|
10 کالای عمده وارداتی ایران کدامند؟
|
|
۱۳:۴۳, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() به گزارش مشرق، براساس تازهترین آمار گمرک ایران در سال گذشته هفت محصول عمده کشاورزی و غذایی شامل برنج، کنجاله، ذرت دامی، گندم، شرکت تصفیه نشده، روغن خام و سویا و پالم اولئین عمدهترین محصولات کشاورزی و غذایی وارداتی به کشور در بین 10 محصول عمده وارداتی بودند. همچنین خودروهای با حجم سیلندر 1000 تا 1500 سانتیمتر مکعب، مکملهای دارویی فاقد تولید داخل و ماژول نمایشگر نیز سه محصول دیگر عمده وارداتی در سال قبل بودند. از نظر ارزش واردات به ترتیب خودرو، برنج، کنجاله، ذرت دامی، گندم، شکر تصفیه نشده، ماژول نمایشگر، روغن خام سویا و پالم اولئین ردههای اول تا دهم عمدهترین محصولات وارداتی را به ایران در سال 1392 به خود اختصاص دادند. ارزش واردات این 10 قلم کالا در سال قبل به ترتیب 2.863، 2.300، 1.827، 1.527، 1.273، 832، 828، 783، 766 و 638 میلیون دلار رسید. در بین 10 قلم کالای عمده وارداتی بیشترین رشد واردات مربوط به خودروهای با حجم سیلندر 1000 تا 1500 سانتیمتر مکعب به میزان 452 درصد و برنج به میزان 74.5 درصد بوده است. بیشترین افت واردات هم مربوط به گندم به میزان 50.6 و شکر تصفیه نشده به میزان 22.3 درصد بوده است. این 10 قلم کالا در مجموع از نظر ارزشی سهمی معادل حدود 27 درصد و از نظر وزنی حدود 45 درصد از کل واردات به کشور را به خود اختصاص دادند. |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۳:۵۷ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اینهم از نتیجه کار مسئولین محترمی که دائم دارن برنامه ریزی میکنند و زحمت میکشند و کارگروه تشکیل میدن تا مملکت وابسته نباشه !
(جسارت نباشه من از خیلیها اسلام و میهن دوست تر هستم و فقط میخوام برخی مسئولین متوجه سی سال زحمتی که کشیدن بشن ) |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
امار حالا سال گذشته ست
من فقط سوالم اینه که وزارت کشاورزی دقیقا وظیفه ش چیه و داره چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
چند سال پیش مگه اینا جشن خودکفایی نگرفتن؟
![]()
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من همیشه از این خیلی ناراحت میشم که ایران این همه زمین کشاورزی داره
پسته ای که تو خاک ایران تولید میشه هیچ جای دنیا این کیفیت رو نداره کلا خاک ما مستعد یه سری اقلام هست که در دنیا منحصر به فرده این همه جوان بیکار،پول خوب بدن همه میرن کار میکنن من دور و اطرافم زیاد هستن اقایونی که پشت میزن و عاشق کشاورزی از کشاورز بیچاره هم که چندغاز میخرن طرف واسش نمیصرفه از درخت بچینه این همه نعمت و مواد اولیه،فقط یه مدیریت صحیح و انسان دلسوز میخوایم حالا بماند که اینقدر بهره وریه بد کردن که فرسایش خاک در ایران خیلی زیاده و مصرف غیر استاندارد کود شیمیایی تازه اکثر این دانه های وارداتی،پرتودهی شدن که افت نزنه،دستی دستی کلی هم مرض داریم تقدیم هم میهنانمون میکنیم واقعا اسف باره |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
وضع کشاورزی ما افتضاحه
همه شنیدید که هلند یه وجبی با گل و دامداری اقتصادشو میگذرونه از مرفه ترین کشور های دنیاست؟؟؟ حالا باورتون میشه ما از نظر اقلیم گلهای زینتی تو دنیا از 14 اقلیم 12 اقلیم رو داریم و رتبه 1 دنیا رو از نظر استعداد بالقوه کاشت گل ها و گیاهان زینتی داریم!!!!! ولی چی؟؟؟؟؟؟ اصلا کی به فکر گل کاشتنه تو ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟ درحالی که همین میتونه به بزرگترین سرمایه ما تبدیل بشه مخصوصا برای مردم که از بیکاری رنج میبرن ! اینا وظیفه کیه؟؟؟؟؟؟ معلومه وزارت کشاورزی که فقط زحمت میکشه سالانه یه کود شیمیایی یارانه ای میده والسلام به نظر من اولین چیزی که باید مسئولین بهش توجه کنن همین بحث کشاورزیه ، چون برای کشور ما حداقل ثمرات زیر رو شامل میشه: 1_ بی نیازی از واردات 2_رفع نیاز های خوراکی مردم و کاهش قیمت مواد غذایی 3_رونق کسب و کار کشاورزان کشور 4_رفع نیاز دامداران 5_صادرات و ارز آوری و... |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حالا تو اسلام بهترین شغل کشاورزی و دامداریه
یکی از مسائل دیگه اینه که ایران یکی از قطب های گیاهان دارویی هست بخاطر تنوع اقلیم مخصوصا استان خراسان،کردستان و شمال کشور جالبه بدونید که مثلا همین قرص امگا 3 که وارداتی هست و البته خیلی گرون،همین امگا3 رو میشه در بذر کتان از طریق روغنش بدست اورد خیلی داروهای مشابه داریم که داخل ایران با قیمت خوب میشه تهیه کرد،حالا ایجاد شغلش بماند واقعا چقدر از مردم کردستان بخاطر نبود شغل مجبورن کالای قاچاق بیارن؟ و چقدر میشه راحت شغل ایجاد کرد مثلا چای بادرنجبویه و استخدوس در دنیا برخلاف ایران چای های معروفی هستن،یکی از نام های بادرنجبویه چای فرانسویه حالا همین چا،چای مورد علاقه امام علی هم بوده فقط فکر کنید که تولیدش کار اسونیه،براحتی میشه خشک کرد و چون خشک هست براحتی میشه صادر کرد بدون نگرانی از خراب شدن مواد کاش نفت نداشتیم از امکانات دیگه مون استفاده میکردیم حیف واقعا حیف |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: وضع کشاورزی ما افتضاحهاز افتضاح یکم اونورتر. آب تو کشاورزی 90 درصد اسفاده میشه.بازده تولید 30 تا 35 درصد. این یعنی افتضاح مدیریتی . نقل قول: من فقط سوالم اینه که وزارت کشاورزی دقیقا وظیفه ش چیه و داره چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟بخور بخور های زیر میزی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 541458_264.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/1/23/541458_264.jpg)