|
پنج باور اشتباه در ازدواج !!!
|
|
۲۱:۵۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پنج باور اشتباه در ازدواج ![]() [color=#777]مرضیه علمدار .ب[/color] باورهای نادرست درباره ازدواج، یکی دوتا نیستند و معدودی که به آن اشاره میشود، تنها مشتی نمونه خروار است: باورهای نادرست درباره ازدواج، یکی دوتا نیستند و معدودی که به آن اشاره میشود، تنها مشتی نمونه خروار است:ناشر : روزنامه جام جم 7 اسفند 92
ازدواج نوعی تغییر است و هر تغییری چه مثبت و چه منفی، استرسزاست. ازدواج به عنوان تغییری مثبت و مهم، فشار روانی زیادی به بار میآورد. اگر والدین با این دید به ازدواج نگاه کنند، متوجه خواهند شد ازدواج نه تنها به درمان بیماریهای روانی کمکی نمیکند بلکه به عنوان یک عامل استرسزا میتواند این بیماریها را تشدید کند بنابراین اگر قرار است ازدواجی انجام شود، بهتر است زمانی باشد که بیماری روانی فرد درمان شده باشد. در اینگونه موارد برای ازدواج فرد بهتر است نظر نهایی درمورد بهبود بیمار را پزشک اعلام کند، نه خانواده.
اگرچه این باور که با گذشتزمان، قیافه و زیبایی طرف مقابل عادی میشود تا اندازهای درست است؛ اما نکتهای که باید به آن توجه داشت، این است که چهره زیبا و جذاب به مرور عادی میشود درحالی که چنین چیزی در مورد قیافه زشت صدق نمیکند.
افراد عاشق اغلب تحتتاثیر عواطف مثبت و شدید و خطاهایشناختی، دچار تحریف اطلاعات میشوند. در چنین وضعیتی برخی اطلاعات مربوط به معشوق رنگ میبازند، برخی پررنگتر و برخی کمرنگ میشوند. در نتیجه میتوان گفت عشق قبل از ازدواج میتواند تا اندازه زیادی مشکلآفرین باشد درحالیکه علاقهمندی قبل از ازدواج مانعی ایجاد نمیکند. چهبسا افرادی که به دیگری علاقهمند هستند اما با وجود علاقه از توانایی قضاوت درست برخوردارند یعنی طرف مقابل را با امتیازها و ضعفهایش در نظر میگیرند. این گروه میتوانند انتخاب مناسبی داشته باشند. دوستان نظری ، ردی ، پیشنهادی داشتن حتما بگن که تجربیات و معلوماتمون بالا بره. |
|||
|
|
۰:۰۶, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آخه مطالبی که گفته شده صد در صد درسته بجز یکیش!!و حرف حساب جواب نداره!
اون یه مورد هم اینه که بیشتر دختر ها به لحاظی زیبا خلق میشن بعضیا بلدن اون زیباییها رو نشون بدن بعضی یا بلد نیستن یا مثل بیشتر دخترای گل تالار خودمون اعتقاد ندارن که خودشون رو تو جامعه و به نامحرم حتی خواستگار جذاب نشون بدن و این کارو محول میکنن به بعد از ازدواج!! خب طبیعیه پسری که گلهای (خر زهره البته) از همه رنگ تو خیابون میبینه ممکنه خب نپسنده چنین دختراییو !! نظر بقیه چیه ؟ این به عقل من رسید ! |
|||
|
|
۰:۲۱, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من هم معتقد به اشتباه بودن این باور ها هستم به خصوص باور دوم که متاسفانه خیلی هم بین والدین پر رنگ شده ،درمورد قیافه کمی نقد دارم خداوند هیج کس را زشت نیافرید همانطور که خوذ زیبای مطلق است ،من معتقدم محبت را خداوند در دل فرد قرار می دهد شاید شما هم دیده باشید زن یا مردی که از نظر ما نسبت به همسر خود قیافه شان زیبایی کمتری دارند ولی طرف مقابل عاشقانه او را دوست دارد این همان محبتی است که خدا در دل آدمی قرار می دهد مهم این است که زن ومرد در کنا هم طبق آیات قرآن کریم به آرامش برسند .وهمچنین به عشق وعلاقه بعد ازدواج اعتقاد کامل دارم .عشق ویا دوست داشتن بعد ازدواج پایدارتر است از احساسات زود گئر قبل ازدواچ ،قبل ازدواج در کنار پئیرش ظاهری .علاقه ابتدایی آنچه که خیلی مهم است تفاهم است وهم اعتقاد وباور بودن ارزرشهای یکدیگر را قبول داشتن وبه هم اعتماد داشتن .
![]() |
|||
|
|
۰:۲۵, ۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۶)zahra11 نوشته است: خب طبیعیه پسری که گلهای (خر زهره البته) از همه رنگ تو خیابون میبینه ممکنه خب نپسنده چنین دختراییو !! نظر بقیه چیه ؟ این به عقل من رسید ! اشتباهه پسرها حتی اونهایی که با دخترهای زیادی ارتباط دارن موقع ازدواج، بر خلاف ادعاهای روشن فکریشون، دنبال دختری هستند که موهاش رنگ آفتاب مهتاب ندیده باشه. اتفاقا این نوع دخترها طالب بیشتر دارند. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دقیقا من هم موافقم که دختر محجبه حتی برای پسرای که با دختر ها در ارتباط دارن یا به قول خودشون دوست اجتماعین هم قابل احترامن ودارای ارزش ،فقط دلم از این میسوزه چرا دخترای خوب ما به چنین پسرایی چواب مثبت میدن در واقع بهشون اجازه میدن که تا مجردن آزاد باشن بعد هم بیان با بهترین ازدواج کنند.
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من واسه دو موردش مثال نقض دارم...
نقل قول:ازدواج کند، خوب میشودبرادر بزرگ من خیلی عصبی بود و مدام داد و بیداد میکرد و همه میگفتن بیچاره زنش... اما الآن واسه خانومش مثل موم نرمه و اصلاً داد و بیداد نداره... تازه گزارش ها حاکی از اینه که همسر منم تو پسری هاش روزی 2-3 پرس فغان و فترات میکرده... در صورتی که الآن اینجوری نیست... نقل قول:قیافه عادی میشود.یکی از دوستان همسرم شبیه محمدرضا پگاهه و همسرش شبیه "زن ملوان زبل"... اما دیوانه وار همسرش رو دوست داره... همیشه هم میگه قیافه اش برام مهم نیست. مهم اخلاقشه که معرکه است... خداییش هم خیلی دختر مهربونیه... |
|||
|
|
۰:۳۶, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۵)MohammadSadra نوشته است: اشتباهه پسرها حتی اونهایی که با دخترهای زیادی ارتباط دارن موقع ازدواج، بر خلاف ادعاهای روشن فکریشون، دنبال دختری هستند که موهاش رنگ آفتاب مهتاب ندیده باشه. اتفاقا این نوع دخترها طالب بیشتر دارند. نه اینطوری هم که شما میگید نیست نمیتونیم حکم مطلق در این موارد بدیم همه چی نسبیه اینکه دنبال دختر افتاب ندیده باشند گذشته خیلیا اصلا نمیدونند برای چی ازدواج میکنند و معیارشون شده زیبایی های طرف مقابل زن نمیخوانند عروسک میخوان که زیبایهاشو به نمایش بذارند و افتخار کنند |
|||
|
|
۰:۳۸, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خداییش اگر اخلاق زن خوب باشه و یه مورد دیگه هم خوب باشه، تنها چیزی که اصلاً اهمیت نداره قیافه است. زشت ترین زن دنیا هم که باشه مرد حلوا حلواش می کنه.
|
|||
|
|
۰:۴۴, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۶)رهگذر... نوشته است: نه اینطوری هم که شما میگید نیست درست پسرها الان دوست دارن دخترها مثل عروسک کنارشون فقط توخیابون راه برن البته این بیشتر در مور د دوست ودختر وپسرهاست ،به نظر من همه مردها نسبت به زنان خود غیرت دارند خداوند در دلشان نهاده ولی چون قدرت نفسانی شان را کنترل نمی کنند واین حس خدادای را سرکوب می کنند تاخودشون هم بتونند راحت با نامحرم در ارتباط باشند ازسمت همسرشان متهم نشوند وبه اسم آزادی این اتهام را از سر خود واکنندو متاسفانه تازمانیکه دختران وزنان ما اینطور بی مهابا حریم ها را زیر پا می گذارند نمی شود بیش از این هم انتظار داشت . |
|||
|
|
۰:۴۵, ۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
راستی قیافه زن خیلی قشنگ نباشه یه حسنه براش.
پدر دوستم یه مثل برای زن قشنگ داره که متاسفانه نمیشه گفت ولی در کل زن قشنگ مال همه است به جز شوهرش. تو خیابون که راه میره ... زن اگر خیلی قشنگ نباشه مطمئنی که مال خودته، راستی اون موقع که لازمه، زنها بلدند چطوری خودشون رو حوری کنن، آقایون نگران نباشن. معیار مهم اخلاقه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |