کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حقوق زن در خانواده(بحث محور)
۲۱:۳۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نظر شما خانم ها و آقایون محترم،حق زن در ازدواج چیه؟چه انتظاراتی میتونه داشته باشه،چه حقوقی داره،و اصلا فایده ی ازدواج برای زن چیه!
این سوال ها برام پیش اومده،چون تالار و یکسری کاربرها شدیدا مرد رو جلوی چشم های من و امثال من خراب کردند،چون کاری کردن که ازدواج به نظرم کار بیهوده ای شده:-)
راجع به حقوق خودم حرفی ندارم،بیشتر شنونده ام.اما فایده:
اقایون محترم بحث پول رو وسط نکشید:خانم ها الان میتونن شاغل باشن و از پس خودشون بربیان
امنیت:یک،پدر دارن مثل شیر!دو،حجاب دارن مواظبشونه،سه :نهایتن رزمی یاد میگیرن!
آرامش:خیلی از خانم ها(راجع به اکثریت حرف نمیزنم)اگر در خونه باهاشون مشورت نشه(گویا حدیث داریم با زنان نباید مشورت کرد!)اگه برای پول مجبور به خواهش بشن(خانم ها هم غرور دارن،اونم زیاد.)اگر مجبور باشن بابت همه چی توضیح بدن،اگر همه ی دستور های اقا رو بخوان گوش بدن،حق بیرون رفتن،دوستان رو ببینند،شغل داشته باشن(منظور کنار گذاشتن خونه و بچه ها نیست،در کنار اون!)اگر باهاشون به چشم بچه ای که باید همه چیزو براشون توضیح داد رفتار بشه،و در نهایت آقا به فکر همسر چندم باشن،این خانم ها اگر خونه ی پدر با عزت و احترام بمونن خیلی آرامش بیشتری دارن!
اینایی که گفتم جمع بندی بحث های این چند وقته.سیاه نمایی شده شاید،اما این نماییه که از مرد مذهبی دیده میشه اینجا.خوشحال میشم نظرتونو بدونم....
پی نوشت:قرار بر بحث در مورد حقوق اقایون نیست!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، السا ، رضوانه ، Reza2035 ، zahra11 ، fafa* ، mahpare
۲۲:۱۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بالاخره ازدواج خوب است یا نه ؟

زن ،ریحانه ی آفرینش

همسرداری بزگان

زن

آداب زن داری

حقوق زن در اسلام

***************************************************************************************
ببین اصلا نمیخواد فکر کنی که ازدواج با این اوصاف چیز مزخرفیه .این تاپیک ها رو هم همین جوری دیدم ربط داره گذاشتم .

در ضمن به حرف چند تا کاربر مذهبی مرد ، زندگیتو پایه ریزی نکن. نظریاتشون بدرد خودشون میخوره . زندگی واقعی شوخی نیست.

بالاخره تاپیک موقتی ها از چند جا داره میزنه بیرونSmile

دختر وقتی ........میشه خونه ی باباش نباشه بهتره و دیگه شوهر بدیم و بعد 15 سالش شد و الکی بگیم مجرده که درسشو ادامه بده و دیپلم بسشه . میخواد چیکار . وظیفش تربیت کودک و خانه داریه و میشه سرشو شیره مالید که موقتی هم راضی بشه در کنارش و و احساسش رو میشه خرید .همش تو این تالار خونده شد.تهش هم ماس مالی میکنن و میگن وای مرد ستیزی و دیدت فلانه . این بازی ها معنی نمیده.

این بحث ها تو دنیای واقعی ارزشی نداره . دختر جان Wink این کاربرا رو بی خیال.بزار بگن و بنویسن .
**********************************************************************************
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رضوانه ، fafa*
۲۲:۴۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:
یک،پدر دارن مثل شیر!

نقل قول:
رای پول مجبور به خواهش بشن(خانم ها هم غرور دارن،اونم زیاد.)اگر مجبور باشن بابت همه چی توضیح بدن،اگر همه ی دستور های اقا رو بخوان گوش بدن،حق بیرون رفتن،دوستان رو ببینند،شغل داشته باشن(منظور کنار گذاشتن خونه و بچه ها نیست،در کنار اون!)اگر باهاشون به چشم بچه ای که باید همه چیزو براشون توضیح داد رفتار بشه،و در نهایت آقا به فکر همسر چندم باشن،این خانم ها اگر خونه ی پدر با عزت و احترام بمونن خیلی آرامش بیشتری دارن!

خب دختر گل، توی همه اینهایی ک گفتی، جای ی واژه "عشق" خالیه ... ...

شما شاید با پدر و برادرهاتون ی رابطه کاملا صمیمی داشته باشین و اصلا از جانب اون ها احساس هیچ کمبودی رو نکنین، اما دل آدم ها اینطوریه ک هر چیزی باید سر جای خودش باشه ....

فکر نمی کنم بیشتر از این لازم باشه توضیح بدم، رجوع کن ب دلت ...

درباره دستورهای آقا و توضیح دادن و این جور حرفها،
فکر می کنم دیدگاهت ی کوچولو اشتباهه ...

اون چیزی هم ک شما دارین بهش می گین "دستورات"، فکر کنم بدونم از کجا نشات میگیره ... یادتون باشه ک هر کسی طبق میل خودش میره همسرش رو انتخاب می کنه ...

اینکه ی سری محدودیت هایی از طرف مرد گذاشته میشه، اسمش نیست دستورات، اسمش شرایط اولیه ست... دوست داشتی قبول کن، دوست نداشتی قبول نکن گلم!

پ.ن : ولی وجدانا این قضیه همسر دوم و سوم و ... ،عموما،خعلی نامردیه!
خیلی ی طرفه ب قاضی رفتنه ...
دعوا و کتک کاری هاش ( Wink ) هم قبلا صورت گرفته قصد هم ندارم دوباره این بحث رو باز کنم،
ولی خب، اکثریت خانوما ک دیدگاهشون نسبت ب این مسئله منفیه، باید همون اول ازدواج درباره این ها حرف بزنن با طرفشون دیگه ...

مثلا مورد داریم تو همین تالار خودمون، رسما اعلام کرده ک زن های بعدی هم دوست داره بگیره، شرایطش جور بشه، حتما می گیره ... کسایی ک با این مسئله مشکل دارن، ب این جور آدم ها نزدیک نشن خب!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Eve ، مجید املشی ، اسکای ، Havbb 110 ، ترنم ، fafa*
۲۲:۴۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #4
آواتار
من هم خیلی از ارسال های تاپیک ازدواج موقت و تاپیک های اخیر مربوط به ازدواج رو خوندم....
شاید آقایون تالار از این جمله من و ما خوششون نیاد
ولی همونطور که اسکای و sdg هم گفتن٬٬٬٬
من هم نظرم خیلی نسبت به آقایون تغییر کرد....!
شرمنده!
ناامیدمون کردید!
سوال بی جواب خانم یاسین در اون تاپیک ناامیدمون کرد خیلی زیاد...
میخواستم این ارسال رو نزنم...
ولی گفتم بهتره بگم...
فقط آقای سید ابراهیم جواب هاشون یک مقدار امیدوار کننده بود...
حقیقت رو گفتم....
.
.
.
.
.افکار زن شستشو داده بشه...که ازش سوءاستفاده بشه خیلی شیک!
اینها رازهای موفقیت شماست؟؟؟؟

متاسفم....این دیدیه که شما آقایون در ارسال های اخیرتون در ذهن من و خیلی از خانم ها ایجاد کردید....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Eve ، اسکای ، یاســین ، ترنم
۲۲:۵۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:من هم خیلی از ارسال های تاپیک ازدواج موقت و تاپیک های اخیر مربوط به ازدواج رو خوندم....
شرمنده!
ناامیدمون کردید!
ولی گفتم بهتره بگم...
حقیقت رو گفتم....
.
.
.
.
بام؟؟؟َشیب؟؟؟شیب دار می سازند؟؟؟
جنگل؟؟؟
کدوم حرف ها؟؟؟
کدوم صحبت ها؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Havbb 110
۲۲:۵۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۰)ELENOR نوشته است:  بام؟؟؟َشیب؟؟؟شیب دار می سازند؟؟؟
جنگل؟؟؟
کدوم حرف ها؟؟؟
کدوم صحبت ها؟؟؟

به همه آقایون توصیه میکنم یک بار دیگه برن همه ارسال هاشون رو در این دو تاپیک اخیر بخونن
...
واقعا...اندکی تامل...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، اسکای ، السا ، مجید املشی ، ترنم ، fafa*
۲۳:۰۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۵ توسط Eve.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۰)السا نوشته است:  خب دختر گل، توی همه اینهایی ک گفتی، جای ی واژه "عشق" خالیه ... ...

شما شاید با پدر و برادرهاتون ی رابطه کاملا صمیمی داشته باشین و اصلا از جانب اون ها احساس هیچ کمبودی رو نکنین، اما دل آدم ها اینطوریه ک هر چیزی باید سر جای خودش باشه ....

فکر نمی کنم بیشتر از این لازم باشه توضیح بدم، رجوع کن ب دلت ...

درباره دستورهای آقا و توضیح دادن و این جور حرفها،
فکر می کنم دیدگاهت ی کوچولو اشتباهه ...

اون چیزی هم ک شما دارین بهش می گین "دستورات"، فکر کنم بدونم از کجا نشات میگیره ... یادتون باشه ک هر کسی طبق میل خودش میره همسرش رو انتخاب می کنه ...

اینکه ی سری محدودیت هایی از طرف مرد گذاشته میشه، اسمش نیست دستورات، اسمش شرایط اولیه ست... دوست داشتی قبول کن، دوست نداشتی قبول نکن گلم!

پ.ن : ولی وجدانا این قضیه همسر دوم و سوم و ... ،عموما،خعلی نامردیه!
خیلی ی طرفه ب قاضی رفتنه ...
دعوا و کتک کاری هاش ( ) هم قبلا صورت گرفته قصد هم ندارم دوباره این بحث رو باز کنم،
ولی خب، اکثریت خانوما ک دیدگاهشون نسبت ب این مسئله منفیه، باید همون اول ازدواج درباره این ها حرف بزنن با طرفشون دیگه ...

مثلا مورد داریم تو همین تالار خودمون، رسما اعلام کرده ک زن های بعدی هم دوست داره بگیره، شرایطش جور بشه، حتما می گیره ... کسایی ک با این مسئله مشکل دارن، ب این جور آدم ها نزدیک نشن خب!

چقدر خوب گفتید!عشق!مردی که عاشق زنش باشه،هیچوقت اینکارهارو با همسرش نمیکنه!زنی که عاشق باشه میسازه!
ولی چند درصد ازدواج ها با عشق شروع میشن؟
منم همینو گفتم،از اقایون ناامید شدم.انگار نماینده ی همه ی اقایون دنیا همین کاربرا هستن؛)حرفم این بود که ازدواجی که بر پایه ی احساس نباشه،اگر طرف اینجور ادمی باشه،واقعا درست و به نفع خانم ه؟چی میشه اگه اکثر اقایون همچین عقیده ای رو داشته باشن؟اونوقت امثال من بیخیال این سنت حسنه میشن!

(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۱)رضوانه نوشته است:  من هم خیلی از ارسال های تاپیک ازدواج موقت و تاپیک های اخیر مربوط به ازدواج رو خوندم....
شرمنده!
ناامیدمون کردید!
ولی گفتم بهتره بگم...
حقیقت رو گفتم....
.
.
.
.

متاسفم....این دیدیه که شما آقایون در ارسال های اخیرتون در ذهن من و خیلی از خانم ها ایجاد کردید....

دقیقا...
انگار با چندتا حرف شاعرانه که زن گل و لطیف هست و مثلا یه هدیه و چند شاخه گل میشه زن رو وادار کرد به همه چیز رضایت بده:-)
آقایون بدونید!خانم ها در زمینه ی اینجور ابراز احساسات تیزن!ناخالصی داشته باشه بلافاصله متوجه میشن!با ابراز محبت الکی برای جلب رضایت راه به جایی نمی برید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، السا ، رضوانه ، fafa*
۲۳:۱۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
ببین عزیزم ، جناب سید ابراهیم خیلی بحث های خوبی کردن. حتما ازشون بخواه که کتابی و یا مباحثی در این مورد رو معرفی کنن .
من به شخصه از ایشون خیلی چیز ها یاد گرفتم و تو تاپیک موقتی ها SmileSmileSmileSmileSmileSmile هم دیدید که ایشون دید منطقی و اصولی داشتن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رضوانه ، ترنم ، fafa*
۲۳:۱۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9

بسم الله الرحمن الرحیم

شما عزیزان که تازه به حالت 1سال پیش من رسیدید !!!!Big GrinBig Grin

اول از همه درمورد احادیث به این نکته ای که گفتم حتما حتما حتما حتما باید توجه بشه :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid270996

صرف اینکه یک حدیث از جایی درآورده بشه و بدون مقدمه و موخره گفته بشه اصلا کار درستی نیست!

درثانی انتظار نداشته باشید اینجور جاها به جواب سوالتون برسید, سعی کنید مطالعاتتونو تو این زمینه بیشتر کنید تا یه عده سوء استفاده نکنن !

یادمه تو یه تاپیکی احادیث عجیبی درمورد وظایف زن دیدم, الان دارم سعی میکنم که دونه دونه اونا رو بررسی کنم با این شرایطی که تو تاپیک توهم دانایی گفته شده !

درمورد مشورت نکردن با زنان هم همونجا نوشتم, این فقط یه نمونشه !!!

درسته که زندگی رو عشق میگردونه نه قانون و بند و تبصره , ولی وقتی طرف مقابل داره دم از حقوقش میزنه, بد نیست بدونه طبق فرمایش پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) متناظر با هر حقی , تکلیفی وجود دارد .........

ان شاالله بتونم به نتایج خوبی در این زمینه برسم, حالا شاید نتایج تحقیقاتمو تو تالار هم بذارم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Eve ، السا ، رضوانه ، fafa*
۲۳:۱۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۲۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #10
آواتار
اخه سر حرف هایی بحش می شود که....
احکام اسلام مشخصه...مگر واجب کردن تعدد زوجات رو

الان اکثر مرد ها این جا مجردن
اکثرا هم تک همسر خواهند بود...
کلا مرد های ایرانی اینطورین... اگر ایران فرهنگش مثل عربستان بود این حرف ها موضوعیت داشت
اکثر این کل کل ها هم صرفا کل کل است
چند موردی هم که من در نزدیکان به طور معدود دیدم رابطه داشتن با یک خانم دیگر همسرشون از همه زودتر فهمید...بعضی هاشون جدا شدن بعضی هاشون اصلاح
زندگی با این مباحث و حتی فکر کردن بهشون دوامی نخواهد داشت...خصوصا در ایران
تمام مرد های فامیل ما تک همسر هستند...تا دو نسل قبل و بعد هم بودند و خواهند بود....
اصولا مرد ایرانی از وفادارترین مرد هاست...ولی از خالی بندترین ها هم هست در این موضوع و مدام شوخی می کند در موردش...خالی میبندن بیا و ببین...من دوست خارجی دارم ...عرب و غیر عرب...از ما زن دوست تر و زن ذلیل تر وجود ندارد...همشون میگن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، amirhq21 ، رضوانه ، مجید املشی ، مصباح ، زینب خانوم ، Havbb 110 ، یاســین ، ترنم ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا