کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساس میکنم این روزها معنای زیبایی را گم کرده ایم !
۲۰:۵۹, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: rr5ln5bxewfzxqzvq68c.jpg]

سوال توی عکس مطرح شده ، چرا ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مفقود الاثر ، sadegh-a ، black ، blue.blood ، فاطمه خانم ، ضحی ، مجید املشی ، محمود ، aboutorab ، Havbb 110 ، ترنم ، saloomeh ، بچه شیعه ، mhvvhm ، Sarina ، من انقلابی ام ، رضوانه ، mahdy30na ، amirhq21 ، Aryha ، Tolou ، azade ، fafa* ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۶, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام

من فكر ميكنم اين دختران و زنان بيمعرفت و بي احساسي باشند .

چون بيشترين ضربات را به برادران و پدران و شوهران و پسران خود وارد مي كنند .

براي اين حرفم هم دليل دارم .

اين افراد با اين اعمال ننگين شان باعث چه فتنه ها مي شوند بماند براي قيامت

هيچ برادر و شوهر و پدر با غيرتي دوست نداره ناموسش ويترين لوازم آرايش براي ديد مردان اجنبي باشه .

ولي افسوس كه اين خانم اصلاً به احساس و غيرت مرد و برادر و پسر و پدرشان هيچ توجهي نمي كنند و باعث خرد شدن غرور و غيرت آنان مي شوند .

شايد برخي از دوستان حقير را متهم به تندروي نمايند . باز اشكال نداره

براي اثبات ادعايم بريد از آنان بپرسيد كه آيا شما دوست داريد كه اين چنين است يا نه؟

زن حق داره آرايش كنه نه براي غير بلكه براي اوني كه دوستش داره

الان تو جامعه ما برعكس شده زن تو خونه كه هست مثل يه خانم بي ريخت و بد قيافه ولي وقتي كه ميخواد پا رو از خونه بيرون بذاره صد قلم آرايش كرده است

قديما يه حد و مرزي داشتند اين افراد ولي مدتي حد و مرزها برداشته شده ( فرق بود بين زن و دختر )

زياد حرف زدم ببخشيد

موفق باشيد

خدايا به اون خواهران و مادراني كه به حرمت فاطمه الزهراء سلام الله عليها حجاب خود را حفظ مي نمايد طول عمر باعزت و سلامتي و خير دنيا و آخرت عطا بفرما

آمين يا رب العالمين
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، ضحی ، AMINI ، blue.blood ، من انقلابی ام ، mahdy30na ، azade
۰:۰۶, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
حرف های جالبی زدن دوستان ، ولی میدونید مشکل چیه ، اخه اینا یکم هم خوشکل نیستن که ادم دلش بگیره نگاشون کنه
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مخصوصا اون وسطی خیلی شبیه روباه شده Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، فاطمه خانم
۰:۱۷, ۲۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۰:۱۷ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #13
آواتار
ببینید این مشکل روانی مردمه ایرانه که از هیچ چیز بلد نیستن درست و بجا استفاده کنن

شما به من بگو تو ایران کسی از موبایل کامپیوتر اینترنت و خیلی چیزای دیگه استفاده ی مفید و درست میکنه که ارایش دومیش باشه ؟؟

توی بلاد کفر اون کشورایی که خدارو نمیشناسن وقتی میری بیرون کسیو نمی بینی ارایش کرده باشه اونوقت اینجا مثلا مسلمون شیعه هستیم

نیت هامون صاف نیست دلامون پر از کینه و حسادته خیلی زود مغرور میشیم نمی دونم روز قیامت در برابر خدا چی باید بگیم بخاطر اینهمه گناه

بعضی وقتا به این نتیجه میرسم مردم ایران بدترین مردم جهان هستن! البته بلانسبت شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، aboutorab ، AMINI ، blue.blood ، Sarina
۹:۰۶, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
یا حق...

سلام

نقل قول: هيچ برادر و شوهر و پدر با غيرتي دوست نداره ناموسش ويترين لوازم آرايش براي ديد مردان اجنبي باشه .

ولي افسوس كه اين خانم اصلاً به احساس و غيرت مرد و برادر و پسر و پدرشان هيچ توجهي نمي كنند و باعث خرد شدن غرور و غيرت آنان مي شوند .

شايد برخي از دوستان حقير را متهم به تندروي نمايند . باز اشكال نداره

براي اثبات ادعايم بريد از آنان بپرسيد كه آيا شما دوست داريد كه اين چنين است يا نه؟

با غیرت رو قبول دارم

ولی همه ی مردا باغیرت نیستن بعضیا دوست دارن انگار اعتبار و شخصیتشون به همین مسئله است

یکی از آشناهامون ریختش به دور از عرف خانواده بود بهش گفتن جواب داد:
آقامون گفته راحت باشSurprise

آقاش کنارش بود مخالف بود می گفتHuh

یعنی این همه دختر و پسر بوق که دست در دست هم تو خیابونا راه می رن مشکلشون از دخترستHuhHuhHuh

اگه با این وضعیت مشکل دارن از اول با یه نجیبش ازدواج کننBasiji

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، aboutorab ، انتخاب ، Sarina ، mahdy30na
۱۰:۵۴, ۲۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۱۰:۵۶ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #15
آواتار
دوستان نکات خوبی رو اشاره کردند ولی دقت داشته باشید مساله آرایش کردن نیست چه اینکه اقوام بدوی هم ارایش می کردند و زنانشون از زیور الات استفاده می کردند ارایش کردن امری ست که با فطرت انسان هماهنگ است میل به زیبایی و زیبا جلوه کردن در انسانهای بدوی هم وجود داشته چه برسد به انسان مدرن امروزی .
اما نکته این جاست که سن ارایش در ایران به شدت پائین آمده و به طور محسوسی نمیشود برایش حد و مرز قائل شد . در گذشته آرایش کردن حد و مرز خاصی داشت و یا اینکه در موقعیت های خاصی انجام میشد ولی امروزه میبینیم دختران ما برای رفتن به مدرسه هم سعی میکنند به طور نا محسوس ارایش داشته باشند !!!!!!!!

الان در همین فیلم های خارجی دقت کرده باشین ارایش رو زنان مسن استفاده میکنند بخاطر عدم طروات و زیبایی جوانی اما امروز در ایران به قول دوستمون حتی زنان زیبای ما هم این نیاز رو حس میکنند . این نقطه خطرناکی شده و به عقیده بنده خیانتی است که زنان به هم میکنند . حداقل ضررش این هست که باعث میشه سطح توقع مردان در اجتماع از زیبایی زنان به طرز غیر واقعی رشد کنه !!!!! این یعنی شروع مسابقه زیبایی زنان برای انتخاب شدن توسط مردان !!!!!!!!!!! واقعا فاجعه است و تاسف بار .

حالا باید دید این تفکر چطور شکل گرفته در دختران نوجوان این عدم اعتماد به نفس مسئولیتش پای کیست ؟؟؟؟؟؟؟

خانواده یا دوستان یا اجتماع ؟؟؟؟؟؟؟؟

این علاقه مفرط دوران بلوغ برای دیده شدن توسط جنس مخالف ؟آن هم نه بخاطر برانگیختگی های جنسی تنها برای پذیرش !!!!!

فکر میکنم اگر در این تاپیک به چرایی این عوامل پرداخته بشه به نتایج خوبی خواهیم رسید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، AMINI ، ضحی ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، aboutorab ، Imam12 ، انتخاب ، شیدا ، Sarina ، من انقلابی ام ، mahdy30na ، azade ، مجید املشی
۱۳:۵۷, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
پیرو سخنان دوست خوبمون سالومه،آرایش و میل به زیبایی خیلی خیلی متفاوته با افراط
بقیشو خودتون قضاوت کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، saloomeh ، فاطمه خانم ، انتخاب ، mahdy30na
۱:۳۹, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
یا حق...

سلام

(۲۲/آبان/۹۱ ۱۰:۵۴)saloomeh نوشته است:  
الان در همین فیلم های خارجی دقت کرده باشین ارایش رو زنان مسن استفاده میکنند بخاطر عدم طروات و زیبایی جوانی

حالا باید دید این تفکر چطور شکل گرفته در دختران نوجوان این عدم اعتماد به نفس مسئولیتش پای کیست ؟؟؟؟؟؟؟

خانواده یا دوستان یا اجتماع ؟؟؟؟؟؟؟؟

این علاقه مفرط دوران بلوغ برای دیده شدن توسط جنس مخالف ؟آن هم نه بخاطر برانگیختگی های جنسی تنها برای پذیرش !!!!!

فکر میکنم اگر در این تاپیک به چرایی این عوامل پرداخته بشه به نتایج خوبی خواهیم رسید .

بله آرایش یا مخصوص مسن هاست یا آدم های لات این رو به عینه تو فیلماشون دیدم!!!

من بهش نمی گم عدم اعتماد بنفس همون خارجکی هام از مدشون پیروی می کنن نه؟؟؟

متاسفانه مد ما اینهSadAngrySad

حالا مد رو کی میسازه؟؟؟Huh

یا شاید اعتقادها کم شده نه؟؟؟Sad

من با جمله ی آخر کاملا موافقمSmileWinkSmile

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، saloomeh ، mahdy30na ، مجید املشی
۲۳:۴۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۰/آبان/۹۱ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است:  سوال توی عکس مطرح شده ، چرا ؟

تاپیک جالبیه
ممنون
ولی یه سوال
این دختر خانوم توی نایت کلاب هاشون هم اینطوریه؟
بدون آرایش؟
با لباس ساده؟
چرا کل زندگی و کل وضعیت هاشون رو با وضعیت خانم های ایرانی مقایسه نمیکنید؟
من نمیگم یه خانم ایرانی و مسلمان بره توی نایت کلاب و اینجور جاها تا دیده بشه....من میگم تو کشور ما به این نیاز دیده شدن چطور پاسخ داده شده؟؟؟
قبول دارید این نیاز در همه هست؟؟؟
کیه که دوست نداشته باشه دیده بشه؟؟؟؟
هیچکس

(۲۲/آبان/۹۱ ۰:۰۶)Mohammad Trust نوشته است:  حرف های جالبی زدن دوستان ، ولی میدونید مشکل چیه ، اخه اینا یکم هم خوشکل نیستن که ادم دلش بگیره نگاشون کنه

مخصوصا اون وسطی خیلی شبیه روباه شده

اتفاقا خانم های ایرانی همگی زیبا هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Mohammad Trust
۱۲:۰۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
به نظر من هم مشکل از عدم اعتماد به نفس خانم هاست ...
من زیاد اهل آرایش نیستم اما جدیدا که مقالاتی در مورد لوازم آرایشی خوندم باز هم رغبتم به استفاده از لوازم آرایشی کمتر شده.

--
همسرم یک حرف زیبایی میزنه که گفتنش در این جا خالی از لطف نیست:

"حجاب زن رو زیبا میکنه ، بهش یک ملاحت خاص میده. وقتی به خانمی که حجاب داره نگاه میکنی زیبایی او رو میبینی اما وقتی که خانم ها آرایش میکنند بیشتر از اینکه جلب توجه کنند برای مورد تحسین واقع شدن زیبایی شون ، جلب شهوت میکنند. "
درواقع نگاهی که به زن محجبه بدون آرایش هست از سر زیبایی اون فرد هست اما صورتهای آرایش کرده شهوت مرد رو تحریک میکنند.

------------
به نظر من یکی از علل آرایش خانم ها همین عدم آشنایی شون به نگاه های مردهاست .

عدم آگاهی شون به این هست که اگر مردی در اثر آرایش و رفتارهای اون خانم تحریک شد و مجبور شد به کار حرامی دست بزنه اون زن هم در اون گناه شریکه ...
عدم آگاهی شون به این هست که وقتی آرایش میکنند ، معنیش این هست که من جز ظاهرم چیز دیگری برای عرضه کردن ندارم . من یک فرد ناموفقم که تنها وسیله ام برای تحسین شدن ظاهر من هست.
و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Tolou ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا