کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** شب فاطمیه میهمان داریم. چه کنیم؟؟؟
۰:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

فردا شب ، شب شهادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) هست.
و من خودم رو موظّف میدونم که تو مجلسی شرکت کنم.

از طرفی فردا شب دو تا خونواده زنگ زدن بیان شام خونمون !!!
هم خودم و هم خونوادم موندیم چیکار کنیم.
خونوادم که هستن برای پذیرایی.

بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟

از طرفی فکر میکنم فرداشب علاوه بر اینکه شب مهمونی نیست و شب عزاست، باید عزادار بود و یه جایی برای عزاداری رفت.
از طرفی بحث احترام به میهمان و احتمالا ناراحت شدن میهمانان ذهنمو مشغول کرده.

چیکار کنم؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Havbb 110 ، Bahar ، aboutorab ، مرهم ، انتصـار ، یاســین ، عبدالرحمن ، Aryha ، مجنون العباس ، fatemeh ، السا ، Mahdy2021 ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، Tolou
۰:۳۷, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله..
من اگر باشم،از مادرم می پرسم که دوست داره من کدوم رو انتخاب کنم.مثلاً دوست داره خونه باشم یا برم مراسم عزاداری..
وقتی هر دو تا گزینه ارزش یکسانی داشته باشن و من رو سر دو راهی بذارن،معمولاً از مادرم می پرسم که با پذیرفتن نظر مادرم،پیش خدا،خودشیرینی کنم!Blush

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، حضرت عشق ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، Bahar ، یاســین ، انتصـار ، مجید املشی ، Aryha ، مجنون العباس ، fatemeh ، السا ، بیداری اندیشه ، Tolou
۰:۳۸, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
تو خونه بمونید آخر شب با مهمونا هم دست جمعی یه دعا بخونید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، أین المنتظر ، یاســین ، انتصـار ، fatemeh ، السا ، Tolou
۰:۴۵, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام داداش!
من هم به همچین مشکلی برخورده بودم!
ولی با یه راهی می تونی هم احترام میهمان ها رو حفظ کنی و هم اینکه به عزاداری و روضه خودت برسی!

باش خونه تا احترام مهمان ها حفظ بشه، تا بعد شام یا قبل شام میتونی از مهمان ها پذیرایی کنی و بعدش با عذر خواهی از مهمان ها بری و به عزاداریت هم برسی!
اما اگه بی خیال مهمان بشی و بری روضه احتمالا جدای مهمان ها خانواده هم ناراحت بشن!
و اگر هم بخوای تا آخر بمونی خونه از روضه و عزاداری شب شهادت جا می مونی!

فکر کنم این فرضیه ای که گفتم بهترین راه باشه برای اینکه هم تو به مرادت برسی و هم مهمان و خانواده خدای نکرده ازت ناراحت نشن!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، Bahar ، مرهم ، انتصـار ، یاســین ، مجید املشی ، Hadith ، fatemeh ، السا ، mosafer ، بیداری اندیشه ، Tolou
۱:۰۱, ۱۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۳۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #5

به نام خدا

اگر امکان نداره این مهمانی (با توضیحاتی در مورد شهادت حضرت زهرا و حرمت نگه داشتنشو . . .) به مهمانانتان تلفنی،لغو بشه و به روز دیگر موکول بشه،

بمونید اول خونه،ازشون پذیرایی کنید و بعد آروم و با احترام واسشون توضیح بدید ، که امشب شب شهادت حضرت زهرا سلام الله
علیها هست و باید برای حفظ فاطمیه و . . . در مراسم امشب شرکت داشته باشیم و درسته ایام سال نو است ولی قبل ایرانی

بودن،ما مسلمان و شیعه هستیم و حق، اهل بیت علیهم السلام هستند و باید حفظ حرمت کنیم و برای زنده نگه داشتن

عقاید شیعه، مراسم شهادتشونو (بخصوص ایام فاطمیه و محرم که دشمن با تمام وجود،سعی در انکارش داره) رو هر چه

باشکوه تر برگزار کنیم و... و حتی اگر علاقمند شدن،بقول دوستمون اونها رو هم ببرید با خودتون در مراسم و اگر نه ازشون

معذرت خواهی کنید و حتمن در مراسم عزای حضرت زهرا به عنوان بچه شیعه مولا علی،شرکت کنید. در آخر،این شرکت کردن ها و حفظ حرمت ها و نشان دادن مظلومیت اهل بیت است که در لحظات جان دادن،به فریاد آدم میرسه.
البته مهمان نوازی هم ثوابش غیرقابل انکار نیست،ولی هر چیزی جای خودش .
و باید اونها رو هم تشویق به این امر و یادآروی کرد.

موفق باشید و التماس دعا Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aboutorab ، حضرت عشق ، انتصـار ، یاســین ، مجید املشی ، أین المنتظر ، Hadith ، السا ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، Tolou
۱:۰۵, ۱۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۱۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام داداش

دست مهموناتون بگيريد دست جمعي برين مراسم عزا

يا اينكه يه مجلس روضه تو خونه تون راه بياندازيد ( چهارتا از همسايه هاتون رو هم دعوت كنيد و يه مداح و ...

هم يه چيزي يادشون بدين كه بعد از اين تو چنين شبهايي نرن خونه كسي مهموني (فرهنگ سازي )
هم يه ثواب مشتي كرده باشيد

اگه نظر خوبي بود براي امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا كنيد

موفق و سلامت باشيد
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، حضرت عشق ، یاســین ، مرهم ، انتصـار ، أین المنتظر ، fatemeh ، السا ، حسن عزتي ، Tolou
۱:۱۱, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۰۵)aboutorab نوشته است:  سلام داداش

دست مهموناتون بگيريد دست جمعي برين مراسم عزا

يا اينكه يه مجلس روضه تو خونه تون راه بياندازيد ( چهارتا از همسايه هاتون رو هم دعوت كنيد و يه مداح و ...

هم يه چيزي يادشون بدين كه بعد از اين تو چنين شبهايي نرن خونه كسي مهموني (فرهنگ سازي )
هم يه ثواب مشتي كرده باشيد

اگه نظر خوبي بود براي امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا كنيد
با این نظر منم موافقم.... به نظر من این یه فرصته که خدا بهتون داده نه یه مشکل ... سعی کنید از این فرصت استفاده کنید...

مهمانهای با سعادتی دارن میان خونتون...

اگه واقعا انجام کارای بزرگ در توانتون نیست بعد شام هم سن وسالهای خودتون رو جمع کنید بگید بریم یه دوری بزنیم بعد دیگه با مهارت خودتون اون ها رو هم به فیض برسونید ... ما رو هم دعا کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Bahar ، حضرت عشق ، یاســین ، انتصـار ، أین المنتظر ، Hadith ، fatemeh ، السا ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي ، Tolou
۱:۱۸, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
دوست عزیز اگه صاحب مجلسی مهمانی روز دیگه بنداز وخیال خودتو راحت .
از نظر من اگه بخوای وسط مهمونی عذر خواهی کنی و بری یا مهموناتو بخوای ببری روضه ممکنه تو رودربایستی گیر کنن بیان یا اگه نیان باید برن و این یه توهین حساب می شه.Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاســین ، انتصـار ، أین المنتظر ، السا ، حسن عزتي ، Tolou
۱:۲۷, ۱۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۴۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #9
آواتار
من فكر مي كنم اين يك فرصت طلايي براي تبليغ مذهب تون باشه
و يا احياناً يكي از امتحانات الهي
و كلاً هم يك موقعيت براي محك زدن خود

داداش جلال عزيز - خوب فكر كنين و درست ترين تصميم را بگيريد - ببينيد كدوم راه به قربه الي الله نزديك تره

قدر خودتون رو بدونيد و از اين موقعيت پيش آمده نهايت بهره رو ببريد

فكر نكنم براي هر كسي چنين موقعيت هايي پيش بياد

ان شاءالله دوستان راهكارهاي خوبي بهت پيشنهاد مي كنند

موفق باشيد در راه خدمت به والد الشفيق
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM ، Bahar ، یاســین ، مرهم ، انتصـار ، أین المنتظر ، السا ، حسن عزتي
۱:۳۰, ۱۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۳۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #10
آواتار
من اگه بودم عمرا مراسم عزاداری رو از دست نمی دادم
یه ساله منتظر فاطمیه ام ، معلوم نیست سال بعد زنده باشم

البته اگه خانواده های مذهبی ای هستن و مقید ، حله دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، aboutorab ، مرهم ، أین المنتظر ، مجنون العباس ، fatemeh ، السا ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا