|
مطمئنیم این مدل تبلیغ تاثیر داره؟؟!خداوکیلی؟!
|
|
۱:۴۰, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام راستش این چند روزیا یه کلیپی رو از یه جایی دانلود کردم دقیق هم یادم نیست کجا بود.... در مورد عفاف و حجاب متاسفانه بعد از دیدنش نمیدونستم بخندم یا گریه کنم! خداوکیلی این کلیپ رو ببینید و بفرمایید اگر من این کلیپ رو بدم یه خانم مثلا 20 تا 30 ساله که پوشش مناسبی نداره ببینه...پیش خودش چی میگه؟ خندش نمیگیره؟! راستشو بگم؟! من وقتی این کلیپ رو دیدم تا 10 دقیقه داشتم میخندیدم! و بعدش به سکوتی مرگبار فرو رفتم ! که آیا! خداوکیلی این تبلیغه؟؟!!! ایراد های کلیپ رو میگم بهتون بعدا فعلا میخوام نظر شما رو بدونم ببینید! برای اینکه دوست ندارم بیشتر از این سوژه خنده! بدیم دست دشمنان و معاندین حجاب...لینک کلیپ رو برمیدارم و از دوستان میخوام کلیپ مفید برای تبلیغ حجاب معرفی کنن و اما یه کلیپ دیگه ای که دیدم و واقعا لذت بردم از اینکه بدون اینکه یه کلمه داخل کلیپ حرف بزنه....خیلی قشنگ فلسفه آرایش رو میبره زیر سوال! احسنت ببینید http://www.aparat.com/v/Au4CZ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۱, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
با اینکه کلیپ رو برای بیدار سازی بقیه و اینکه بفهمن در چه منجلابی! گیر کردیم و تبلیغات درستی در این زمینه نمیشه گذاشته بودم.... اما الان که فکر کردم دیدم ناخواسته دارم سوژه خنده! دست دشمنان حجاب میدم ![]() و تصاویر داخل کلیپ هم مناسب نیست که آقایون سایت ببینن از راه به در میشن!لینک کلیپ رو حذف کردم چون احساس کردم دارم میشم تبلیغ! اگر کلیپ مناسبی برای تبلیغ حجاب سراغ دارید...معرفی کنید ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس یا حق |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
هر دو چهره خوب بود. بدون ارایشم همچین بد نبود ها..!
|
|||
|
|
۶:۱۱, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
در اینکه ما در بیان مبانی و ارزش های بسیار غنی و پرمحتوی خودمون علی الخصوص به صورت تصویری و مولتی مدیا ضعیف هستیم شکی نیست. این کلیپی که قرار داده بودید همونطور که خودتون اشاره کردید کلیپ ضعیفی بود که قاعدتا توسط فردی دغدغه مند اما ناوارد درست شده بود.
البته بازهم جای تشکر داره. بدتر از اون افرادی هستند که توانمندهای زیادی دارن اما پای کار نیستن و موقع انتقادها ید طولایی دارن ولی در عمل چیزی در حد یه اپسیلون ازشون نمی بینیم! حتما اگر نگاهی به اطرافمون بیاندازیم کم نیستن چنین افرادی! موضوعی تحت همین عنوان در مورد تبلیغ در حوزه ی خانواده و ترویج فرزند آوری ایجاد شده بود توسط خانوم SkyGirl بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی! قطعا حق با شماست که دست اندر کاران حوزه ی فرهنگ و ارشاد و تبلیغات و همینطور افرادی که دغدغه ی فرهنگ سازی بر مبانی اصول اسلامی دارن باید خیلی خیلی بیشتر از این ها تلاش کنن. کلیپ هایی که عبدالرحمن عزیز قرار داده بودن بعضیشون واقعا در عین سادگی پرمحتوی و ارزشمند بودن. |
|||
|
|
۶:۲۱, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
لینک
این لینک رو ببینین تبلیغ سونی برای پلی استیشن چهاره ، درسته یه شرکت تجاری که داره در سطح جهان تجارت می کنه و این چیزا براش عادی هستن و نباید به این بحث ربطش داد ولی فقط می خوام ایده و فضاسازیش رو ببینید . اصلا این رو هم در نظر نگیرین برین تو آپارات بخش تبلیغات و نگاه کنید برای چیپس و پفک و موبایل و سیگار چه جوری تبلیغ می کنند . ولی در مورد حجاب و مسائل دینی بعضی ها فکر می کنند وظیفه دارن و از سر باز کنی یه چیزی می سازن و ...
|
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
میدونید آقای املشی
متاسفانه کار در این رابطه برامون ارزش نداره... اگر داشت انقدر بی خیال از این تاپیک و موضوع مهم رد نمیشدیم.... یعنی من نتونستم چند تا کلیپ درست و حسابی موثر توی این اینترنت برای حجاب پیدا کنم... واقعا... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

!