|
کمک* معرفی شخصیت حضرت زهرا* بیاید یه ثوابی هم ببرید
|
|
۲۰:۴۵, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۴۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ... چند روزیه که دارم رو مبحثی فکر میکنم اما تا به الان نتیجه نهایی نرسیدم...
برای روز مادر در پی تهیه نشریه بسیار کم حجم و ابتکاری (در حد یک الی دو برگ ) در زمینه معرفی گوشه ای از شخصیت حضرت زهرا (سلام الله علیها) هستم که در خور حضرت باشه . از طرفی برای کسانی که با سیره اهل بیت نا اشنا هستن جذابیت داشته باشه.. مطالب بسیار کوتاه اما نکته دار و ژرف لطفا اگر مطلب خاصی رو جایی خوندید و خیلی براتون موثر بوده ...من رو از کمکتون دریغ نکنید... به طور مثال یکی از مطالبی که حتما در این مجموعه میارم جملات زیر هستن خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا هرچند وقت یکبار به من یاد اوری کن که نامحـــــــــــــــــــــــــرم نا محـــــــــــــــــــــــــرم است چه در دنیای مــــــــــــــجازی ... چه در نیای حقیقــــــــــــــــی یادمان بیانداز فاطمه را که از نامحرم رو میپوشاند
|
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون از این همه کمک فکری که میرسونیددد
![]() ![]() ![]() ![]() کسی ثواب نمیخواد تو این تالار؟؟؟؟ حالا این از گفتن من. |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر غریب عزیز ![]() در تاپیک زلال کوثر هم به موارد کوتاهی اشاره شده بهشون نگاه انداختید؟ مثلا ایاتی که در قرآن به حضرت اشاره شده جهیزیه حضرت(سلام الله علیها) اشاره به آن حدیث قدسی که ...اگر فاطمه(سلام الله علیها) نبود هیچیک از کائنات رو نمی آفریدم و... اشاره به حدیثی که پیامبر می فرمایند اولین کسیکه وارد بهشت میشود حضرت زهراست در کل در تاپیک به فضایل حضرت اشاره شده تاپیکهای دیگه هم هست که در ایام فاطمیه ارسال شد |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۵ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
والا من فقط یک نیمچه ذوقی در شعر دارم.
این شعر را با دیدن تاپیک شما گفتم. اگر خوب بوداستفاده کنید. کاری که از دست ما بر می یاد دیگه... بانوی آب و آینه ، زاده فلق و صبح و نور گلبرگ ناشکفته یاس، در دامن یک "باغبان ِ صبور" تنهایی خدا که تجلی نموده ست بی صدا تفسیر کوثر ِ تنزیل و مژده گوینده زبور |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شهریور ماه بود ک از طرف یکی از نهاد های دانشگاه ما رو بردن اردوی ضیافت رسانه،
بگذریم از اتفاقاتی ک بعدش افتاد و نذاشتن نشریه مون رو چاپ کنیم و کلا ما این مقوله رو بوسیدیم گذاشتیم کنار ..... اما اگه دوست داشته باشی می تونم شماره و ایمیل مسئولین و دوستانم رو بهت بدم، مطمئنا کمکت می کنن، ایده های خوبی دارن، نشریه های دانشگاه های دیگه رو هم می تونی از جاهای مختلف پیدا کنی و مطالبشون نه اینکه کپی کنی، بشن ی نقطه شروع برات .... توی اونا ایده های جالبی هست ک می تونی ازشون استفاده کنی و پرورششون بدی .... دوستم ، اگه وقت کردم، لینک نشریه های دیگه رو میذارم برات ...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,150 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فاطمه؛ سرور زنان جهانیان(زندگی نامه حضرت زهرا) | ghoran | 9 | 3,402 |
۲۷/اسفند/۹۴ ۹:۲۹ آخرین ارسال: ghoran |
|
| چطور میشود به حضرت زهرا(سلام الله علیها) خدمت کرد؟ | سپهسالار | 2 | 1,652 |
۳/تیر/۹۳ ۰:۳۸ آخرین ارسال: ساجد |
|
| شرايط تسبيحات حضرت زهرا(سلام الله علیه) شرط اصلي همه ذکرها و عبادت ها | seyedmahdi | 0 | 1,563 |
۲۸/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۲ آخرین ارسال: seyedmahdi |
|