali0077
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  تخریب مجدد حرم حضرت سکینه(علیه السلام) توسط تکفیری ها ... soshiant 0 1,064 ۷/فروردین/۹۴ ۱۱:۴۵
آخرین ارسال: soshiant
  تخریب مزار نواده امام حسن(علیه السلام) در شمال آفریقا توسط وهابیان + ف vahrakan 3 2,530 ۷/شهریور/۹۱ ۸:۲۴
آخرین ارسال: خیبر110

پرش در بین بخشها:


بالا