|
اردشیر و چغا (دوستی انسان و دیو!)
|
|
۴:۴۸, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۵:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قصد ندارم در این تاپیک یک مجادله بین خوش بین ها! و واقع بین ها براه بیندازم اما چرا باید در برنامه کودک بین این همه کاراکتر ، یک کاراکتر با ماهیت دیو برای کودکان نمایش داده شود؟ توضیحات مختصر از یک خبرگذاری درباره این انیمیشن نقل قول:این برنامه تلفیقی رئال – انیمیشن روزهای شنبه و دوشنبه رأس ساعت 14:30 پخش و روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 9 صبح بازپخش می شود. ![]() البته این اولین بار نیست که یک موجود بیگانه مانند این شخصیت را در برنامه کودکان جای داده اند. ![]() عکس های زیر مربوط به چند وقت پیش است (شمال کشور) فروش این مجسمه های حصیری به شکل دیو |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۰, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۵)ELENOR نوشته است: بابا حرف هایی می زنید ها!!!!!!!!!!!!!!!! الان یعنی شما متوجه شدید!؟ خب توضیح بدید البته اگر حرفی در این باره زده شده باشه من اگر نمیگفتم ندیدم هیچ کدومتون اینو نمیگفتید ولی خب مشخص شد اشکال کار کجاست بگذریم ولی این چندتا دیو (بصورت مثال) حضورشون اتفاقیه؟ مثلا تو همون اردشیر و چغا دیگه موجودش پلید هم نیست |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۱۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:الان یعنی شما متوجه شدید!؟بگذارید تمام کلاه قرمزی بیاید روی اینترنت دانلود کنید و نگاه کنید و لذت ببرید ... بعد همه قسمت ها و مونولوگ های فرهنگ سازی مصرف آب رو متوجه می شوید .... همان قسمت ورود دیوی رو هم حتی ندیدید شما ... توضیح کلی رو هم در اولین ارسالم دادم ... کسانی هم که کامل برنامه رو و همه قسمت هاشو رو دیدند متوجه فرهنگ سازی در مورد مصرف بهینه آب و خشکسالی می شوند .... شما هم نمیگفتید وقتی ما هر چی میگوییم یادتون نمی آمد معلوم می شد که ندیدید .... در مورد دیو و جن این ها هم گفتم .... منکر آن نمی شوم ...ولی هر چیزی رو باید کامل و همه جانبه بررسی کرد .... کامل دید و بعد .. باید کامل دید و همه جانبه تحلیل کرد .... و گرنه چهره کل این گفتمان رو مخدوش می کنید شما دقت نظر و احساس وظیفه ی خوب و در خور تقدیری دارید ...ولی باید صبر داشته باشید در کارها ... خوب تحقیق می کنید ولی باید در کنارش عجله بخرج ندید موفق باشید |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ما از اول بچگی هر موقع کاری رو بر عكس انجام ميداديم يا اشتباه بزرگترا ميگفتن چرا كارت مثل ديوه !
اتفاقا كلاه قرمزي خيلي نوستالوژيكه و براي بزر گترا جالب تره تا بچه ها ! بعضی وقتا بحثایی تو تالار میشه که دقیقا با مجری همذات پنداری میکنم از بس که بچه ها یجور دیگه میفهمن منظور خودم یا دیگرانو! جدی جدی به بچه های کم صبری مثل عبدالرحمن توصیه میکنم ببینن بعد قضاوت کنن!
|
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۰/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یادمه زمانی که برنامه سمندون! فکر کنم همین بود اسمش
![]() پخش میشد... من انقدر میترسیدم ! یا میرفتم زیر پتو قایم میشدم! که نبینم یا هر جوری بود از خونه میرفتم بیرون...اون موقع خیلی کوچیک بودم... خیلی چهرش ترسناک بود خو! ![]() حدود یک سال پیش تکرار پخشش رو گذاشتن...انقدر که بچه ها ترسیده بودن! خودشون گفتن به خاطر درخواست های بینندگان از ادامه پخش معذوریم ![]() یه خرده به خودم امیدوار شدم که فقط من نبودم که میترسیدم! الان کمپانی هیولاها رو ببینید حقیقتا ترسناکن... ولی انقدر زیبا اینا رو طراحی کردن که بچه اصلا نمیترسه... و اصلا هدف اصلیشون هم در آخر قسمت دوم همین میشه....که کسی توی اون هیولاها از همه بهتره که بتونه بیشتر از همه بخندونه! وقتی که کلی فیلم این مدلی ساخته بشه....کم کم چشم بچه ها عادت میکنه به نظرم... حالا من کلاه قرمزی رو نمیگم! چون خودم عاشق برنامه کلاه قرمزی هستم! مخصوصا فامیل دور! ولی در کل قبول دارم که دارن این ظاهر های نخراشیده! رو برای بچه ها عادی میکنن.... |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شخصیت عروسکی دیو در کلاه قرمزی تمام کارهارو برعکس انجام میده حتی حرف زدن. توی شاهنامه هم وقتی رستم با دیو میجنگه دقیقا به برعکس انجام دادن کارهای دیو که دیگران بهش میگن اشاره میکنه.
نمیخوام دفاع کنم از این عروسک و این برنامه اما اگه دیده باشید این شخصیت یه جورایی منفیه که همه کارهارو برعکس انجام میده اماگه آقای طهماسب این عروسک و وارد برنامه نمیکرد و یجور دیگه فرهنگ استفاده از آب بیان می کرد بهتر از این بود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ardeshir%20chogha.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/ardeshir%20chogha/ardeshir%20chogha.jpg)
![[تصویر: samandon-1.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/ardeshir%20chogha/samandon-1.jpg)

چون خودم عاشق برنامه کلاه قرمزی هستم! مخصوصا فامیل دور!