کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رپ (بحث و بررسی)
۱۶:۵۰, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
این موضوع جدا شده از بحث
شبکه منتظران ظهور و استراتژی مبارزه
می باشد .....

باید این نکته را متذکر شوم که موسیقی اصیل ایران همچون دریاست آنقدر وسعت دارد که میتواند همه نوع موسیقی به زهر آلوده ای را پاک و تطهیر کند و در خود حل کند
موسیقی رپ و راک درست است که اکنون اهداف بسیار شومی را دنبال می کنند ولی در زمان تشکیل شدنشان اهدافی مانند عدالت خواهی دوستی و انسانیت و برابری نژاد ها را داشتند ولی به انحراف کشیده شده اند
من معتقد این هستم که ما
باید سلاح دشمن را بگیریم آنرا پس از پاک کردن بر علیه خودشان استفاده کنیم
پاک کردن موسیقی راک:
کاهش ضریب خشونت
اصلاح محتوا
تزریق انسانیت و اخلاق
برای مثال راک اسلامی
می توان به سامی یوسوف (انگلیسی) و یوسوف اسلام(آمریکایی) اشاره کرد
من نمی گویم که مردم را تشویق به موسیقی راک و رپ کنیم من می گویم جوونایی که در حال حاظر در داخل کشور تحت تاثیر موسیقی غربی قرار گرفته اند و فعال در این زمینه هستند را به راه اصلاح بکشانیم
بجای اینکه سازشان را از آنها بگیریم و ...
----------------------------------------------
دوست عزيزم سلام
شما گفته بودي:
موسيقي اصيل ايراني مي تواند هر موسيقي زهرآلوده اي را تطهير كند
ميشه لطفا استدلالتو براي اين حرف بگي؟

در واقع موسیقی رپ و راک هر چه باشند از لحاظ ریتم و اصول علمی موسیقی و همین طور زیبایی شناسی واقعا تهی می باشند
می توان با در نظر گرفتن موسیقی پاک ایرانی و نقاط عطف آن ساختار رپ و راک را بومی کرد
دلیل تن دادن به موسیقی شیطانی شده توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن است
می توان ساختار موسیقی انسانی ایران را شاخصی برای تغییر آنها قرار داد و به آنها روح و زیبایی بخشید

در این دوران که ما هستیم هنر خار گشته و جادویی و هرزگی ارجمند
ما فقط باید به آنها جهت بدهیم
همه چیز را از جمله بومی سازی و مبارزه را خود رپیست ها و راکیست ها انجام خواهند داد
فکر کنم مستند ظهور برای پاک کردن و جهت دهی کافی باشد
وقتی آنها جهت یافتند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)
این افراد به شدت نیازمند به هدف هستند و اگر آن را پیدا نکنند اهداف ماسون ها را دنبال خواهند کرد
--------------------------------------------------------------------
نقل قول:آیا "علت تن دادن به موسیقی شیطانی توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن" دانستن کمی خوش خیالی نیست؟

در اینجا منظور از جوانان کسانی هستند که عضو گروه های موسیقی هستند است نه هواداران این سبک ها خوش خیالی نیست نمی گویم همه آنها ولی عده ی زیادی از آنها هدف و ایدئولوژی ندارند و دچار تقلید کور کورانه از مغرضین می شوند اگر آنها واقعا موقعیت خود را در جدال خیر و شر بدانند و درک کنند
و دشمن واقعی را بشناسند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)

نقل قول:آیا متدی را که شما در نظر گرفته اید برای پاک سازی جامعه؟! کمی عجیب به نظر نمی رسد؟

دوست عزیز عجیب است
ما سون ها از روش های عجیب و غریب و غیر معقول راه های پیچیده ای برای تسلط بر جهان پیدا می کنند
در نظر داشته باشید که طی چند سال همین موسیقی رپ چه تاثیر عمیقی بر ذهن قشر جوان گذاشته
ما باید درست معکوس فعالیت های ماسون ها عمل کنیم البته با روش هایی که زود تر از آنها به نتیجه برسیم
در حوضه ی موسیقی فقط آگاه کردن کافیست حقیقت آنقدر قدرتمند است که می تواند آدمها را زیرورو کند چه برسد به سبک های موسیقی

نقل قول:فکر نمی کنید نیاز به بررسی کارشناسانه داریم؟! تصمیم های چنین شتاب زده ممکن است نتایج برعکس دهد یا حداقل جواب ندهد.

دوست عزیز من فقط نظرم را گفتم تصمیمی نگرفتم و قدرت عملیاتی در اختیار ندارم !!! نظرم را گفتم تا با بزرگانی مثل شما گفتگو کرده و به کمک شما به یک نتیجه ایده ال و کارشناسانه برسیم

-------------------------------------------
آیا همانطورکه موسیقی غربی انسان را به سمت سقوط و ابتذال و از خودبیگانگی و در نهایت جنون (رفتار گروه های هوی متال و راکشان را ببینید) سوق می دهد، آیا موسیقی اصلاح شده می تواند در جهت عکس عمل کرده و باعث رشد و کمال انسان شود!؟
زود به این سوال پاسخ ندهید. کمی بیاندیشید. در فرهنگ غنی شیعی، در احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ، کمی تحقیق کنیم... آیا ذات موسیقی اساسا قادر به انجام چنین مهمی هست؟

من زیاد از احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ،آگاهی ندارم
اما این دلایلی است که این حقیر می توانم در مورد اهمیت و تاثیر گذاری موسیقی بیان کنم
چرا سفارش به خواندن قرآن با صدای خوش و ترتیل می شود؟
چرا سفارش به قراعت قرآن بر بالین کسی که در حال مرگ است شده ؟
در دوران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چقدر انسان فقط بخواطر شنیدن لحن و موسیقی قرآن ایمان آوردند؟
نوحه ای که در محرم خوانده می شود آیا موسیقی نیست؟ آیا بر اساس گام های موسیقی ساخته نشده؟
دانشمندان مسلمان همچون فارابی رازی و امسال آنها به موسیقی اهمیت داده و در کنار علوم رایج چون ستاره شناسی و کیمیا و ... در مورد آن تحقیقات زیادی کرده و خدمات زیادی ارائه داده اند این در زمانی بود که اروپاییان .......
از استاد سنتورم شنیدم در مورد موسیقی می گفت که
هنگام دمیدن روح بر تن آدمی بعد عظیم روح با موسیقی وارد جسم انسان شد( موسیقی زمینه را برای ورود روح فراهم آورده) البته از منبعش آگاهی ندارم
موسیقی حکم کلید روح را دارد و مطالب عظیم و معارف ثقیلی می تواند با شعر های موسیقایی بر اعماق احساسات انسان نفوظ کند
آیا شعر های مولانا حافظ و... ملودیک یا آهنگ دار نیستند
یک لینک آهنگ بی کلام می گذارم آن را دانلود کرده و گوش دهید چه حالاتی بر شما رخ می دهد

جوونای نا آگاهی که می خواهند وارد رپ و راک شوند یا تازه وارد شدند هدف خوبی برای آگاه شدن هستند
سیاست ماسون ها این است که قشر های تاثیر گذار جامعه را گمراه کنند تا آنها دیگران را گمراه کنند
خوب ما می توانیم این عمل را به صورت معکوس اجرا کنیم
موسیقی در بعضی جا ها موثر تر از آموزش و پرورش هست

نقل قول:باید هدف گذاری کنیم. اگر می خواهیم برای جامعه راهکار داشته باشیم، رفتار ما فرق می کند با آن زمان که برای جامعه کوچکتر منتظران راهکار داشته باشیم. نمی توان راهکار رشد را برای کسیکه تا الان نماز نمی خوانده و تنها عشقش مدونا و لیدی گاگا بوده با کسی که یک منتظر واقعی است، یکسان دانست. فکر کنم کم کم متوجه می شوید منظور از بررسی کارشناسانه چیست...

برای هر شخص نقطه ابتدایی وجود دارد من خودم از لبه پرتگاه برگشتم و متاسفانه 6 سال نماز قضا بر دوش هایم سنگینی می کند
بله باید همه افراد را در نظر گرفت و همه شبیه به هم نیستند
ولی همه ما از یک گوهریم و خواسته های اساسی یکسانی داریم
بدون استسنا همه خریدار حقیقت هستند ولی عده ای به آن می رسند ولی عده ای نمی رسند و راه را گم می کنند
و اگر کسی آگاه شود خود را اصلاح خواهد کرد
و کاری که می کند را هم همین طور (چه تغییر و بومی سازی باشد چه ترک کردن آن)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، rahbin ، Amir ، سیماباروتیان ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۸, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #221
آواتار
استفاده از کلک های جز به کل در این تالار منسوخ شده
اول از همه اینکه رپ رو موسیقی تعریف کردین که کاملا غلطه. رپ موسیقی نیست. این رو در صفحات اول بحث بررسی کنید متوجه می شین که موسیقی نیست. رپ یک نوع آواز خوانی هست.
دوم اینکه نباید رپ رو به گروه خاصی نسبت بدین
اگه صفحات قبل رو مشاهده کنید متوجه می شید که اولاً رپ فارس تاریخچه اش بر می گرده به قبل حداقل چهار قرن پیش و دوران طلائی ادبیات ایران
تنها چیزی که بهش اضافه شده، محتویات اجتماعی و بیت های جهانی هست.
سبک سیاقش کاملا فرق داره. این رو واقعاً جدی می گم. با یکی دو بار گوش دادن متوجه نمی شید. باید اشعار رو از نظر وزن و هماهنگیشون با دوره ی دیسک ها بررسی کنید.
ولی باز هم اگه قبول نکردین باید بگم که خیل عظیمی از جوان هایی که این روز ها توی بحرین و اکراین و آمریکا ریختن تو خیابون به خاطر دعوت رپر ها و با کمک همین رپر های ارزشی مثل المشعف اماراتی بوده.
در ضمن من تو کتم نمی ره چون که صیهونیسم از رپ حمایت می کنه پس بده
چون که رپ یه شرکت نیست که حمایت بشه
رپ کوچیک نیست که حمایت بشه
رپ عقیده مستقل و تغییر ناپذیر خودش که خیابان هست رو داره
رپ یه طرز فکر هست.
نسل قبل ما پاپ دوست داشت. نسل قبل تر موسیقی اصیل. این یه سیر هست و هر نسلی خواسته های خودش رو داره و ما نباید عقب گرد رو به اونا تحمیل کنیم.
حالا من نمی دونم منظورتون از "هدف وسیله رو توجیه نمی کنه" چی بوده.
ولی رپ هم وسیله هست و هم هدف. هر دو با هم هست. مثل پاپ و راک و بقیه نیست که یکیش بشه حامد زمانی و اون یکی بشه فریدون
کسی که از این هدف و این وسیله تبعیت نکنه از این طرز فکر خارج می شه و ما بهش می گیم خالتور
اگه به رپر های اصیلی که اشاره کردم دقت کنید متوجه می شید دیگه چرت و پرت نمی خونن و از رپ کردنشون هدف اساسی که همون خیابان هست دارن
۲۱:۳۶, ۲۷/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۲۲:۱۸ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #222
آواتار
ی نکته رو بگم، هیچ پیش زمینه‌ای توی بحث وارد نیست، اگر داریم بحث می‌کنیم، مقصود اینه که حداقل به ی حد مشترک برسیم نه اینکه هرکس حرف خودش رو بزنه .
در همین راستا من سؤالی که برام پیش میاد رو میپرسم و هرکس که فکر میکنه پاسخی موجود هست، بسم‌الله ...

نقل قول:خلاصه کلام به عقیده شخصی خودم که اصلا تحمیلی درش نیست می گم رپ بی قانون ترین موسیقی جهانه به قول شما موسیقی خیابونی و موسیقی هست که بزرگترین کمپین های شیطان پرستی و صهیونیستی برای اثبات شیطان و نفی پرودگار استفاده می کنن به شخصه ترجیح می دم از همون وسیله واسه اثبات پرودگار استفاده نکنم کمی خلاقیت داشته باشم وکاره بهتری عرضه کنم

1. مگر این موسیقی چه خصوصیاتی داره که شما فکر میکنید برای نفی پروردگار ساخته شده؟!Huh
(شیطان اثبات نمیخواد، هر انسانی که به تصادفی نبودن خلقت و وجود خدا اعتقاد داشته باشه، به شیطان هم اعتقاد دارن .)

2. مخالفت با رپ، باعث میشه جوونای ما دیگه از این نوع موسیقی استفاده نکنن؟؟

این مفهومی که شما دارید میرسونید ی مثال براش میزنم :

ببینید، نجاست در مقابل تطهیر هست توی اسلام . ی سری نجاست‌ها پاک میشن و ی سری پاک نمیشن !
مثلا توی حیوانات، سگ عین نجاستــ ــه و حتی اگه شما 1 ساعتم با اسید شست‌وشوش بدین، بازم نجاستش برطرف نمیشه؛ ولی ظرفی که همون حیوون توش غذا خورده درسته که نجس هست، ولی با شست و شو پاک میشه . پس ما سه حالت داریم ! پاکی، نجاست و عین نجاست .
مفهومی که صحبتای شما توی ذهن من ایجاد میکنه، همون مفهوم عین نجاست هست . شما رپ رو از بیخ و بن غلط میدونید، ولی من دلیل قانع کننده‌ای براش نمیبینم !

نقل قول:نسل قبل ما پاپ دوست داشت. نسل قبل تر موسیقی اصیل. این یه سیر هست و هر نسلی خواسته های خودش رو داره و ما نباید عقب گرد رو به اونا تحمیل کنیم.

قبول ندارم !
اولا که این برای همه‌ی قشر جوون جامعه صادق نیست . میتونیم بگیم حدود 60% نه همه‌ی جوون‌ها !

دوما، اگه ی برسی بکنین، میبینین از این 60% حداقل 40% نه به مفهوم رپ کاری دارن، نه به فلسفه‌اش ! به اصطلاح با آهنگ فاز میگیرن؛ اصلا هم وسشون مهم نیست که حرف خواننده چی هست .
علت پا گرفتن خیلی از خالتورا هم همینـ ـه !

دوست عزیزی که تاپیک رو ادغام کردن، تاپیک اول مربوط به راک بوده و این تابیک مربوط به رپ !
بگذریم از تفاوت‌های بسیار این دو، حداقل اسم تاپیک رو تغییر میدادین ...
[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۱:۲۶, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #223
آواتار
ببینید من که گفتم هرکس یه نظر شخصی داره ..ما اینجا قرار نیست حرفای خودمون رو اثبات وحرف طرف مقابل رو نقض کنیم صرفا نظرمون رو می گیم وتا اونجایی هم که بتونیم ازش دفاع می کنیم
اما در مورد این موضوع من بیشتر نظرم روی این حرف بود که یه جوون شیعه نباید علاقه هاش وسلیقه اش با یه جوون غربی تقریبا بی دین یکی باشه چراچون شما واسه خودت ایدولوژی مجزا داری نیازی نداری سلیقه ات رو اونا بهت دیکته کنن اگه خودت واسه بیان عقایدت خلاقیت نداشته باشه و ساختار یکی دیگه استفاده کنی هنر نیست ..موسیقی یه ابزار خیلی مهمه به شرطی که توش تقلید نباش ومهم تراز اون چرا خودمون رو داریم انقد تنوع طلب می کنیم مدام احساس نارضایتی داریم نمی تونیم ثبات داشته باشیم یکی از دلایلی که ماهواره زندگی ها رو به بن بست می کشونه اینهکه مدام ذایقه زن و مرد و تغییر می ده سلیفه هاشون رو مدام چپ و راست می کنه بعد از یه مدت دیگه طرف از هیچی راضی نمی شه چیزی اونو اقناع نمی کنه چون توی دامی افتاده که هرچی دست وپا می زنه پایین تر میره
من با این جمله. مخالفم که هرچی تو دنیا اومد باید اونو بگیریم بعد عقاید خودمون رو پچپونیم توش...واگرم بخوام از رپ دفاع کنم باید بگم ماهیتش اعتراض و انتقاد خشن هست واسه چی تغییرش بدیم مثلا سازنده اش کنیم بزاریم باشه خودمون یه چیز سازنده ایجاد کنیم...
فک کنم سی دی شهادت آب رو حتما دیدید یکی از آهنگهایی که واسه آب گذاشتن همین آهنگ رپ بود بد قیافه ترین شکلهای مولکولی رو پیدا کردن که آدم یاده میکروب وویروس می افتاد نمی دونم ما به چه چیزی جذب شدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
۲:۴۲, ۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۲:۴۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #224
آواتار
بلاخره یاسر بختیاری (یاس) تقریبا مجوز گرفت با شرکت در فیلم "چارسو"

آنونس فیلم چارسو با قطعه‌ای مجوزدار از «یاس»

امیدواریم دید بعضی از دوستان نسبت به رپ یا همون گفتآواز بهتر بشه که بدونن میشه ازش در راه های درست هم استفاده کرد. متن آهنگی که میخونه واقعا قابل تامله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا