کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معذرت خواهی (حلالیت طلبی)
۱۶:۰۵, ۱۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۴ ۹:۰۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
*مدیران عزیز اگه این موضوع خلاف قوانینه لطفا محبت کنید و حذفش نکنید صبر کنید یه مدت باز باشه.
*من واقعا برای باز کردن چنین تاپیکی از همگی عذرخواهی می کنم .
*من نمی دونستم کجا باید موضوع باز بشه لطفا قفلش نکنید
ــــــــــــــــــ
سلام . راستش نمی دونم چی بگم ولی من یه معذرت خواهی به همه ی شما بدهکارم ، مخصوصا کاربرای قدیمی .
سه سال پیش اینجا عضو شدم و با خودم گفتم چه خوب !‌ بالاخره یه جا رو هم پیدا کردم که واقعا مفید باشه. بر خلاف همیشه سوادم در مورد دین بسیار بهبود پیدا کرد خیلی چیزای جدید یاد گرفتم و دین اسلام رو خودم قبول کردم نه اینکه چون پدر و مادرم مسلمان بودن منم باشم، نتیجه اش رو هم تو زندگیم دیدم خیلی از مشکلات که تو اون سنم اذیتم می کردن از بین رفتن . خیلی راحت پیشرفت کردم و نتیجه اش رو هم می دیدم .
یه چیزی می گن که فاصله ثواب و گناه باریکتر از یه تار موهه . خلاصه از همه چیز فاصله گرفتم و مشلاکت بسیار زیادی برام پیش اومد و از همه چیز زده شدم و از خیلی چیزا و خیلی ها بدم اومد ( منظورم رو می فهمین دیگه ؟‌)‌ از درس خوندن و دوستی با دوستام فاصله گرفتم و مشکلات چندین برابر شد . امسال کنکور دارم ولی ....
من تو این مدت بزرگترین گناه رو انجام دادم ، از خدا نا امید شدم و امام غریبش که کنارم دفن شده بود رو ول کردم . Sad
دیگه اینجا فعالیت نکردم واز اینجا و چیزی که بهش ربط داره فاصله گرفتم ، اما همیشه مطالب این فروم رو دنبال می کردم به طوری که با ایده ها و فکر های خیلی از شما آشنایی کامل دارم . اما خوب فکر می کردم شما ها دیوانه اید و توهم توطئه و اینجور چیزا دارین و همیشه همه چیز رو خیلی بزرگ می کنید و داغ می کنید . حتی یه بار خواستم یه بلایی سر انجمن بیارم و یکم اذیتتون کنم . اما وسطش پشیمون شدم .Silent
اما الان که 18 سال و چند روز از سنم می گذره متوجه شدم که عجب اشتاه بزرگی کردم در اصل من زیادی سرد و متوهم و احمق بودم که شما ها رو اینجوری می دیدم . دیشب به خودم اومدم و دیدم همه رفتن و من موندم.
احساس کردم دوباره یه چراغی تو تاریکی داره تکون می خوره که بهم می گه حرکت کن . احساس پشیمونی و شرم ، عقب موندگی و تنهایی و....
الان خیلی ناراحتم ، من خیلی از رفتارم پشیمونم و خیلی خیلی شمرنده شما ها هستم .
من رو حلال می کنید ؟ می بخشید ؟‌ برام دعا می کنید مثل قدیم بشم؟مشکلاتم حل بشه ؟
من واقعا شرمنده ام . خواهش می کنم من رو حلال کنید و ببخشید. Sad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، بیداری12 ، هادی... ، عبدالرحمن ، Bahar ، مجنون ، یاســین ، الهی313 ، Hadith ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، zahra11 ، مجنون العباس ، yashar1374 ، mahdy30na ، مرهم ، Farzaneh ، arnh ، mahyamatin ، قلب ، صبح صادق ، أین المنتظر ، ترنم ، ضحی ، Aryha ، soheyl68 ، انتصـار ، Maysam-1st ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، ADAM ، محب الزهرا ، Tolou ، azade ، شیدا ، مهسا110 ، mohamad

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۵, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
خدا بزرگه ، غصه نخور

رفتی حرم ، مارو هم دعا کن ، بگو اقا بطلبه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، میرزا احمد ، مجید املشی ، انتصـار ، یاســین ، شیدا
۲:۳۳, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان !‌
هنوز نمی دونم حلالم کردین یا نه ولی از اون روز که تاپیک رو باز کردم تا حالا همه چیز یه دفعه عوض شد .
هیچ کدوم از مشکلاتم هنوز حل نشدن ( چون باید خودم حلشون کنم ) اما دیدم به همشون کلا تغییر کرد و انگار همه چیز خیلی آسونتر شده تو زندگیم.حتی اگه خیلی چیزا رو از دست بدم مثل قدیم ناراحت و گوشه گیر نمی شم . از آینده دیگه نمی ترسم .
نمی دونم چرا ولی رفتارم یه دفعه عوض شده Blush. اصلا همه چیز به سمت خوب شدن دارن پیش می ره .
حرم رفتم و همتون رو دعا کردم و از امام رضا می خوام که فرصت براتون جور بشه و بیاین پیشش.
هر وقت برم براتون دعا می کنم.
من واقعا فهمیدم که خدا بزرگه و تنها امید بستن به خودش نتیجه مطلوب داره .
من از همتون ممنونم که برام دعا کردین و هر روز بیشتر از افکار و رفتار گذشته ام پشیمون می شم . و همچنان ازتون می خوام بازم من رو دعا کنید و فراموشم نکنید Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، soheyl68 ، شیدا ، مهسا110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا