|
انتقاد از خواهران گلم در تالار . . .
|
|
۱۱:۲۹, ۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و خواهران گلم در تالار بیداری اندیشهامیدوارم حالتون خوب باشه و سال نوتون مبارک . . . ![]() همتون یه نگاهی به این مبحث بندازید عزیزان: این مبحث رو محدود به جنسیت خاصی نکردم ولی همان طور که از عنوانش مشخصه و عنوان کتاب، و محتوای مطالب،بیشتر مربوط به خانم ها میشه. ولی باز برگردید یه نگاهی به تشکرها بندازید. . . . . بیشترین تشکر را آقایون زدند!!!!!!!!!!! ارسال شماره 10 رو نگاه کنید . . . از بین 7نفر که تشکر زدند،6نفر آقا بودند!!!!!!!!!! این خییلی جای خوشحالیه که انقدر آقایون مشتاقه چنین مباحثی هستند و ازشون ممنونم ولی جای تأسف داره که با وجود دعوتنامه ای که واستون فرستادم،اکثرأ بدلیل احترام،فقط اومدن یسری زدن،پست اول را خواندند،یه تشکر زدن و رفتند!!!! البته ممنونم که حداقل یه نگاه انداختند. ولی بشخصه،اصلأ انتظاره تشکر از شما رو ندارم،انتظار دارم چه من،چه هر کسه دیگه مطالبی میذاره و دوست داره شرکت کنید و استفاده ببرید،این کارو در صورت امکان بکنید. یا زهرا
|
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۷ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بهار جان
من شرکت نکردم چون گفته بودی میخوای نکات کتاب رو به شکل خلاصه بگی میخواستم وسط حرفات نپرم ![]() وگرنه میخواستم شرکت کنم... منتظر بودم ارسال هات تمو م بشه.... البته یه موردی رو بگم به سپاس ها کاری نداشته باش خیلی ها خیلی موقع ها میخونن...ولی یا یادشون میره سپاس بزنن یا دلیلی نمیبینن سپاس بزنن... شما به بازدید های صفحه کار داشته باش من همیشه به بازدید های صفحه ها نگاه میکنم
|
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۳ ۱۸:۰۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عزیزم! ببخشید من منظورمو اشتباه رساندم.
منظورم از شرکت،خواندن مطالب و استفاده بردن ازشون بود. ![]() آخه بحثه گفت گو محوری نیست . . . نقل قول: البته یه موردی رو بگم درست میفرمایید. اگر اینطور باشه که خوبه. منم عرض کردم انتظار تشکر ندارم،دوست دارم فقط بخونید و استفاده ببرید. فقط تنها راهم واسه فهمیدن آمار،همین تشکرها بود. آخه تعداد بازدیدها هم گاهی اشتباهه |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خانوووم بهار!
![]() می خونیم؛ اما چون گاهاً با موبایل میایم می خونیم،نمی تونیم تشکر کنیم...
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بهار خانوم
![]() ممنون بابت اون تاپیکی که ایجاد کردی من خدائیش کل ارسالهای صفحه اول رو خوندم ولی این اخراش دیگه یادم میرفت تشکر کنم صفحه بعدیاشم نبودم دیگه..میخوای ازشون امتحان بگیری تا مطمئن بشی من به شخصه استفاده کردم اجرت با حضرت فاطمه (سلام الله علیها)...
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
قربون دوستای گلم. ![]() خیالم راحت شد. اصلأ یادتونم بود،تشکر نزنید. همین که فهمیدم میخونید و استفاده میبرید، قانع شدم. ولی کلأ منظورم این نبود در مبحث من شرکت کنید،منظورم این بود مبحث به نام حضرت زهرا سلام الله علیها رو دنبال کنید که میتونه واسه هممون مفید باشه ان شاءالله ![]() اگر ناراحت شدید از انتقادم،بینهایت معذرت میخوام. خیلی گلید. موفق باشید. |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خانم بهار خیلی خوشم اومد از این تاپیکتون
اینکه انقدر براتون ارزش داره که دیگران از مطالبتون استفاده کنن و برای وقتی که گذاشتید احترام قائل میشید ممنونم دوست عزیز موفق باشی |
|||
|
|
۹:۱۸, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چی میگین بهار جان؟؟؟
من همه اش رو خوندم. اما واقعاً من توی این عید هر روز اینور و اونور بودم و شبا 12-1 میخوابیدم... دخترم هم که آبله مرغون گرفته، دیگه میخ خانوم شدیم... مطالب عالی بود... ما هم استفاده کردیم و سعی کردیم تو زندگی به کار ببریم. این تاپیک ها که مباحثه ای نیست... مثلاً من بیام بگم به نظر من حضرت زهرا (سلام الله علیها) اینجا اشتباه کردن... من فکر کنم حضرت زهرا (سلام الله علیها) اگه امروز زندگی میکردن، فلان کار رو نمی کردن و بهمان کار رو میکردن... یه وقت من میام و میگم به نظرم باید زن مسلمون این کارو کنه، شونصد نفر میان مخالفت میکنن و بحث و جدل و پاسخ های 17 صفحه ای شروع میشه... اما حضرت زهرا (سلام الله علیها) حجتن... ایشون کاری نمیکنن که بحثی درش باشه... من خیال کردم تاپیک بیشتر جنبه "خبری" داره و موضوع اطلاع رسانی و آموزشه... نه مباحثه ای و مجادله ای... در هر حال... بابت اطلاعاتی که دادی، بسیار ممنونم و واقعاً استفاده کردم.:* |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بـــسم الله
سلام عزیزم خیلی تاپیک قشنگی درست کردی ![]() ان شاالله موفق باشی هر جا که هستی ![]() قصد توجیه ندارم من چشمام درد می کنه ![]() نمیتونم خیلی خیره شم الان اینجوریم ![]() صفحه تاپیکتو همون زمان که سر زدم سیو کردم برگشتم دانشگاه با یکی از دوستام بخونمش همیشه از این کارا بکن ... در پناه حق اهه تازه فهمیدم دوتای آخرو خوندم قبلا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد، انتقاد و توضیحات در مورد سرصفحه تالار | دل خسته | 99 | 63,086 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: فنا |
|

صفحه بعدیاشم نبودم دیگه..
من به شخصه استفاده کردم اجرت با حضرت فاطمه (سلام الله علیها)...
![[تصویر: flowers-293.gif]](http://smayli.ru/data/smiles/flowers-293.gif)