|
اگر امام نیست؛ خدای او، راه او، رهنمودهای او هست....
|
|
۹:۲۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستمندان و فقرا در صف مقدم جامعه [/b]
امام خمینی(رحمة الله علیه): باید این توجه را به آقایان عرض کنم، که باید این عمل [کمکهای کمیته امداد به محرومین] با یک ظرافتی انجام بگیرد که مستمندان، محرومان خیال نکنند که آنها از باب اینکه در صف پایین جامعه واقع شدهاند مورد امداد واقع شدهاند؛ مستمندان و فقرا و دورافتادهها در صف مقدم جامعه هستند، و همین زاغه نشینان و حاشیه نشینان و محرومان بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند. همینها هستند که الآن در جبههها مشغول به فداکاری هستند، و جوانهای همینهاست که در سرتاسر کشور، داخل و در خارج کشور مشغولاند برای تأیید اسلام. و ملت شریف ایران قدر یک همچو جوانان و قدر یک همچو خانوادههایی که این جوانان را تحویل جامعه دادهاند میداند؛ و عمده این است که در پیشگاه خدای تبارک و تعالی یک درخشندگی خاص این افراد دارند. امروز در صحیفه - جلد ۱۷ - صفحه ۴۲۶ http://farsi.rouhollah.ir/library/sa...ume=17&tid=164 ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۷, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه):
ما حساب بكنيم كه اين مصيبتها براى چه به اين ملت وارد شد. مگر اين ملت چه مىگفت و چه مىگويد كه از آن وقتى كه صداى ملت درآمده است تا حالا قتل و ظلم و غارت و همه اينها ادامه دارد. ملت ما چه مىگفتند كه مستحق اين عقوبات شدند. ملت ما يك مطلبش اين بود كه اين سلطنت پهلوى از اول كه پايه گذارى شد بر خلاف قوانين بود. مجلس مؤسسان را با زور سرنيزه تأسيس كردند، و با زورْ وكلاى آن را وادار كردند به اينكه به رضا شاه رأى سلطنت بدهند. پس اين سلطنت از اول يك امر باطلى بود؛ بلكه اصل رژيم سلطنتى از اول خلاف قانون و خلاف قواعد عقلى است و خلاف حقوق بشر است. دوازده بهمن 1357 / تهران، بهشت زهرا |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه) خطاب به اعضاى كميته برگزارى استقبال
من از همه شما آقايان تشكر مىكنم كه در اين موردها زحمت كشيديد لكن زحمتى بوده است كه براى خادم خودتان كشيديد، زحمتى بوده است كه براى خدمتگزار خودتان كشيديد. من خدمتگزار شما هستم. من مىخواهم كه شما عزيز باشيد. من خدمتگزار ملت هستم. من مىخواهم ملت اسلام سربلند باشد، مستقل باشد؛ نه مثل حالا كه ما بايد همه چيزمان از جاى ديگر باشد. و همه مسائل سياسىمان را ديگران نقشه بكشند، همه مسائل اجتماعىمان را ديگران نقشهاش را بكشند، فرهنگ ما را ديگران برنامه بدهند، ارتش ما را مستشار ديگران اداره بكنند. من مىخواهم كه همه شما مستقل باشيد. 14 بهمن 1357 |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خطوط اصلی انقلاب اسلامی، آنگونه که حضرت امام ترسیم کرد: مگر ما از حسین بن علی(علیه السلام) بالاتریم؟!
آن چیزی که برای ما ارزش دارد اولاً، اسلام است که در آن همه چیز هست. ما برای شکممان قیام نکردیم که اگر شکممان را یک وقت جلویش را بگیرند ما بنشینیم سر جایمان. ما برای اسلام قیام کردیم؛ همان طوری که در صدر اسلام پیغمبر اکرم برای اسلام قیام کرد و آنقدری که او در زحمت و رنج واقع شد، ما نشدیم. دیروز یک پیرمرد نزدیک به هشتاد - تقریباً بین هفتاد و هشتاد بود - آمد با من مصافحه کرد و رفت آن کنار. دوباره من دیدم ایستاد و دوباره دارد میآید! دفعه دوم که آمد اینجا، گریه میکرد. اشکهایش را من دیدم که آنجا جاری بود. میگفت من میخواهم بروم جنگ بکنم! ....الحمدللَّه، ما که جوانهایمان، پیرهایمان، زنها، دخترها؛ همه، بچهها؛ همهمان یک تحولی در ما پیدا شده است که نمیخواهیم دیگر زیر بار ابرقدرتها برویم. ما باز به آن تنگنای اقتصادی که پیغمبر اکرم در آن چند سال، که در آن غار بود، واقع شده بود، واقع نشدیم. ....لکن ارزش عمل؛ یک ارزشی بود که میارزید به اینها. تحمل میکرد ایشان اینها را. ما الآن چیزی برایمان واقع نشده. خوب، یک گوشه کشور ما یک جنگی واقع شده و آن هم دارند سرکوبشان میکنند. ما باید مهیّا باشیم که فردا اگر از یک گوشه دیگری هم یک شیطان دیگری سر در آورد، آن [را] هم سرکوبش بکنیم. ما میخواهیم زنده باشیم و ما میخواهیم شرافت خودمان را حفظ کنیم و ما میخواهیم اسلام عزیز را، که همه چیز درش هست، استقلال درش هست - آزادی درش هست، شرافت درش هست - میخواهیم این را حفظش بکنیم و قرآن کریم را حفظ بکنیم. این ارزش دارد به اینکه ما همهمان هم از بین برویم، رفتیم. مگر ما از پیغمبر بالاتریم؟ مگر ما از حسین بن علی بالاتر هستیم؟ آنها هم همه چیزشان را دادند در راه هدفشان. ما از جنگ نباید بترسیم. پیغمبر اکرم جنگ کرده است برای اسلام. حضرت امیر جنگ کرده است برای اسلام. صدر اسلام در یک چند سال چندین جنگ، هشتاد تا، چقدر جنگ واقع شد. ما باید مهیّا بشویم برای جنگها و ما قدرت داریم..... ۱۲ آبان ۱۳۵۹ در دیدار با دانشجویان مسلمان پیرو خط امام موضوع: مقاصد استعماری قدرتها در ایجاد خوف - شکسته شدن قدرت پوشالی امریکا - انزوای از قدرتها http://farsi.rouhollah.ir/library/sa...me=13&page=301 |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه):
اگر برکت جمهوری اسلامی جز این نبود، این یک برکت بزرگی است که ما را و همه برادرهای اهل تشیع و تسنن را یک جا جمع کرده و همهمان برای اسلام میخواهیم کوشش کنیم. و باید همه ما توجه داشته باشیم که مبادا یک وقت تبلیغی بشود که در طول تاریخ تقریباً شده است که ما را، برادرها را از هم جدا کردند. اهل سنت را با ما جدا کردند. ما را از آنها جدا کردند. باید اینها را توجه بکنیم. باید ما با هم برادر باشیم. نگذاریم دیگران بیایند همه چیزمان را ببرند و ما بنشینیم سرش دعوا بکنیم سر یک چیزی که نباید دعوا بکنیم. |
|||
|
|
۶:۲۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۶:۳۱ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه): شکم و نان و آب میزان نیست، عمده شرافت_انسانی است، و شرافت به این نیست که انسان دستش را روی سینه بگذارد تا چند شاهی به او بدهند. بلکه شرافت انسانی به این است که در_مقابل_زور_بایستند. و جوانان ما ایستادند و در مقابل، آنها حصر_اقتصادی کردند، که همین حصر اقتصادی جوانان ما را بیدار کرد و فهمیدند که خودشان_باید_کار_کنند و زحمت بکشند تا احتیاجی به خارج نداشته باشند. 28 شهریور 1362 جلد18، ص 132 |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه): 28 اردیبهشت 1358 اسلام، ما بین عرب و عجم و ترک و کرد، هیچ فرقی نگذاشته است و ما مفتخریم که اسلام از میان عرب برخاسته، و در عین حال عرب را بر عجم و عجم را بر عرب برتری نداده است. |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه): 29 اردیبهشت 1358 ما روابط_با_امریکا را میخواهیم چه بکنیم. روابط ما با امریکا روابط یک مظلوم با یک ظالم است؛ روابط یک غارت شده با یک غارتگر است. ما میخواهیم چه کنیم. آنها میل دارند که با ما روابط آنها احتیاج دارند که با ما روابط داشته باشند؛ ما چه احتیاجی به امریکا داریم.... البته سنای امریکا ما را محکوم میکند. مجالس انگلستان هم ما را محکوم میکنند. مجالس شوروی هم ما را محکوم میکنند. ما محکوم همه [قدرتها] هستیم. آن کاری که در ایران واقع شد کاری است که همه قشرهای ظالم و مستکبر با آن مخالفند. ما هیچ توقع نداریم که دولت امریکا یا سایر دوَل ابرقدرت، آنهایی که میخواهند منافع ما را ببرند، حالا که ما دست آنها را کوتاه کردهایم بیایند تشکر هم بکنند! البته نباید هم بکنند. خیلی هم اظهار تأسف باید بکنند. |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
رحمت خدا بر امام روشنگر و ژرفنگری که گوئی تا انتها را می دیده است! |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۶ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
اگر ما را تحریم کنید.....
من بارها اعلام کرده ام..... خون دلها خورد و رفت..... نه فقط از متحجرین.... بلکه از.... افسوس که هنوز هم، حتی ازکسانی که انتظار نمی رود، جفا می بیند.... |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
امام خمینی (رحمة الله علیه):
اگر ما با دست جنایتکار امریکا و شوروی از صفحه روزگار محو شویم و با خون سرخ شرافتمندانه با خدای خویش ملاقات کنیم، بهتر از آن است که در زیر پرچم ارتش سرخ شرق و سیاه غرب زندگی اشرافی مرفه داشته باشیم وصیتنامه سیاسی-االهی جلد ۲۱ - صفحه 440 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار و سخنرانی ها و رهنمودهای سید حسن نصرالله | fr60din | 35 | 16,403 |
۱۲/مرداد/۹۲ ۱:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| mp3: راه امام از امام جدا نیست! | غریبه7 | 0 | 1,063 |
۱۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۶ آخرین ارسال: غریبه7 |
|

![[تصویر: 1_________________.jpg]](http://www.askdin.com/gallery/images/27312/1_________________.jpg)