|
کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید)
|
|
۱۴:۵۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۶:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . سلام. در تاپیک زیر تعداد 36 نفر از دوستان برای حضور در طرح اعلام آمادگی کردند: . حضرت مهدی(عج ) به یک از مشتاقان دیدارش که به زیارت آن حضرت موفق شده بود دوباره فرمود: از رحمت خدا دور است کسی که نماز صبح را چندان تاخیر بیندازد تا ستاره ها ناپدید شوند و نماز مغرب را به حدی تاخیر بیندازد تا ستاره ها ظاهر شوند. . حق الیقین/ص۳۰۲ زمان کارگاه: از 13 رجب (میلاد حضرت علی(ع )){23 اردیبهشت} تا 27 رجب (مبعث حضرت رسول(ص )){6 خرداد} . . روند کارگاه: -هر روز در تاپیک یک نظر سنجی جدید قرار می گیره که باید همه اعضا توش شرکت کنن. نظر سنجی برای اینه که ببنیم روند کارمون چجوریه،جند تا مون نمازشون رو اول وقت خوندن،چند تا مون خواب موندن .(فارغ از اینکه چه کسانی بودند،فقط تعداد رو می خوایم ببینیم) نگران هم نباشید،اینکه چه کسی به کدام گزینه رای داده معلوم نخواهد شد،خود من هم نمی توانم ببینمش ،پس بدون نگرانی توی نظر سنجی باید شرکت کنید. . -یکسری سطوح جریمه هم برای خودمون قرار می دیم،که هر کس طبق اون جدول(که در ادامه میاد) باید خودش عمل کنه،یعنی اگر مثلا کسی چهارمین بار خواب موند باید ، باید فرداش زودتر پاشه و نماز شب هم بخونه ،و یا اگر کسی اولین بار خواب موند مثلا زیارت آل یس بخونه. . سطوح : (مخصوص شرکت در نظر سنجی)-هر روز همزمان با عوض کردن نظر سنجی ، یک پستی هم توسط بنده در تاپیک زده میشه،دوستان هر وقت که در نظر سنجی شرکت کردن باید زیر اون پست تشکر بزنن،تا ما بفهمیم که چه کسانی در نظر سنجی شرکت نکرده اند. . -اعضای کارگاه به دو یا سه گروه (بسته به تعداد اعضا) تقسیم می شوند،که تک تک اعضای هر گروه باید روزهای خاصی در تاپیک پستی با محتوای نماز،(البته کوتاه نهایتا 5 خط) ، قرار بدهند. . . ![]() . جریمه ها: . . هر روز اعضای یکی از گروه های پنج نفره فوق در تاپیک باید زحمت بکشن و پست بذارن. پستی با محتوای نماز، (اعم از حدیث،آیه، و ...) فقط اینکه کوتاه باشد،{نهایتا 5 خط}. . گروه اول --> 23و30 اردیبهشت گروه دوم --> 24و31 اردیبهشت گروه سوم --> 25و1 اردیبهشت گروه چهارم --> 26و2 اردیبهشت گروه پنجم --> 27و3 اردیبهشت گروه ششم --> 28و4 اردیبهشت گروه هفتم --> 29و5 اردیبهشت . . . برادر عزیزم حسن عزتی،در دادن پیام های یادآوری به دوستان، به بنده کمک خواهند کرد. . . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۰, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بنام الله
عذر میخوام بدلیل طولانی بودن ولی خوندش ارزش داره فریادهای آقای بهجت (رحمة الله علیه) هنگام سلام نماز برای من سئوال شده بود، گفتم اگر ندانم چرا فریاد میکشد دیگر برای نماز به قم نمیروم. تهران زندگی میکردم، کارم در زمینه کامپیوتر بود، روزی از تلویزیون یکی از نمازهایی را که آیتالله بهجت (رحمة الله علیه) میخواندند را دیدم و لذت بردم. تصمیم گرفتم به قم بروم و نماز جماعتم را به امامت آیتالله بهجت (رحمة الله علیه) بخوانم، همین کار را هم کردم، به قم رفتم، دیدم بله همان نماز باشکوهی که در تلویزیون دیدم در قم اقامه میشود، نمازهای پشت آقا بسیار برایم شیرین و لذت بخش بود، برنامهام را طوری تنظیم کردم که هر روز صبح بروم قم و نماز صبحم را به امامت آقای بهجت بخوانم و به تهران برگردم. یک سال کارم همین شده بود، هر روز صبح میرفتم قم نماز میخواندم و برمیگشتم، در این زمان شیطان هم بیکار ننشسته بود، هر روز مرا وسوسه میکرد که چرا از کار و زندگی میزنی و به قم میروی؟ خوب همین نماز را در تهران بخوان و …. کم کم نسبت به فریادهای آیتالله بهجت (رحمة الله علیه) هنگام سلام دادن آخر نماز حساس شده بودم، آخه چرا آقا فریاد میکشه؟ چرا داد میزنه؟ چرا با درد سلام میده؟ حساسیتم طوری شده بود که خودم قبل از سلامهای آقا سلام میدادم. به خودم گفتم من اگر نفهمم چرا آقا موقع سلام آخر نماز فریاد میکشه دیگه نمیام قم نماز بخونم، همون تهران میخونم، این هفته هفته آخرمه … یک روز آومدم و رفتم دم درب منزل آقا، در زدم، گفتم باید بپرسم دلیل این فریادهای بلند چیه، رفتم دیدم آقا میهمان داشتند، گوشه اتاق نشستم و در افکار خودم غوطهور شدم، تو ذهن خودم با آقا حرف میزدم، آقا اگر بهم نگی میرم هان! آقا دیگه نمیام پشتت نماز بخونم هان! تو همین افکار بودم که آیتالله بهجت انگار حرفامو شنیده باشه سر بلند کرد و به من خیره شد، به خودم لرزیدم، یعنی آقا فهمیده من چی میگفتم؟ من که تو دلم گفتم، بلند حرفی نزدم، چطور شنید؟ سرم را پایین انداختم و آرام از مجلس خارج شدم و به تهران برگشتم، در راه دائما با خودم میگفتم آقا چطور حرفهای من را شنید؟ در همین افکار بودم تا اینکه شب شد و خوابیدم، در خواب دیدم پشت آیتالله بهجت (رحمة الله علیه) ایستادم و در صف اول نماز میخوانم، متعجب شدم، در بیداری اصلا نمیتوانستم به چند صف جلو برسم چه برسد به اینکه برم صف اول! خوشحال بودم و پشت آقا نماز میخواندم، یک دفعه تعجب کردم، دیدم در جلوی آقا، روبروی محراب یک دربی باز است به یک باغ بزرگ و آباد، آخه این در رو کی باز کردند؟ اصلا قم چنین باغ بزرگی نداره، تعجب کردم، باغ سر سبز و پر از میوهای بود، خدای من این باغ کجا بوده؟ در همین افکار بودم که به سلام آخر نماز رسیدیم، در انتهای نماز و هنگام سلام نماز درب باغ محکم بسته شد، یک لحظه از خواب پریدم. یعنی من خواب بودم؟ آقا جواب سئوال من رو در خواب دادند، پس راز این فریاد بلند آقا هنگام سلام نماز درد دل کندن از آن باغ آباد و بازگشت به زمین خاکی بود؟ به دلیل این درد آقا فریاد میکشید، من جواب سئوالم رو گرفته بودم و پس از آن سه سال دیگر عاشقانه هر روز صبح برای نماز به قم میرفتم و سپس به تهران بازمیگشتم تا آقا رحلت کردند.» این مطالب خاطرات یکی از نمازگزاران حضرت آیتالله العظمی بهجت (رحمة الله علیه) بود که توسط پسر این مرجع تقلید فقید در مراسم سالگرد حضرت آیتالله بهجت (رحمة الله علیه) در مسجد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ورامین بازگو شد. |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
خواهر گلم..خیلی عالی بود،ممنون
برای این ارسال زیبا و تاثیر گذار، تشکر و اعتبار کمه این پست رو زدم تا دوستانی که احیانا به خاطر طولانی بودن پست مطالعه نکردند حتما بخونند |
|||
|
|
۸:۳۷, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم الله . به روز شد. لطفا در صورتی که در نظر سنجی شرکت کردید زیر پست تشکر بزنید.. التماس دعا
|
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام برادر ارجمندم جناب ميلاد.م
ممنون از طرح زيباتون ![]() شركت تو كارگاه نماز اول وقت براي من واقعا قشنگ ودوست داشتني بود ![]() بهترينها رو از خداوند براي شما وتمامي اعضاي كارگاه خواستارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نماز و تحرک اسلام از مردم تحرک و هیجان معنوی می خواهد،شعار ((عجّلوا بالصلوة)) و ((فاسعوا الی ذکر الله)) (1) یعنی باید هنگام نماز با صدای مقدس اذان در جامعه مسلمین ،تحرک و تصمیم خاصی را به وجد آورد،باید کارها تعطیل،تفرق ها تبدیل به وحدت ، غفلت ها تبدیل به ذکر و یاد خدا شود. مؤمن واقعی کسی است که هرگاه یاد خدا شد،دل او تکان بخورد. مثال کسی که صدای اذان را بشنود و بی توجه باشد،مثال کودکی است که صدای پدر را بشنود و اعتنا نکند. (1) سوره جمعه،آیه9 (کتاب یکصد و چهارده نکته درباره نــــــــــماز از آقای محسن قرائتی) |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۲۳ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
یکی از راههایی که می توان فهمید خدا
ما را به حال خود وا گذاشته یا نه ، اینست که ببینیم آیا توانایی عبادت برای او را از دست داده ایم یا نه... |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
نَومٌ عَلَی عِلمٍ خَیرٌ مِن صَلاهٍ عَلَی جَهلٍ خواب باعلم بهتر از نماز با جهل است. لاصَلوهَ لِمَن لایُطِعِ الصَّلاه، و طَاعَهُ الصَّلاهُ أن تَنهَی عَنِ الفَحشاء و المُنکر کسی که مطیع نماز نباشد، نمازش کامل نیست و اطاعت از نماز همان دوری از فحشاء و منکر است. هیچ نمازی نیست مگر این که چون وقت آن فرا می رسد فرشته ای درپیش روی مردمان ندا می کند: ای مردم! برخیزید به سوی آتشی که بر پشت خودافروخته اید، تا آن را با نماز خویش خاموش کنید. |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۳ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ماجرای بیدار شدن امروزه من جالب بود...یهو از خواب بیدار شدم داشتم با خودم فکر میکردم چرا بیدار شدم که گوشیمو نگاه کرد دیدم وقت نمازه ... جالب ترش اینکه گوشیمو اشتباه تنظیم کرده بودم روی 4 عصر.. .اینم یکی از ثمرات این کارگاه که ساعت بدنم تنظیم شده...بخوام با نخوام بیدارم میکنه.از همه ی دوستان که باعث این طرح بودن ممنونم. سوال: سلام علیکم. اینجانب بعضی مواقع سال که نماز صبحم متاسفانه دیر میشود، با وجود اینکه هوا کاملا روشن هست، ولی در تقویم اوقات شرعی 20 دقیقه به طلوع آفتاب مانده، و بعد از ادای نماز احساس بدی به من دست میدهد، که فکر میکنم نمازم قضا شده، میخواستم بدانم که تکلیف نمازهای من چیست در ضمن برای بیدار شدن اول وقت برای نماز صبح باید چکار کنم؟ خیلی ممنون. مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله) جواب پسرم جا دارد از تأخیر نماز صبح نگران باشد و به شما احساس بدی دست دهد زیرا اگر کسی بداند در خواب ماندن از نماز اول وقت خصوصاً صبحها چه چیزی را از دست میدهد لحظه ای درنگ نمیکند. |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
امام علي (علیه السلام):
اُنظُر فيما تُصَلّى و َعَلى ما تُصَلّى اِن لَم يَكُن مِن وَجهِهِ و َحِلِّهِ فَلا قَبولَ؛ بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول نخواهد بود
تحف العقول ص 174 الغزالى فى احياء العلوم كانَ (صلى الله عليه و آله) لا يَجلِسُ اِلَيهِ اَحَدٌ و هُوَ يُصَلّى اِلاّ خَفَّفَ صَلاتَهُ و اَقبَلَ عَلَيهِ فَقال: اَ لَكَ حاجَةٌ؟ هرگاه رسول اكرم صلى الله عليه و آله نماز مى خواندند و كسى نزد ايشان مى نشست، ايشان نماز خود را كوتاه مى كردند و به او رو مى نمودند و مى فرمودند: آيا خواسته اى دارى؟ مناقب آل ابی طالب(ابن شهر آشوب) ج 1 ، ص 147 |
|||
|
|
۵:۰۰, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . دوستان عزیزم،آمارها نشون می ده که بد جور داریم افت می کنیم.!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() . . ===================================================
.. . امیرالمومنین علی (علیه السلام) می فرمایند : همانا انسان تا وقتی که در نماز است جسم او و لباسش و فرش زیر پایش و در و دیوار اطرافش و هر چه در اطراف او می باشد تسبیح خدا می گوید پس چه زشت است که انسان در نماز متوجه خدای عزوجل نشود و از فرش زیر پایش پست تر گردد. ميزان الحکمه جلد 5 صفحه 377 . . نظر سنجی به روز شد. لطفا در صورتی که در نظر سنجی شرکت کردید زیر پست تشکر بزنید.. التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه های بیداری||کارگاه ویژه ماه رمضان | میلاد.م | 93 | 33,222 |
۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۳۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ·٠•●کارگاه بیداری || اعلام آمادگی کارگاه ویژه ماه رمضان●•٠·˙ | میلاد.م | 38 | 13,979 |
۹/تیر/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: 135 |
|
| اعلام آمادگی کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید) | میلاد.م | 47 | 16,249 |
۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: 1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123009718/1.jpg)
![[تصویر: 2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123009726/2.jpg)

.
![[تصویر: 10.jpg]](http://mileyr.persiangig.com/namaz/10.jpg)