|
کی بود کی بود من نبودم
|
|
۱۶:۰۱, ۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کی بود کی بود من نبودم نمیدونم میشه بعضی از موضوعات سیاسی و حساس کشوری که گاهی جهانی هم میشن توی این تالار مطرح کرد یا نه اما گاهی اوقات یه جورایی میشه که آدم یه جوری میشه دردش میاد باید داد زد در هر حال باز من لینک میدم شما دوست داشتید بخونید نظر بدید این یا اونجا کی بود کی بود من نبودم |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کی بود کی بود من نبودم از ماهیت کار که خودش میدانگاه سوالات است بگذاریم به صداقت بعضی ها و شعور ما میرسیم دیداری شده است بعضی ها با بعضی دیگر چیزهایی گفته اند و شنیدند بالاخره کسی بوده که دیده که اجازه داده که موافق بوده یک بار بعضی آمدند لشکری و کشوری دیدند و شنیدند و گفتند , بعضی دیگر گفتند کی بود ما که نبودیم ما که نمیدانستیم دعوا کردند که ما نبودیم این گذشت....... اما باز هم آن بعضی آمدند باز دیدند و بیشتر گفتند با گل آمدند تهنیت گفتند و صحبت ها کردند و گوش فلک را از کارشان کر کردند حالا این بار کسی به روی مبارک هم نیاورد که چیزی شده است انگار نه انگار که کسی آمده است محض نمک ماجرا یکی گفت رسیدگی می شود خیلی روز است که می گذرد اما ما که چیزی ندیدیم اصلا گذاشتند رفتند مسافرت کی بود کی بود ما که نبودیم مهم نیست چه گفتند مهم نیست بی بی سی عزیز چه می گوید مهم نیست اشتون با ناز و کرشمه از آن دیدار با عده ای که از جیغ و داد 88 آن ها چوب می خوریم چه خواهد گفت مهم شعور ماست که زیر پای دوستان له شد اگر درست بوده شما بگویید بوده ما باز هم می پذیریم بگویید ما می دانیم ما بودیم اما محض رضای خدا کوچه ی علیچپ را بیخیال شوید شعورمان را له نکنید پایتان را بردارید کی بود کی بود من نبودم از ماهیت کار که خودش میدانگاه سوالات است بگذاریم به صداقت بعضی ها و شعور ما میرسیم دیداری شده است بعضی ها با بعضی دیگر چیزهایی گفته اند و شنیدند بالاخره کسی بوده که دیده که اجازه داده که موافق بوده یک بار بعضی آمدند لشکری و کشوری دیدند و شنیدند و گفتند , بعضی دیگر گفتند کی بود ما که نبودیم ما که نمیدانستیم دعوا کردند که ما نبودیم این گذشت....... اما باز هم آن بعضی آمدند باز دیدند و بیشتر گفتند با گل آمدند تهنیت گفتند و صحبت ها کردند و گوش فلک را از کارشان کر کردند حالا این بار کسی به روی مبارک هم نیاورد که چیزی شده است انگار نه انگار که کسی آمده است محض نمک ماجرا یکی گفت رسیدگی می شود خیلی روز است که می گذرد اما ما که چیزی ندیدیم اصلا گذاشتند رفتند مسافرت کی بود کی بود ما که نبودیم مهم نیست چه گفتند مهم نیست بی بی سی عزیز چه می گوید مهم نیست اشتون با ناز و کرشمه از آن دیدار با عده ای که از جیغ و داد 88 آن ها چوب می خوریم چه خواهد گفت مهم شعور ماست که زیر پای دوستان له شد اگر درست بوده شما بگویید بوده ما باز هم می پذیریم بگویید ما می دانیم ما بودیم اما محض رضای خدا کوچه ی علیچپ را بیخیال شوید شعورمان را له نکنید پایتان را بردارید |
|||
|
|
۲:۵۹, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله حقیقتا هر کسی اجازه این دیدار ها رو داده به صراحت قیومیت اتحادیه اروپا بر مسئله حقوق بشر در ایران رو به رسمیت شناخته !!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |