|
چالش ها، محدودیت هاو فرصت ها در زمینه ی پهنای باند اینترنت
|
|
۱۲:۳۰, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: ادبیات باند پهن در دنیا ۲۰ مگ است. در شبکه ملی اطلاعات برای ۶۰ درصد خانوارها حداقل پهنای باند ۲ مگ در نظر گرفتهایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست.
نصرالله جهانگرد، با اشاره به اینترنت از نگاه زیرساختی، اظهار داشت: در ابتدای سال ۲۰۱۴، اینترنت جهان ۱۰۰ ترابیت سرعت دارد. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: ایران یک درصد از جمعیت جهان را داراست اما ظرفیت کل اینترنت کشور ۱۰۰ گیگ است که به عبارتی سهم هر نفر، یک کیلوییت میشود. وی گفت: این در حالی است که در کشور ترکیه سهم هر نفر ۴۰ تا ۵۰ کیلوبیت و در کشور قطر سهم هر نفر ۱۰۰ کیلوبیت است. جهانگرد تصریح کرد: با این وضعیت میخواهیم در منطقه دوم شویم! رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: همچنین هماکنون حجم اطلاعات جهان ۴ زتا ( ۱۰به توان ۲۱) بایت است؛ به همین تناسب باید استراتژی دولت، دسترسی راحتتر و ارزانتر به این ابزار باشد. وی با اشاره به بررسی گزارشهای بودجه کشور از سال ۷۰ تا ۸۲، گفت: حسابهای ملی هزینه شده کشور نشان میدهد، هر یک تومان سرمایهگذاری در ICT، میزان ۱۵ برابر در ICT بازگشت داشته است. جهانگرد تصریح کرد: هماکنون تمام دنیا به دنبال Broad band (باند پهن) هستند. ادبیات باند پهن ۲۰ مگ است که ما در ایران روی باند پهن ۲ مگ صحبت میکنیم. دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات افزود: در ساختار شبکه ملی اطلاعات باید ۶۰ درصد خانوارها به پهنای باند بالا دسترسی داشته باشند که حداقل پهنای باند را ۲ مگ درنظر گرفتهایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست. وی تاکید کرد: حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیارد دلار سرمایهگذاری در ۳ تا ۴ سال آینده در این حوزه نیاز است؛ باید ۸ ترابیت در اینترنت بینالملل و ۴۰ ترابیت در Back Bone (پشتیبان) داشته باشیم. منبع خبر آنلاین --------------- ولی انصافا این بهش میگن خوردن حق الناس!!!! تو همین مازندارن چند ماه پیش که پهنای باند ایران 40 گیگابیت بود سرعت اینترنت مازندران بود 350کیلوبایت!!!! الان به قول وزیر ارتباطات (وزیر شعار) اینترنت ایران شد 110 گیگابیت اما سرعت اینترنت مازندران شد 50 کیلوبایت!!! خدایی اینا چطوری میخوای حق الناس رو پرداخت کنن!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۸, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۲:۳۴ توسط Kol.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا؟؟؟ وقتی چنین قانون هایی باشه. اینترنتی که ما میخریم کلی گرون در میاد. [/b] نقل قول:[b]10 برابر خارج پول از ما میگیرن ! نمیتونن برن 2 تا سخت افزار و نرم افزار بخرن؟؟؟؟؟[/b] نقل قول: تا جایی که من خبر دارم همه چی داره فی*ل*تر میشه. هر چی سایت معتبر در هر زمینه ای بود داره کم کم فی*ل*تر میشه. براتون سایت میارم که اصلا هیج مورد اخلاقی یا هیچی نداره ولی فی*ل*تر شده : 1-http://www.twcenter.net 2-http://store.steampowered.com |
|||
|
۱۳:۲۲, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا؟؟؟ وقتی چنین قانون هایی باشه. اینترنتی که ما میخریم کلی گرون در میادیک بحثی است که چرا این قوانین وجود دارد ... یک بحثی هست که چرا اینترنت گرون در می آید در ایران یکی بحث دیگر این است که آیا گرونی اینترنت معلول این قوانین است یا نه این ها هر کدوم باید روشون بحث شود .... نقل قول: برابر خارج پول از ما میگیرن ! نمیتونن برن 2 تا سخت افزار و نرم افزار بخرندو تا سخت افزار و نرم افزار نیست که ... برای مثال تا در هر خونه ای باید فیبر نوری بکشند .... این خودش هم کلی زمان بر است و هم هزنیه بر ... الان به صورت پایلوت تو تهران مخابران این کار را می کند .....این باید گسترش پیدا کند در کنارش روترهای مرکزی و پشتیبان باید در کشور زیاد شود .. همین دیروز تازه سومین مرکز backbone اینترنت تو ایران افتتاح شد ...تو شیراز تا الان دو تا وجود داشت که تو تهران بود منبع نرم افزار هم نرم افزار معمولی منظور نیست یک میل سنتر بومی کامل و امن نداریم یک موتور جست و جوی بومی کار آمد نداریم ... در کنار این ها برنامه های بومی امنیتی و ... چند تا ویروس یاب قوی داریم و بومی؟ موسسه های cert قوی و به روز ... دیواره های آتش سخت افزاری و نرم افزاری قوی ... این ها خریدنی نیست ... الان تو برخی هاشون فعالیم و شروع کردیم به کار ... به طور خصوصی و دولتی ... ولی بسترش به اندازه ای نرسیده که مناسب پهنای باند خیلی بالا باشد پی نوشت: برخی از دوستان چندین و چند بار تذکر گرفتند که رعایت ادب و احترام را در گفتار و ارسال هاشون داشته باشند متاسفانه رعایت نمی شود و دیده می شود باز همان ارسالها را تکرار می کنند |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۳ ۱۳:۲۲)ELENOR نوشته است: یک بحثی است که چرا این قوانین وجود دارد ... به موتور جستجو ملی و بومی چیکار داریم ما؟ ویروس یاب بومی به چه درد ما میخوره؟؟ شما میگید اینا هزینه بر هست . این پول هایی که 10 برابر یا حتی بیشتر از قیمتی که باید باشه رو میدیم. کجا میره؟ باید خرج این جور چیزا بشه دیگه مگه نه؟ من الان حدود 6 ساله که کاربر اینترنت هستم ولی فقط گرون تر شده و گرون تر. تو کیفیت هیچ تغییری ایجاد نشده. |
|||
|
۱۴:۴۴, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
نقل قول: به موتور جستجو ملی و بومی چیکار داریم ما؟ببینید شما از اینترنت می خواهید چه استفاده بکنید؟ اولین نیاز اساسی موتور های جست و جو هستند بعدش مساله امنیت است ..کمترین نمودش ویروس یاب است به ویروس یاب چه کار داریم؟ خوب اولین اثرهای افزایش پهنای باند افزایش حملات سایبری از نوع های مختلف است ... چه چیزی باید با این مقابله کند؟ این ها بومی نباشد کمترین اثرش اشتغال زایی برای کشور های دیگر است ... همین متود رو الان ببینید روسیه و چین هم پیاده کردن سرمایه گذاری روی موتور های جست و جو و میل سرور و ... از نیازهای اساسی هستند ...پیش زمینه نرم افزاری لازم برای رشد پهنای باند هستند نقل قول:شما میگید اینا هزینه بر هست . این پول هایی که 10 برابر یا حتی بیشتر از قیمتی که باید باشه رو میدیم. کجا میره؟ باید خرج این جور چیزا بشه دیگه مگه نه؟ من الان حدود 6 ساله که کاربر اینترنت هستم ولی فقط گرون تر شده و گرون تر. تو کیفیت هیچ تغییری ایجاد نشده.هزینه بر است .... ولی نه لزوما هزینه مالی ... هزینه زمانی و نیروی متخصص و ... الان ما چند تا شرکت دانش بنیان قوی کامپیوتری داریم؟ خیلی راحت است مثل کشور های عربی و حتی آفریقایی ایران قرار داد ها کلی ببندد با شرکت های بین المللی و بیاییند همه کارهاش رو بکنند ... ولی این خودش علاوه بر مشکلات امنیتی اساسی که دارد فروختن منابع در آمد زای کشوری است ...می شود یک ترکمنچای اینکه پول اینترنتی که میدهیم من و شما زیاد است هم بحثش فرق دارد ... حرف تو این حوزه هم باید متقن و مستدل باشد ... اینکه شرکت هایی مثل پارس آنلاین خودشون چقدر هزینه می کنند و چقدر روش می کشند ... این ها باید بررسی شود ... ولی خیلی مسائل مطرح است ... مثلا تحریم ها تاثیر خیلی زیادی دارد ... الان ما کلا تو مبادلات مالی با خارج از ایران مشکل داریم .. پول داروهای حیاتی رو به زور واریز می کنیم و می خریم ...اینترنت که بماند ... حالا اینترنت رو خریدیم ... تجهیزاتش رو چه کنیم؟؟ (تجهیزات ساختاری و ...)) مثلا باید روترهای قوی بخریم ... جدا از مشکل خریدن و تحریم ... آیا اصلا درست است که روترها رو بخریم؟ روتر رو خریدیم ...فایروالش رو چه کنیم؟ آنرا هم بخریم؟ آنها هم بحث خودش را دارد ... که اکثرا به همین دلایل زیر ساخت ها به روز نشده ... زیر ساخت به روز نشده هم در علم مهندسی همیشه هزینه زیادی رو تحمیل می کند بحث گران شدن اینترنت فاکتور های زیادی دارد |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۳ ۹:۰۷)SkyGirl نوشته است: خواهر اسکای غارنشین و قرون وسطیی به اون کشوری میگن که چندصد هزار نفر رو تو روز روشن دود کرد فرستاد هوا (ژاپن) و الانم پیشرفته ترین بمب های هسته ای رو داره ولی جلوی فناوری صلح آمیز هسته ای ما رو گرفته صداقت چیز خوبیست |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
باو اینا لنگ نمودند که تو اینترنت. حجم فایل که از 1 گیگ بزنه بالا. دانلودش کار حضرت فیله. من بعضی وقتا چیزی رو واقعا لازم دارم ، مجبورم برم از بیرون با کلی گرونی و اینا بخرم. ( آخه کدوم سی دی 20 هزار تومنه ؟؟؟ ) درحالی که میشد مفت دانلودش کرد ( چیز غیر قانونی و اینا نبود ، رایگان بود )
یا مثلا من از اپ استور اپل، یه برنامه 8 دلاری دانلود کردم. وقتی رفتم توش نوشته بود 600 مگ باید دانلود کنی. اپل هم اگه ببینه یه برنامه 10 دقیقه کار نمیکنه میبنده یعنی این 600 مگ رو باید تو 10 دقیقه دانلود کرد. ولی تو 10 دقیقه با نت من میشه 10 مگ دانلود کرد. یه برنامه کاربردی که لازمم میشد رو الکی الکی نتونستم بگیرم ( مجبور شدم گوشی رو عوض کنم ). |
|||
|
۱۹:۲۹, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۱)Kol نوشته است: باو اینا لنگ نمودند که تو اینترنت. حجم فایل که از 1 گیگ بزنه بالا. دانلودش کار حضرت فیله. من بعضی وقتا چیزی رو واقعا لازم دارم ، مجبورم برم از بیرون با کلی گرونی و اینا بخرم. ( آخه کدوم سی دی 20 هزار تومنه ؟؟؟ ) درحالی که میشد مفت دانلودش کرد ( چیز غیر قانونی و اینا نبود ، رایگان بود )منم همین مشکل رو دارم... از موقعی گوشیم رو اپدیت کردم به ای او ای هفت بعد از هر ده دقیقه دانلود گوشی خودش قطع میکنه... این سافری هم که دانلودش رو هوا هست این اینترنت دیگه شورش رو در اورده .. البته اگه بشینی پا گوشی کار کنی تو اینترنت بچرخی قط نمیشه
|
|||
|
۲۱:۳۱, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۹)Hamed jokar نوشته است: منم همین مشکل رو دارم... البته آقای وزیر کار های بسیار ارزنده ای رو انجام دادن و کاملا نشون دادن که میخوان کاری بکنن . (نوکرم) فقط باید سر این قیمت کلا یه تجدید نظر بکنن. دوستان میتونن توضیح بدن چرا قیمت تو افغانستان کمتر از ماست؟؟؟ آخه اون اینترنت رو از ما یا پاکستان یا کلا همسایه باید بخره. چجوری میشه ماله ما گرون تر در میاد؟ |
|||
|
|
۷:۴۹, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
نقل قول:نظر آیت الله مکارم شیرازی به عنوان عالم دینی و یک مجتهد که مطمئنا علمشان از ما بیشتر است و مسائل و ورای آن را بهتر از ما می بینند : آقای مکارم، چقدر توی اینترنت و مباحث مربوط ب اون تخصص دارند؟ چقدر با دنیای اون آشنایی دارن؟
|
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۷)Ali#59 نوشته است:شما اول به خود متن سوال دقت کن چقدر با کینه و مغرضانه نوشته شده !! هر کی اینو بخونه به کل جرام میکنه !!!!!! هرچی که جلوشو بگیری مردم حریص تر میشن و میرن سمتش !!! (۶/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۱)Mitsonary نوشته است: وقتی وزیر ارتباطات نمیدونه واحد نت و پهنای باند چیه میگه گیگاهرتز ، باید فاتحه ی این زیرسازی و ... رو خوندهمین مخابرات اسفند 91 شهر مازندران نامحدود میداد با سرعت 370 کیلوبایت!! هر 45دقیقه 1گیگ میشد دانلود کرد من خودم تو 5ماهی که نامحدود بود 1ترابایت از اینترنت استفاده کردم (من و داداشم با هم ) کل مازندران اینجوری بود! این سرعترو با ماهی 16هزار تومن بدست میاوردی... اما روز قدس سرعتا رو پایین آوردن و مشخص شد شاتل با بالا لابی کرد و سرعتارو پایین آورد... (۷/شهریور/۹۳ ۹:۰۷)SkyGirl نوشته است:کاملا موافقم !! (۷/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۰)masoudmoosavy نوشته است: سلاممشکل همین فی*ل*ترینگ هست که همه چیز فی*ل*تر میشه !!!! یه نفر دو تا سایت گذاشت بیخود فی*ل*تر شدن!!! به نظرتون یه سایت که سیستم پیشنهادی بازی میزاره مشکل اخلاقی داره؟! متاسفانه درصد بالایی از سایت های خارجی فی*ل*تر هستن!!! یا اصلا سایت اسکیدرو! فقط لینک دانلود بازی هاشو میزاره !! فی*ل*تره من مجبورم فی*ل*تر شکن بگیرم وقتی 2روز قطعه کلا نمیشه تو نت بود!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از موقعی گوشیم رو اپدیت کردم به ای او ای هفت بعد از هر ده دقیقه دانلود گوشی خودش قطع میکنه... این سافری هم که دانلودش رو هوا هست
این اینترنت دیگه شورش رو در اورده .. البته اگه بشینی پا گوشی کار کنی تو اینترنت بچرخی قط نمیشه

من مجبورم فی*ل*تر شکن بگیرم وقتی 2روز قطعه کلا نمیشه تو نت بود!!