|
کارشناس ****برنامه راز
|
|
۲۲:۲۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۶ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلان دوستان
تو برنامه راز سه شنبه شب یکی از کارشناسان میگفت: چرا باید حساس باشیم که بچه ها حرف بد نشنوند. این باعث میشه که بچه ها آماده جهاد نشن. این قاعده جزیی از تربیت اسلامی نیست."مثلا چه اشکالی داشت که تو فلان فیلم گفت ** ******یا تو یه جای دیگه آقای شریفی نیا گفت: *** ***. بچه باید این چیز ها رو بشنود تا خشن باشن بتونن جهاد کنند. آقای بهروز افخمی اگه استقامت بچه های شما با فحش رکیک و جنسی زیاد میشه این رو به اسلام نچسبون. امام حسین رهبر تمام جهاد گران تاریخ با ادب ترین فرد های زمان خود بود. علی (علیه السلام) شیر خدا به دشمن هم فحش نمیداد چه برسد به این که به فرزندان خود یاد دهد. لا ابالی گری با جهاد اسلامی خیلی فرق داره... توجه:دوستان دیگه میگن این لفظ ها رو تو تکرار برنامه سانسور کردن. |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حب و بغض صحیح رو میشه در زیارت عاشورا اموخت
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایشون زیاده روی کردن و خواستن از صمد بهرنگ تقلید کنن.
صمد بهرنگ می گه به بچه نگو دستتو بشور. به بچه نگو قبل از خواب مسواک بزن بچه باید از اولش واقعیت های جامعه جلو چمشش باشن. همین که درک پیدا کرد، اون واقعیت ها رو متوجه می شه. البته واقعیت یعنی فقر و زوال و بی بند و باری و ... نه اینکه فحش و این جور چیزا یادش بدی |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
والا من بچه قبل از انقلابم!!
(بیخود سنمو حدس نزنید )ولی بعد از انقلاب مدرسه رفتم !! انقد افتضاح بود که نگو !! والا اگه انقد فساد و بی حیایی نبود مردم به هوای مشکلات اقتصادی انقلاب نمی کردن! همه جور فحشی در ملاء عام میدادن! بد مستی تو خیابون جرم نبود و آدمهای بد مست همه کاری جلوی نا موس مردم میکردن!خدا شاهده ! خدا شاهده! همون موقع هم هر کی میخواست بچه تربیت کنه ! به سختی این کارو انجام میداد! یادم هست هر جا حرف اضافه بود مادرم گوش منو سفت میگرفت یا ازون محل فرار میکرد ! هر موقع صحنه ناجوری بود درچشممون رو میگرفتن! هم مامانم هم خالم!هم هر کی دغدغه ی دین داشت!خود آقایون!! پای بحث روان شناسی بیاد وسط میگن هر چی بشنوی یا ببینی تو ضمیر ناخود آگاهت ثبت و ضبط می شه! این همه هم که تو دین بحث طهارت نفس مطرح هست !! دیگه نمی دونم والا این بحثا رو از کجا اوردن!! اون بچه ای که میخواد با فحش شنیدن جهادی بشه میخوام صد سال سیاه نشه! |
|||
|
|
۱:۱۷, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آره ایشون درست می گن . مثلا چرا بچه ای که شنا بلد نیست رو از آب بترسونیم و بهش اجازه ندیم بره تو قسمت عمیق آب؟باید به جای اینکه آروم آروم ببریمش جلو و شنا کردن یادش بدیم مستقیم بندازیمش تو عمیقترین قسمت استخر تا بدونه شرایط اونجا چه جوریه و غرق شدن چیه اینجوری که چیزی یاد نمی گیره ، شک نکنید خودش اتوماتیک شنا یاد می گیره و مثل یه دلفین براتون تو آب شنا می کنه . اگه هم غرق شد دیگه مشکل از خودشه و توانایی پایینش !:|
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۶)یاســین نوشته است: حب و بغض صحیح رو میشه در زیارت عاشورا اموختصد در صد حرفتون صحیح هست، و از اونجا که دقیقاً بحث نوع حبّ و بغض در زیارت شریف عاشورا هست، مایلم اشاره کنم به اونچه که در این باره دیدهام و در دو پاراگراف آخر این ارسال یافت میشه. |
|||
|
|
۹:۵۳, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
البته چون برنامه رو کاملا دیدم اشون نگفتن فحش بدهند گفتن که باید یشنوند شنیده باشند و نه این که استفاده کنند و نقل کلامشون فحاشی باشه
|
|||
|
۹:۵۹, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من چون خودم ندیدم یه سوال داشتم
یعنی گفته بچه باید فحش رو بشنوه اما نگه؟ این میشه اخه؟ |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بله آدم باید همه چیزو بدونه حتی فحش رو هم باید یاد گرفت ولی استفاده نکنی و اگر کسی بهت فحاشی بدونی و متوجه بشی
وگرنه یه نفر بهت فحش و یا توهین میکنه ما میگیم که ببخشید یه چند لحظه صبر کنید من برم تا خونه یه نگاه به دایره لغات دهخدا بندازم و میام... جایی نرید چند لحظه من میام خدمتتون... با تشکر ![]() نه فقط فحش حالا این تمثیلی بودش در دیگر زمینه ها هم همینطوره |
|||
|
۱۰:۳۹, ۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۳۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بچه دختر خالم 2 ساله اشه،رفت با فامیلا مسافرت فقطم فحش یادگرفته،حالا به همه فحش میده، معنیشم نمیدونه
در مورد بچه ها صدق نمیکنه،تا وقتی که بچه به سن تمیز عقلی نرسیده درست نیست اون موردی رو هم که شما فرمودین شاید در مورد اقایون صدق کنه من نمیدونم خودشون بیان نظر بدن اما خانومی که خیلی فحش بلد باشه به نظر من بی حیاست،در شان خانوم نیست فکر نکنید فحش فقط یه حرفه که میاد و میره روح هم الوده میشه حتما هم نباید معنیشو دونست،همین که بدونی فحشه بسته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)ولی بعد از انقلاب مدرسه رفتم !! انقد افتضاح بود که نگو !! والا اگه انقد فساد و بی حیایی نبود مردم به هوای مشکلات اقتصادی انقلاب نمی کردن! همه جور فحشی در ملاء عام میدادن! بد مستی تو خیابون جرم نبود و آدمهای بد مست همه کاری جلوی نا موس مردم میکردن!
گوش منو سفت میگرفت یا ازون محل فرار میکرد ! هر موقع صحنه ناجوری بود درچشممون رو میگرفتن! هم مامانم هم خالم!هم هر کی دغدغه ی دین داشت!