کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاسخ به سوالات روز حساب
۱۷:۰۲, ۱۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۲۱:۱۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار

در سنن ترمذي از عبدالله‌ بن مسعود رضي الله عنه روايت شده‌ که‌ رسول ‎خدا الله صلي الله عليه وسلم فرمودند: «لا تزول قدم ابن آدم يوم القيامة من عند ربه، حتى يسأل عن خمس: عن عمره فيم أفناه؟ وعن شبابه فيم أبلاه؟ وعن ماله من أين اكتسبه، وفيم أنفقه، وماذا عمل فيما علم».

در روز قيامت هيچ کس نمي‌توانددر حضور پروردگار قدم بردارد تا اينکه‌در مورد پنج چيز از او سؤال نشود:
1- عمرش رادر چه‌ چيز صرف نمود؟
2- مقطع جواني را با چه‌ چيزي بسر برد؟
3- مال و ثروتش را از چه‌ راهي کسب کرد؟
4- مال و ثروتش رادر چه‌ چيزي خرج نمود؟
5- تا کجا به‌ علم و دانشش عمل کرد؟
از همه دوستان میخواهم که در این بحث شرکت کنند.بیایید سوالاتی که در قیامت از ما پرسیده میشود را الان جواب بدهیم تا ببینیم یا چیزی در دست داریم و یا دستمان خالی است.
اول خودم جواب میدهم.

1.هرچی فکر میکنم میبینم در راه واحدی نبوده.تلاش هه و کارهای مختلفی کردم ولی هدف اصلیم این بود که به خدا برسم.ولی بخاطر کوتاهی و تنبلی که کردم اصلا موفق نبودم.(نمره صفر)
2.بیشترش درگیری های درونی بوده.بیراهه هم رفتم.ولی فهمیدم هیچ راهی به جز رفتن به سوی خدا نیست.یعنی همش پوچ است.ولی بیشتر جوانی ام را برای نفس گذاشته ام.
(صفر)
3.مال و ثروت ندارم.چون کار پیدا نکرده ام.(خنثی)
4.اهل خرید و خوش گذرانی نبودم.به نظر خودم اگه پولی دستم آمده ازش استفاده مفید کردم.(5 از 20 نمره)
5.دانشگاه رفتم.ولی از 4 سال درس خواندن چیزی یاد نگرفتم.فقط مدرک گرفتم.از مطالعاتم هم استفاده درست نکردم.یعنی به دانشم عمل نکردم.(صفر)

خداییش اوضام خرابه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، soheyl68 ، mostafa.m ، اسکای ، fafa* ، zahra11 ، مرهم ، عبدالرحمن ، Fatemeee ، aakbarib ، سیمرغ ، soshiant ، neyestan23 ، Banoo ، help me ، mahyamatin ، انتصـار
۱۷:۵۸, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۵/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۲)الهی313 نوشته است:  

2.بیشترش درگیری های درونی بوده.بیراهه هم رفتم.ولی فهمیدم هیچ راهی به جز رفتن به سوی خدا نیست.یعنی همش پوچ است.ولی بیشتر جوانی ام را برای نفس گذاشته ام.
(صفر)

تفکر شما در حال پیدا کردن راه درست بوده. پس نمره تون صفر نیست خوشبختانه. یعنی در سن و سالی بودید که طبیعت و شرایط سنی شما این بوده که در جست و جوی راه باشید و مطمئنا خدا انتظار نداشته که شما در حال پیمودن راه حق باشید.
همین که در جستجو و در حال تفکر و اندیشه بودید خداپسندانه بوده؛ کیفیت و کمیتشو خدا می دونه.

از ایجاد موضوع مفیدتون ممنونیم. حتما شرکت خواهم کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fafa* ، zahra11 ، عبدالرحمن ، السا ، الهی313 ، سیمرغ ، neyestan23
۱۸:۱۴, ۱۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۶ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:

خوب با فرض مردن در این سن جوانی و جوان مرگ شدن به سوالات جواب میدم.
1: درگیر هدف هایی که لابد سکتم داد الان پیش شما هستم خدا .کلا چند بعدی خواستم باشم که تا حد کمی شد پیادش کنم.
2: چون جوون مرگ شدم پس جواب بالا باز تکرار میشه.
3:مال و ثروتی ندارم.خدا تو اون دنیا که بودیم به ما چیزی نرسید. یه اب باریکه بود ما هم ساختیم .
4: چیز بدی خرج نکردم. البته خدا شما خودت بیشتر در جریانی، پروندمون به نظر سفید نیست .
5: تا حدی . از خودم راضی نیستم . اما سعیم رو کردم.بنده هات نزاشتن.Smile
خوب خدا جون ادرس جهنم رو بده، خودم برم . واقعا بنده ی خوبی نبودم . وقت فرشته ها ی عذاب رو نگیرم. Confused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، zahra11 ، مرهم ، عبدالرحمن ، السا ، الهی313 ، سیمرغ
۲۰:۰۵, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:
1-
عمرش
رادر چه‌ چيز صرف نمود؟
5- تا کجا به‌
علم و دانشش عمل کرد
؟

خیلی به جا بود این تاپیک . دستتون درد نکنه. اخه چندی پیش یادمه داشتم به دوستم میگفتم الان هم اگه بمیرم مشکلی نیستا راضی ام
بعد دوستم گفت مگه نمیدونی اون ور چقدر سخته؟؟؟؟ ادامش گفت نه خدایا منو نکش من رو به عدم ببر بجای مرگ..

این از این . امید به زندگی رو میبینید؟؟؟ البته باید بگم نا امید نبودیم . ولی بحث شهادت و مرگ و... بود . تا ایمکه بحث به اینجا کشید Blush

1.فکر کنم 50 درصد زندگی من در خواب گذشت .کار مباح
20 درصدش رو تا قبل کنکور فکر کنم درس میخوندم ... خدایا خودت دیدی که قربت الی الله میگفتم اما حیف که فقط به زبان بود. وگرنه ...
بقیش هم چه نماز ها که قضا نشدSad چه غیبت ها که گفته نشدSad
خدایا چه گناه هایی که از ترس ابرو اشکارا نکردم و عینشون رو در خفا انجام دادم Sad
خدایا اما تو میبخشی مگه نه؟Crying خواهش میکنم Crying

2. مقطع جوانیمون هم که خدااااااااااااا همش برا ریا رفتم دست به خیر شدم . تو درس خوندنمون هم که ابه
تو فعالیت هام هم که ابه . Sad
خدایا یه کار خوب خواستم بکنم اونم که از بس بهت نغ زدم ... زدی پس کلم ... وگرنه من که زودتر ادم شده بودم... اما خدا میبخشی دیگه؟؟؟ بهم بگو که میبخشی Crying

3. از جیب بابام Blush حلال طیبا

4. میدونم الان بهم چی میخوای بگی خدا .Sad اخه صد تومن هم چیزی بود تو ذهنم سو ظن تراشی کردی Dodgy که اره اون گدای سر کوچه که دستش بالاست ملیونره و بهش ندادی ....
Sad بقیش هم که یا خرج روزانه شد یا اونجایی که خواستم ثواب کنم هم که جار زدن همه دوستام فهمیدن.
اون چند قرن ناچیز هم یادته خدا ؟؟؟ کسی نفهمیده بود اما از بس منت گذاشتم که چون اون رو دادم باید بهم بدی ...هرچیزی میخوام باید بهم بدی که دیگه الان خجالت میکشم روشون حساب باز کنم SadSadSad

5. اهم اهم...
Confused الان اون دارویی رو که استریل نکشیدم هم حسابه؟؟؟ با من شوخی نکنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

باور کنید من گفتم اون سوزن رو نباید اونجوری تو سرم فرو کرد اما خدا SadSad بعدش هم که دیگه عادت کردم Sad

خدایا دیگه اطلاعات دینی و احکام خوندنم که دیگه خودت فاکتور بگیر
اما خدا یه چیزی رو هیچ جا نخوندم . هیچ جای هیچ جا ولی بهش عمل کردم. و اون چیز ، چیزی نبود جز دوست داشتن تو

خدا، من دوستت داشتم اما Sad اما به حرفات!!! خب SadSadSadگوش نمیدادم SadSadSadSadSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، عبدالرحمن ، السا ، الهی313 ، سیمرغ ، neyestan23
۲۰:۲۷, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۵/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۲)الهی313 نوشته است:  

1- چند تا كتاب خوندم و چندين تا سخنراني گوش كردم كه به لطف خدا فهميدم با خودم وخدام چند چندم!!
2-هنو اولشم !!
3-از جيب بابا
4-بيشترشو كتاب گرفتم
5-خداروشكر تا حالا هرچي كه فهميدم و درست بوده به 85درصدش عمل كردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، مرهم ، عبدالرحمن ، السا ، الهی313 ، سیمرغ
۲۰:۵۰, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6

نقل قول:

از اونجایی که جوابی ندارم که بدم خودم مستقیما به جهنم رجوع میکنم , حالا شاید به واسطه ی ائمه و رحمت الهی شامل بخشش پروردگار بشم ! الله اعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، عبدالرحمن ، السا ، مجتبی110 ، neyestan23 ، شیدا ، help me
۲۱:۰۱, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
میگن نبایدبگی که چیکاره ای مگردرمحضرخدا...
فقط انقدربگم که خدابه هممون رحم کنه...خصوصاوتاکیداخودم....
مشخص شد...شرمنده!
یاعلی مدد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Havbb 110 ، مرهم ، السا ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، شیدا
۲۳:۵۴, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
اومدم حساب تقریبی کردم دیدم از 26 سال زندگیم 8 سالش را خوابیدم!!!!!
اندازه 2تا لیسانس یا 2تا زبان.یا میشد تقریبا 3بار حفظ قرآن و خیلی کارهای مفید دیگه.

فهمیدم خیلی از عمرم را شیطان برایم امروز و فردا کرده و سالها از زمانی که بیدار هم بودم اینجوری تلف شده.خدا به همه ما رحم کند که با دست خالی و شرمندگی از دنیا نرویم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: *ركن الهدي* ، مرهم ، سیمرغ ، السا ، help me
۲۳:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
من شرمنده ام واقعاSad
ولي لا تنقطوا من رحمه الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: الهی313 ، مرهم ، سیمرغ ، السا ، شیدا
۲:۲۴, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:

سلام .

1 - .......... !
2 - .................!

3 - ......................!

.........

خدایا برای حسابرسی ما رحم را برعدل خودت مقدم بدار .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، السا ، شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]