|
ميخوام دينمو بشناسم!!!
|
|
۱۱:۲۸, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزيز
مدتيه به هر دري ميزنم كه جواب سوالمو پيدا كنم متاسفانه به در بسته برخورد كردم تنها اميدم همين تالاره!! دوستان مسلما اكثر ماها هيچ اطلاعاتي دربارهي دين ومذهبمون نداريم و تابع پدر و مادرمون مسلمونيم و اگر مسلمون نبودن معلوم نبود چه ديني داشتيم حالا چند تا سوال دارم: براي شناخت دينمون از كجا بايد شروع كنيم؟ چه كتابايي رو بايد بخونيم؟ من از اون روزي ميترسم كه از دين و امامون بخوان سوال كنن و ما جوابي نداشه باشيم و سرمونو بندازيم پايين خيلي بده نه؟ ![]() پس از همه بچه هاي تالار خواهش ميكنم كه حتي در حد يه جمله هم مشاركت كنن ![]() يا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۸, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۲۸)اميرمهدي نوشته است: سلام دوستان عزيز سلام من نمي خوام بهت كتاب معرفي كنم فقط مي خوام دو شاه كليد اساسي بهت بدم بقيه اش رو خودت زحمتش رو بكش پيدا كن . اول توكل به خدا از روي معرفت دوم توسل به ائمه معصومين عليهم السلام اينم با معرفت باور كن اگه فقط به اين دو يقين پيدا كني ديگه تموم مسائل برات حله يعني مي فهمي كه دينت رو از كي بايد بگيري كه برات سود داشته باشه و به درد روز حساب بخوره اگر مفيد بود براي امام زمان عليه السلام دعا كن يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۹:۵۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام جناب
اميرمهدي عزیز ضمن آرزوی برای سلامتی و موفقیت تان این حدیث هم تقدیمتان در صورتی که برایتان مفید بود فقط برای فرج و ظهور و سلامتی والد الشفیق دعا بفرمایید . یا علی علیه السلام السلام عليك يا اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قال حضرت المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف " « طَلَبُ المَعارفِ مِن غَیرِ طَریقِنا أهلً البَیتِ مُساوِقُ لإنکارِنا وَ قَد أقامَنِی اللهُ وَ أنَا حُجّهُ بنُ الحَسَن » « بدست آوردن معارف از غیر طرق ما اهل بیت علیهم السلام به انکار ما می انجامد و خداوند مرا به پا خواهد داشت (قائم می گرداند ) و من حجه بن الحسنم » اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند هدایتگر حکیم
سلام آقا مهدی عزیز من با این تاپیک شروع کردم. قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!! من هنوز هم دارم میخونمش. البته سلیقه ها متفاته. شما بخون ببین کمکی بهت میکنه یا نه. |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
آنکس که تو را شناخت جان را چه کند ------ فرزند و عیال و خانما را چه کند دیوانه کنی هر دو جهان را بخشی ------ دیوانه تو هر دو جهان را چه کند سلام خدمت دوستان عرضم رو با یه حدیث آغاز میکنم از پیامبر ( ص ) تو این مضمون : هر کسی دین خود را ناشناخته و از اطرافیانش برداشت کرده باشد در ایمانش شک خواهد بود . با عرض پوزش . خیلی وقت پیش این حدیث رو خونده بودم متن دقیقش یادم نیست ولی تو این مضمون هست که هر کسی باید به دین خودش با توجه به ظرفیت و سطح خویش آگاهی پیدا کنه . جناب امیر مهدی ، دوستان کتابای مفیدی رو معرفی کردند که نیاز نیست من بهشون اضافه کنم . اما یه نکته ای که به ذهنم رسید اینه که هر کسی بسته به سلایق و زندگی ش از راه های مختلفی میتونه به یقین و ایمان برای دین و خدای خودش برسه . حتی اگه دقت کنیم تو زندگی روزمره مون هم نکاتی هست که میشه ازشون به جواب سوال هامون برسیم . بعضی وقتا جواب اکثر سوالاتت رو میتونی از دل خودت بگیری ! اما اینکه این سوال به ذهنت رسیده مطمئن باش اگه اهتمام داشته باشی به نتایج خوبی میرسی که بندگی رو برات خیلی با ارزش تر میکنه . موفق باشین . یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |