|
احساس درد در بالای گیجگاه چپ
|
|
۱۹:۰۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مدتی هست در قسمت بالای گیجگاه چپم (دو انگش بالای قسمت بالائی گوش) به صورت لحظه ای احساس درد شدید می کنم ، محدوده درد اندازه نهایتا یک عدس هست ، شدت درد نقطه و زیاد هست و با سر درد های قبلیم که پخش بود متفاوته.فقط هم سمت چپ این درد رو حس می کنم.گاهی اوقات هم بعدش سر گیجه می گیرم چند لحظه ، حوزه ی درد هم نزدیک پوست سرم هست و حتی حس می کنم بیرون جمجمه باشه. کسی می تونه راهنماییم کنه؟ می ترسم برم جای این دکتر الکی ها الکی بهم استرس وارد کنند و یک سری چرت و پرت بهم بچسبونند تا به بهانه عملی و ... پول سوا کنند. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
لطفا به دکتر های غیر الکی مراجعه کنید
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یک دکتر ضیایی داریم مشهد ، مگه میشه گیرش آورد!
دکتر های الکی هم منظورم بیشتر دکتر های به اصطلاح مدرن و ضدسنتی هستند. |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
»نم چنین مشکلی رو داشتم توی 2-3 روز گذشته.
یه جور وحشتناکی یهو تیر میکشه. الان خوب شده فعلا البته خودمم فشار عصبی خیلی خیلی سنگینی رومه |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
تجربه این مدل سر درد رو داشتم ...
بخاطر فشار عصبی و استرسه ... البته، شاید شما هم اینطوری باشین ، من از خودم ریلکس تر و خندان (!) تر سراغ ندارم، اما وقتایی ک سعی می کنم خودم ی مسئله ای رو ب تنهایی حل کنم یا اینکه سعی می کنم اون مسئله رو توی خودم بریزم، این مدل دردها، میاد سراغم .... حالا این مدل سردرده، مورد پرش پلک چشم و تب کردن و.... هم داشتیم :دی اگه پیش این دکتر الکی ها برید، براتون احتمالا آلپرازولام و ... می نویسن ... مبادا استفاده کنید هااا راه حل دیگه ای پیدا کنید، لدفا، حتما |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
در طب سنتی 26 نوع سردرد تمیز داده شده(البته باز ممکنه تقسیم بندیا متفاوت باشه)
اما تا وقتی که دکتر خوب پیدا کنید یه دفترچه تهیه کنید و در طول روز هر چی میخورید رو با ساعتش بنویسید هر وقت سردرد داشتید هم با ساعت بنویسید به همراه اینکه اون لحظه گرمتونه یا سرد،استرس داشتید؟یه شرح حال کلی.... من تپش قلب داشتم و حالم بد میشد با این کار بالاخره فهمیدم چیا میخورم این اتفاق میفته در حالیکه کلی دکتر رفتم و آزمایش دادم اما کسی چیزی نفهمید. اگر خودتون تونستید متوجه شید که هیچی،اگه نه همین دفترچه به درد طبیب هم میخوره. |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
می دونم قهوه این تاثیر رو داشته و تشدیدش می کرده (قبلنا حساسیت نداشتم به کافئین) ، البته بر اثر فشار عصبی هم میشه. بله تپش قلب هم می گیرم بعضی اوقات. پلکمم شده بیچاره ، یک دفعه که گیر داده بود ول نمی کرد! پس ان شاء الله تومور و بیماری مغزی و این ها نیست یک وقت؟ |
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۱)دل خسته نوشته است: سلامنه ان شاا... نیست. نگران نباش داداش |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۸ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۶)دل خسته نوشته است: سلامآقای دل خسته ..چرا دل خسته!؟ ![]() این سردردا بیشتر عصبیه... ب نظر من عرقیات خیلی خوبه ....مثل عرق بیدمشک ...بابونه ...بهار نارنج ...گل گاوزبون.... من خودم صب از خونه میام بیرم یه قمقمه دارم با یکی از این عرقیاتی که گفتم برای خودم شربت درست میکنم البنه نه خیلی شیرین...خیلی خوبه امتحان کنید... ![]() فراموش کردم...قهوه و کاکائو اثرشون موقته شاید اولش خوب باشه ولی بعدش اثرش منفیه.....قهوه که معده رو خرابم میکنه در ضمن شربت گلاب و و شربت زعفرونم عالین... غذاهای سرخ کردنی و پر ادویه هم تشدید میکنه..
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۸ توسط آیات.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۶)دل خسته نوشته است: سلام به نام حق سلام علیکم شما باید اصلاح مزاج و سم زدایی کنید ... طبق مطالعاتی که داشتم تا الان احتمالا در همان قسمت درد ، خلط فاسد وجود دارد و باید خارج شود... الان کنجد سبوس دار (قهوه ای رنگ) به همراه نمک طبیعی تفت بدهید و روزانه سه الی چهار قاشق میل بفرمایید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |