|
داستان مرحله اول برای ایجاد یک طرح هنری ضد شیطان
|
|
۲۱:۴۹, ۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط arnh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
پیشنهادی که من دارم اینه که بجای سکوت کسانی که تجربه ای دارند یا شناختی از مفاهیم دارند. شروع کنند به تولید محتوا.قرار نیست این محتوا کاملاً صحیح باشد. بلکه می تواند روی محتوا کارشناسی شود و دیگران طرح را کامل کنند. باید یک چیزی باشد تا تبدیل به یک چیز بهتر و کامل تر شود. من از قوه خیال خودم کمک گرفتم و بطور مثال یک سری داستان علمی - تخیلی با موضوعات مختلف حتی شیطان و فراماسونری ایجاد کردم.از دوستان می خوام پیشنهاد های خودشون رو بدن. شاید تونستیم اثر تبدیل به یک فیلم یا کتاب کنیم.من داستانی رو بر اساس قوه تخیل خودم در بیست و چهار قسمت نوشتم. که چهار قسمت اول رو می تونید در این وبلاگ مشاهده کنید.دوست دارم نظراتتون رو چه به صورت بحث و چه بصورت پیام برای بهتر شدن و رفع ایرادات در اختیارم بگذارید.البته می دونم که کار یکم جنجالی هست. اما چرا ما باید همیشه محصولات هالیوود رو تحلیل کنیم . ما هم می تونیم بر اساس دانش خودمون محصول رو تولید کنیم که دشمن رو مجبور کنیم بگرده و هدف رو از این کار بفهمه. و حداقل وقت اون رو بگیریم.یکم حمله هم بد نیست. البته من حتماً بعد از پایان اثر از کارشناسان مذهبی میخوام که اثر تحلیل کنند. این وبلاگ http://scifi.blogfa.com/ بطور مثال این بخشی از داستان. نقل قول: البته سعی کردم به مسائلی بپردازم که خیلی در جامعه پرداخته نمی شه. مثل اینکه سراغ روانپزشکی نرید که به شما عوارض داروها رو نگه و باعث خودکشی بشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |