|
بيانيه دوم "داعش" درباره ترور آيت الله سيستاني!
|
|
۱۱:۲۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بيانيه دوم "داعش" درباره ترور آيت الله سيستاني!
22 اردیبهشت 1393 شیعیان برآن قائلند که يک فردی از بنی هاشم در جنوب عراق کشته می شود، و آن فرد "نفس زکیه" است. آن فرد "علی سیستانی" است و همه بدانند ما او را خواهیم کشت و بدن او را به خاک خواهیم کشاند! به گزارش شیعه آنلاین، چندی پیش گروهک تروریستی "دولت اسلامي عراق و شام" موسوم به "داعش" با انتشار بیانیه ای وقیحانه، حضرت آيت الله سید «علی سیستانی» مرجع عاليقدر جهان تشيع را به قتل تهدید کرد.داعش در بيانيه خود آورده بود: مسلمانان بدانند که شیعیان "منحرف" و خارج از دین اسلام هستند. مرکز ثقل شیعیان عراق نجف است و هسته نجف مرجعیت آن است. در حال حاضر مرجعیت شیعه در عراق، فردی بنام «علی سیستانی» است که باقیمانده از نسل "صفویان" است! ما به تمامی شیعیان هشدار می دهیم که «علی سیستانی» باید از عراق خارج شود، در غیر این صورت وی را خواهیم کشت! اما در اين ميان داعش بیانیه جديدي منتشر کرده و در آن از جزئیات ترور حضرت آيت الله سیستانی پرده برداشته است. در بيانيه جديد گروهک تروريستي – تکفيري "داعش" آمده: ما می دانیم که جبهه مقابل ما یعنی شیعیان این اوضاع را در روایات و احادیث خود دارند و فکر مي کنند که ما "سپاه سفیانی" هستیم. ما به همه مسلمانان اعلام می کنیم که راه و روش ما، راه و روش "بنی امیه" است. "داعش" در ادامه بيانيه جديد خود نوشت: شیعیان برآن قائلند که يک فردی از بنی هاشم در جنوب عراق کشته می شود، و آن فرد "نفس زکیه" است. آن فرد "علی سیستانی" است و همه بدانند ما او را خواهیم کشت و بدن او را به خاک خواهیم کشاند! در پايان اين بيانيه آمده: شیعیان عراق آماده ضربات و حملات سهمگین ما باشند. ما شیعیان را هلاک خواهیم کرد! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
توی احادیث محل قتل نفس زکیه سه مورد عنوان شده: نجف،کوفه و مکه.
نمیشه فردی رو به این عنوان معرفی کرد. چیز قطعی که در روایات وجود داره اینه که بین قتل نفس زکیه و ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فاصله ای نیست(حدود دو هفته) بنابراین نمیشه به این سادگی درباره ش حرف زد |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ممنون از tishtar عزیز
یه نکته هم بگم اینکه از اونجایی که «نفس زکیه»(به معنای انسان پاک) یک کلمه نکره است به همین خاطر ممکنه چند نفس زکیه وجود داشته باشه ! اما اینکه چه کسی «نفس زکیه» س یا چند «نفس زکیه» ممکنه وجود داشته باشه معلوم نیست |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:کاریزما یعنی جذابیت یا بهتر بگم جذبه و هیبت رباینده به شکلی که شما تصور می کنی صاحب کاریزما کسیه واسه خودش( که تجربه ثابت کرده کسی هم هست واسه خودش! ) مثلا یه نفر خوب حرف می زنه. فصاحت و بلاغت داره. منطقیه. رفتار و آداب معاشش مناسبه. شیته رفته است. این فرد یه کاریزمایی به شما القا می کنه و شما تصور خوبی از این فرد در ذهنتون ایجاد می کنین. البته به تجربه ثابت شده که کاریزما با ریاکاری یکسان نیست. چون کاریزما خیلی شدید تره و کلا به نظر اکثر روانشناسان کاریزما در اصل واقعیت یک فرده نه ظاهرش که ناخواسته به مخاطب القا می شه. قابل ذکره که کاریزما یه شبه ایجاد نمی شه بلکه باید سال ها صاحب کاریزما جلوی چشمت باشه و شما هم آگاه یا نا خودآگاه زیر نظر داشته باشینش پس فرق کاریزما با ریاکاری اینه که ریاکاری بالاخره رو می شه اما کاریزما واقعیته! نمی شه یه نفر کاریزمای دروغین ایجاد کنه. حالا عوامل این کاریزما چی هستن: 1 - طرز پوشش 2 - چهره 3 - طرز نگاه 4 - هیکل و جثه 5 - حرکات و رفتار و حالات چهره مثل لبخند و ... 6 - شیوه ی صحبت یعنی آرام، قاطع، محکم، سریع، با لهجه و ... 7 - شیوه های انتقال ارزش و مفهوم( مثلا آخر استدلال لبخند بزنه یا قیافه حق به جانب داشته باشه یا رجز بخونه! ) 8 - سبک زندگی، نژاد و تیره، دوستان و خانواده و ... |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کاریزماتیک بودن و نبودن یک دیدگاه مادی گرایانه و باطله
اگر کسی در قلوب افراد جا بگیره صرفا بخاطر اینه که در قلبش خداست و بس شاید یکی بتونه بوسیله های مختلف مردم رو دور خودش جمع کنه ولی پایدار نیست 8 موردی که شما گفتی کاملا ریاپذیره! |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
داعش هم روایات مارو خونده کاشکی باخوندنشون ارشاد میشدند حداقل------- میدونم دوستان قصدشون پایین آوردن شان مراجع نیست اما خواهشا توجه بفرمایید که گفتن اینکه چه کسی بالاتر هست یا نیست کاریزماتیک هست یا نیست اصلا ضرورتی نداره تا ازتون درمورد اعلم بودنشون سوال نپرسیدن مثلا آقای بهجت (رحمة الله علیه) از نظر شخصیت کاریزماتیک کم و کاستی نداشتند ایشون هم بسیار محبوب بودند با اینکه منصب سیاسی نداشتندنقل قول:تا اونجا که من متوجه شدم بیشتر بچه های تالار تحصیل کرده هستند، مخصوصا بعضی از دوستان فلسفه و منطق و ادیان خوندن و کلماتی استفاده میکنن که برای من که هنر خوندم یکم سنگینه....اگر میشه از کلمات عامی تر و ساده تر استفاده کنید... که من و دوستان دیگه که مثل من هستن از نوشته ها و اطلاعاتتو ن بهره ببرن...به به یه هنری دیگه ![]() ![]() الان شما میخواین مرجع تون رو انتخاب کنید؟ من خودم مرجع تقلیدم خود آقای سیستانی (حفظه الله) هستند اگه سوالی در مورد اشون داشتین اگه خواستید بپرسید ----- ریطی به موضوع نداره اما این رو هم همینجا بگم ایشون میفرمایند که درامور داخلی باید پیرو رهبر آقای خامنه ای (حفظه الله) بود (حرفم رو اینطور برداشت نکنید که نظر مرجع از نظر رهبر بالاتره ها اینو برای کسانی گفتم که یه سری حرف های بیخود درمورد نظر ایشون تبلیغ میکنند و سعی درنشون دادن اختلاف بین ایشون و رهبر دارند) هردو این مراجع شخصیت های هستند که در جهان تشیع حرفشون بسیار مورد توجه هست دلایلشم بسیار واضح هست میتونید در ویکی پدیا درمورد کاریزماتیک مطالعه کنید اما توجه کنید که معیارهای دینی کمی متفاوت هست مثلا صلابت در نظر (اونهم نظری که شخصی نیست بلکه دینیه /استواری در دین و اعمال نظر خدا باشه و از سر قدرت طلبی و خودخواهی نباشه)این کاریزما هم دوستان گفتند یه نظر شخصیه مثلا از نظر من شخصیت کاریزماتیک امام خمینی (رحمة الله علیه) هست
|
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲:۲۴ توسط soora.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر میکنم که دوستان خوبی دارم و با متانت و صبوری جواب من رو میدن... شرمنده کردید
مرجع تقلید من آقای بهجت بودن، اما حالا نمیدونم کدوم مرجع خوبه.... |
|||
|
|
۹:۱۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من تصورم در مورد شخصیت کاریزماتیک این بود که این فرد سیرت مناسبی داره و صورتش هم عمیقا زیبا می شه و از این جهت با ریاکاری متفاوت می دیدمش.
حالا شما اینو می گی باشه... دستتون درد نکنه حداقل یه چیزی رو فهمیدم. از جهتی من نخواستم بگم کی بهتره! هر کسی خودش می دونه کدوم مرجع بهتره اصلا شرط اعلم بودن رو واسه همین دید شخصیه فرد گذاشتن. من مرجع تقلیدم آیت الله سیستانی هستن. اما واسه مسایل اجتماعی سیاسی و خط مشی براعت و حب و ... از رهبر عزیز پیروی می کنم. کلا تو گروه سرخ خط مشی ما رهبری هست. طبق قانون دوم گروه سرخ: 2 - همه قابل اعتمادند مگر اینکه خلافش ثابت شود تا به حال هیچی از رهبر ندیدیم و کاملا بهشون( به خود خودشون که میان جلو دوربین و سخنرانی می کنن ) اعتماد داریم. |
|||
|
۱۰:۱۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
البته توجه داشته باشید که در احادیث دو شخص متفاوت در این مورد وجود داره که اینها با هم قاتیشون کردن.
یکی نفس زکیه هست که در مکه به شهاردت میرسه اونهم فقط 15 روز قبل از ظهور علنی امام زمان. ولی فرد دیگه که ازش به عنوان مرد هاشمی یاد شده در عراق به شهادت میرسه و چندین ماه قبل از ظهور |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک ادعای هولناک درباره ویدئوی اخیر داعش | mahdy30na | 4 | 2,641 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۱۱ آخرین ارسال: saeed125 |
|

به گزارش شیعه آنلاین، چندی پیش گروهک تروریستی "دولت اسلامي عراق و شام" موسوم به "داعش" با انتشار بیانیه ای وقیحانه، حضرت آيت الله سید «علی سیستانی» مرجع عاليقدر جهان تشيع را به قتل تهدید کرد.

کاشکی باخوندنشون ارشاد میشدند حداقل
از نظر شخصیت کاریزماتیک کم و کاستی نداشتند ایشون هم بسیار محبوب بودند با اینکه منصب سیاسی نداشتند