|
دیدار مولانا و شمس
|
|
۱۰:۴۲, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۱ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام جای این موسیقی سنتی اسلامی رو در بخش تالار خالی دیدم تصنیفی بسیار زیبا از همایون شجریان که شرح دیدار حضرت مولانا ست با پیر و معشوق و بزرگ خود شمس بسیار زیبا و اثرگذار و پر محتواست پیشنهاد میکنم حتما به گوش جان نیوش فرمایید
![]() شمس: هر زمان نوعی شود دنیا و ما بی خبر از نو شدن اندر بقا پس تو را هر لحظه مرگ و رجعتی است مصطفی فرمود دنیا ساعتی است آزمودم مرگ من در زندگی است چون رهی زین زندگی پایندگی است مولانا: کیستی تو؟ شمس: کیستی تو؟ مولانا: قطره ای از باده های آسمان شمس: این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وارهان مولانا: کیستی تو؟ شمس: آدمی مخفیست در زیر زبان این زبان پرده است بر درگاه جان مولانا: کیستی تو؟ شمس: تیر پران بین و ناپیدا کمان جانها پیدا و پنهان جان جان مولانا: کیستی تو؟ شمس: رهنمایم همرهت باشم رفیق من قلاووزم در این راه دقیق مولانا: کیستی تو همدلی کن ای رفیق شمس: در عشق سلیمانی من همدم مرغانم هم عشق پری دارم هم مرد پری خوانم هر کو که پری خوتر در شیشه کنم زو طرح برخوانم و افسونش حراقه بجنباند هم ناطق و خاموشم هم لوح خموشانم هم خونم و هم شيرم هم طفلم و هم پيرم مولانا: کیستم من کیستم من چیستم من؟ شمس: تا نگردی پاکدل چون جبرییل گرچه گنجی درنگنجی در جهان رخت بربند و برس در کاروان آدمی چون کشتی است و بادبان تا کی آرد باد را آن بادران مولانا: هیچ نندیشم به جز دلخواه تو شکر ایزد را که دیدم روی تو یافتم زان نرگس جادوی تو . . . بس بگفتم كو وصال و كو نجات برد اين كو كو مرا در كوي تو جست و جويي در دلم انداختي تا ز جست و جو روم در جوي تو خاك را هايي و هويي كي بدي گر نبودي جذب هاي و هوي تو شمس : مخزن انا فتحنا برگشا سر جان مصطفي را بازگو مستجاب آمد دعاي عاشقان اي دعاگو آن دعا را بازگو مولانا : چون دهانم خورد از حلواي او چشم روشن گشتم و بيناي او پا نهم گستاخ چون خانه روم پا نلرزانم نه كورانه روم
|
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشکر از کاپیتان و تاپیک جالبی که درست کردن
موسیقی بسیار جالبی بود و به قولی خوشمان آمد ![]() اما خواستم یه مطلب دیگه هم بگم پیرامون ملاقات مولانا و شمس کتابیست تحت عنوان مقالات شمس از انتشارات روزنه کتاب خیلی جالب هست مخصوصا مقدمه ی اون که واقعا شاید طرز فکر شخصی رو تا حدودی عوض می کنه ![]() خوندنش رو دوستان پیشنهاد می کنم |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: بله منم پیشنهاد میکنم بخونید رو من هم تاثیر گذاشت ![]() البته تفسیر مصفا هم که جای خود دارد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| داستان هایی از مولانا | جواد مخبریان | 3 | 1,145 |
۲۱/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: میم.حسین.الف |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)