کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردشیر و چغا (دوستی انسان و دیو!)
۴:۴۸, ۲۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۵:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

قصد ندارم در این تاپیک یک مجادله بین خوش بین ها! و واقع بین ها براه بیندازم

اما چرا باید در برنامه کودک بین این همه کاراکتر ، یک کاراکتر با ماهیت دیو برای کودکان نمایش داده شود؟

توضیحات مختصر از یک خبرگذاری درباره این انیمیشن

نقل قول:این برنامه تلفیقی رئال – انیمیشن روزهای شنبه و دوشنبه رأس ساعت 14:30 پخش و روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 9 صبح بازپخش می شود.

اردشیر و چغا یک طنز پلاتو-نمایشی کودکانه است که در لا به لای آن موضوعات آموزنده ای خودنمایی میکند. موضوعاتی از جمله تنبلی، شرارت، پرخوری، نظم، ترس و شجاعت، غم و شادی، ورزش، علم و... که بچه های ما هر روز و هر ساعت با آنها رو به رو میشوند و سوألات زیادی در اذهان پاک و زلال شان نقش می بندد. انیمیشن سازان در این برنامه کوشیده اند که برای این سوألات پاسخ هایی مناسب و البته ساده پیدا کنند. کاراکترهای این برنامه اردشیر ، چغا و خانجون هستند.

اردشیر جوانی پر انرژیست که عاشق نویسندگی است و آرزو دارد روزی نویسنده بزرکی شود. او برای استفاده از آرامش محیط شهرستان و تحقق آرزویش به نزد خانجونش آمده تا بتواند استعداد نویسندگی خود را شکوفا کند. البته در نجاری هم که شغل پدر اوست ماهر است و یک میز وکارگاه کوچک نجاری در گوشه حیاط برای خودش دست و پا کرده. او که ساکن طبقه پایین خانه خانجون است معمولا روی تخت قهوه خانه ای نشسته(و گاها قدم زنان) در حیاط با صفای خانه به رویا پردازی و نویسندگی مشغول است, چغا هم در کنار او خودش را به کارها و بازیهای کودکانه و اطوارهای غولانه سرگرم میکند که صد البته باعث ایجاد مزاحمتها یی برای آقای نویسنده و اصطکاک هایی بین چغا و اردشیر می شود.

چغا بچه غولی سه هزار ساله, جاهل و پر اشتباه است, اما اشتباهات او هیچگاه عمدی نیست چه ، او از سرزمین دیگری به نام غولستان آمده و با عادات و رفتارهای انسانها اصلاً آشنا نیست و همین غریبه بودن، دلیل اشتباهات مکرر اوست و البته دلیلی برای سوالات مکرر و گاها خسته کننده او که از چراغ جادو درآمده و همه مشکلات را یا با چراغ جادو, یا با نیروهای ماورا لطبیعه غولانه اش و یا با گرز بسیار عزیز و دوست داشتنی اش حل می کند. چغا ، که در این برنامه به صورت یک کارکتر انیمیشن سه بعدی به تصویر کشیده شده، بچه غولی با نمک و ساده دل است که همین سادگی از او موجودی دوست داشتنی میسازد.

خانجون ، پیر زنی آرام و با قلبی مهربان است. او طبقه پایین خانه اش را در اختیار اردشیر قرار داده و خودش از پنجرۀ اتاقش از طبقۀ بالا اوضاع را زیر نظر دارد. او در سخنانش به ندرت از جملات تهدید آمیز استفاده میکند و اغلب به عنوان یک مشاور دلسوز وبا احساس مسولیت زیاد در برابر مشکلات اردشیر (و البته چغا) به آنها کمک می کند و تجربیات خود را در اختیارشان قرار می دهد. او با اشراف کاملی که بر اردشیر و چغا و خلقیات آنها دارد معمولا نقش داور را در بین ایندو نیز برعهده داردو در صورت لزوم مقصر را بر سر جایش می نشاند.

[تصویر: ardeshir%20chogha.jpg]

البته این اولین بار نیست که یک موجود بیگانه مانند این شخصیت را در برنامه کودکان جای داده اند.

[تصویر: samandon-1.jpg]

عکس های زیر مربوط به چند وقت پیش است (شمال کشور)

فروش این مجسمه های حصیری به شکل دیو

[تصویر: Div%20%281%29.JPG]

[تصویر: Div%20%282%29.JPG]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، بیداری12 ، سرباز منتظر ، شاهد ، ELENOR ، mahyamatin ، السا ، یاســین

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۰, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۵)ELENOR نوشته است:  بابا حرف هایی می زنید ها!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب وقتی ندید کلاه قرمزی رو می خواهید متوجه بشوید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه را از اول میدید می فهمیدید ... به قول خانم اسکای ندیدید دارید نتیجه گیری می کنید؟؟؟؟؟؟
همه چیز اتفاقی نیستید ولی همه چیز هم توطئه نیست

الان یعنی شما متوجه شدید!؟

خب توضیح بدید

البته اگر حرفی در این باره زده شده باشه

من اگر نمیگفتم ندیدم هیچ کدومتون اینو نمیگفتید

ولی خب مشخص شد اشکال کار کجاست

بگذریم

ولی

این چندتا دیو (بصورت مثال) حضورشون اتفاقیه؟

مثلا تو همون اردشیر و چغا

دیگه موجودش پلید هم نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، قلب
۱۵:۳۷, ۱۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:الان یعنی شما متوجه شدید!؟

خب توضیح بدید
بگذارید تمام کلاه قرمزی بیاید روی اینترنت دانلود کنید و نگاه کنید و لذت ببرید ... بعد همه قسمت ها و مونولوگ های فرهنگ سازی مصرف آب رو متوجه می شوید .... همان قسمت ورود دیوی رو هم حتی ندیدید شما ...
توضیح کلی رو هم در اولین ارسالم دادم ...
کسانی هم که کامل برنامه رو و همه قسمت هاشو رو دیدند متوجه فرهنگ سازی در مورد مصرف بهینه آب و خشکسالی می شوند ....
شما هم نمیگفتید وقتی ما هر چی میگوییم یادتون نمی آمد معلوم می شد که ندیدید ....
در مورد دیو و جن این ها هم گفتم .... منکر آن نمی شوم ...ولی هر چیزی رو باید کامل و همه جانبه بررسی کرد .... کامل دید و بعد ..
باید کامل دید و همه جانبه تحلیل کرد .... و گرنه چهره کل این گفتمان رو مخدوش می کنید
شما دقت نظر و احساس وظیفه ی خوب و در خور تقدیری دارید ...ولی باید صبر داشته باشید در کارها ... خوب تحقیق می کنید ولی باید در کنارش عجله بخرج ندید
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، انتصـار ، اسکای ، رضوانه ، ZaHrA110M ، قلب ، السا ، مجید املشی ، Ali#59
۱۶:۰۳, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
ما از اول بچگی هر موقع کاری رو بر عكس انجام ميداديم يا اشتباه بزرگترا ميگفتن چرا كارت مثل ديوه !
اتفاقا كلاه قرمزي خيلي نوستالوژيكه و براي بزر گترا جالب تره تا بچه ها !
بعضی وقتا بحثایی تو تالار میشه که دقیقا با مجری همذات پنداری میکنم از بس که بچه ها یجور دیگه میفهمن منظور خودم یا دیگرانو!
جدی جدی به بچه های کم صبری مثل عبدالرحمن توصیه میکنم ببینن بعد قضاوت کنن!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، ELENOR ، قلب ، السا
۱۶:۰۸, ۱۰/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #14
آواتار
یادمه زمانی که برنامه سمندون! فکر کنم همین بود اسمشBlush
پخش میشد...
من انقدر میترسیدم ! یا میرفتم زیر پتو قایم میشدم! که نبینم یا هر جوری بود از خونه میرفتم بیرون...اون موقع خیلی کوچیک بودم...
خیلی چهرش ترسناک بود خو!Confused
حدود یک سال پیش تکرار پخشش رو گذاشتن...انقدر که بچه ها ترسیده بودن! خودشون گفتن به خاطر درخواست های بینندگان از ادامه پخش معذوریمBig Grin
یه خرده به خودم امیدوار شدم که فقط من نبودم که میترسیدم!

الان کمپانی هیولاها رو ببینید
حقیقتا ترسناکن...
ولی انقدر زیبا اینا رو طراحی کردن که بچه اصلا نمیترسه...
و اصلا هدف اصلیشون هم در آخر قسمت دوم همین میشه....که کسی توی اون هیولاها از همه بهتره که بتونه بیشتر از همه بخندونه!
وقتی که کلی فیلم این مدلی ساخته بشه....کم کم چشم بچه ها عادت میکنه به نظرم...
حالا من کلاه قرمزی رو نمیگم!Cool چون خودم عاشق برنامه کلاه قرمزی هستم! مخصوصا فامیل دور!Big Grin
ولی در کل قبول دارم که دارن این ظاهر های نخراشیده! رو برای بچه ها عادی میکنن....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، ELENOR ، ZaHrA110M ، السا
۱۶:۲۹, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
شخصیت عروسکی دیو در کلاه قرمزی تمام کارهارو برعکس انجام میده حتی حرف زدن. توی شاهنامه هم وقتی رستم با دیو میجنگه دقیقا به برعکس انجام دادن کارهای دیو که دیگران بهش میگن اشاره میکنه.
نمیخوام دفاع کنم از این عروسک و این برنامه اما اگه دیده باشید این شخصیت یه جورایی منفیه که همه کارهارو برعکس انجام میده اماگه آقای طهماسب این عروسک و وارد برنامه نمیکرد و یجور دیگه فرهنگ استفاده از آب بیان می کرد بهتر از این بود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، رضوانه ، zahra11 ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا