|
دموکراسی، هنر گرداندن یک سیرک است از داخل قفس میمونها
|
|
۰:۴۷, ۲۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۰:۴۸ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() واشنگتن پست نتایج پژوهشی را منتشر کرده است که در آن از گروهی از مردم آمریکا خواسته شده است محل کشور اوکراین را روی نقشه نشان دهند. نتایج در تصویر مشخص است، اما این همهی داستان نیست! هرچه افراد نقاط دورتری نسبت به موقعیت واقعی اوکراین روی صفحه مشخص کرده اند، بیشتر علاقه داشتند که آمریکا در شرایط اوکراین دخالت کند! یعنی ارتباط مستقیمی بین جهل آنها و نیاز به دخالت آمریکا در کشوری که حتی مکانش را هم نمیدانند، وجود داشت. من شخصا عاشق اون افرادی هستم که آلاسکا رو به عنوان اوکراین مشخص کرده اند ![]() بالای همین مقاله نوشته: “دموکراسی، هنر گرداندن یک سیرک است از داخل قفس میمونها” – اچ.ال.منکن |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اونهایی که خود آمریکا رو انتخاب کردند منظورشون چی بوده؟ یعنی درمورد کشور خودشون هم نمیدونن؟
شوخیه؟ خنده حلاله؟
|
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دموکراسی یعنی:
- القای دیدگاه های سرمایه داران توسط رسانه ها به مردم که باعث رای دادن مردم به گزینه های مشخص خواهد شد - قرار دادن چندگزینه محدود برای انتخاب شدن توسط مردم که در ظاهر با هم مخالف و در باطن منافع سرمایه داران را تامین کنند |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
شاید تو کتاب جغرافیشون ایجوری براشون نوشتن خو. حالا شوما خودتونو ناراحت نکنین. ایکاش یه سرچ تو ویکی خودشون میزدن واقعا از ابزار های مجازی خودشون هیچ استفاده ای نمیبرن ![]() |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۰:۴۰ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول به دوستانی که حمله کردند ![]() بنده فقط ترجمه مقاله واشنگتن پست را قرار دادم شکایت دارید چرا اینو به دموکراسی میگید یا ...... خوب برید خِِِِر واشنگتن پست را بگیرید ![]() نقل قول:اونهایی که خود آمریکا رو انتخاب کردند منظورشون چی بوده؟ یعنی درمورد کشور خودشون هم نمیدونن؟ جدیه ![]() نقل قول:من کشته مرده ی اونایی هستم که اقیانوس منجمد شمالی رو انتخاب کردن موافقم ![]() این نقاط ابی هم نقاطی هست که افراد انتخاب کردند ،دیگه مشخص کجاها را انتخاب کردند نقل قول:یه طرفه قضاوت نکنیدا ، امریکا شیطان بزرگه ، فسادش بالاست ، مستکبره ولی خب حرفای شمام دروغه دیگه ، به هر دلیلی ولی دروغه... از اینکه دشمنانمون احمق که حرفی در ان نیست اما دست کم نگیریمشان درسته منبع ان هست.چرا دروغ؟ درباره فروپاشی انها بخاطر فساد و کارهایی کرد پارسال اقا گفتند در سراشیبی سقوطن ،ان شاءالله میبینیم. یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Ukraine-386x241.png]](http://bachehayeghalam.ir/wp-content/uploads/2014/04/Ukraine-386x241.png)

شوخیه؟ خنده حلاله؟

شوخیه؟ خنده حلاله؟